You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
παιδια κανενα στουντιο καλο με 30 ευρωπουλακια παιζει???Βαρεθηκα μεταξουργειο κ φυλης...Ριξτε τα φωτα σας συνεταιροι!!!
παιδια κανενα στουντιο καλο με 30 ευρωπουλακια παιζει???Βαρεθηκα μεταξουργειο κ φυλης...Ριξτε τα φωτα σας συνεταιροι!!!
Δοκίμασε αχαρνών 106 , ξεκινάει από 30?
Επισκέπτης
Πριν καμια ώρα γύρισα απο Ιάσωνος...Φτάνω και είναι ΟΛΑ κλειστά !!! Σε ένα υπόγειο μπουρδέλο πρέπει να είχε πάρει φωτιά.....Είχε αστυνομία....Πυροσβεστικές και μια μαύρη με ένα φουστάκι και κώλο έξω όπως επίσης και τα βυζιά έξω...Ξυπόλητη, να την έχει πιάσει κρίση και έκλαιγε φώναζε....anyway μετά απο μια βόλτα γύρω γύρω και αφού έφυγε η αστυνομία...άρχισαν να ανάβουν τα φωτάκια....Η Ελένη το κοντοπούτανο ήταν εκεί αλλά απέναντι που είναι 3 στη σειρά , αυτό που είναι ισόγειο (ούτε ένα σκαλάκι δεν έχει) είχε γυρίσει μια κοπέλα που την είχα πάρει 2 φορές στο παρελθόν, Μαριάννα απο Πολωνία,έχει πολύ ωραίο στυλάκι και είναι εντάξει στο δωμάτιο με πολύ ωραίο κορμί για τα γούστα μου.20?.
Γιατί άραγε μόλις πήγε αστυνομία έκλεισαν όλα τα σπίτια στην Ιάσωνος εκτός απο 1-2 ;;;;;;
Φαντάζεσαι να σου τύχει καμιά τέτοια φάση? Εκεί που γαμάς να αρχίσει να μπαίνει καπνός στο δωμάτιο, η τσατσά να στριγκλίζει υστερικά κι εσύ να ντύνεσαι άρον-άρον και να τρέχεις να σωθείς!!!
Το γυρισε σε απογευμα η Ολγα?
Για πρωινα ξερω εγω.
πρωινά είναιαπο 10 μέχρι της 4 νομίζω η όλγα φίλε μου με 20?
οι 30+ θυμουνται την διαφημιση του carnation με την Λολα????Φαντάζεσαι να σου τύχει καμιά τέτοια φάση? Εκεί που γαμάς να αρχίσει να μπαίνει καπνός στο δωμάτιο, η τσατσά να στριγκλίζει υστερικά κι εσύ να ντύνεσαι άρον-άρον και να τρέχεις να σωθείς!!!
χαχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
γεια σου ρε καυλιαγκουρα μπουρδελιαρι!!!!καυλοσιναγονιστι δοκιμασε αχαρνον 106 και σιγκεκριμενα πιτσιλα τιν αγνι...!!!θα χασεις το φος σου!!!παιδια κανενα στουντιο καλο με 30 ευρωπουλακια παιζει???Βαρεθηκα μεταξουργειο κ φυλης...Ριξτε τα φωτα σας συνεταιροι!!!
Επισκέπτης
το κοντοπουτανο ελενι απο ρουμανια ειναι στο ισογειο του 19α !!!ειδικα τον τελευταιο καιρο ειναι εκι μονιμι....παλιοτερα ιταν στο 20α!!!Αρχοντα ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΙ η Ελένη ήταν εκεί που ήταν πάντα......Στο 2οροφο ....στο κάτω...
nikosathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θελω για σημερα απογευμα πεμπτη ενα με μεγαλα βυζια και καλο γαμησι μπουρδελο η σε στοθντιο που να παω??? τα φωτα σας
Φαντάζεσαι να σου τύχει καμιά τέτοια φάση? Εκεί που γαμάς να αρχίσει να μπαίνει καπνός στο δωμάτιο, η τσατσά να στριγκλίζει υστερικά κι εσύ να ντύνεσαι άρον-άρον και να τρέχεις να σωθείς!!!
ΧΑΑΧΑΧΑΧ .... Γαματαααααααααααα
Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 604
- Πόντοι
- 311
Αγαπητοί συναγωνιστές...μόλις διάβασα το κειμενάκι του κ.Master C και διαπίστωσα ότι ο Κατέλης γνωστός και ως CATMAN έχει αδελφό...αν υπάρχει διερμηνέας ας βοηθήσει γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει χριστό απ'όσα γράφει...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δώθμου,Δώθμου,Δώθμου το κορμί θου...θέλω,θέλω να 'μαι ο εραθτής θου........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΑγαπητοί συναγωνιστές...μόλις διάβασα το κειμενάκι του κ.Master C και διαπίστωσα ότι ο Κατέλης γνωστός και ως CATMAN έχει αδελφό...αν υπάρχει διερμηνέας ας βοηθήσει γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει χριστό απ'όσα γράφει...
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
σημερα μεσημερι 4:30 φυλης στο σπιτακι με την σιδερενια θαλλασι πορτα και την αυλη που εχει παντα απλωμενα σεντονια.με 20 πηρα ενα ξανθο με ωραιο σωματακι.γλυψιμο παντου δαγκωματα,πιπα επισης καλη απο πανω ανεβηκε και οταν ανεβηκα εγω της αλλαξα τα φωτα...το μωρο γουσταρε τρελα..την προτεινω ανεπιφυλακτα....σπανια εχω πετυχει τετοια συμπεριφορα φυλης
που την βρηκες τη ρενατα?σημερα το μεσημερι πηγα για να τιμησω την αγαπημενη μου ρουμανα στο 86 αλλα ητανε κλειστο και απογοητευμενος πηγα στην ρενατα με τον ψηλο δεικτη IQ!!!!!!=οσο καλο κρεβατι κι αν κανει μετα την εμπειρια της ρουμανας ολα μου φαινονται νορμαλ...ετσι
εφυγα απογοητευμενος...!!!!!τουλαχιστον αφηνει δαχτυλα!!!!!!
Επισκέπτης
ι αγνι ειναι εγκιησι καυλιαρετζο μου!!!τι σινιστουν 10 κατασκευαστες...οπος το καλγκον!!!ξέρετε ρε μάγκες τι παιζει η αγνη απο αχαρνων 106? περιγραφη και προγραμματα?
taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
ρε παιδιά ξέρετε που παίζει κανα μπουρδέλο ή στούντιο που να επιτρέπεται το γλείψιμο?? ευχαριστω!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις