Ακουστε τι επαθα σημερα εγω ξεκιναω για καταθεση στην φυλης μετα απο μινι τσαρκα καταληγω στο καινουργιο της φωκαιας με τισ σκαλες η πουτανα μια αλβανιδα με βυζαρες η τσατσα λεει ισπανικο και λεω εδω ειμαστε μπενει η πουτανα στο δωματιο αρχιζει φιλια στο στηθος κτλ και περιμενω καβλωμενος το ισπανικο...αρχιδια δεν εκανε το καταπινω βαζει την καποτα (με το στομα κατι που λιγες το κανουν σημερα) πως τελις?απο πανω λεο ανεβενει αρχιζουν οι βυζαρες να πηγαινουν πανω κατω παω να τα χουφτωσω και μου σπρωχνει τα χερια με τροπο και τα εβαλε πανω στα βυζια τις με προθεση μην τις τα πιασω ξενερων ω μου πεφτει και λεω κανε μου ισπανικο και μου λεει τι ειναι αυτο?εκει τα πηρα και τις λεω κανε μας την χαρη κοπελα μου σε ευχαριστω φυγε καλο βραδυ φευγη χτυπωντασ την πορτα και ακουγα να φωναζει βριζοντας την τσατσα αναβω τσιγαρακι και αρχινω να ντυνομαι και ξαφνικα ακουω εναν απο το σαλονι που ειναι τι εγινε?η τσατσα ειχε φωναξει τον γνωστο αλβανο νταβα βγαινω μου λεει τι εγινε φιλος δεν εγινε του λεο εδω ειναι το θεμα και του εξηγω μου λεει αμα δεν θελει η κοπελα με το ζορι δεν γινετε και εκει ξεκινησε μια κουβεντα με τον νταβα μεχρι κατω κατεβηκαμε και τα λεγαμε και μου λεει φιλε αλβανος ειμαι αλλα ακου τι θα σου πο οταν βλεπεις αλβανιδα πουτανα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ακουστε τι επαθα σημερα εγω ξεκιναω για καταθεση στην φυλης μετα απο μινι τσαρκα καταληγω στο καινουργιο της φωκαιας με τισ σκαλες η πουτανα μια αλβανιδα με βυζαρες η τσατσα λεει ισπανικο και λεω εδω ειμαστε μπενει η πουτανα στο δωματιο αρχιζει φιλια στο στηθος κτλ και περιμενω καβλωμενος το ισπανικο...αρχιδια δεν εκανε το καταπινω βαζει την καποτα (με το στομα κατι που λιγες το κανουν σημερα) πως τελις?απο πανω λεο ανεβενει αρχιζουν οι βυζαρες να πηγαινουν πανω κατω παω να τα χουφτωσω και μου σπρωχνει τα χερια με τροπο και τα εβαλε πανω στα βυζια τις με προθεση μην τις τα πιασω ξενερων ω μου πεφτει και λεω κανε μου ισπανικο και μου λεει τι ειναι αυτο?εκει τα πηρα και τις λεω κανε μας την χαρη κοπελα μου σε ευχαριστω φυγε καλο βραδυ φευγη χτυπωντασ την πορτα και ακουγα να φωναζει βριζοντας την τσατσα αναβω τσιγαρακι και αρχινω να ντυνομαι και ξαφνικα ακουω εναν απο το σαλονι που ειναι τι εγινε?η τσατσα ειχε φωναξει τον γνωστο αλβανο νταβα βγαινω μου λεει τι εγινε φιλος δεν εγινε του λεο εδω ειναι το θεμα και του εξηγω μου λεει αμα δεν θελει η κοπελα με το ζορι δεν γινετε και εκει ξεκινησε μια κουβεντα με τον νταβα μεχρι κατω κατεβηκαμε και τα λεγαμε και μου λεει φιλε αλβανος ειμαι αλλα ακου τι θα σου πο οταν βλεπεις αλβανιδα πουτανα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Απο τώρα Black list ! Τhxx for review !
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Καλημερα καυλιαριδες. Πρωτο post δικο μου. Αποδιδω τιμες σε ολους τους γνωστες. Και μπαινω δυναμικα. Εχει κανεις γνωμη για την Ειρηνη απο Τροφωνιου 13. Πηγα πριν 1 ωρα και ελλειψη αλλης επιλογης μπηκα. Μετα απο καλη σχετικα πιπα και ενω ξεκινησα το μπασιμο αρχισε να μου λεει οτι ποναει. Να μην κουραζω αλλαξαμε σταση αλλα εγω στο μεταξυ ειχα ξενερωσει και σηκωθηκα να φυγω (τζαμπα το 20?) και αρχισε το κυρηγμα οτι δεν ξερω να γαμαω και αλλα τετοια. Στα αρχ...ια την εγραφα αλλα δεν ελεγε να φυγει. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο με την ιδια κατι αντιστοιχο. Για να καταλαβετε ειμαι στα 33 με 18 χρονια εμπειρια στο θεμα και ηταν πολυ μαλακισμενη εμπειρια.Για αυτο και το αναφερω αν εχει τυχει και σε αλλον συναγωνιστη να ριξουμε μαυρο στην συγκεκριμενη αλλιως υποθετω οτι απλα ετυχε σε εμενα στραβη φαση. Thanks
Φιλε Τροφωνιου μου εχει τυχει ακριβως η ιδια φαση πριν 1-2 χρονια. Μια μουναρα ξανθια δε με αφηνε να τη βαλω ολη μεσα, ουτε καθοτανε στα 4 γιατι ποσουσε ελεγε. ΜΑκρυα μαγγες το εχει το μαγαζι να φερνει ζωα φαινεται
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
πισοχοστι μεγιστε μαχιτι τον ατακτον πορνιδιον, θα κανονισουμε να παμε να τιμορισουμε σαμπρινακι!!!ειναι εγκιισι το ποτανιδιο!!!αξιζει!!!
Θα το τιμωρησω το πορνιδιο για να μαθει να μη μας γκαβλωνει με τις πορνοταινιες της.
Επισκέπτης
καυλιαρι μιπος ιταν ι γαβριελλα ι οποια ιταν μεχρι χτες στο 20α???μιποσ ι κιρια ελευθερια στο 20α αλλαξε κοπελα?γιατι μεχρι χθες ειχε τιν γαβριελα ..μια πολι τρελι βρομιαρα...και μου ειπε απεγνοσμενι ι κιρια ελευθερια οτι δεν τιν αντεχει αυτι και οτι θελει να φιγει απο το κοκινοσπιτο τις...και να φερει το μαρινακι που ειναι εγγιηση!Αρχοντα πιτσιλιστι ήταν μια καριόλα στη θέση της Ελένης, μια μούφα που την είχα πάρει πιο παλιά στα απέναντι μπουρδέλα σε αυτό που είναι ισόγειο....η οποία ήταν η πρώτη πουτάνα που έδιωξα πριν καν γαμήσω....μεγάλη καριόλα...δεν θυμάμαι όνομα,βγήκε με φουστίτσα κοντή και τα βυζιά χύμα έξω,μάλλον για αλβανίδα την είχα κόψει....
Λογω περιοχης που μενω (Περιστερι και τα λεωφορεια της περιοχης κανουν τερμα εκει) το πρωτο που εμαθα καλα οταν ημουν μικρος και ξεκινουσα την καριερα μου ηταν το Μεταξουργειο και τετοιες ωρες αν ξεμεινω αυτη ειναι η επιλογη μου.. Απλα ετυχε σημερα και για κακη μου τυχη οπως φαινεται και ο δρομος μου με εβγαλε προς τα εκει. Δεν πειραζει δεν πτοουμαστε με μια ατυχια τα τοσα χρονια. Ξανα προς την δοξα τραβα.....
Ο λόγος που δεν πήγα ποτέ στο Μεταξουργείο ήταν ότι έμενα στη Νέα Ζωή και το λεωφορείο πέρναγε από εκεί.Μάλιστα έκανε τέρμα στην Αγησιλάου,και μια μέρα βλέπω μια Ρωσίδα θεά να μπαίνει στο μπουρδέλο που ήταν ακριβώς στη στάση!!!Αλλά φοβόμουν μη με πάρει χαμπάρι κανάς συγγενής και φίλος!!!
Επισκέπτης
μικροσ που ειναι ο κοσμος!!!!χεχε!!τωρα αμα σας πω οτι ειχα ερθει φατσα καρτα με τον πρωην πεθερο μου θα το πιστεψετε?ουτε μου ανεφερε ποτε τιποτα
Κι εγώ είχα πετύχει στην Φυλής έναν θείο μου.Έβγαινα από το δωμάτιο και τον βλέπω στο σαλόνι.Οπότε προφασίστηκα ότι ξέχασα τα γυαλιά μου στο δωμάτιο και επέστρεψα!!!Ευτυχώς είχε κόσμο και δεν με είδε.Αφού είδαν τη γκόμενα έφυγε κι ακολούθησα κι εγώ!Στο "59" όλα αυτά!!!!
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
φιλοι που καταθεσατε η βολταρατε απλως στα μπουρδελακια καντε μια ενημερωση και για εμας τους πρωινους!ευχαριστω
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Προφανώς εννοείς τη Σελίνα ή ΣαββίναΕτσι πηγα στη Φυλης 84 με τα πολλα σκαλια οπου ηταν μια κοπελα ξανθια με σιλικονη στα στηθια. με ονομα Σεληνη η καπως ετσι.20 ευρο και αξιζε μεσα στο κρεβατι.
ειδα ενα καινουριο(εγω δεν το ειχα ξαναδει)νομιζω η οδος αγ.πετρου 7 ειναι παραλληλη με αυτην που κατεβαινει για σταθμο αττικης.διπλα απο ενα παρκιν.χαλια αυτη που ειναι μεσα.γυρω στα40 λεπτοκαμομενη αλλα μαπα μεσα.20 η ταριφα
παίδεσ μια γρήγορη βόλτα σημερινή. στην τροφωνιου 9 η λάουρα ηταν στη θεση της οπου εγινε και κατάθεση. καλή πίπα ελευθερα παισίματα αλλά συμμετοχή 40%. καλή στα 4. Μετά φυλής 84 ήταν ενα κοντοπούτανο μελαχρινό με καλό σώμα, οπως μου είπε η τσατσα η φλώρα θα λείπει για 1 μήνα. δίπλα απο στο 84 στα σκαλία ηταν μια ψηλή ξανθια΄, μου φάνηκε για τραβέλι μην πα΄τε καθόλου. Αυτα απομένα απο μια γρήγορη βόλτα στις 12.30 το μεσημερι
Επισκέπτης
Στο 59 πανω μελαχρινο με τεραστιο TATHOO στο χερι fuckable μπορω να πω.
Στο κατω τσαπερδονα ξανθια κεφατη ονοματα δεν κρατησα και πηγα για δευτερο γυρω στην Σονια .
Μαλλων θα μου φαει ολα τα λεφτα.
Ευτυχως που ελειπε ενα μηνα.
Στο κατω τσαπερδονα ξανθια κεφατη ονοματα δεν κρατησα και πηγα για δευτερο γυρω στην Σονια .
Μαλλων θα μου φαει ολα τα λεφτα.
Ευτυχως που ελειπε ενα μηνα.
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σημερα το μεσημερι πηγα για να τιμησω την αγαπημενη μου ρουμανα στο 86 αλλα ητανε κλειστο και απογοητευμενος πηγα στην ρενατα με τον ψηλο δεικτη IQ!!!!!!=οσο καλο κρεβατι κι αν κανει μετα την εμπειρια της ρουμανας ολα μου φαινονται νορμαλ...ετσι
εφυγα απογοητευμενος...!!!!!τουλαχιστον αφηνει δαχτυλα!!!!!!
εφυγα απογοητευμενος...!!!!!τουλαχιστον αφηνει δαχτυλα!!!!!!
Πριν καμια ώρα γύρισα απο Ιάσωνος...Φτάνω και είναι ΟΛΑ κλειστά !!! Σε ένα υπόγειο μπουρδέλο πρέπει να είχε πάρει φωτιά.....Είχε αστυνομία....Πυροσβεστικές και μια μαύρη με ένα φουστάκι και κώλο έξω όπως επίσης και τα βυζιά έξω...Ξυπόλητη, να την έχει πιάσει κρίση και έκλαιγε φώναζε....anyway μετά απο μια βόλτα γύρω γύρω και αφού έφυγε η αστυνομία...άρχισαν να ανάβουν τα φωτάκια....Η Ελένη το κοντοπούτανο ήταν εκεί αλλά απέναντι που είναι 3 στη σειρά , αυτό που είναι ισόγειο (ούτε ένα σκαλάκι δεν έχει) είχε γυρίσει μια κοπέλα που την είχα πάρει 2 φορές στο παρελθόν, Μαριάννα απο Πολωνία,έχει πολύ ωραίο στυλάκι και είναι εντάξει στο δωμάτιο με πολύ ωραίο κορμί για τα γούστα μου.20?.
Γιατί άραγε μόλις πήγε αστυνομία έκλεισαν όλα τα σπίτια στην Ιάσωνος εκτός απο 1-2 ;;;;;;
Γιατί άραγε μόλις πήγε αστυνομία έκλεισαν όλα τα σπίτια στην Ιάσωνος εκτός απο 1-2 ;;;;;;
Επισκέπτης
ι ελενι που ιταν ρε αδερφε????μαλλον ενοις στιν ιασονος στο 20α!!!!ξαναγιρισε ι ελενι στο 20α στα παλια τις λιμερια διλαδι??εκει που ειναι μια κιρια τσατσα και κουτσενει λιγακι λες μαστερ ετσι??Πριν καμια ώρα γύρισα απο Ιάσωνος...Φτάνω και είναι ΟΛΑ κλειστά !!! Σε ένα υπόγειο μπουρδέλο πρέπει να είχε πάρει φωτιά.....Είχε αστυνομία....Πυροσβεστικές και μια μαύρη με ένα φουστάκι και κώλο έξω όπως επίσης και τα βυζιά έξω...Ξυπόλητη, να την έχει πιάσει κρίση και έκλαιγε φώναζε....anyway μετά απο μια βόλτα γύρω γύρω και αφού έφυγε η αστυνομία...άρχισαν να ανάβουν τα φωτάκια....Η Ελένη το κοντοπούτανο ήταν εκεί αλλά απέναντι που είναι 3 στη σειρά , αυτό που είναι ισόγειο (ούτε ένα σκαλάκι δεν έχει) είχε γυρίσει μια κοπέλα που την είχα πάρει 2 φορές στο παρελθόν, Μαριάννα απο Πολωνία,έχει πολύ ωραίο στυλάκι και είναι εντάξει στο δωμάτιο με πολύ ωραίο κορμί για τα γούστα μου.20?.
Επισκέπτης
αν θες βιζαρεσ πιγε στιν ολγα (μιλφακι)να σε ξεζουμισει καυλεα μου!!!ειναι στι ρεμουνδουμαλλον απογευμα δουλευει...αλλα δεν ειμαι και σιγουρος!!θελω για σημερα απογευμα πεμπτη ενα με μεγαλα βυζια και καλο γαμησι μπουρδελο η σε στοθντιο που να παω??? τα φωτα σας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις