Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (46 μέλη και 252 επισκέπτες)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
[glow=red,2,300]ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ[/glow]

-Φυλής 40-
Η γνωστή ρουμάνα η ψιλοχοντρούλα

-Φυλής 54(πάνω)-
Μία πιο άσχημη version της Τσίλα με ξανθό μαλλί

-Φυλής 54(κάτω)-
Η Σοφία η ξανθιά η αλβανίδα

-Φυλής 65(πάνω)-
Μία μαυρομάλλα ψιλοκαλή που ήταν στο κάτω

-Φυλής 65(κάτω)-
Η Χριστίνα η τουρκάλα η μελαμψή που ήταν στο πάνω...με λίγα λόγια έγινε ανταλλαγή στα δύο του 65

-Φυλής 66-
Η Ελένα η μουρλέγκο..σήμερα ήταν φυσιολογική....ίσιο μάυρο μαλλί...καλό βυζί

-Φυλής 67-
Ειρήνη καστανή αλβανίδα με συμπαθητικό σώμα...αξίζει δοκιμή

-Φύλης 71(πάνω)-
Αυτή που είναι εκεί κάνα μήνα....η ξανθιά με το μαλλί κότσο...ήταν και στο 134....αλλάζει ενίοτε με μία Σίντυ..Σάντυ ούτε κι εγώ ξέρω πως τη λένε..καλό κομμάτι αυτή

-Φυλής 71(κάτω)-
Μέτρια πράγματα...για τα γούστα μου...ξανθιά ψιλογεματούλα

-Φυλής 80-
Σχετικά μεγάλη σε ηλικία καστανόξανθη ταναπού...δεν ενθουσιάστηκα

-Φυλής 84(κάτω)-
Μία με μια σκυλόφατσα...προσπερνάμε

-Φυλής 84(πάνω)-    (τσάτσου Μαρκαριάν..μαλάκα μαλάκα!!)
Η Σαββίνα θα τη βρείτε η Σελίνα...την ξανθιά με το καυλιάρικο σώμα....είναι διαβασμένη κοπέλα με πτυχίο στην πουτανογλωσσία αφού λέει εκφράσεις όπως καυλιάρη μου κλπ.......διδαγμένες απ τον ακαδημαικό καθηγητή της πιτσιλολογίας Πιτσιλιστή..!

-Φυλής 86(πάνω)-
Η μαυρομάλλα με το ωραίο σώμα που ήταν και στο 86 κάτω.

-Φυλής 86(κάτω)-
Μια ξανθιά...δεν μου φάνηκε και τίποτα το ιδιαίτερο

-Φυλής 99-
Για μαντέψτε τι είχε.....

-Φυλής ??-
Η μαλακία που χτυπάς το κουδούνι....προσπεράστε το

-Φυλής 134(πάνω)-
Σάρα η Ρωσσίδα.

-Φυλής 134(κάτω)-
Δε θυμάμαι και δεν ξέρω....με λίγα λόγια... αινίδα οτι ουδενίδα...γι αυτό το μπουρδέλο!

-Φυλής 134(υπόγειο)-
Μια πολύ μελαμψή σαν να ρθε από Ινδία...κανονικό σώμα...

Κατάθεση έγινε ξανά στη Σοφία..... :grin:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

-Φυλής 40-

-Φυλής 54(πάνω)-

-Φυλής 54(κάτω)-

-Φυλής 65(πάνω)-

-Φυλής 65(κάτω)-
Η Χριστίνα η τουρκάλα η μελαμψή που ήταν στο πάνω...με λίγα λόγια έγινε ανταλλαγή στα δύο του 65

-Φυλής 66-

-Φυλής 67-

-Φύλης 71(πάνω)-
Αυτή που είναι εκεί κάνα μήνα....η ξανθιά με το μαλλί κότσο...ήταν και στο 134....αλλάζει ενίοτε με μία Σίντυ..Σάντυ ούτε κι εγώ ξέρω πως τη λένε..καλό κομμάτι αυτή

-Φυλής 71(κάτω)-

-Φυλής 80-

-Φυλής 84(κάτω)-

Η Σαββίνα θα τη βρείτε η Σελίνα...την ξανθιά με το καυλιάρικο σώμα....είναι διαβασμένη κοπέλα με πτυχίο στην πουτανογλωσσία αφού λέει εκφράσεις όπως καυλιάρη μου κλπ.......διδαγμένες απ τον ακαδημαικό καθηγητή της πιτσιλολογίας Πιτσιλιστή..!

-Φυλής 86(πάνω)-

-Φυλής 86(κάτω)-

-Φυλής 99-

-Φυλής ??-

-Φυλής 134(πάνω)-
Σάρα η Ρωσσίδα.

-Φυλής 134(κάτω)-
Δε θυμάμαι και δεν ξέρω....με λίγα λόγια... αινίδα οτι ουδενίδα...γι αυτό το μπουρδέλο!

-Φυλής 134(υπόγειο)-

Τη Σοφια την εχω παρει 3 φορες. Φοβερη πιπα αλλα δεν εχει συμμετοχη. Συμφωνεις?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.935
Πόντοι
6.925
σημερα μεσημερι 4:30 φυλης στο σπιτακι με την σιδερενια θαλλασι πορτα και την αυλη που εχει παντα απλωμενα σεντονια.με 20 πηρα ενα ξανθο με ωραιο σωματακι.γλυψιμο παντου δαγκωματα,πιπα επισης καλη απο πανω ανεβηκε και οταν ανεβηκα εγω της αλλαξα τα φωτα...το μωρο γουσταρε τρελα..την προτεινω ανεπιφυλακτα....σπανια εχω πετυχει τετοια συμπεριφορα φυλης

Μια αδυνατούλα ? Πολλά κόκαλα αλλά καλή εμφανισιακά - την είδα αλλά βαριεστημένη μου φάνηκε και έφυγα...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.935
Πόντοι
6.925
Φαντάζεσαι να σου τύχει καμιά τέτοια φάση? Εκεί που γαμάς να αρχίσει να μπαίνει καπνός στο δωμάτιο, η τσατσά να στριγκλίζει υστερικά κι εσύ να ντύνεσαι άρον-άρον και να τρέχεις να σωθείς!!! :cheesy:

Το'χω άγχος καμιά φορά όπως και το ενδεχόμενο του σεισμού (το ΄χει αναφέρει στο παρελθόν συναγωνιστής) Σε αυτά τα ερείπια που μπαίνουμε να σου τύχει τίποτα και να σε βγάζουν οι διασώστες από τα μπάζα κολλημένο με την τάνα .. στο δελτίο των 8:00 (για μας τους παντρεμένους δε ...)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.935
Πόντοι
6.925
Πρωινή βόλτα Φυλής τπτ το μη γνωστό - κάτω από την βάση η γενική βαθμολογία.
Δοκιμή στο Διδύμου 8 (κάτω) στην Ελενα με καλό σώμα πιασάρικο, σιλικόνη στο στήθος - όχι τούμπανο - και ωραίο πρόσωπο. Εξυπηρέτηση μέτρια, πίπα καλή ... στην βάση κινείται. Χρήση κάθε τεχνικής μηχανικής για να τελείωσω γρήγορα (πιέσεις από εδώ κι από εκεί)

Επισκέπτης

-Φυλής 40-

-Φυλής 54(πάνω)-

-Φυλής 54(κάτω)-

-Φυλής 65(πάνω)-

-Φυλής 65(κάτω)-

-Φυλής 66-

-Φυλής 67-

-Φύλης 71(πάνω)-

-Φυλής 71(κάτω)-

-Φυλής 80-

-Φυλής 84(κάτω)-

-Φυλής 86(πάνω)-

-Φυλής 86(κάτω)-

-Φυλής 99-

-Φυλής ??-

-Φυλής 134(πάνω)-
Σάρα η Ρωσσίδα.

-Φυλής 134(κάτω)-

-Φυλής 134(υπόγειο)-

ιδεα μου ειναι, ή η γλυκια μιλανα σταματησε την φυλης και πλεων στουντιΐζει????

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Τη Σοφια την εχω παρει 3 φορες. Φοβερη πιπα αλλα δεν εχει συμμετοχη. Συμφωνεις?
Κι εγώ τόσες φορές την έχω πάρει.....από συμμετοχή εντάξει...βέβαια σε σύγκριση με την πίπα της....

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ιδεα μου ειναι, ή η γλυκια μιλανα σταματησε την φυλης και πλεων στουντιΐζει????
Απ το 59 που την είχα δει τελευτάια φορά δεν πέρασα πάντως...αλλά έχω καιρό να τη δω από τα μέρη...

Επισκέπτης

Α ρε ατιμε!!!ξεχιθικες παλι στα σοκακια τισ ακολασιας για να τιμορισεις τα ατακτα πορνιδια....!πραγματι ι σελινα ειναι πολι καυλιαρικο πορνιδιο...και οταν τιν πιτσιλασ σου λεει διαφορα...επισισ το τοπ που κανει πανο στο πιτσιλισμα ειναι που χαιδευει τισ μπαλες!!!!χεχε μπουχααχαχα!!!!

Επισκέπτης
Γυριζω απο το καλυτερο σεξ σε μπουρδελο που μου εχει τυχη.

Φυλης 59 κατω(το πανω ηταν κλειστο με αλυσιδα)

18.30 Ξανθια βομβα με τεραστιες βυζαρες και θεικα μπουτια μπενει στο σαλονι με μπλε μπικινι και αρχιζει να τεντωνεται και να στηνεται.Στο κρεβατι ηταν για δυνατους παιχτες αρα καλυτερα να μιλησουν αλλοι γι'αυτο.Προσωπικα ακομα μεγαλωνει.... :dancing:

25 γιουρο.

Επισκέπτης
Ποία ήτο αυτή  μπόμπα
με μπικίνι ως  γκαρνταρόμπα ?
ποίος  παίκτης  θα συγκρίνει
Μ΄ Όλγα,Λάουρα  , Ειρήνη ? !!

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε gangstaz η ξανθιά που περιγράφεις στο 84 είναι μια σχετικά ψηλή που βγαίνει γυμνόστηθη και δεν κοιτάζει καθόλου σε εμάς? Ο δε τσάτσος είναι αυτός με τα γυαλιά που βάζει τέρμα τη μουσική και ψιλοκουνιέται? Βοηθησέ με να καταλάβω αν είναι αυτή..αν μιλάμε για την ίδια πρέπει να είναι Τσέχα ξανθιά που στο σαλόνι έχει πολύ κόσμο επειδη αργεί στο δωμάτιο...  :o Από υπηρεσίες τι λέει?

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
χθεσινη καταθεση στη Σαββινα...την εχω παρει 3 φορες και παραμενει σταθερη αξια στο χωρο.Φιλε αss__intruder αυτη ειναι η Σαββινα που λες,σου προτεινω να δοκιμασεις και μετα τα λεμε!!Απο τις καλυτερες περιποιησεις και το σημαντικοτερο δν βιαζεται...

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Ασιάτισες; Ειναι η τρέλα μου...

Επισκέπτης
χθεσινη καταθεση στη Σαββινα...την εχω παρει 3 φορες και παραμενει σταθερη αξια στο χωρο.Φιλε αss__intruder αυτη ειναι η Σαββινα που λες,σου προτεινω να δοκιμασεις και μετα τα λεμε!!Απο τις καλυτερες περιποιησεις και το σημαντικοτερο δν βιαζεται...
σοστοσ ο παιχτις!!!αλλα μι τρελενεσε ...ιπαρχουν και πιο ατακτα πορνιδια απο τιν σελινα....τιν τσεχα!!!να φανταστο ποσ σε ελεγε σινεχια καυλιαρι και οτι εχισ πουτσα ελεφαντα????σινιθος αυτεσ ειναι οι ατακες που λεει το καυλιαρικο ατιθασο πορνιδιο!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Λοιπον εκανα μια μινι τσαρκα στη φυλης σημερα.
Στο 134 ηταν η Μιλανα. Ρε παιδια περιμενα τη σουπερ γκομενα και ειδα μια τυπισα με πολυ καλο κορμι μεν αλλα φατσα τελειως χαλια. Πολυ περιεργη και κατα τη γνωμη μου καθολου ωραια.
Κανει καλο προγραμμα? Ασε που ολα εκει γυρω παιρνουν 25 ευρω

ΘΑ επιστρεψω με ενημερωση

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πριν λίγο γύρισα από Φυλής.. Δεν θα κάνω όμως ενημέρωση  :dancing:  Απλά θα πω ότι πήγα στο νο. 84 όπου και πήρα την Σαββίνα την Τσέχα.. (ξέρετε είναι το σπίτι με τον τσάτσο με τα γυαλιά και την καράφλα, Μαρκαριάν τον είπε κάποιος :2funny: ) Τέσπα να μην τα πολυλογώ η Σαββίνα με αποθέωσε στην κυριολεξία.  :headbang: Βέβαια τον είχα παίξει ΔΙΣ πιο πριν για να έχω καλύτερες επιδόσεις και διάρκεια. Παρ' όλα αυτά η κοπέλα με έφτασε στα ύψη όπως ήταν φυσικό από τις κριτικές που είχα διαβάσει. Μια απορία μόνο μου δημιουργήθηκε στο μυαλό καθώς την έπαιρνα και καθώς έφευγα.. ακόμα και τώρα με βασανίζει. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ?  :tickedoff: Δεν ξέρω λίγο η μπάσα φωνή της, λίγο αυτά τα χαρακτηριστικά, φοβάμαι ότι πήδηξα εγχεορησμένη πουτάνα.  :- Όποιος ξέρει ας απαντήσει...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom