xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
βουρβαχη τι παιζει αυτεs τιs μερεs?
Α ρε Achro, εγώ κατέβηκα το βραδάκι αλλά τώρα είδα το post σου,να πάρει!ποιοι απο εδω μεσα θα κατεβουν φυλης σημερα το απογευμα??? παρακαλω οσοι ειναι ας απαντησουν!!!
Η Ντανιέλα στη Φωκαίας είναι απογευματινή ή πρωινή βάρδια
panosmpos ????????????
Leon30 κι εγώ που την είχα πετύχει το Σάββατο 28/4 τέτοια βάρδια ήταν,αλλά σήμερα την πέτυχα βραδυνή βάρδια.Τσέκαρε ούτως ή άλλως,δεν χάνεις τίποτα..
Κατα τ'άλλα σύντομη βόλτα από Φυλής και πέριξ σήμερα βραδάκι,και:
-Ρεμούνδου 21 η Ντενίζα δεν ήταν εκεί.Αντί αυτής μια ξανθιά γεματούλα κι αδιάφορη κοπέλλα,Νικόλ την έλεγαν.
-Φυλής μετριότητες,γενικά δεν αξίζει να αναφέρω και πολλά μόνο το πιο σημαντικά,
-Φυλής 134Α,μια αδιάφορη ξαθιά με πολύ μακρύ μαλλί,ούτε καν όνομα δε ρώτησα.
-Στο 109 η Μαρία με τα γνωστά 'κουδουνιστά' αξεσουάρ στη μέση.Δεν κατέθεσα λόγω δυσμενέστατων κριτικών κάποιων συναγωνιστών από εδώ μέσα..
-Φυλής 71 πάνω μια γνωστή ξανθιά πιτσιρίκα με μακριά μαλλιά που έχει τελευταία,μου διαφεύγει το όνομα.
-Φυλής 59 πάνω,Ξανθιά Βυζαρού,αν δεν κάνω λάθος η Ντανιέλα που δούλευε μέχρι πρότινος στο 71 κάτω.Μέτρια πράγματα..
-Φυλής 59 κάτω,η τσέχα Αλεξία(ταττού στο μπράτσο)! Αυτό κι αν είναι έκπληξη,από τη ρεμούνδου στο 59,πολλές 'μεταγραφές' τελευταία!Για αυτήν έχω γράψει παλιότερη κριτική,αξίζει,αλλά προτιμήστε να την πάρετε στη Ρεμούνδου με 20 ευρώ αντί στη φυλής με 25..
-Στο καινούριο της φωκαίας(το αριστερό-ισόγειο),η ρουμάνα Ντανιέλα.Αναφέρθηκε ο Panosmpos σε αυτήν εκτενώς πρίν.Πάντως το μαγαζί είναι πολύ καινούριο και απ'ότι είπε η τσατσά έχει μόνο ένα(??) δωμάτιο πρός το παρόν..Περιμέναμε αρκετά μέχρι να βγεί πάντως, αφού άρχισε να της φωνάζει η τσατσά απ'έξω,και κάποιο παιδί που περίμενε επίσης,ο οποίος πρέπει να ήταν απ'το Site..Ποιός είσαι βρέ! Τα συμπεράσματα δικά σας..
-Φυλής 134Β η ρωσσίδα Σάρα.Μούναρος! Εκεί κατέθεσα(ξανά),καταπληκτική πίπα, από πάνω, ιεραποστολικό, από πλάγια, πισοκωλλήτό, πολύ καλή συμμετοχή, βρομώλογα, μπάτσες στα πισινά, τα γράφω εν συντομία γιατί τά'χω ξαναγράψει πολλάκις,τι να πώ απλά φοβερή,είχε και κέφια σήμερα με διέλυσε η πουτάνα! *P
Αυτά συναγωνιστές, Stay Up!!
δεν πειραζει καθως και εγω μπηκα μονο σε ενα μπουρδελο!!!!! λοιπον κατεβηκα με το αμαξι φυλης παρκαρα διπλα στο 65 μπηκα στο κατω βγηκε η χριστινα, δεν αντεξα την πηρα και εφυγα χαρουμενος να δω την μπαλα.... η ντενις λοιπον γυρναει ελλαδα στις 6 μαιου.. ποτε θα αρχισει δουλεια δεν ξερω... επεισης που θα δουλεψει παλι δεν ξερω και δεν ξερει κανεις.... μπορει δηλαδη να μην δουλεψει ρεμουνδου, στο 109 σιγουρα δεν ξαναδουλευει οποτε αν οχι ρεμουνδου λογικα στα 71 πανω,κατω.... παντως εχω να πω πως παιζει ρολο και το μπουρδελο στην καβλα.. ας πουμε τα γαμησια που καναμε με την ντενις στο 109 δεν ξαναγινονται... δεν ξερω με καβλωνε το πουτανιλικι που εβγαζε ο χωρος, απο την πουτανα και τον τσατσο μεχρι τα 50 ατομα που περιμεναν στο σαλονι.... για αυτο οποτε μπορουσα την γαμουσα στο μικρο δωματιο διπλα στο σαλονι... δεν ξερω γιατι αλλα με καβλωνε η ιδεα οτι εγω σκυλογαμουσα την γλυκια ντενις και εξω περιμεναν 100 ατομα.... παντως να ξερετε κατι η ντενις παντα μου αρεσε και σαν γυναικα οχι μονο σαν πουτανα (ουτε για την μιλανα, πατριτσια, νταρια δεν το ελεγα αυτο) και δεν μιλαω για ομορφια αλλα για τον τροπο που περπαταει και κινηται, για την ψιλοαφελια που βγαζει και επεισης για την γλυκιτητα που μου βγαζει... την θεωρω πολυ γλυκια κοπελα για αυτο οταν την γαμαω, την σκυλογαμαω με καβλωνει η αντιθεση... λοιπον αυτα φιλε γκομενιε και λοιπα μελη για την ντενις..... οταν ερθει ολο το σαιτ θα το ξερει μια μερα πριν πιασει δουλεια.. αυτο ειναι δεσμεση!!!!!!Α ρε Achro, εγώ κατέβηκα το βραδάκι αλλά τώρα είδα το post σου,να πάρει!
Τεσπα μετά λύπης πάντως διαπίστωσα πως η Ντενίζα δεν είναι ακόμα στο πόστο της.Ξέρεις τίποτα,πότε γυρνάει?
και πια ιταν στι θεσι τις ελενισ μεγιστοτατε αρχοντα τις ιδονις και του καυτου σπερματοσ????Μόλις γύρισα απο Μεταξουργείο......Η γνωστή κοντοπούτανη Ελένη έλειπε έτσι αναγκάστηκα να τα γυρίσω όλα στην Ιάσωνος......Την πιο ωραία και τσάμπα δεν τη γάμαγα....Η παρακμή της παρακμής...3 Ελληνες είδα όλους κι όλους και ο ένας ήταν και παλιός φίλος απο το σχολείο...χαχαχαχα......Κατατάλλα στο 20Β ήταν κάποια που φάνηκε ωραία αλλά είχε πολύ σκοτάδι και παίζει να ήταν και τραβέλι....Αποτέλεσμα με έφαγαν οι ποδαρόδρομοι και δεν γάμησα,άσε που ήταν και ένα τραβέλι σαν τον alice cooper σε ένα citroen c2 μαύρο και κάθε φορά που με έβλεπε να περνάω μου φώναζε και έκανε νοήματα έλα εδώ κτλ...
σοστοσ ο παιχτις!!!!Λογω περιοχης που μενω (Περιστερι και τα λεωφορεια της περιοχης κανουν τερμα εκει) το πρωτο που εμαθα καλα οταν ημουν μικρος και ξεκινουσα την καριερα μου ηταν το Μεταξουργειο και τετοιες ωρες αν ξεμεινω αυτη ειναι η επιλογη μου.. Απλα ετυχε σημερα και για κακη μου τυχη οπως φαινεται και ο δρομος μου με εβγαλε προς τα εκει. Δεν πειραζει δεν πτοουμαστε με μια ατυχια τα τοσα χρονια. Ξανα προς την δοξα τραβα.....