Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 459 άτομα (50 μέλη και 409 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
  Η χθεσινή απογευματινή εξόρμηση ....

Στα της λευκής σαρκός τώρα:

Μεγάλε jockerx,

Μικτή ένσταση μόνο, αλλά φρονώ ότι και το κοτόπουλο (στήθος) "λευκή" σάρκα χαρακτηρίζεται από τους διατροφολόγους....

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Μεγάλε jockerx,

Μικτή ένσταση μόνο, αλλά φρονώ ότι και το κοτόπουλο (στήθος) "λευκή" σάρκα χαρακτηρίζεται από τους διατροφολόγους....

Λευκο κρεας, μιλωντας για το θεμα μας αναβαθμιζεται σε λευκη σαρκα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Tωρα...
Φυλης 109 ανω
Μαργαριτα του xilnik
Φυλης 134 υπογειο
Παολα
Φυλης 134 ισογειο
Ρωσσιδα Σαντρα απο Λελας Καραγιαννη,Πιπινου 118 κλπ προ διμηνου περιπου!Μελαχρινη κανονικου αναστηματος κ σωματοτυπου με συμπαθητικο προσωπο!Για ενα αδειασματακι των 20 ευρω μια χαρα...προκαταρκτικα ελαχιστα αλλα εφεραν γρηγορα το επιθυμητο αποτελεσμα,φορεμα καποτας με το στομα,ωραια πιπα με γραντζουνισματακια στα @@,ανεβηκε απο πανω για ωριτσα,στηθηκε στα 4 μια χαρα,αλλαγη σε ιεραποστολικο κ τελειωμα!Χρονος παραμονης στο δωματιο γυρω στο τεταρτο χωρις να τσινησει
Φυλης 134 ανω
Αδυνατουλι καστανο μετριας εμφανισης
Φυλης 71 ισογειο
Μινιον καστανο ομορφης εμφανισης με πεταχτο πατουρακι
Φυλής 67
Αντριαννα απο το Φ71
Φυλης 59 ισογειο
Αλινα..μελαχρινη μετριοτητα
Φυλης 66Α
Ελενα..μια απο τα ιδια με την προηγουμενη
Φωκαιας 19
Γνωστο φυσιογνωμικα μελαχρινο με τεραστια ζωγραφια στα πλευρα της!Καλουλι
Φωκαιας 17 ανω
Ντορα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λίγο το φεγγάρι, λίγο οι καύλες που βάρεσαν κόκκινο..... Εχουμε και λέμε λοιπόν:
...
Ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να κανω ενημερωση για φυλης. Ονοματα δεν γνωριζω δυστυχως και δεν τα αναφερουν στο σαλονι!
Μην στενοχωριέσαι καθόλου!
Όπως βλέπεις η ενημέρωση σου μας ευχαρίστησε!

...
Υ.Γ Μια χαρα ειναι η ενημερωση σου lex

...
71Β: Ξανθιά, αδύνατη …
Και το όνομα αυτής Αντριάννα με το κογκολέζικο γαμίσι (όπως μας είπε ο τσάτσος) που όμως δεν μας εξήγησε πως γίνεται αυτό το γαμίσι και τι είναι

:2funny:

...δεν ξερω για ποια αντζελα μιλατε ρε παιδες,
...
Εγώ πάντως όταν ακούω Άντζελα μου έρχονται στο μυαλό ένα τσούρμο από κορασίδες (σχεδόν λόχος για να μην πω σύνταγμα), όπως και όταν ακούω το όνομα Μαρία ή Μιχαέλα ή Αντριάννα κοκ
Επίσης, στο φως του μπουρδέλου συγχέονται (ορισμένες φορές) εικόνες και εμπειρίες. Πολύ δε περισσότερο συγχέονται εικόνες και εμπειρίες, όταν τα χρόνια που μεσολαβούν από τότε που είδα μια κοπέλα μέχρι σήμερα είναι αρκετά. Ούτως ή άλλως είναι βιολογικά δεδομένο (και πολύ περισσότερο στις γυναίκες μετά από κάποια ηλικία) ότι αλλάζουν οι φάτσες και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

epikos1

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστες!
'Εχω αναζητήσει τη Μπαρμπορα πολλές μέρες μα δεν την έχω πετύχει πουθενά!
Παλαιότερα ήταν στο Φωκ 27  μα το συγκεκρειμένο το βλέπω συνέχεια κλειστό.
Ξέρει κανείς τπτ που βρίσκεται;Λέτε να γύρισε Τσεχία;(Απο κεί ήταν νομίζω...)

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
420
Πόντοι
21
καλησπερα σε ολους μηπως γνωριζει καποιος που βρισκετε η μιρελλα 45αρι μιλφ απο παιωνιου 24 που εργαζοταν τελευταια,η αν καποιος εχει στοιχειο επικοινωνιας?ευχαριστω

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Καλησπέρα συναγωνιστες!
'Εχω αναζητήσει τη Μπαρμπορα πολλές μέρες μα δεν την έχω πετύχει πουθενά!
Παλαιότερα ήταν στο Φωκ 27  μα το συγκεκρειμένο το βλέπω συνέχεια κλειστό.
Ξέρει κανείς τπτ που βρίσκεται;Λέτε να γύρισε Τσεχία;(Απο κεί ήταν νομίζω...)
αγαπητε η μπαρμπορα εχει παει στην πατριδα της αγνωστο το ποτε τηα γυρισει αλλα μαλλον μετα απο κανενα μηνα

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Φυλής 59 κάτω-Όταν μπήκαμε, η υπηρέτρια είπε οτι είναι κλειστά και κατέβασε τον γενικό διακόπτη του ρεύματος.Σύρμα...

ΜΑΥΡΟ παιδιά σε αυτήν την τσατσόγρια. Όταν με είδε χτες μου είπε με άγριο υφάκι ότι έχει την ίδια κοπέλα και μου είπε να φύγω. Και η κοπέλα φυσικά δεν εμφανίστηκε. Πάμε να τους αφήσουμε λεφτά και συμπεριφέρονται έτσι. Ρε ουσττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
ΑΑΑΑ!!!!! Ξεχασα να σας πω στο Φυλης 69 στο κατω καινουργιο ρουμανακι που ακουει στο ονομα Σακιρα λεει ωραια παρουσια και τρελη διααθεσει κανει ελευθερο στοματικο........ μια δοκιμη θα σας πεισει οτι ειναι καλη...... :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Hank Moody

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΑΑΑΑ!!!!! Ξεχασα να σας πω στο Φυλης 69 στο κατω καινουργιο ρουμανακι που ακουει στο ονομα Σακιρα λεει ωραια παρουσια και τρελη διααθεσει κανει ελευθερο στοματικο........ μια δοκιμη θα σας πεισει οτι ειναι καλη...... :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
αν δεν ειναι καλη τι χανεις? :think:
γιατι εμεις εχουμε να χασουμε!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Λίγο το φεγγάρι, λίγο οι καύλες που βάρεσαν κόκκινο..... Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Με αφορμη το ποστ της maria brazil θυμηθηκα οτι στην χτεσινη μου ενημερωση ξεχασα να αναφερω οτι υπαρχει και 2η Σακιρα στο 69 κατω.

Σχετικά ψηλή, με μεγάλες πλάτες, ισος να την έλεγες και νταρντανα δηλαδη, στήθος σιλικόνη, πλαστικό χαμόγελο αμηχανίας. Ξανθια με τα μαλλια της πιασμενα κοτσο. Εμφανισιακα δεν μου αρεσε. Μαλιστα η τσατσα φευγοντας μας ειπε να διαβασουμε στο ιντερνετ καθως υπαρχουν πολλα καλα σχολια. ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ειπε καθως υπαρχει και η αλλη Σακιρα στο 59πανω για να παραπλανηθει ο κοσμος.
Με τετοιες πουτανιες δεν παει μπροστα ενα μαγαζι!  :jerking:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Με αφορμη το ποστ της maria brazil θυμηθηκα οτι στην χτεσινη μου ενημερωση ξεχασα να αναφερω οτι υπαρχει και 2η Σακιρα στο 69 κατω.

Σχετικά ψηλή, με μεγάλες πλάτες, ισος να την έλεγες και νταρντανα δηλαδη, στήθος σιλικόνη, πλαστικό χαμόγελο αμηχανίας. Ξανθια με τα μαλλια της πιασμενα κοτσο. Εμφανισιακα δεν μου αρεσε. Μαλιστα η τσατσα φευγοντας μας ειπε να διαβασουμε στο ιντερνετ καθως υπαρχουν πολλα καλα σχολια. ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ειπε καθως υπαρχει και [glow=orange,2,300]η αλλη Σακιρα στο 59πανω[/glow] για να παραπλανηθει ο κοσμος.
Με τετοιες πουτανιες δεν παει μπροστα ενα μαγαζι!  :jerking:
αυτη νομιζω την πηρε το ματι μου ιασωνος 46 :think:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Tώρα που είπες για το μαύρο ολόσωμο που φορούσε συχνά και το λεοπαρδαλέ επιβεβαιώνω οτι εννοούμε την ίδια γυναίκα.Εξάλλου αγαπητέ συναγωνιστή είχα ανατρέξει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο οίκημα και δεν μπορούσα να χωνέψω οτι αυτή που έβλεπα μπροστά μου ήταν η ίδια.Την συγκεκριμένη την είχα πάρει άπειρες φορές και έδειξε οτι δεν με θυμόταν και όχι μόνο αυτό αλλά έδειξε και να κρύβεται.Μπορεί και να είχε κάποια συναίσθηση ίσως της αλλαγής της.Τι να πω.Ο μόνος τρόπος ίσως για να το διαπίστωνα αν είναι η ίδια θα ήταν να περάσω στο δωμάτιο μαζί της.Αλλά το σύνολο της πλέον για μένα δεν είναι κάτι το ελκυστικό.Αν και πιστεύω οτι είναι σίγουρα άλλη ας είναι καλά όπου και αν είναι γιατί μου είχε χαρήσει όμορφες στιγμές.

Hank Moody

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Tώρα που είπες για το μαύρο ολόσωμο που φορούσε συχνά και το λεοπαρδαλέ επιβεβαιώνω οτι εννοούμε την ίδια γυναίκα.Εξάλλου αγαπητέ συναγωνιστή είχα ανατρέξει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο οίκημα και δεν μπορούσα να χωνέψω οτι αυτή που έβλεπα μπροστά μου ήταν η ίδια.Την συγκεκριμένη την είχα πάρει άπειρες φορές και έδειξε οτι δεν με θυμόταν και όχι μόνο αυτό αλλά έδειξε και να κρύβεται.Μπορεί και να είχε κάποια συναίσθηση ίσως της αλλαγής της.Τι να πω.Ο μόνος τρόπος ίσως για να το διαπίστωνα αν είναι η ίδια θα ήταν να περάσω στο δωμάτιο μαζί της.Αλλά το σύνολο της πλέον για μένα δεν είναι κάτι το ελκυστικό.Αν και πιστεύω οτι είναι σίγουρα άλλη ας είναι καλά όπου και αν είναι γιατί μου είχε χαρήσει όμορφες στιγμές.
διακρινω οτι φασκετε και αντιφασκετε προφεσορα?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ομως κατοπιν και αφου ηρθαμε πιο κοντα με αναγνωρισε και μιλησαμε λιγο.επισης η χροια της φωνης της,ο τροπος της στο σεξ και ο ολος σωματοτυπος με κανει να ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι αυτη.
Η Άντζελα συνήθως σαν προκαταρκτικά σου έκανε ερωτικό μασαζ με τις βυζάρες της σε όλο το σώμα.Συγκεκριμένα ανέβαινε και τριβόταν ολόκληρη πάνω σου για να σε καβλώσει.Ακολούθησε αυτόν τον τρόπο όταν μπήκες μέσα στο δωμάτιο αγαπητέ συναγωνιστη;

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
διακρινω οτι φασκετε και αντιφασκετε προφεσορα?
Δεν φάσκω και αντιφάσκω απλώς προσπαθούμε να διαπιστώσουμε οτι είναι πράγματι η ίδια κοπέλα και όχι κάποια άλλη γιατί εγώ το είχα απορεία και είχα πειστεί αφού την είδα κάμποσες φορές οτι πρόκειται για σωσία.

Hank Moody

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν φάσκω και αντιφάσκω απλώς προσπαθούμε να διαπιστώσουμε οτι είναι πράγματι η ίδια κοπέλα και όχι κάποια άλλη γιατί εγώ το είχα απορεία και είχα πειστεί αφού την είδα κάμποσες φορές οτι πρόκειται για σωσία.
τοτε κατι καταλβα λαθος σας ζητω συγνωμη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom