Επισκέπτης
germaon, στην φυλης πετυχες μιλανα ή χριστινα (στο 65) ή σαρα ή ρενατα???? και αν ναι σε ποια δουλευαν????
μεταμεσονιχτιες βαρδιες στο ιασονος20β!!!!!πιτσιλα το καυλιαρι!!!ρε μαγκες που παιζει αυτη η σαντρα?και τι ωρες?
θα σε τιμορισο καυλιαρι.....χεχε!πλακα, πλακα!ι δοκιμασια σου θα ειναι σκλιρι...Xαχαχα ωραίοι οι άρχοντες της καύλας! Δε μπόρεσα να έρθω ζητώ την επιιείκια του άρχοντα pitsilisti!
μαζι δεν ειμαστε εκει φιλαρακι?που σου ειπα να προσεχεις. ;)που λετε μαγκες μου,ξυπναω το πρωι ωραια ωραια,πηγαινω γυμναστηριο να εκτονοσω λιγη τεστοστερονη(αλλα που να ξερα...)μετα στο σπιτι χαζευα στο ιντερνετ,και βγαινοντας εξω μου ειρθε επιθυμια για σεξ!!!παιρνω το τρενακι αφου πριν ειχα εκταμιευσει 20 ευρω απο το ατμ,και φτανω φυλης(σας κουραζω αλλα αξιζει τον κοπο)κανω βολτα σε ολα τα υπολοιπα και αφηνω τα 84,86, για μετα.αφου τα γυρναω ολα πηγαινω στο 86,σκαει η τσατσα καινουργια κοπελα λεει πρωτη μερα στη δουλεια,απο ρουμανια,σκαει το μωρο μια πολυ πετιτ ρουμανα,με το χαμογελο στα χειλη...επειδη κι εγω δεν ειμαι κανενας ψηλος,μπαινω μεσα...σκαει η φλορα,ετσι τι λενε,και αρχιζει τα φιλια και το γλυψιμο στο στο στηθοσ και στη κοιλια,δειλα δειλα βαζω το χερι μου στο μουνακι της κανενα προβληαμα αυτη,τσιμπουκι ΤΕΛΕΙΟ,ΤΕΛΕΙΟ!!!αφου την ειδα να ειναι καλη και συνεργασιμη της λεω και τα αρχιδια,αρχικα μου λεει νο,αλλα μετα ενεδωσε,μου τα γλυφε σαν τρελη,ανεβαΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ κανουμε και κατι αλλες αεροπλανικες στασεις,και την παιρνω απο μπρος,τελειωνω και να μην πολυλογω ,αφου καθως σκουπιζομουνα με φιλαγε,φευγω...φευγω και ξαναπαω στο ατμτης εθνικης ξαναβγαζω 20 ευρω και ξαναπαω αφου ειμουνα κατακαυλωμενος μαζι της..ε λοιπον το δευτερο γαμησι ηταν ακομα καλυτερο απο το πρωτο,και για να τελειωνουμε απο περσι τον ιουλιο εχω παει με παρα παρα πολλες,γαμησι και συμπεριφορα σαν αυτης της φλορας εε δεν ξανασυναντησα!!!!!!τετοιο τσιμπουκι και τετοιο γαμησι απο αυτην την πετιτ ρουμανα με το χαμογελο στα χειλη,πρωτη φορα και ισως η "τουρκαλα" καποια στιγμη να της μοιασει!!!!!μακραν το κορυφαιο γαμησι κατα την ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ παντα!!!και μην περιμενετε καμια μουναρα πανεμορφη,αλλα μονο το χαμογελο και φυσικα το γαμησι της αξιζουν και με το παραπανω.κατα την γνωμη μου παντα!!!
Ρε παιδιά τι βρωμερό που είναι και αυτό το μεταξουργείο που να σου σηκωθει εκεί μέσα με τόση μπίχλα?
Δουλευεις σημερα φιλε; Μερα μεταξυ δυο αργιων;
ρε μαγκες που παιζει αυτη η σαντρα?και τι ωρες?
Σήμερα το βράδυ ήτανε η Κορίνα. Ρωσίδα ξανθιά, ωραίο σώμα, πρόσχαρη, τίποτα το ιδιαίτερο στο δωμάτιο, τα κλασσικά.κανα νεο για ρενατα? σημερα ξερει κανεισ ποια ηταν στο 59 φυλης κατω?
ειναι χρησιμο για ολους μας να ξερουμε που εχει ΑΤΜ εκει κοντα.Αχαρνών ή αλλου?Επισης αυριο πρωτομαγια τα μπουρδελα συμμετεχουν στην απεργια της ΓΣΕΕ ή ειναι ανοιχτα?που λετε μαγκες μου,ξυπναω το πρωι ωραια ωραια,πηγαινω γυμναστηριο να εκτονοσω λιγη τεστοστερονη(αλλα που να ξερα...)μετα στο σπιτι χαζευα στο ιντερνετ,και βγαινοντας εξω μου ...φευγω και ξαναπαω στο ατμτης εθνικης ξαναβγαζω 20 ευρω και ξαναπαω αφου