psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Ετσι ειναι-Το μουνακι δεν κανει ποτε απεργια-Μερα Νυχτα διψαει για παιχνιδια...
Η Δήμητρα Κανελοπούλου είναι η Έλλη?φίλε η δήμητρα κανελοπούλου είναι 1η στο κρεβατι. την εχω παρει στην αχαρνων οταν δουλευε
ακριβώς φίλε είναι η ελλη στην αχαρνων 104 και το σπίτι είναι δικό της. τελευταία φορά την πήρα το 2002-2003. δεν θυμαμαι ακριβώς. απο τότε δεν την εχω πετύχει. είναι καλή στα 4 και πολύ καλή πίπαΗ Δήμητρα Κανελοπούλου είναι η Έλλη?
στην φυλής έχουν ανοίξει δύο καινούρια (φωκαίας κάτι). Τα έχει τσεκάρει κανείς;
φιλε αυτο ειναι το ΤΕΛΕΙΟ!!!Έχει αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ κάποιου συναγωνιστή, που έλεγε για το καινούργιο κτίριο. Αλήθεια, αν έχεις εκεί οικόπεδο, κάνεις τρελή επένδυση... Κτίριο 5 όροφο, 4 όροφοι για λαμπουρδε, (5-10.000 ευρώ /μήνα /μπουρδέλο), καφέ στον πρώτο και πάρκιν για τους πελάτες με παρκαδόρο του καταστήματος ισόγειο / υπόγειο. Δωρεάν πλύσιμο στο αμάξι, την ώρα που καταθέτουμε. Παίρνεις χαρτάκι όπως στις τράπεζες, με αριθμό πρωτεραιότητας κι αντί να περιμένεις στο σαλόνι, πας στο καφέ στον 1ο, όπου θα έχει και ΑΤΜ απ? όλες τις μεγάλες τράπεζες για ανάληψη και πρόσβαση ιντερνετ, με home page , για άμεσο exit poll των συναγωνιστών, αφού τσεκάρουν τα κορίτσια. Α! φυσικά στην ταράτσα υπαίθριο νυκτερινό στριπτιζάδικο για καλοκαιρινές φραπεδιές!
Χαιρετώ σας συναγωνιστές συνάδελφοι πηδίκουλες.Εχτές Κυριακή βραδάκι μετά από ποτάκι στο μπουρνάζι με τον άρχοντα πιτσιλιστή την κάνουμε για μεταξουργείο. Εκει τα πράγματα είναι τρισάθλια μες τη βρώμα και τη μπίχλα που να σου σηκωθεί εκεί? Ίσα ίσα σου πέφτει με αυτά που βλέπεις. Και οι κοπέλες τραγικές οι περισσότερες είναι μαύρες. Οι μοναδικές εξαιρέσεις ήταν Ιάσωνος 20Β όπου ήταν η Σάντρα γερμανίδα νταρντάνα όπως την περιγράφουν τα παιδιά πάνω, και Ιάσωνος 19 όπου ήτανε η Ελένη η ρουμάνα. Όμορφο πουτανάκι φαινόταν pitsilable. Εν τω μεταξύ περάσαμε και από ένα μαγαζί στην Ιάσωνος 43 όπου ήτανε μια φόλα και ένας τσάτσος που δεν γούσταρε πολλά πολλά μαζί μας. Ρωτάει τον τσάτσο ο πιτσιλιστής από που ειναι η κοπέλα. Και απαντάει ο τσάτσος. Απο το τσιμπουκτάν
τι επιχειριματικα μιαλια που ειστε ορε καυλιαριδες!!!χααχααχαχαχα μπουχααχαχαχα!!!!θα κανει παταγο το πουταναδικο μας!!!!Να μαζέψουμε όλοι λεφτά και να το ανοίξουμε! Τι λέτε ρε συναίτεροι; Πρόεδρο να βάλουμε τον πίτσι. Εγώ θέλω μόνο την ταπεινή θέση του διευθυντή human resources, για να κάνω τις "συνεντεύξεις" στις νεοπροσλαμβανόμενες!
Βράδυ; Γράφτε ρε σεις στον κατάλογο να τα βρίσκει ευκολότερα όποιος θέλει...
Λοιπόν πάμε τώρα στα καινούργια σπίτια της Φωκαίας. Επειδή τα κτίρια είναι καινούργια δεν βάλανε ακόμα ταμπελάκια με αριθμούς (δεν θα αργήσει όμως αυτό)και είναι ανάμεσα στο 19 και 25. Είναι αυτό του πρώτου ορόφου και του ισογείου. Πολύ καθαρά γενικά γιατί είναι καινούργια σπίτια και μέσα τηρούνε τους κανόνες υγιεινής (κρεμοσάπουνο,βρύση καθαρή,χαρτί κλπ)Στο ισόγειο παίζει η Ρουμάνα η 'Ντανιέλα'.Λεπτή μαύρο μαλλί και γλυκούλα γενικά.Είχα βάλει κριτική γι'αυτήν και φωτό απο το ρδέλο μέσα αλλά με τις Χακερίστικες επιθέσεις που γίνανε στο σάϊτ σβηστήκανε. Η 'Ντανιέλα' μέσα κάνει και πίπα ακάποτη για τους οπαδούς αυτού του στύλ (κάτι που φυσικά δεν τις επέτρεψα)και γλύφει και μπάλες. Τρομερό μπουκιτσί και γλύψιμο στα διαρχί με κοίταγμα πρόστυχο στα μάτια. Μετά την γυρνάω πισοκωλλητό και την αρχίζω τις φαπίτσες στα κωλομέρια. Μόλις πήγα να δοκιμάσω και 'κωλούρι' μου λέει ούχι Τότε κάνω την κίνηση με 10?υρο αλλά και πάλι μου λέει όχι. Μην τα πολυλέμε τελειώνω κανονικά και σηκώνομαι και φεύγω μετά απο το σπάσιμο αυτό. Βέβαια την δικαιολογώ γιατί γενικά μπορεί να μην ήθελε να δώσει κωλούρι οπότε σεβαστό. Για μένα πάντως καλή γενικά επιλογή για 20?.