Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (45 μέλη και 297 επισκέπτες)

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Pitsilisti , δεν σε θυμάμαι από το παλιό forum , ίσως να είχες άλλο nick οπότε μπορεί να κάνω λάθος ,αλλά έχω μια απορία.  Υπάρχει κάποιος λόγος που γράφεις λες και έχεις πάθει εγκεφαλικό? Σου έχει καεί κάποιο τεταρτημόριο ? Είναι μήπως το στυλ σου , κάτι σαν πνευματικός απόγονος του Μποστ ας πούμε ?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Συναγωνιστές έχει ακούσει κανείς για ένα πολύ καλο milf, ελληνίδα κοντά στα 40 με εξαιρετικές επιδόσεις που αθλείται κάπου κοντά στην Φραντζή σε πάροδο ? Αν ναι ας με ενημερώσει με pm . Διατελώ υπόχρεως.

Επισκέπτης
Φίλοι συναγωνιστές ? μία συντομη περιήγηση σήμερα  Τετάρτη το μεσημέρι
Στα περίχωρα των Αχαρνω-κυψελιδών ? Πήγα στο Δροσ. 95  για την ?40αρα Μιλφ  με μεγάλους βύζους?- που γράφτηκε εδώ ότι είναι εκεί  μόνο  τις Τετάρτες πρωί ? αλλά εκεί ήταν η γνωστή Αλίνα από Λευκορωσία. Πολύ καλή βέβαια- απλά δεν πέρασα γιατί την έχω ξαναπάρει. Κατεβαίνοντας προς Πατησίων , κάτι ενδιαφέρον:  από το αφρικάνικο μπακαλικάκι που είναι απέναντι από το Λέλας 35, βγήκε μια πολύ όμορφη νεαρή μαύρη, θαυμάσιο σώμα,  με χακί πανταλόνι , κρατούσε και μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών με κάτι μέσα ( προμήθειες ?!) που βγήκε  Πατησίων και περίμενε ταξί στην άνοδο προς άνω Πατήσια. Την παρατήρησα επί ώρα ? επί ένα  τέταρτο, πέρασαν περίπου 10- 15  ταξί  ( με πελάτη) αλλά δεν την πήρε κανείς... και ήταν περίλυπη διότι  βιαζόταν.. racism on this black doll  ? Τεσπα .. μετά ?πήγα Ρεμούνδου 21 ? αλλά πάλι ? νιξ βυζιά. Εκεί ήταν μιά τυπικά  ευγενής, βαριεστημένη αφρικανή ? καλλίγραμη μεν , βελιγκέκας style δε . Μόνη ? χωρίς τσατσά- με ρώτησε  και τι ώρα είναι- μάλλον νέκρα στην βάρδια.Την έκανα με ελαφρά..  Η κυρία  Όλγα δεν είναι εκεί ? στο επάνω , τα πρωινά ? Ξέρεις κανεις αν είναι ?  OΚ. Λοιπόν ---H  Φυλης επάνω , αδιάβατη λόγω λαϊκής,  τελικά κατέθεσα στο Φωκαίας 25Β στο Μαράκι, εγγύηση μεν , αλλά κουρασμένη- και βαριόταν στο τέλος, ίσως λόγω τέλους βάρδιας. Μετά- ήταν 16.05 και πέρασα από Διδύμου 8, όπου το επάνω της Μαρίας ήταν κλειστό ( ίσως λόγω αλλαγής βάρδιας) και στο διπλανό= ισόγειο , η κοπέλα ήταν  στο δωμάτιο και δεν είχα χρόνο να περιμένω να δώ. Αυτά τα ολίγα μεσημεριανά. Νάστε καλά .

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τσάρκα-αστραπή Μεταξούργειο μεριά πριν από καμιά ώρα (δηλ. στις 6). Γενικά μέτρια πράγματα.. αν και είδα πολλές και διαφορετικές κοπέλες. Αυτά που πραγματικά άξιζαν κατά τη γνώμη μου ήταν
α) στην Κολωνού --> Κατερινά στο γνωστό σπιτάκι
β)στο αμέσως επόμενο μια προστυχόφατσα με καστανόξανθα μαλλιά που είχε κ ωραίο σώμα (μαύρα εσώρουχα). Στο παραδίπλα αυτό που έχει αμέτρητες σκάλες και βρωμάει σε όλη τη διαρδομή  :2funny: ήταν μια ξανθιά ψηλή που την έιχα πετύχει και Φυλης παλιότερα.. μπαζάκι για αυτό και έπεσε στα 15 ευρώ.
γ) Στο τελευταίο από τα 4,αυτό με την γριούλα ξανθιά τσατσά με τα γυαλιά ήταν ένα καλό κομμάτι, Ισπανιόλα μου λέει είναι  :think: Τέλος πάντων αρχίζω ποδαρόρδομο στην Ιάσωνος όπου
δ)το μόνο καλό που μπάνισα ήταν μια γατούλα (δούλευε κ στη Φώκαιας,ξανθιά τότε, μελαχρινή τώρα, αλλά τιμή ίδια :headbang:) κάπου στη μέση Ιάσωνος αριστερά όπως κατεβαίνουμε.
Τέλος το καλύτερο το άφησα για το τέλος..  :rockon: Στο σπίτι που λέτε στην Κολοκυνθούς (το ετοιμόρροπο ξέρετε εσείς :2funny:) ήταν μια 45αρα περίπου μέτρια σε φάτσα και σώμα αλλά ο τσάτσος είπε την μαγική λέξη ---> Κωλαράκι,μουνάκι 20 ευρώ. Και Ναι κύριοι δίνει κουλούρι  :headbang1: Την έχει πάρει κανείς?
Αυτά από μένα,βέβαια δεν ψώνισα σήμερα καθότι άφραγκος και απένταρος  ;) Τα λέμε

Asbette

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια,
Στην Φυλης, προ 1-2 ετων περιπου, στο τελος του δρομου (απο εκει που ειναι τα μαζεμενα), αμεσως μετα το καφενειο-μπιλιαρδαδικο που ειναι στη γωνια, ειναι ενα υπογειο, και εκει ηταν μια 40αρα (περιπου) η Κατερινα, καστανο-ξανθη, με πολυ ωραιο στηθος, και παντα με πολυ καλη διαθεση...
πηγα πριν απο κανα 3μηνο και μου ειπε η τσατσα οτι ελειπε Θεσαλονικη, αλλα ισως γυριζε παλι συντομα.
Ξερει κανεις για ποια μιλαω? την εχει παρει το ματι σας που8ενα?
Ευχαριστω.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
παντος φιλις αδερφε μου ειναι ι καλιτερι περιοχι για τον πλιρομενο εροτα του εικοσαρικου.....δε θα βρεις καπου καλιτερα....
Οπως τα καταστηματα ολα 1 ευρω εχει γινει

Επισκέπτης
Φίλτατοι, σήμερα το απόγευμα στη Φυλής ήταν πολλά κλειστά, 
δηλ. όλα τα 134 , και τα δύο του 71 ( ή του 59- δεν θυμάμαι) πολλά άλλα κλπ. --
θα το είδαν ίσως και άλλοι φίλοι. γύρω στις 18. 45 δύο μάγκες με πουκάμισο,  τζιν και γυαλιά ηλίου μάλλον δικοί μας ήταν --
ως εκ τούτου , πάρα πολύ κόσμος στο Σοφάκι στο 54. ¨οπου και καταθέσα  εγώ και ένας φίλος. ΟΚ - σωστό το τριπ καθηγητης/ μαθήτρια
αλλά αλλιώς αυτός ο.. μόνιμος πληθυντικός- πολύ ευγενικό- μπορεί να βγάλει και  γέλιο. όπως γράφτηκε-- ζήτω η Σοφούλα Μπαμπινιώτη, αλλά και Τεγόπουλου , Καργάκου, Τζάρτζανου κλπ

Επισκέπτης
Και κάτι  άλλο , συγκινητικό και ποιητικό
Στο κλειστό Φυλής 200. στις δύο γλάστρες που είναι απ' έξω στα αντίσtοιχα περβάζια--
το αριστερό έχει μαραθεί εντελώς, αλλά το δεξί ανθίζει ακόμα ...
Δεν μπορώ να γράψω ποίημα για αυτό το γεγονός - ίσως ο  gangsta ως παλιότερος
Εγώ πάντως αδυνατώ - συγκινήθηκα. γιατί θυμήθηκα το  τραγούδι  των Γκάτσου - Μ.Χατζηδάκι
από τον ξεχασμένο δίσκο " χειμωνιάτικος ήλιος" -- >
"Τα παλιά, τα σπίτια,  τα κλεισμένα
πάντα κρύβουν κάτι και για μένα
πράγματα γνωστά----πράγματα ζεστά
πράγματα παλιά --- λησμονημένα
Χρόνε νυχτοπούλι παγερό
κόβεις με μαχαίρι τον καιρό....
whau--

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Βολτούλα απόψε στα γνωστά μέρη όπου επικρατούσε ψιλονέκρα και μέτρια πράματα!!
Στην Ιάσωνος(19 νομίζω) στο διώροφο, στο κάτω ήταν η Σόνια με το υπέροχο χαμόγελο, τα κρεμασμένα βυζιά της και την πολύ καλή πίπα που κάνει!! Μου αρέσει ο αέρας που έχει την ώρα που παρουσιάζεται στο σαλόνι!!
Απέναντι, αυτό με το ασανσέρ ήταν κλειστό!!
Δίπλα στον όροφο, κοντούλα, ξανθούλα με μικρά βυζάκια, αλλά δεν μου γέμισε το μάτι!!
Δίπλα πάλι(είπαμε δεν θυμάμαι νούμερα :cheesy:), μελαχροινή ψιλογεματούλα όπου εξίσου δεν μου άρεσε! Σε αυτό το σπίτι, πριν πολύ καιρό έπαιρνα σχεδόν συνέχεια, μέχρι να πηγαίνω στην Κατερίνα χιχι :boobies:, μία μελαχροινή ψηλή ομορφούλα με ωραία βυζάκια ονόματι Μαρίνα!! Έχω να τη δω πάρα πολύ καιρό! Γνωρίζει κανείς κάτι;; :think:
Στην Κολωνού, η Κατερίνα ορεξάτη στη θέση της :boobies: και απέναντι ακριβώς στην δεξιά πράσινη πόρτα, η Ειρήνη με τις υπέροχες βυζάρες της και με νέο λουκ!! Εκεί κατέθεσε το φιλαράκι μου!! :dancing: :boobies:
Εγώ τίμησα το Κατερινάκι για ακόμα μία φορά(έπονται και πολλές άλλες)!!!!!!! :rockon: :dancing: :dancing: :boobies:
Αυτά... μετά την κάναμε για βρώμικο και γρήγορες βόλτες στην παραλιακή!!! :rockon:
Με τις υγείες σας!! ;)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Και κάτι  άλλο , συγκινητικό και ποιητικό
Στο κλειστό Φυλής 200. στις δύο γλάστρες που είναι απ' έξω στα αντίσtοιχα περβάζια--
το αριστερό έχει μαραθεί εντελώς, αλλά το δεξί ανθίζει ακόμα ...
Δεν μπορώ να γράψω ποίημα για αυτό το γεγονός - ίσως ο   gangsta ως παλιότερος
Είχες ποίημα παραγγελιά και δεν μου το πες?

Ο τσάτσος δε τις πρόσεχε
τις γλάστρες στα περβάζια
ούτε πουτάνες έφερνε
να είναι όλο νάζια...

Και είπε ο κωλότσατσος:
'Τον Πίτσι θέλω..τέρμα!'
για να ποτίζει τα φυτά
με το καυτό του σπέρμα!

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
επειδη ειμαι νεος γενικα στο σαιτ για τα 3 μπουρδελα κοντα στα στουντιο της Δροσοπουλου εχει γραψει κανεις τιποτα?
Το πρωτο ειναι Δροσοπουλου και Θάσου (ο επόμενος της Λέλας Καραγιάννη) στον Πεζόδρομο στο δεξί μας χέρι. Μετά τη Θάσου είναι η Κύπρου μετά η Καλιφρονά. καλιφρονά και Δροσοπούλου στο αριστερό χέρι είναι ενα απο τα παλιοτερα μπουρδέλα της Κυψέλης. Τέλος η επόμενη ειναι η Λέσβου και η επόμενη η Μυτιλήνης όπου στο 19 αν δεν κάνω λάθος στο ημιυπόγειο πήγα για πρώτη φορα πριν 25 χρόνια κια υποαρχει μέχρι σήμερα. Αυτη που έχω δει να μπαίνει ειναι μια 40αρα περίπου καστανη ψηλή , χωρις να λεει πολλά πραγματα.
Αν μπορει ας τα τσεκαρει κανενας, εμενα ειναι γειτονια μου και δε μπορω, αλλα στα κοντινα στουντιο παω γιατί δε ξέρουν όλοι που αν τυχει να σε δουν να βγαινεις τι είναι.

Επισκέπτης
Βολτούλα απόψε στα γνωστά μέρη όπου επικρατούσε ψιλονέκρα και μέτρια πράματα!!
Στην Ιάσωνος(19 νομίζω) στο διώροφο, στο κάτω ήταν η Σόνια με το υπέροχο χαμόγελο, τα κρεμασμένα βυζιά της και την πολύ καλή πίπα που κάνει!! Μου αρέσει ο αέρας που έχει την ώρα που παρουσιάζεται στο σαλόνι!!
Απέναντι, αυτό με το ασανσέρ ήταν κλειστό!!
Δίπλα στον όροφο, κοντούλα, ξανθούλα με μικρά βυζάκια, αλλά δεν μου γέμισε το μάτι!!
Δίπλα πάλι(είπαμε δεν θυμάμαι νούμερα :cheesy:), μελαχροινή ψιλογεματούλα όπου εξίσου δεν μου άρεσε! Σε αυτό το σπίτι, πριν πολύ καιρό έπαιρνα σχεδόν συνέχεια, μέχρι να πηγαίνω στην Κατερίνα χιχι :boobies:, μία μελαχροινή ψηλή ομορφούλα με ωραία βυζάκια ονόματι Μαρίνα!! Έχω να τη δω πάρα πολύ καιρό! Γνωρίζει κανείς κάτι;; :think:
Στην Κολωνού, η Κατερίνα ορεξάτη στη θέση της :boobies: και απέναντι ακριβώς στην δεξιά πράσινη πόρτα, η Ειρήνη με τις υπέροχες βυζάρες της και με νέο λουκ!! Εκεί κατέθεσε το φιλαράκι μου!! :dancing: :boobies:
Εγώ τίμησα το Κατερινάκι για ακόμα μία φορά(έπονται και πολλές άλλες)!!!!!!! :rockon: :dancing: :dancing: :boobies:
Αυτά... μετά την κάναμε για βρώμικο και γρήγορες βόλτες στην παραλιακή!!! :rockon:
Με τις υγείες σας!! ;)
φιλε μου οντος το μαρινακι εχει χαθει...σιμφονα με τιν κιρια ελευθερια θα ξαναερθει ...αλλα δεν ξερουμε το ποτε...!

Επισκέπτης
Gangsta συμποιητή μου έχεις φύγει τελείως . Εύγε !
με  εμπνέεις πολύ , ρε γαμώτο - σε επίπεδο  Καρυωτάκη..
----
Η μην το σπίτι  εκείνο σκοτεινό, κλειστό που είδες
έφερνε  τότε Ανατολικές , Ρωσίδες κι  Αλβανίδες
Που ήταν συμπολίτισες του Φώτο του Στρακόσια
Ω, ναι αυτό΄ναι στη  Φυλής , εκείνο , στο διακόσια
Σήμερ΄απο κεί πέρασα
στου ήλιου ήταν το γέρμα
Σε τέτοιους δρόμους γέρασα
μα  συ μιλάς για σπέρμα
στο ποίημα σου ελληνιστί
για σπίτια όλο πάστρα
κι εκείνο του πιτσιλιστή
που άνθισε τη γλάστρα !

Ε

Επισκέπτης
Pitsilisti , δεν σε θυμάμαι από το παλιό forum , ίσως να είχες άλλο nick οπότε μπορεί να κάνω λάθος ,αλλά έχω μια απορία.  Υπάρχει κάποιος λόγος που γράφεις λες και έχεις πάθει εγκεφαλικό? Σου έχει καεί κάποιο τεταρτημόριο ? Είναι μήπως το στυλ σου , κάτι σαν πνευματικός απόγονος του Μποστ ας πούμε ?
καυλιαρι μου στο παλιο φορουμ δεν ιμουνα...
οσο για αυτα που λες μιλαει ι καυλα και οχι εγο!
καλα πιτσιλισματα ρε μαγκακο!!!

Επισκέπτης
Gangsta συμποιητή μου έχεις φύγει τελείως . Εύγε !
με  εμπνέεις πολύ , ρε γαμώτο - σε επίπεδο  Καρυωτάκη..
----
Η μην το σπίτι  εκείνο σκοτεινό, κλειστό που είδες
έφερνε  τότε Ανατολικές , Ρωσίδες κι  Αλβανίδες
Που ήταν συμπολίτισες του Φώτο του Στρακόσια
Ω, ναι αυτό΄ναι στη  Φυλής , εκείνο , στο διακόσια
Σήμερ΄απο κεί πέρασα
στου ήλιου ήταν το γέρμα
Σε τέτοιους δρόμους γέρασα
μα  συ μιλάς για σπέρμα
στο ποίημα σου ελληνιστί
για σπίτια όλο πάστρα
κι εκείνο του πιτσιλιστή
που άνθισε τη γλάστρα !

Ε
ι καυλα σας εμπνευει αδερφια μου!!!ευγε ευγε!!τα ποιηματα αυτα θα γραφτουν στιν μπουρδελοιστορια...!ειναι ποιηματα εμπνευσμενα απο ενα παραμιθενιο κοσμο ιδονις και καυτις ακολασιας...σινεχιστε να ζογραφιζετε μεγαλοι μιστες και χιστες gangsta kai paliofarsa!!!!

Επισκέπτης

Κάθε παρέμβαση σωστή
Ιδίως του Πιτσιλιστή
Κι είθε με σπέρματα καυτά
νάχουμε όλοι υγεία
και τα ποιήματα αυτά
να βγούν σ' ανθολογία !

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.984
Πόντοι
6.925
Με την νέκρα που έχει πέσει το ρίξατε στην ποίηση...
Για δοκιμάστε τα κορίτσια στα νέα της Φωκαίας, προσπαθούνε πολύ (Ντανιέλλα - Κατερίνα)

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Σαββάτο μεσσημέρι πήγα σε ένα σπιτι που βρίσκετε στην κάθετη της Λιοσίων στο δρόμο που οδηγεί ακριβώς στον σταθμό λαρίσης(δεν ξέρω πως λέγετε ο δρόμος). Μπαίνω μέσα και μου λέει η τσατσά για την ελίνα που έχει. είναι 20 χρονων λέει και πρωτάρα στην δουλειά. αν και δεν με πολυ εντυπωσίασε μπήκα. παω στο δωμάτιο και περιμένω. με το που μπεικε μέσα ταραχτεικε μολις με είδε. καποιον γνωστό της καταλαβα οτι της εμοιαζα απο ισπανία. δεν μιλάει καθολου ελληνικα αλλα και αγγλικα λίγα οπως και εγω. περνει πίπα και αρχιζει να με γλυφει σε όλο το κορμί. επαθα πλάκα. νομιζα οτι δεν ημουν με πουτάνα. με εσφυγγε στην αγκαλια της σα να είμασταν 15χρονα ερωτευμένα. ποτέ δεν έχω φιλίσει πουτανα στο στόμα αλλα με εκείνη το έκανα. το ήθελε βασικα αυτή. μόλις τελειωσα με εσφυξε μες την αγκαλιά της. τέτοιο συναισθημα σε μπουρδέλο πρωτη φορά. κόλισα και την αλλη μέρα κυριακή παλι εκει εγω. ήταν αλλη και δεν μπείκα. πήγα διπλα στο άλλο και ήταν εκει. μόλις με ειδε στο δωματιο φερθηκε με τον ίδιο τρόπο αλλα ήταν λίγο πιο μαζεμένη. εχω τρελαθεί με την κοπέλα. αλλα δεν ξέρω αν με όλους κάνει έτσι.

spz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα το πρωι περασα απο ενα ρδελο στην πλατεια αμερικης κοντα οδο καλιφρονα βγηκε μια νταρντανα η αγνη
εμοιαζε σαν τραβελι και την εκανα.
ξερει κανεις κατι τραβελι η γυναικα

Επισκέπτης
λοιπον σημερα τσαρκα στη φυλης απογευματινη βαρδια...
134 (πανω) σβετα
65 (κατω) χριστινακι
59 και στα δυο δεν μου εκαναν καμια εντυπωση
και στο 54 η σοφια (εδω κατεθεσα) σε λιγο θα γραψω και την κριτικη μου για το γαμησι της...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom