Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 364 άτομα (43 μέλη και 321 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ.....

Ακομινατου 2 κατω..Η Αλινα επεστρεψε απο τη ρεμουνδου21...εδω την ειχα παρει το καλοκαιρι και ειχα απογοητευτει..εδειχνε παντως φιλικη και πιο ξεψαρωτη...σημ(ρεμ 22,ακομ2 και κολωνου 11 μεση ανηκουν στη κατερινα τη φιλη του τσεγιεν)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Απογευματινη ενημερωση
Ρεμουνδου 21 νικολετα,η σχετικα ψιλη μελαγχροινη κοπελα που ειδα και χτες και για την οποια πηγα,συναγωνιστη που ρωτησα ομως οταν βγηκε δεν δηλωσε ενθουσιασμενος
Τροφωνιου
11 κατω αλινα,η γνωστη σεξι μελαγχροινη,βγηκε στο σαλονι με γλειφυτζουρι
11 πανω μελινα,πολυ αξιολογο ξανθο mlf,μου αρεσε
13 κατω ειρηνη,μελαγχροινη mlf με τα πιασιματακια της αλλα β διαλογης
13 πανω ειρηνη,ωραιο κορμι,καταθεση,απο τις πολυ αξιολογες περιπτωσεις,καρε μαλλι,μελαγχροινη,εδωσε υποσχεσεις,ακολουθει κριτικη

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολύ καλή ενημέρωση professorx και ευχαριστούμε
όπως και στους συναδέλφους Xilnik, CHEYENNE (παρότι στουντιάκιας μας στηρίζει), jockerx, amadeous αλλά και σε όλα τα παιδιά που μας κρατούν ενήμερους και ήμερους

...
Φυλής 66Δ το Κατερινάκι απουσίαζε και ο κουνιστός τσάτσος μας παρουσίασε μελαμψή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά ,λεπτή.Απλά όμορφη
...
Αν σου είναι εύκολο, διευκρίνισε μέχρι που έχουν μακριά μαλλιά.
Σε παρακαλώ δείξε κατανόηση!
Σχεδόν όλοι (μας) έχουμε κάποια αδυναμία  :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
"κίναιδος"!!!αααααααααααχαχαχαχα!!! :2funny:
την γαλλική όμως την ομιλεί φαρσί.... :uglystupid:
Ο Αρης ειναι απο τις κλασικες μορφες των μπουρδελων
Κλασικη η απαντση του στην ερωτηση:

Πελατης : Καλησπερα, Τι κάνετε ?
Αρης : Γαμιόμαστε........

Τον ειχα πετυχει σε παρακμιακο μπαρακι στον Αγιο Παντελεημονα, παρεα με μια φιλη (απο το site ευτυχως)
Με αναγνωρισε και με εκανε ρεζιλι.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Βιργινιας μπενακη 31 αντζελα,η συγκινητικη στιγμη της βραδιας,η ξανθια mlf στη διδυμου 20  με την οποια κερατωνα πριν επτα χρονια περιπου την κοπελα μου όταν μου τα σπαγε,πραγματικα με ηρεμουσε και με βοηθουσε στις δυσκολες στιγμες,υπεροχη επιλογη τοτε..πρεπει να δουλευει σταθερα εκει αφου η  υπηρεσια μου ειπε οτι ειναι τ απογευματα εκε
Αξιότιμοι συναγωνιστές xilnik και sonderage το θέμα της Άντζελας με είχε απασχολήσει πολύ παλιά.Ημουν πελάτης σταθερός της Άντζελας πολλά χρόνια.Μιλάω πάντα για την μιλφ ξανθιά Ρωσίδα που είχε ξεκινήσει πριν 8 περίπου χρόνια απο Αλκαμένους 117 ,οπού είχε μείνει κάμποσα χρόνια,συνέχισε στο Διδύμου 8 για λίγο και έπειτα δούλεψε και στο Διδύμου 20 όπου συνεργάστηκε και με τον τσάτσο Άρη.Η κοπέλα αυτή λοιπόν έχει αποσυρθεί απο την δουλειά οριστικά και στο Βιργινίας Μπενάκη δουλεύει σωσίας της.Σε τσάρκα μου πριν 3 χρόνια περίπου στην απογευματινή βάρδια της Βιργινίας Μπενάκη την είχα δει.Χάρηκα νομίζοντας οτι επέστρεψε ξανά γιατί ήταν πολύ καλή μέσα και τονίζω οτι ήμουν σταθερός πελάτης της.Κάτι όμως στην εμφάνισή της δεν μου πήγενε καλά (πιο γερασμένη).Δεν επέμεινα ιδιαίτερα.Τότε παρακολουθούσα τους ιστοτόπους με άλλο nick και γενικά δεν έγραφα καθόλου.Διάβασα για αυτήν απο εκλεκτό μέλος του έταιρου ιστοτόπου (tsoutsounas).Yποστήριζε και αυτός οτι και ο xilnik και πολλοί άλλοι συναγωνιστές για την Άντζελα.Αμφιταλαντευόμενος για την πραγματική ταυτότητα της αποφάσισα να ξαναπάω στον οίκο να διαπιστώσω για την πραγματική της ταυτότητα όντας καλώς της πελάτης.Φενόταν τόσο η τσατσά όσο και η Άντζελα ενημερωμένες για την σύγχυση που επικρατούσε σε πολλούς συναγωνιστές και προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν.Λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.Είδα την κοπέλα αστραπιαία και μπήκε μέσα.Αν ήταν αυτή η Άντζελα που λέτε σίγουρα θα με είχε υποδεχτεί εγκάρδια και θα με είχε αγκαλιάσει γιατί σας τονίζω ξανά οτι ήμουν πολύ καλός της πελάτης.Λέω στην τσατσά -Μπορώ να ξαναδώ την κοπέλα σας παρακαλώ;;-Tην είδες μια φορά θέλεις να περάσεις;; Kαι ρωτάω για επιβεβαίωση -Η κοπέλα αυτή δούλευε και στο Διδύμου 20 και στο Αλκαμένους με το ίδιο όνομά;; H τσατσά ρωτάει την Άντζελα και αυτή το παραδέχεται.
Είμαι όμως 100% σίγουρος οτι αυτή η Άντζελα ουδεμία σχέση δεν έχει με αυτήν την πολύ καλή επαγγελματία που λέτε γιατί το διαπίστωσα ιδιοίς όμασι και απο τις αντιδράσεις της.Έιχα μάλιστα πιστέψει και εγώ εσφαλμένα οτι είναι η ίδια αλλά χάλασε το σώμα της και φενόταν η ηλικία της.Γνωρίζω όμως οτι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σταματήσει οριστικά.Δυστυχώς σας απογοήτευσα αλλά έτσι είναι συναγωνιστές.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
όπως και στους συναδέλφους Xilnik, CHEYENNE (παρότι στουντιάκιας μας στηρίζει), jockerx, amadeous αλλά και σε όλα τα παιδιά που μας κρατούν ενήμερους και ήμερους
Ευχαριστώ και εγώ που με διαβάζετε.Η κοπέλα αυτή είχε μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Γνωρίζω την αδυναμία σου που είναι επίσης και δική μου.Είναι δύσκολο όμως για μένα να ενσωματώνω όλες τις πληροφορίες γιατί είναι και πολλές οι κοπέλες που βλέπω.Προσπαθώ όμως να το γράφω και αυτό για τα μαλλιά.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευχαριστώ και εγώ που με διαβάζετε...
Μην το ξαναπείς!
Ποιός "τυφλός" δεν θέλει το "φως" του;  :grin:

...
Γνωρίζω την αδυναμία σου που είναι επίσης και δική μου...
Χαίρομαι  :)

...
Είναι δύσκολο όμως για μένα να ενσωματώνω όλες τις πληροφορίες γιατί είναι και πολλές οι κοπέλες που βλέπω.Προσπαθώ όμως να το γράφω και αυτό για τα μαλλιά.
Κατανοητό!
Πράγματι είναι σχετικά δύσκολο να συμπεριληφθούν όλες οι πληροφορίες για κάθε κοπέλα και πολύ περισσότερο (είναι δύσκολο) στις δικές σου ενημερώσεις που είναι "σεντόνια" δηλαδή αρκετά εκτενείς...  

:thumbsup:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Στα γραπτα μου ειμαι πολυ συγκεκριμενος και παρακαλω να διαβαζετε αυτα που γραφω εγω και οχι οι αλλοι,η ξανθια mlf εγραψα συγκεκριμενα οτι ειναι παλια μου γνωριμη απο διδυμου 20
Δεν ξερω ποια αντζελα εννοουν οι συναγωνιστες,τωρα που το λες προφεσσορα εχει δουλεψει και διδυμου 8 κατω,αλκαμενους δεν ξερω γιατι σπανια πηγαινω εκει
Να κανω και μια περιγραφη για να συνενοηθουμε,ξανθα βαμενα μαλια σχετικα κοντα,σκουρα επιδερμιδα ,κανονικο σωμα όχι λεπτο ,ηλικια γυρω στα 45 και συνηθως φοραγε μαυρο νυχτικο,σημερα ειδα και καποιες κριτικες εκει που συμφωνουν με την δραση της στο δωματιο,πολυ καλο γλυψιμο,φιλια στο σωμα και θετικη στο κρεβατι
Βιργινιας μπενακη 31 αντζελα,η συγκινητικη στιγμη της βραδιας,η ξανθια mlf στη διδυμου 20  με την οποια κερατωνα πριν επτα χρονια περιπου την κοπελα μου όταν μου τα σπαγε,πραγματικα με ηρεμουσε και με βοηθουσε στις δυσκολες στιγμες,υπεροχη επιλογη τοτε..πρεπει να δουλευει σταθερα εκει αφου η  υπηρεσια μου ειπε οτι ειναι τ απογευματα εκει

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Η Ντόρα το πιπίνι στο Φωκ. 17β έχει . . . .  . . . .

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:thumbsup:

Νομίζω την έχω δει ...  ;)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στα γραπτα μου ειμαι πολυ συγκεκριμενος και παρακαλω να διαβαζετε αυτα που γραφω εγω και οχι οι αλλοι,η ξανθια mlf εγραψα συγκεκριμενα οτι ειναι παλια μου γνωριμη απο διδυμου 20
Δεν ξερω ποια αντζελα εννοουν οι συναγωνιστες,τωρα που το λες προφεσσορα εχει δουλεψει και διδυμου 8 κατω,αλκαμενους δεν ξερω γιατι σπανια πηγαινω εκει
Και εγώ είμαι αρκετά συγκεκριμένος.Τονίζω οτι με την συγκεκριμένη έχει δημιουργηθεί σύγχιση.Με την Άντζελα που λέω εγώ μοιάζουν αρκετά.Τώρα αν η συγκεκριμένη που λες εσύ έχει δουλέψει και Διδύμου 20 όπως ισχυρίστηκε και σε μένα το μπέρδεμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.Η πιο αστεράτη πάντως Άντζελα έχει σταματήσει.Είσαι σίγουρος οτι δεν λέμε την ίδια Άντζελα και δεν σε έχει ξεγελάσει και εσένα;;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
"κίναιδος"!!!αααααααααααχαχαχαχα!!!
την γαλλική όμως την ομιλεί φαρσί....
τα βυζια της θειας Ολγας έχουν (δυστυχώς) υποστει -πριν 3ετίας περιπου- πλαστική εγχειρηση σμίκρυνσης.

===
Ο, τι και να πουμε για τον Αρη είναι λιγο....  :cheesy:  έφαγε  την περιουσία του στο παρισι κατα τον ..μεσοπολεμο :) και κατέληξε  να " παρεδιδυμεί "  ;)  ως  τσατσος
Ενα κορυφαιο =που μαγείρευε  συνεχως προ 5ετίας στο Διδ 20 τα βρωμο ανατολιτικα φαγητα... Οργιο  ..  μετα πήγαινε  και  έδινε και στο ουζερι το γωνιακο πιο κατω αριστερά ... :P
---
Για την πλαστικη της θείας ολγας έχω κανει σαφεις αναφορες.. :cheesy:   ειναι ακριβως του ιδιου στυλ με της Αγαπης τροφωνιου  κλπ
Λιποαναρρόφηση-- και πλαστικη- σμικρυνση στηθους ....μαπα- με τις ρογες να ειναι πλεον στην μεση. σαν αυγά ματια .. :headbang: :o
--
Διαβαζοντας προσφατη  σχετική κριτικη,  θεωρώ τον Zero... ήρωα- θεματοφύλακα των παραδοσιακών/ θεσμικων αξιών ! :)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
η αντζελα ειναι η ιδια αντζελα με αυτη που λεει ο φιλος και συναγωνιστης χιλνικ.ομως και αυτο που λεει ο αγαπητος προφεσορ εχει μια δοση αληθειας υπο την εννοια οτι η αντζελα εχει σπασει τοσο πολυ που πραγματι μοιαζει σα σωσιας και οχι σαν η πραγματικη.
και θα γινω πιο ακριβης.ημουν πελατης της και στο αλκαμενους και στο διδυμου 20.ειχε χαθει απο την πιατσα και συμπτωματικα περσι το γεναρη διαβασα εδω οτι ηταν στη βιργινιας μπενακη.πηγα αμεσως γεματος διαθεση να την δω.φτανοντας η τσατσα μου λει οτι ειναι στο δωματιο,και ετσι πληρωσα χωρις να τη δω και μπηκα.μετα απο λογο μπαινει και αυτοματα σκεφτηκα σαν αυτο που ειπε ο προφεσορ,μη ηταν δηλαδη σωσιας.γιατι πραγματικα η οψη της ειναι πολυ καταβεβλημενη σε σχεση με αλλοτε.ομως κατοπιν και αφου ηρθαμε πιο κοντα με αναγνωρισε και μιλησαμε λιγο.επισης η χροια της φωνης της,ο τροπος της στο σεξ και ο ολος σωματοτυπος με κανει να ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι αυτη.
μη σας φαινεται παραξενο,η δουλεια αυτη γερναει τις κοπελες προωρα και σωματικα και ψυχολογικα

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Λίγο το φεγγάρι, λίγο οι καύλες που βάρεσαν κόκκινο..... Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Απογευματινό μοναχικό πέρασμα απο φυλής και περιξ.

Φωκ 25 ισόγειο: Ενα μελαχρινό αδιάφορο που εμφανίζετε πάντα με την μια καλτσα τυπου καλσον! Αδύνατη, σχεδόν χωρίς στήθος αλλα με αδύνατο σφιχτο κωλαράκι. Αν θυμαμαι καλα δεν το δίνει. Μαζί της μια αδιάφορη, ξανθιά γυμνόστηθη με κάπως πιο γεμάτο σώμα. Αυτή είχε βυζί αλλα οχι κάτι που να με συγκινήσει.

Φωκαίας 25 όροφος: Δυο κορασίδες και εδώ. Μελαχρινές, πιθανώς ενδιαφέρουσες παρουσίες. Μοιάζουν πολύ μεταξύ τους τόσο στο πρόσωπο οσο και στον σωματότυπο. Μαύρα μαλλιά μακρυα, στήθος φυσικό κανονικο προς μικρό μέγεθος. Ωραίο κωλαράκι. Εμφανίστικαν γυμνόστηθες και αρκετά ορεξάτες!

Φωκαίας 24, λαβύρινθος: Μια κοπέλα εντελώς αδιάφορη. Καστανή εαν θυμάμαι σωστά, μικρό στήθος και μεγάλη περιφέρεια. Ατσούμπαλο σώμα γενικός.

Φωκαίας 22 στο πάνω (δεξιά): Άννα. Ξανθιά αδύνατη με μικρό στήθος μας προκαλούσε να μπούμε στο δωμάτιο λέγοντας οτι θα περάσουμε καλά κτλ κτλ.

Φωκαίας 19: Δυο κοπέλες και εδώ. Ξανθιές με περιφέρεια αμφότερες και γενικά με πιασίματα. Με το που έμπαινα σαλονάριζαν οπότε δεν στάθηκα, μεταβολή κατευθείαν.

Φωκαίας 17 όροφος (δεξιά): Ξανθιά αδιάφορη με ακάποτο.

Φωκαίας 17 ισόγειο (αριστερά): Μελαχρινή ατσούμπαλη με μικρό στήθος.

Φυλής:

65 όροφος (αριστερα): Λάουρα( ; ). Ίσως. Μελαχρινή με ωραίο προσωπάκι, κοντούλα με πεταχτό κώλο και μικρό στήθος. Βγήκε στο σαλόνι και κοιτούσε με αγωνία και χαμόγελο αμηχανίας την κουζίνα να βγεί η τσατσά για να πει το πρόγραμμα καθώς τα ελληνικά της δεν είναι καλά. Στην αρχή είπε "κουλουράκι" αλλα μετά κατάλαβε οτι δεν ξέρει να πει και τα άλλα, αρχισε να γελάει και μας ζήτησε να περιμένουμε καθώς η τσατσά θα έρχονταν και μπήκε σε συναγωνιστή που περίμενε στο δωμάτιο.

66 Α(δεξια): Νεα κοπέλα στην δουλειά, σύμφωνα με την τσατσά. Μελαχρινό( ; ) με καλούτσικο στήθος φυσικό το οποίο και θώπευε συνεχώς, αδύνατη, τίποτα το ιδιαιτερο. Εμφανίστικε γυμνή αλλα με ενα τύπου παρεο στην μέση της το οποίο δεν κάλυπτε και πολλα. Δεν πρέπει να ξέρει ελληνικά καθως δεν μιλαγε.

66 Δ (αριστερα): Η τσατσά μπέρδεψε τα ονόματα. Ψέλησε δυο τρια ονοματα τα οποια ουτε ακουσα, ήταν απασχολημένη καθως σκούπιζε ψάχνωντας το σκουλαρίκι της κοπέλας. Δεν την θυμαμαι σχεδον καθολου. Η τσατσα πάντως την έχω πετυχει και στα στούντιο της κασσάνδρας απο τα οποια την εστειλαν απο μαρτυρια της κατα το παρελθον.

69Α: Χριστίνα. Κλασικά στο συγκεκριμένο σπιτάκι. Καρε μαλλί, ενισχυμένο στήθος, αδύνατο σώμα. Βασικό πρόγραμμα αν θυμαμαι καλα. Η χριστινα μοιαζει παααααααααααρα πολυ με μια γνωστή ηθοποιο! Οσοι την εχουν δει μαλλον καταλαβαινουν!

71Α: Αδιάφορη γεματούλα με αρκετή περιφέρεια και κυτταρίτιδα. Γεματο στήθος. Αν θυμαμαι καλα φορουσε γυαλια. Εφυγα με την μια και δεν την προσεξα καθολου.

71Β: Ξανθιά, αδύνατη με φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό εαν άκουσα καλά καθως η τσατσα ανακοινωνε το προγραμμα την ωρα που εμπαινα. Πρεπει να ηταν η ευα γιατι ελεγε κατι τρελα για αεροπλανικα γαμισια κτλ. Χαρακτηριστικο της κοπελας ειναι οτι ειχε ενα τατουαζ στο πλαι στον κολο. Επισης θυμαμαι σε προηγουμενη επισκεψη με μεγαλο συναγωνιστη ο οποιος προσπαθουσε να της εξηγησει τι σημαινει το φασιστικο γαμισι κτλ. Πολυ γέλιο!

71Γ: Αδιάφορη ξανθια μεγαλοκοπέλα, γεματουλα με μεγαλουτσικο στηθος. Εμφανιστικε με σουτιεν. Χαρακτηριστικό της ήταν οτι η κυτταριτιδα ξεκινουσε απο το γονατο, δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει αυτο. ΜΕΤΑΒΟΛΗ χωρις πολλα πολλα.

80: Ενδιαφέρουσα κοπελα. Μελαχρινή με σκούρα επιδερμιδα. Φουλ προγραμμα με πρωκτικο. Ο κωλος της προσφερετε καθως ειναι γεματος και πεταχτος! Ισως και να κατεθετα εδω....

84Α: Η Ζωη με τις απιστευτες βυζαρες της και ακομα μια κοπελα. Η ζωη εχει τιμηθει στο παρελθον, εχει βυζαρες απιστευτες με πολυ ωραια αφη. Αδύνατο σώμα, στεγνο. Παρολο που τα εχει τα χρονακια της ειναι πιο ομορφη απο πολλες 20ρες. Για την αλλη δεν θυμαμαι ονομα, απλα θυμαμαι οτι ειχε κανονικου μεγεθους στηθος, φυσικο, αδυνατη, τιποτα το αξιοπροσεκτο κατ΄ εμε!

84Β: Ειχε 2 κοπελες. Η μια εδινε και κωλο. Απο εκει και περα.... κενο μνημης. Ασχημο πραγμα αν αρχισαν απο τωρα αυτα!  :-

86Β: Καστανη, αδύνατη με μεγάλο στήθος. Ωραίο κώλο. ΑΝ θυμαμαι σωστα είχε ενα τατουαζ χαμηλα στην μεση.

86Α: Αντριανα και μιχαελα ( ; ). Η Μιχαελα ειναι μια μελαχρινη κοπελα με αδυνατο, στεγνο σωμα και σφιχτο κωλο. Κανονικου μεγεθους στήθος, ομορφουλα θα την ελεγες αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Η αντριανα ειναι μια ξανθια κοπελα με μεγαλο ωραιο στήθος, φυσικο φανηκε. Σωμα αδυνατο και κωλο λιγο πεταχτο πιο γεματο αλλα πολυ ωραιο. Την εχω πετυχει και στο Φωκαιας 25 πανω. Αυτην την φορα δεν αντισταθηκα, μπηκα. Με λιγα λογια καλη, δεκτικη αλλα οχι κατι το σουπερ για στανταρακι. Δεν τα εκλαψα. Περισσοτερα στην κριτικη που ακολουθει.

92Α: Ειχε 2 κοπελες. Η μια μπηκε στα υποψιν. Καστανόξανθη, αδύνατη με σφιχτό σώμα και κανονικου μεγεθους στήθος το οποιο ηταν καλοσχηματισμενο και μου αρεσε πολυ! Για την αλλη δεν θυμαμαι καθως αυτη στηθηκε μπροστα μου και δεν πολυπροσεξα.  :gr:

Υ.Γ Η ενημερωση ειναι σαφως ελλειπης, ισως και κακη αλλα γραφω οτι θυμαμαι. Ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να κανω ενημερωση για φυλης. Ονοματα δεν γνωριζω δυστυχως και δεν τα αναφερουν στο σαλονι!

Επισκέπτης
Όπως τα λές, farkeli, μας κάνεις να πιστεύουμε οτι επιτελούμε κοινωνικό έργο!
Έγω έχω μέρες να γράψω.Καλόν  :sleeping: ύπνο τώρα και αύριο το πρωί...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αντε παλι τα ιδια..δεν ξερω για ποια αντζελα μιλατε ρε παιδες,εγω περιεγραψα οπως παντα κανω και στις κριτικες προσωπικες μου εμπειριες
Αγαπητε προφεσορα δεν ξερω για ποια ξακουστη αντζελα μιλατε επομενως δεν μπορω να κανω συγκριση,εχω κανει περιγραφη,ειδικα το μαυρο νυχτικο και καμια φορα το λεοπαρδαλε συνολο που φορουσε ηταν χαρακτηριστικο της συγκεκριμενης αντζελας που εβλεπα εγω,αν ταιριαζει με την αντζελα που ψαχνετε πηγαιντε και ριξτε μια ματια,τοσο απλο ειναι..Απο κει και περα και εμφανισιακα η αντζελα που πηγαινα εγω πριν 6 χρονια περιπου δεν δικαιολογει τετοιο ντορο,τοτε ηταν γυρω στα 45 οποτε τωρα παμε για πενηντα,οποτε δεν αξιζει να το πολυσυζηταμε.Συζητηση ευχαριστως να καναμε ευχαριστως για μια διμετρη ξανθια ρωσιδα αλεξανδρα που δουλευε στου ΑΡΗ πριν δεκα χρονια περιπου με 25 ευρω και τωρα που το θυμηθηκα,ΜΗΠΩς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ... ΓΙΑ ΜΙΑ  ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΡΜΙ ΛΕΠΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ 30 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΑΛΛΑ ΜΟΥΝΑΡΑ,οπως μουναρες δουλευαν κα διπλα στο 18.μια ξανθια και μια μελαγχροινη ( λιγο καιρο αυτη)μαρια,ελενη νομιζω τα ονοματα τους ,που τις εβλεπες και εκσπερματωνες αμεσως
Υ.Γ Μια χαρα ειναι η ενημερωση σου lex

Επισκέπτης
  Η χθεσινή απογευματινή εξόρμηση άρχισε από την πλατεία Αμερικής όπου απόλαυσα δύο πίτες στην ψησταριά Joy's-το χρυσό κοτόπουλο.Πολύ καλή ποιότητα κοτοπουλίσιου κρέατος σε μία καθολικά υποβαθμισμένη περιοχή.
Μία πίτα καλαμάκι και μία γύρο.Προτιμητέα η πίτα-καλαμάκι κοτόπουλου λόγω της μεγαλύτερης ποσότητας κρέατος σε σχέση με την ποσότητα γύρου κοτόπουλου και της καλύτερης γεύσης.Στον γύρο κοτόπουλου βάζουν εμφανέστατα λειψή ποσότητα κρέατος.Αν το κατάστημα χαλάσει την ποιότητα η περαιτέρω την ποσότητα, εδώ είμαστε....
Και αφού αναφέρθηκα στα του κρέατος, μακρυά από τα σαπιοκρέατα της ψησταριάς MOLDOVA επί της Αχαρνών, ανάμμεσα στις καθέτους Αγ.Πέτρου και Πιπίνου!

Στα της λευκής σαρκός τώρα:
Δροσοπούλου 97-Κλειστό πάλι το απόγευμα.
Φυλής 200-Ρωξάνα από Ιάσωνος 1Α-Βδεξιά.Ανοιχτόχρωμη νόστιμη καστανή νεαρή νταρντάνα της υπαίθρου.Τα βασικά έως τυπικότατα.Έχει κριτική στο Ιάσωνος 1.
Δεν συνιστάται.Η κυρία Αγγελική δεν επέστρεψε ακόμη.

Πιπίνου 65-Αλίνα η σπασαρχίδω, τώρα και τ'απογεύματα!.Από Φώκαιας 24, Περγάμου 1κάτω, Φυλής 109κάτω.
Φυλής 136-Κατερίνα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η σκουρόχρωμη από Φυλής 109κάτω.Τα βασικά.
Φυλής 134 υπόγειο-Πάολα το καβλοράπανο
Φυλής 134 ισόγειο-Τζοάνα (Ιωάννα) από Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος γωνία.Καστανή, σχετικά ψηλή,ισχνή με άγουρο εφηβικό πρόσωπο.Ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 134 1ος-Χριστίνα είπε η υπηρέτρια.Ήταν στο δωμάτιο.Προφανώς η γνωστή Χριστίνα και από Περγάμου 1κάτω με τα βασικά.Κοινότυπη εμφανισιακά.

Φυλής 86 άνω:
86Α: Αντριανα και μιχαελα ( ; ). Η Μιχαελα ειναι μια μελαχρινη κοπελα με αδυνατο, στεγνο σωμα και σφιχτο κωλο. Κανονικου μεγεθους στήθος, ομορφουλα θα την ελεγες αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Η αντριανα ειναι μια ξανθια κοπελα με μεγαλο ωραιο στήθος, φυσικο φανηκε. Σωμα αδυνατο και κωλο λιγο πεταχτο πιο γεματο αλλα πολυ ωραιο. Την εχω πετυχει και στο Φωκαιας 25 πανω...
Η Αντριάννα που ξεκίνησε την καριέρα της στο Φώκαιας 22άνω και ήταν καστανή.Έχει λίγα παχάκια στην κοιλιά και τάζει κώλο.

Φυλής 86 κάτω:
86Β: Καστανη, αδύνατη με μεγάλο στήθος. Ωραίο κώλο. ΑΝ θυμαμαι σωστα είχε ενα τατουαζ χαμηλα στην μεση.
Από Φώκαιας 19.Πράγματι ωραίος συμμαζεμένος τοξοειδής κώλος.Αδύνατο σημείο της το πρόσωπο.Η υπηρέτρια πρέπει να είπε "κουλουράκι στα 20 ευρώ".

Φυλής 84 1ος-η γνωστή καστανή μελαμψή κανονικού πάχους με κότσο το μαλλί και ελαφρή πλαδαρότητα κώλου καθώς εκτείνεται ακανόνιστα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

Φυλής 61-Ρόζα η γνωστή ξανθιά χαριτωμένη μεσήλικη κανονικού πάχους με λίγα παχάκια στην κοιλιά επιμελώς καλυπτόμενα.Ελεύθερο στοματικό.Μαζί της ο δροσερός ευτραφής υπηρέτης από Φυλής 109άνω και Δουσμάνη 10.

Φυλής 59 άνω-Σακίρα αστειευόμενη με την ευγενική παχουλή γκριζομάλλα Ελληνίδα κυρία της υπηρεσίας.
Φυλής 59 κάτω-Όταν μπήκαμε, η υπηρέτρια είπε οτι είναι κλειστά και κατέβασε τον γενικό διακόπτη του ρεύματος.Σύρμα...

Φωκαίας 17 όροφος (δεξιά): Ξανθιά αδιάφορη με ακάποτο.
Μόνικα η ξανθιά "σουηδίζουσα" από Φυλής 71άνω.
Δεν ήταν μαζί της η γνωστή βαμμένη ξανθιά, κοντή, ευτραφής στο σώμα, υποκριτικά ευγενική, νευρωτική, πρωϊνή Ελληνίδα τσατσά που φωνάζει την κοπέλα στα 7-8 λεπτά.
Η υπηρέτρια είπε οτι η Μόνικα δεν βιάζεται και η ίδια δεν ενοχλεί.

Φωκαίας 25 όροφος: Δυο κορασίδες και εδώ. Μελαχρινές, πιθανώς ενδιαφέρουσες παρουσίες. Μοιάζουν πολύ μεταξύ τους τόσο στο πρόσωπο οσο και στον σωματότυπο. Μαύρα μαλλιά μακρυα, στήθος φυσικό κανονικο προς μικρό μέγεθος. Ωραίο κωλαράκι. Εμφανίστικαν γυμνόστηθες και αρκετά ορεξάτες!
Η πιο ψηλή ήταν η Κλαούντια από Φυλής 86άνω.Απάτη στο δωμάτιο.
Η άλλη, μικρή το δέμας, γνωστή φατσούλα φαίνεται...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom