Επισκέπτης
μαλλον φταιει ι ασθενεια τις καυλας και βλεπετε ολα τα ατακτα πουτανιδια ιδια!!!!σαρα και μιλανα ειναι διαφορεκικα πορνιδια!!!ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!
Εύγε ρε παίκτη!! Τρομερή πληροφορία αυτή! μπράβο,να και κάτι καλό..Μωρ'καλά την κατάλαβα οτι είναι τρελλό πορνίδιο.Πρέπει να την ελέγξουμε..Γεια σας μάγκες, για την Ντανιέλα που λέει ο γκομένιος παραπάνω είχα ξαναγράψει, αλλά, τι σκατά, δεν μπήκε, ξέρω γω... Είναι μεγάλη περίπτωση, με 20 ευρώ κάνει ακάποτο (εγώ τη σταμάτησα όταν το αντιλήφθηκα) και, ναι, δίνει και τον ωραίο της κώλο! Μη λέτε τίποτα απέξω, στο δωμάτιο πείτε στην ίδια ότι θέλετε κώλο! Τρεχάτεεεεε!
Καλησπέρα συνγαμήκουλες. Το Μαράκι που ρωτάει ο φίλος το είχα πάρει εγώ την περασμένη Τετάρτη 25/4 μετά από μικρή τσαρκούλα με τον συναγωνιστή πιτσιλιστή και είναι πολύ καυλιάρικο. Εμένα με καύλωσε πολύ το πουτανίδιο. Την είχα μπανίσει από πιο παλιά. Δουλεύει την πρωινή βάρδια. Είναι μελαχρινή με μαύρα ίσια μαλλιά και μέτριο ύψος,ελληνίδα.(όχι δεν είναι το γνωστό Μαράκι του 71Β germaon μη χαίρεσαι). Στην αρχή μπήκαμε με τον πιτσι και ξαφνικά εμφανίζεται ένας πουστότσατσος ο οποιος είχε καρφωμένα τα μάτια στον πούτσο μου και μετά πλησιάζει και απλώνει το χέρι να μου τον πιάσει. Εγώ τραβήχτηκα φυσικά λέω τι έγινε μας την πέσανε. Ο πίτσι τα γνωστά του έλεγε τι έγινε καυλιάρη μου ποια έχουμε σήμερα. Αυτός απαντάει τον Σαρμπέλ(Γεια σου Μαρία και καλά)εγώ αμέσως κατάλαβα ότι εννοούσε ότι είχε το Μαράκι. Ο τσάτσος λιγουρευόταν τον πιτσιλιστή ο πίτσι συνέχιζε ακάθεκτος καυλιάρη μου και καυλιάρη μου. Μετά από λίγο φωνάζει το Μαράκι το οποίο ήτανε χαδιάρικο και τσαχπινογαργαλιάρικο και τρελοπουτανιάρικο και έρχεται και μας κολάει και εγώ και ο πίτσι τη χουφτώναμε εκεί σκέφτομαι ντάξει αυτό ήτανε κατάθεση χωρίς πολλά πολλά. Ο τσάτσος έλεγε τι θα γίνει θα περάσετε και νομίζω του λέει ο πίτσι εγώ θέλω με σένα και πάλι καύλωσε ο τσάτσος και πάλι ήρθε προς εμένα για να μου πιάσει τον πούτσο. Τελικά για να συνεχιστεί η τσάρκα του λέμε θα κάνουμε μια βόλτα αλλά του λέω εγώ θα περάσω σίγουρα στο υπόσχομαι. Αφού κάναμε την τσάρκα μας χωρίσαμε για να πάει ο πίτσι σε μια Γιάννα τσέχα στο 71Α και εγώ κατευθύνθηκα προς το Μαράκι. Λοιπόν με το που μπαίνω με πιάνει η Μαρία από το χέρι και με τραβάει προς το δωμάτιο. Λοιπόν μην τα πολυλογώ με το που μπαίνει στο δωμάτιο ξαπλώνει μπρούμητα και μου λέει να της κάνω μασάζ στα κωλομέρια. πω πω λέω εδώ είμαστε και αρχίζω και την τρίβω για αρκετή ώρα. Μετά μου έκανε μια συμπαθητική πίπα και την πήρα μετά σε ιεραποστολικό όπου αυτή με χαίδευε και με τσίμπαγε ελαφρώς και εγώ της έπιανα τα βυζία τα οποία πρέπει να ήταν φυσικά. Επαιζε και με το μουνάκι της σε κάποια φάση. Μετά από λίγο τελειώνω και εγώ. Αυτά. Είναι από τις καλές εμπειρίες μου θα ξαναπήγαινα. Το μόνο μείον ήταν ότι χρειαζόταν λιγάκι ξύρισμα το μουνάκι της. Τέλος όταν βγήκα από το δωμάτιο με ρωτάει ο πουστότσατσος πού είναι ο φίλος σου? Και του απαντάω εγώ έφυγε. Και μετά μου ρίχνει το θεικό. Κρίμα γιατί ήθελα να με πάρει. Γεια σου ρε πιτσιλιστή άρχοντα.για το μαρακι απο 66δ ξερει κανεις τιποτα???
θεικι ι ατακα του πουστοτσατσου!!!!χαχα μπουχαχαχα!!!Καλησπέρα συνγαμήκουλες. Το Μαράκι που ρωτάει ο φίλος το είχα πάρει εγώ την περασμένη Τετάρτη 25/4 μετά από μικρή τσαρκούλα με τον συναγωνιστή πιτσιλιστή και είναι πολύ καυλιάρικο. Εμένα με καύλωσε πολύ το πουτανίδιο. Την είχα μπανίσει από πιο παλιά. Δουλεύει την πρωινή βάρδια. Είναι μελαχρινή με μαύρα ίσια μαλλιά και μέτριο ύψος,ελληνίδα.(όχι δεν είναι το γνωστό Μαράκι του 71Β germaon μη χαίρεσαι). Στην αρχή μπήκαμε με τον πιτσι και ξαφνικά εμφανίζεται ένας πουστότσατσος ο οποιος είχε καρφωμένα τα μάτια στον πούτσο μου και μετά πλησιάζει και απλώνει το χέρι να μου τον πιάσει. Εγώ τραβήχτηκα φυσικά λέω τι έγινε μας την πέσανε. Ο πίτσι τα γνωστά του έλεγε τι έγινε καυλιάρη μου ποια έχουμε σήμερα. Αυτός απαντάει τον Σαρμπέλ(Γεια σου Μαρία και καλά)εγώ αμέσως κατάλαβα ότι εννοούσε ότι είχε το Μαράκι. Ο τσάτσος λιγουρευόταν τον πιτσιλιστή ο πίτσι συνέχιζε ακάθεκτος καυλιάρη μου και καυλιάρη μου. Μετά από λίγο φωνάζει το Μαράκι το οποίο ήτανε χαδιάρικο και τσαχπινογαργαλιάρικο και τρελοπουτανιάρικο και έρχεται και μας κολάει και εγώ και ο πίτσι τη χουφτώναμε εκεί σκέφτομαι ντάξει αυτό ήτανε κατάθεση χωρίς πολλά πολλά. Ο τσάτσος έλεγε τι θα γίνει θα περάσετε και νομίζω του λέει ο πίτσι εγώ θέλω με σένα και πάλι καύλωσε ο τσάτσος και πάλι ήρθε προς εμένα για να μου πιάσει τον πούτσο. Τελικά για να συνεχιστεί η τσάρκα του λέμε θα κάνουμε μια βόλτα αλλά του λέω εγώ θα περάσω σίγουρα στο υπόσχομαι. Αφού κάναμε την τσάρκα μας χωρίσαμε για να πάει ο πίτσι σε μια Γιάννα τσέχα στο 71Α και εγώ κατευθύνθηκα προς το Μαράκι. Λοιπόν με το που μπαίνω με πιάνει η Μαρία από το χέρι και με τραβάει προς το δωμάτιο. Λοιπόν μην τα πολυλογώ με το που μπαίνει στο δωμάτιο ξαπλώνει μπρούμητα και μου λέει να της κάνω μασάζ στα κωλομέρια. πω πω λέω εδώ είμαστε και αρχίζω και την τρίβω για αρκετή ώρα. Μετά μου έκανε μια συμπαθητική πίπα και την πήρα μετά σε ιεραποστολικό όπου αυτή με χαίδευε και με τσίμπαγε ελαφρώς και εγώ της έπιανα τα βυζία τα οποία πρέπει να ήταν φυσικά. Επαιζε και με το μουνάκι της σε κάποια φάση. Μετά από λίγο τελειώνω και εγώ. Αυτά. Είναι από τις καλές εμπειρίες μου θα ξαναπήγαινα. Το μόνο μείον ήταν ότι χρειαζόταν λιγάκι ξύρισμα το μουνάκι της. Τέλος όταν βγήκα από το δωμάτιο με ρωτάει ο πουστότσατσος πού είναι ο φίλος σου? Και του απαντάω εγώ έφυγε. Και μετά μου ρίχνει το θεικό. Κρίμα γιατί ήθελα να με πάρει. Γεια σου ρε πιτσιλιστή άρχοντα.
μολις ειχα γραψει τιν ενιμεροσι μου και κατι επαθε παλι το σαιτ και παπαλα ολα...πισοχοστι εσι φταις!!!γκαντεμι!!!!χεχε!!!επιδι εγραφα μια ορα και τα πιρα ...θα αναφερο μονο τα διο ορεα πορνιδια που πιστευο πος αξιζαν!
στο ιασονος 19 το κοντοπουτανο ελενι...εχο αναφερθει παμπολες φορες σε αυτι..
και στο ιασονος20β ι σαντρα,,,νταρντανοπουτανο απο γερμανια με σιλικονατες μπαλες!!!
ελα ρεεε!!!!πιτσιλισες σανδρα????πσσσσσ!!!ακαταμαχιτε πισοχιστι!!!!θελο πλιρες περιγραφι αυριο για το εν λογο πουτανιο!!!Εγω ψωνισα Σαντρα. Τελικα ηταν πολυ καλη. το 2005 ηταν Φυλής 67
ρουμανα ειναι!κανει φοβερα χτενισματα!!!και ειναι πολι ατακτο πορνιδιο!!!και προπαντον ομιλιτικο και ευγενικο πουτανακι!!!αξιζει ενα πιτσιλισμα φιλε μου!!!Βασικα δεν προλαβα το 19Α γιατι ειχε κλεισει. Το πουτανιδιο αλλαξε χτενισμα και ειναι καυλα. Πολυ ωραιο κωλαρακι.
Ελληνιδα ειναι?
ελα ρεεε!!!!πιτσιλισες σανδρα????πσσσσσ!!!ακαταμαχιτε πισοχιστι!!!!θελο πλιρες περιγραφι αυριο για το εν λογο πουτανιο!!!
Δουλευεις σημερα φιλε; Μερα μεταξυ δυο αργιων;Παω για ντουζακι και υπνο παιδες γιατι δουλευω το πρωι και θελω να κοιμηθω καμια ωρα.
Αχ πουτανιτσες μας φαγατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε