Καλησπέρα συμπουρδελιάρηδες...
τα πράγματα είχα ως εξής στη Φυλής γύρω στις 9 που πήγα...
[glow=red,2,300]
ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ[/glow]
Κλειστά ήταν...Φώκαιας και Αχαρνών(ο λαβύρινθος),Φυλής 40 και Φυλής 54 πάνω
-Φυλής54-
Σοφία αλβανίδα..δεν χρείαζονται συστάσεις
-Φυλής59πάνω-
Μία με καρέ ξανθό μαλλί,κανονικό βυζί,καλή θα έλεγα φάτσα και ωραίο σώμα
-Φυλής59κάτω-
Έφυγα γιατί περίμενα αρκετή ώρα...
-Φυλής65πάνω-
Η Χριστίνα η Τουρκάλα....πολύ καλή περίπτωση για όποιον δεν γνωρίζει...μαύρα μαλλιά,γαμάτο σώμα,1.70 μου φαίνεται,ωραία φάτσα και πολύ καλό στήσιμο στα 4
-Φυλής65κάτω-
Μία με ψιλοξενέρωτη φάτσα και μαύρα μαλλιά..δουλεύει εκεί για 2-3 βδομάδες..από σώμα οκ...συμπαθητικό βυζί και καλό κωλαράκι...δεν ξετρελάθηκα
-Φυλής66-
Πάλι η Ελένα η τρελιάρα!!(ίσιο η κατσαρό μερικές φορές...καστανό μαλλί..από σώμα έτσι κι έτσι)...σήμερα η μουρλέγκο καθόταν στα πόδια ενός πελάτη και μόλις μπαίνω μέσα πως με χαιρετάει..??..Yiassou Maria μου λέει!!!
-
Φυλής 67-
Ειρήνη...εδώ και χρόνια...
-Φυλής71πάνω-
Αυτή που είναι εκεί και παλιότερα και συστήνεται σαν 18χρονη...ωραία περίπτωση..όποιος την πάρει να γράψει κριτικές παρακαλώ...αξιογάμητη
-Φυλής71κάτω-
Μία ξανθιά ψιλογεματούλα που έμοιαζε σαν αγουροξυπνημένη!..προσπερνάμε..
-Φυλής80-
Το μπαζομπούρδελο...δεν το λέω τυχαία έτσι...σήμερα ήταν μία χοντρούλα με πυραύλους για πόδια.....αντε γειά!!!
-Φυλής84κάτω-
Δεν πρόλαβα να τη δω καλά...μόνο φάτσα είδα λίγο που φάνηκε καλή...
-Φυλής84πάνω-ΤΣΑΤΣΟΥ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ(τι μαλάκα είναι...!)
Η Σελίνα..ξανθιά...ωραίο βυζί made of plastic...μου φαίνεται...και με πλούσιο λεξιλόγιο απ ότι λένε οι καυλιάρηδες που την πήραν (καυλιάρη,αγόραρε και δεν ξέρω γω τι άλλο..)
-Φυλής86πάνω-
Μια με μαύρο μαλλί..πολύ ωραία φάτσα...κανονικό σώμα..αδύνατη...μοιάζει λίγο με αυτήν από κάτω...
-Φυλής86κάτω-
Η γνωστή κουνίστρο..φαίνεται καυλιάρα..και στο σώμα και στη φάτσα..την είχα δει και στο πάνω πριν μερικές μέρες...
-Φυλής99Τραβελόσπιτο-
Τρανς...ξανθιά...δε θα πάρουμε....
-Φυλής134πάνω-
Μια ξανθιά γύρω στο 1.80...δεν ξετρελάθηκα...
-Φυλής134κάτω-
Μία καστανόξανθη...χαμογελαστή βγήκε...η φάτσα με χάλασε..από σώμα..όχι κάτι το ιδιαίτερο...25 ευρώ κιόλας
-Φυλής134υπόγειο-
Αυτή η καυλιάρα με το ταττού στην πλάτη...ʼννα αν θυμάμαι είχαν πει οι συμπουρελιάρηδες...πάντως κάτω απ το ταττού είχε ένα πανέμορφο κωλαράκι
-Φώκαιας-Το 2ο το καινούριο με το ασανσέρ
Πρώτη φορά πήγαινα εκεί...πολύ ωραίος χώρος θα ποστάρω και την photo σε λίγο...μια μέτρια είχε με αρκετά μεγάλο βυζί
-Φώκαιας25πάνω-
Εκεί ήταν μία που έβλεπα για πρώτη φορά...κοντοπούτανο,μαύρο-καστανό μαλλί πολύ όμορφη στο πρόσωπο...ελληνίδα ακουγόταν (και φαινόταν) μπορεί να κάνω λάθος..αξιογάμητη
-Φώκαιας25κάτω-Αντελόσπιτο
Αντέλα..??Με μαύρο μαλλί και συμπαθητικό σωματάκι..
-ΦώκαιαςΥπόγειο-
Μααααααααύρη...μαααααααύρη......μαύρη μου χεις κάνει την ζωή μου!!!...αραπίνα μέτρια...
-Μονής Παντελεήμονα...Προδρόμου..κάτι τέτοιο-
Το γωνιακό λέω....εκεί είχε ένα μιλφέιγ,ξανθό με χάλια πρόσωπο όμως...βγήκε χαμογελαστή και ευχάριστη...σώμα καλό...
Με το χαρακτηριστικό
είναι καλές εμφανισιακά περιπτώσεις...σύμφωνα με τα γούστα μου...!