You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Μην ανησυχεις..Φαινεται ετσι..Οσο για την μπασα φωνη της μαλλον επειδη ειναι απο μικρη στο κλαρινο .Και φυσικα μην μασατε την παραμυθα οτι ειναι Τσεχα,Ρουμανο-γυφτοφερνει,anyway καμια καλη ενημερωση περιμενουμε συνμπουρδελιαρηδες,χθες στο 65 κατω πρωι ενα πολυ ζορικο μουνακι με μακρυ ραστα μαλλιΜια απορία μόνο μου δημιουργήθηκε στο μυαλό καθώς την έπαιρνα και καθώς έφευγα.. ακόμα και τώρα με βασανίζει. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ? Δεν ξέρω λίγο η μπάσα φωνή της, λίγο αυτά τα χαρακτηριστικά, φοβάμαι ότι πήδηξα εγχεορησμένη πουτάνα. :- Όποιος ξέρει ας απαντήσει...
(καστανοξανθη)Αλεξάνδρα απο Βουλγαρια,πρων στριπτιζεζ αρκετα ζορικο μωρο πιτσιρικι το τιμησα εις διπλουν
Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε φίλε δεν ξέρω πως μου έκατσε αυτή η ιδέα.. αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω και από αλλούς που την έχουν πάρειότι δεν είναι τρανς. Εσύ την έχεις πάρει?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Nαι 2 φορες στο παρελθον-Μην ανησυχεις-Απλα απο τα πολλα τσιμπουκια εχει κλεισει η φωνη,το γκομενακι ειναι επαγγελματιας πιπατζουΡε φίλε δεν ξέρω πως μου έκατσε αυτή η ιδέα.. αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω και από αλλούς που την έχουν πάρειότι δεν είναι τρανς. Εσύ την έχεις πάρει?
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.058
- Πόντοι
- 7.775
Φιλε μην ανησυχεις η Σαββινα δεν ειναι τρανς ειναι τσεκαρισμενη και δοκιμασμενη απο πολλους. Αντιθέτως είναι συμπαθητικο πορνιδιο.Πριν λίγο γύρισα από Φυλής.. Δεν θα κάνω όμως ενημέρωση Απλά θα πω ότι πήγα στο νο. 84 όπου και πήρα την Σαββίνα την Τσέχα.. (ξέρετε είναι το σπίτι με τον τσάτσο με τα γυαλιά και την καράφλα, Μαρκαριάν τον είπε κάποιος ) Τέσπα να μην τα πολυλογώ η Σαββίνα με αποθέωσε στην κυριολεξία. Βέβαια τον είχα παίξει ΔΙΣ πιο πριν για να έχω καλύτερες επιδόσεις και διάρκεια. Παρ' όλα αυτά η κοπέλα με έφτασε στα ύψη όπως ήταν φυσικό από τις κριτικές που είχα διαβάσει. Μια απορία μόνο μου δημιουργήθηκε στο μυαλό καθώς την έπαιρνα και καθώς έφευγα.. ακόμα και τώρα με βασανίζει. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ? Δεν ξέρω λίγο η μπάσα φωνή της, λίγο αυτά τα χαρακτηριστικά, φοβάμαι ότι πήδηξα εγχεορησμένη πουτάνα. :- Όποιος ξέρει ας απαντήσει...
Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε μπουρδελιάρη έκανες παράθεση.. έχεις να πεις κάτι πάνω στο θέμα? Το λέω επειδή δεν βγήκε τίποτα από κάτω
Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Α οκ. Τώρα το είδα. Ευχαριστώ πάντως.. Τουλάχιστον δεν θα μέινω με την απορία αν ήταν τρανς ή όχι.. κάτι που σημαίνει ότι θα ξαναπάω στη συγκεκριμένη με 1000
Επισκέπτης
σιναγονιστι να εισαι σιγουρος ποσ ειναι γιναικα 100%!!!εινια πιτσιλισμενι απο πολουσ μεγαλουσ μιστες..
Επισκέπτης
θα σιμφονισο με τον ιπερτατο χιστι μπουρδελιαρι ποσ ι σελιναειναι πολι σιμπαθιτο αλλα και ατακτο πορνιδιο!αξιζει ενα πιτσιλισμα!!!Φιλε μην ανησυχεις η Σαββινα δεν ειναι τρανς ειναι τσεκαρισμενη και δοκιμασμενη απο πολλους. Αντιθέτως είναι συμπαθητικο πορνιδιο.
Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γεια σου ρε πιτσιλιστή αλάνι και παμμέγιστε γνώστη των άτακτων πορνιδίων! Ανακουφίστηκα τώρα για αυτό θα περιγράψω λίγο το αποψινό σκηνικό.. Με το μπαίνω ήταν στο σαλόνι μια παρέα 3-4 που περίμεναν ένα φίλο τους να τελειώσει στο δωμάτιο.. Κάποια στιγμή λέει ένας στον τσάτσο--> Είναι και παρθένος ο φίλος μας ελπίζω να τον περιποιηθεί καλά η κοπέλα. και ο τσάτσος--> Μακάρι όλοι οι παρθένοι να έρχονται στην Σαββίνα.. Βγαίνει η γκόμενα την βλέπω και μπαίνω στο δωμάτιο να την περιμένω. Με το που κλείνω την πόρτα ακούω την διπλανή πόρτα να ανοίγει.. Βγαίνει το παληκάρι έξω,αρχίζει η παρέα το χειροκρότημα.. και αυτός φωνάζει δυνατά--> Ναι ρε πούστη γάμισα! Όσο για την Σαββίνα τι να πω.. Φανταστείτε στην πίπα μόνο αλλάξαμε 3 στάσεις. Ε και μετά πισωκολλητό να μου λέει τα κλασικα προστυχόλογα--> γεια σου καυλιαρη μου κλπ. Τελείωσα με όση δύναμη μου είχε απομείνει (είπαμε τον έιχα παίξει ΔΙΣ) και ενώ σηκώνεται μου λέει--> δε σε έχω ξαναδει εσένα ομορφόκαυλε... να μας έρχεσαι
Επισκέπτης
καλι φασιιιιι...παντος το πουτανιδιο δεν σιστινετε για παρθενους με τιποτα...το εχουμε δοκιμασει...!!χεχε!!!παντος σε γενικεσ γραμες ειναι καλι!!!ειδικα οι ατακες που λεει...εγο οταν μπενο μεσα τισ λεο τι κανισ καυλιαρα μου???και μου απανταει...που εισαι εσι καυλιαρι μου?θα ριξεις κανα πουτσο σιμερα ι γαμισες αλλου??και εγο τισ χαιδευο το κολαρακι και αυτι καμαρονει!!!μπουαχαχαχχαχα!!!πολι ατακτο πορνιδο ι σελινα!!Γεια σου ρε πιτσιλιστή αλάνι και παμμέγιστε γνώστη των άτακτων πορνιδίων! Ανακουφίστηκα τώρα για αυτό θα περιγράψω λίγο το αποψινό σκηνικό.. Με το μπαίνω ήταν στο σαλόνι μια παρέα 3-4 που περίμεναν ένα φίλο τους να τελειώσει στο δωμάτιο.. Κάποια στιγμή λέει ένας στον τσάτσο--> Είναι και παρθένος ο φίλος μας ελπίζω να τον περιποιηθεί καλά η κοπέλα. και ο τσάτσος--> Μακάρι όλοι οι παρθένοι να έρχονται στην Σαββίνα.. Βγαίνει η γκόμενα την βλέπω και μπαίνω στο δωμάτιο να την περιμένω. Με το που κλείνω την πόρτα ακούω την διπλανή πόρτα να ανοίγει.. Βγαίνει το παληκάρι έξω,αρχίζει η παρέα το χειροκρότημα.. και αυτός φωνάζει δυνατά--> Ναι ρε πούστη γάμισα! Όσο για την Σαββίνα τι να πω.. Φανταστείτε στην πίπα μόνο αλλάξαμε 3 στάσεις. Ε και μετά πισωκολλητό να μου λέει τα κλασικα προστυχόλογα--> γεια σου καυλιαρη μου κλπ. Τελείωσα με όση δύναμη μου είχε απομείνει (είπαμε τον έιχα παίξει ΔΙΣ) και ενώ σηκώνεται μου λέει--> δε σε έχω ξαναδει εσένα ομορφόκαυλε... να μας έρχεσαι
α....χαιδευει και μπαλες πανο στο πιτσιλισμα για οσουσ γουσταρουν!!!
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αυριο φευγω φανταροs,δεν παιζει χρημα και 8α κατεβω βουρβαχη τι προτεινετε με ενα 20αρικο?
με ενα 20αρικο πηγαινε φυλης ή μεταξουργειο
καλο φανταριλικι φιλε
καλο φανταριλικι φιλε
Επισκέπτης
Αυριο μονο Ρωσακια γαμαμε οπως ο βαζελος
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
βουρβαχη δεν παιζει 20αρικο?
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
φιλε ass_intruder θυμασε τι σου ειχα πει για την Σελινα ή Σαββινα?Τι εχεις να πεις?Ρε παιδια καλα απο Φυλης και απο στουντιο απο Μεταξουργειο πλευρα τι γινεται...???
Επισκέπτης
χαιρετο ολουσ τουσ αναστατομενουσ μπουρδελιαριδες του φορουμ...
μετα απο μια σινομιλια που ειχα με τον μπουρδελιαρι1984 διαπιστοσαμε ποσ και οι διο πασχουμε σοβαρα απο τιν ασθενεια που μασ δερνει ολουσ εμασ τουσ καυλιαριδες!
ετσι λοιπον καβαλαο κατευθειαν το ασθενοφορο παο και περνο τον μεγιστο χιστι και μιστι μπουρδελιαρι και καταφθανουμε στο νοσοκομειο...
ι ορα ιταν 9 το βραδι...αρκετα ισιχα στιν φιλισ..οχι οποσ αλλεσ φορες που ξεχιλιζουν οι καυλιαριδες στουσ δρομουσ..
τα ατακτα πορνιδια οπος παντα στα κρεβατια τουσ...και ι τσαρκα αρχιζει...
προτι στασι στο φιλις 200 οπου ιταν εκει ι χριστινα απο ροσια!σιμπαθιτικο μετριο εμφανισιακα πουτανιδιο ,αξιο πιτσιλισματος!
2) φιλις 134β ιπογειο,ι γκλορια απο ροσια,οχι τοσο καλι εμφανισιακα..με αρκετα πιασιματακλια...
3)φιλις 134α ,ελενα ...αδινατουλικο ξανθο μικρο πορνιδιο με σιμπαθιτικο γευστικο κολαρακι...
4)φιλις134 σκαλες.σβετα ουκρανεζικο πανιψιλο ατιθασο πορνιδιο...pitsilable!
5)φιλις71 κατο,ι αλεξ ...ενα 17χρονο πουτανιδιο σιμφονα με τιν τσατσα καινουριο στο επαγγελμα..απο ισπανια..προσοπικα δε μου αρεσε...
6)φιλις71 πανο,ι λαρα απο ισπανια..ξανθο πορνιδιο μετριας εμφανισις...
7)φιλις86ισογειο(μπλε πορτα), ι μαιρι...δεν ελεγε και τιποτα απο εμφανισι το εν λογο πορνιδιο..
8)φιλις86 σκαλες, ι γνοστι μελαχρινι αννα απο ρουμανια..πολι οραια εμφανισι αλλα απο δοματιο λιγακι ξινι...μι το ενα μι το αλλο...
9)φιλις84 σκαλες,στο κοκινοσπιτο του μαρκαγιαν ...ιταν ι καυλιαρα σελινα!!!τιν ιποδεκτικα με ενα χουφτοματακι στο κολαρακι!!οπος παντα αλοστε!αρχισε μετα να λεει τα δικα τισ.....ολο ερχεσε αλλα δε γαμασ!!αφου σε ειχα πιτσιλισει παλιοτερα καυλιαρα μου....μπουχαχαχα!!!
10)φιλις 67 ι ειρινι...
11)φιλις 65 σκαλες,ρενατα!
12)φιλις65 ισογειο,χριστινα απο ροσια!αυτι που ιταν παλιοτερα στο 65 σκαλες!
13)φιλις 59 κατοο,ι αλεξια ...ουδεν σχολιο...
14)φιλις 66δ ι αλεξανδρα...μερτιας εμφανισισ...
15)φοκαιας στο νεο κοκινοσπιτο ,ισογειο, ι ντανιελλα απο ρουμανια..εχουν γινι σχολια για το σιγκεκριμενο πουτανιδιο..
16)φοκαιας στο νεο ,σκαλες, κατερινα ..ουδεν σχολιο..
17)φοκαιας25 σκαλες...ιταν ενασ μικρος ελαφαντας...τιν καναμε με ελαφρα!
18)φοκαιας25 στο αντελοσπιτο ιταν ι γνοστι μοντελα σε ολουσ μας αντελα!!!
19)φοκαιας24 στον μπουρδελο λαβιρινθος ιταν ενα χοντρο πουτανιδιο ...τιν καναμε και αποκι με ελαφρα...το μονο σιν σε αυτο το σπιτι ειναι ι ευγενεστατι ιπιρεσια εν ονοματι κιρια ευα!!!εγκιισι!
τελικα μετα απο τιν μινι τσαρκουλα πιτσιλισαμε το πανιψιλο ατακτο πορνιδιο σβετα...(φιλις134σκαλες)
εκει μασ ιποδεκτικε ι κιρια αντονια...ευγενεστατι ιπιρεσια!να ναι καλα ι γιναικα!μας ειπε μετα απο εροτισι μασ οτι ο χαρις δεν δουλευι αυτιν τιν περιοδο..σταματισε ο καυλιαρισ...
στο ψιτο λοιπον....
μπαινουμε στα δοματια με τον ναυαρχο τις καυλας μπουρδελιαρι1984...το ατακτο πορνιδιο μπαινει στο σιναγονιστι...τα εκοφαντικα τις εφε αρχιζουν να κατακλιζουν το χορο...και ο ιχος του κρεβατιου να χτιπαει στα αυτια ...και ιαδρεναλινι στα ιψοι!
μετα ερχετε σε μενα...μου λεει να ξεπλοσο...ξαπλονο και μου βαζει το καποτιδιο και αρχιζει στο καπακι μια σιμπαθιτικι πιπιτσα...μετα απο μερικα δευτερολεπτα στινετε ιεραποστολικα...οπου και εκει μολις εβαλα το εργαλειο στο ζεστο τις μουνακι δεν αντεξα και τιν πιτσιλισα μετα απο μερικα λεπτα....
γενικα ιταν εμαφανισιμο πορνιδιο και απο δοματιο μια χαρα...δεν τρελαθικα κιολας...ενα απλο πιτσιλισμα επιπεδου φιλις ...
μετα απο μια σινομιλια που ειχα με τον μπουρδελιαρι1984 διαπιστοσαμε ποσ και οι διο πασχουμε σοβαρα απο τιν ασθενεια που μασ δερνει ολουσ εμασ τουσ καυλιαριδες!
ετσι λοιπον καβαλαο κατευθειαν το ασθενοφορο παο και περνο τον μεγιστο χιστι και μιστι μπουρδελιαρι και καταφθανουμε στο νοσοκομειο...
ι ορα ιταν 9 το βραδι...αρκετα ισιχα στιν φιλισ..οχι οποσ αλλεσ φορες που ξεχιλιζουν οι καυλιαριδες στουσ δρομουσ..
τα ατακτα πορνιδια οπος παντα στα κρεβατια τουσ...και ι τσαρκα αρχιζει...
προτι στασι στο φιλις 200 οπου ιταν εκει ι χριστινα απο ροσια!σιμπαθιτικο μετριο εμφανισιακα πουτανιδιο ,αξιο πιτσιλισματος!
2) φιλις 134β ιπογειο,ι γκλορια απο ροσια,οχι τοσο καλι εμφανισιακα..με αρκετα πιασιματακλια...
3)φιλις 134α ,ελενα ...αδινατουλικο ξανθο μικρο πορνιδιο με σιμπαθιτικο γευστικο κολαρακι...
4)φιλις134 σκαλες.σβετα ουκρανεζικο πανιψιλο ατιθασο πορνιδιο...pitsilable!
5)φιλις71 κατο,ι αλεξ ...ενα 17χρονο πουτανιδιο σιμφονα με τιν τσατσα καινουριο στο επαγγελμα..απο ισπανια..προσοπικα δε μου αρεσε...
6)φιλις71 πανο,ι λαρα απο ισπανια..ξανθο πορνιδιο μετριας εμφανισις...
7)φιλις86ισογειο(μπλε πορτα), ι μαιρι...δεν ελεγε και τιποτα απο εμφανισι το εν λογο πορνιδιο..
8)φιλις86 σκαλες, ι γνοστι μελαχρινι αννα απο ρουμανια..πολι οραια εμφανισι αλλα απο δοματιο λιγακι ξινι...μι το ενα μι το αλλο...
9)φιλις84 σκαλες,στο κοκινοσπιτο του μαρκαγιαν ...ιταν ι καυλιαρα σελινα!!!τιν ιποδεκτικα με ενα χουφτοματακι στο κολαρακι!!οπος παντα αλοστε!αρχισε μετα να λεει τα δικα τισ.....ολο ερχεσε αλλα δε γαμασ!!αφου σε ειχα πιτσιλισει παλιοτερα καυλιαρα μου....μπουχαχαχα!!!
10)φιλις 67 ι ειρινι...
11)φιλις 65 σκαλες,ρενατα!
12)φιλις65 ισογειο,χριστινα απο ροσια!αυτι που ιταν παλιοτερα στο 65 σκαλες!
13)φιλις 59 κατοο,ι αλεξια ...ουδεν σχολιο...
14)φιλις 66δ ι αλεξανδρα...μερτιας εμφανισισ...
15)φοκαιας στο νεο κοκινοσπιτο ,ισογειο, ι ντανιελλα απο ρουμανια..εχουν γινι σχολια για το σιγκεκριμενο πουτανιδιο..
16)φοκαιας στο νεο ,σκαλες, κατερινα ..ουδεν σχολιο..
17)φοκαιας25 σκαλες...ιταν ενασ μικρος ελαφαντας...τιν καναμε με ελαφρα!
18)φοκαιας25 στο αντελοσπιτο ιταν ι γνοστι μοντελα σε ολουσ μας αντελα!!!
19)φοκαιας24 στον μπουρδελο λαβιρινθος ιταν ενα χοντρο πουτανιδιο ...τιν καναμε και αποκι με ελαφρα...το μονο σιν σε αυτο το σπιτι ειναι ι ευγενεστατι ιπιρεσια εν ονοματι κιρια ευα!!!εγκιισι!
τελικα μετα απο τιν μινι τσαρκουλα πιτσιλισαμε το πανιψιλο ατακτο πορνιδιο σβετα...(φιλις134σκαλες)
εκει μασ ιποδεκτικε ι κιρια αντονια...ευγενεστατι ιπιρεσια!να ναι καλα ι γιναικα!μας ειπε μετα απο εροτισι μασ οτι ο χαρις δεν δουλευι αυτιν τιν περιοδο..σταματισε ο καυλιαρισ...
στο ψιτο λοιπον....
μπαινουμε στα δοματια με τον ναυαρχο τις καυλας μπουρδελιαρι1984...το ατακτο πορνιδιο μπαινει στο σιναγονιστι...τα εκοφαντικα τις εφε αρχιζουν να κατακλιζουν το χορο...και ο ιχος του κρεβατιου να χτιπαει στα αυτια ...και ιαδρεναλινι στα ιψοι!
μετα ερχετε σε μενα...μου λεει να ξεπλοσο...ξαπλονο και μου βαζει το καποτιδιο και αρχιζει στο καπακι μια σιμπαθιτικι πιπιτσα...μετα απο μερικα δευτερολεπτα στινετε ιεραποστολικα...οπου και εκει μολις εβαλα το εργαλειο στο ζεστο τις μουνακι δεν αντεξα και τιν πιτσιλισα μετα απο μερικα λεπτα....
γενικα ιταν εμαφανισιμο πορνιδιο και απο δοματιο μια χαρα...δεν τρελαθικα κιολας...ενα απλο πιτσιλισμα επιπεδου φιλις ...
Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πιτσιλιστή έδωσες ρέστα !! Respect... Φίλε μπουρδελιάρη αν ανατρέξεις 1-2 σελίδες πιο πίσω θα βρεις την απάντηση για την Σαββίνα.Thanx! Είχα βέβαια την υποψία ότι ήταν τρανς αλλά τα παιδιά με καθησύχασαν ;)
Επισκέπτης
Γεια σου ρε pitsi με τις μπουρδελότσαρκές σου! Κάθε μπουρδέλο στην Αθήνα πρέπει να βάλει την προτομή σου σε άγαλμα και να την έχει στο κεντρικό σαλόνι! Από κάτω η επιγραφή " Pitsi: Ο μεγάλος μας ευεργέτης"!!! Εσύ τα έχεις χτίσει αυτά τα μαγαζιά καβλέα μου!
Πάντως για το 17χρονο που είπες... καλά... αν κατάλαβα καλά βγήκε η τσατσά και ανακοίνωσε ότι είναι 17? Στην στενή θέλει να την βγάλει?
Πάντως για το 17χρονο που είπες... καλά... αν κατάλαβα καλά βγήκε η τσατσά και ανακοίνωσε ότι είναι 17? Στην στενή θέλει να την βγάλει?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις