Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 363 άτομα (48 μέλη και 315 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σημερα το μεσημερι κατεβηκα μια τσαρκα φυλης...αφου περασα απο αρκετα μαγαζακια χωρις να δω τιποτα καλο,εκτος απο ενα καστανο με τεραστια και καλοσχηματισμενα βυζια στο 71 κατω που ομως δεν το βρηκα αρκετα ομορφο,ειπα να ριξω ενα στο χριστινακι που το βρηκα στο 65 κατω...
Το χριστινακι ειναι πολυ ομορφο και γλυκο αλλα ειναι το πιο αβυζο πουτανακι που  εχω δει μεχρι τωρα και θελει πολυ δουλεια ακομα για να μαθει να κανει πιπα.
ειναι ομως πολυ σφιχτη με πολυ καλο κωλαρακι,ωραιο  αδυνατο σωμα και με ευγενεια στο πελατη και ανεση χρονου...
Δεν ειναι και η πιο καβλιαρα γυναικα αλλα ειναι τοσο γλυκια και χαμογελαστη που δεν γινεται να μην το γαμησεις το ατιμο.

Μετα το γαμησι λοιπον πεταχτηκα μεχρι τα goodys να αναπληρωσω τις χαμενες δυναμεις και μετα 5+15 εσκασα μυτη στην αντελλα που μολις ειχε ανοιξει,οδους και νουμερα δεν λεω...ολοι ξερουμε.(οποιος δεν ξερει μενει μετεξεταστεος)
Η συγκεκριμενη μαλλον με συμπαθει και για αυτο με περιποιειται παντα πολυ καλα με αριστοτεχνικο τσιμπουκι και χωρις βιασυνη στο γαμησι...στα θετικα για σημερα οτι ημουν ο πρωτος για την ημερα και στην αρχη ηταν πολυ στενη...

Ωραιο ηταν το απογευμα...δεν εχω παραπονο

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
σημερα πρωι πηγα για καταθεση φυλης αν και κατεθεσα διδυμου ,με φτιαχνει πολυ αυτη η κοπελα,περασα απο κανα δυο ειδα καινουριο πραγμα,φυλης 66δ η αλεξανδρα ωραια αλλα δεν πηγα αν παει καποιος ας μας πει να δουμε τι παιζει.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
φιλε μου οντος το μαρινακι εχει χαθει...σιμφονα με τιν κιρια ελευθερια θα ξαναερθει ...αλλα δεν ξερουμε το ποτε...!

Ρε άρχοντα, όλες τις ξέρεις;;;;
Ωραίος ρε συ, χεχε!!! :)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Επισκεψη χτες την νυχτα Αχιλλεως 51.Βικυ απο Βουλγαρια.Ξανθια μικρο βυζακι,οχι ομορφη.Με εψησε ομως στο σαλονι αφου εκατσε επανω μου και την χαμουρευα για κανα 5λεπτο.Μεσα καλη πιπα με κοιταγμα στα ματια,τον φτιαχνει πολυ καλα!!!Στο γαμησι ιδιαιτερη αντοχη στο "αγριο κοπανημα" με καυλωτικες φωνες.Επισης γουσταρει κωλοσκαμπιλα με δυναμη.20 ευρα,καλη επιλογη για μεταμεσονυκτιες αναζητησεις.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα,καταθεσα σημερα πρωι φωκ.16 αν δεν κανω λαθος κατω στην ντανιελλα.μπορω να πω οτι απο σημερα θα ειμαι μονιμος εκει.αν και δεν σου γεμιζει το ματι μεσα ειναι πολυ καλη και πιπα και οποια σταση.κουλουρι δεν δινει ,πολυ κριμα, καλη συμμετοχη σε κοιταζει και πιστευω οτι το ευχαριστιεται.δεν βιαζεται δεν ξερω αν κανει σε ολους τα ιδια αλλα αφου τελειωσα συνεχισε τα παιχνιδια και το γλυψημο.σαν να μην ηθελε να φυγει.εγκρινω για οποιον δεν την εχει παρει ακομα

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ξεκινησα και εγω πριν μιση ωρα να παω φυλης γιατι με αυτη την ζεστη εχουμε φλιπαρει και ειχαν απεργια τα τρενα.....γαμω τα βορεια μου προαστεια...και που να φερω και cg?της πουτανας γινεται στους δρομους

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Χτες το βράδυ κατά τις  11 πήγα στο 134 Φυλής το πάνω.
Ήταν η Σβέτα από την Ουκρανία.
Λοιπόν πρέπει να είναι 2μετρη (με τα τακούνια φυσικά, τα οποία και δεν έβγαλε)
Εγω δεν είμαι και κανένα μπόι και έτσι μου φάνηκε εντυπωσιακή.
Από γαμίσι τα βασικά και χωρίς πολλά πολλά. :)

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.876
Πόντοι
736
Αδέρφια τα σέβη μου!!
  Χτες βρέθηκα ( τυχαία πάντα ε? ) στη Φυλλης κατά τις 19.30 και πως μου έκανε κλικ και πέρασα το κατώφλι της πόρτας ( μεγάλη πότρα θα διαβείς που λένε )με το Νο 66 Η 66Α.εκεί ήταν ένα ατίθασο πορνίδιο Έλενα την έλεγαν Αλβανιδούλα μάλλον.Καλά τι ατίθασο κορμί!!! Με το που μπήκε στο δωμάτιο ριχνει ένα σάλτο και χωρις πολλά μου φορά το αδιάβροχο και με καβαλάει στεγνά και ξεκινάει ενα Ροντέο ώρε μάνα μου.Μετά γυρνά σε ιεραποστολική στάση και να κάνει σαν λυσασμένο.Τέτοιο πάθος για την δουλειά ρε αδέλφια? Το ευχαριστήθηκα έτσι από κάτι άλλες που είναι αγάλματα το μικρό ήταν φωτιά.
Αδερφέ Πιτσιλιστί ξέρουμε κάτι παραπάνω για την γκόμενα?
Περιμένω ενημέρωση μια και είσαι με MASTER στο αντικείμενο!!

Καλό απόγευμα αδέρφια

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0

Φυλης 134 (υπογειο) - Μετρια αλλα 25 Ευρα
Φυλης 134 (ισογειο) - Χαλια αλλα 25 Ευρα
Φυλής 137 (Σκαλες) - Καλο αλλα 25 Ευρα
Φυλης 65 (κατω) - Χριστινακι - Μικρο αλλα καλο (20 Ευρα)
Φυλης 65 (πανω) - Αλινα - Μικρο αλλα μαπα (20 Ευρα)
Φωκαιας καινουργιο Νο2 - Βικτορια - Φοβερο Μωρο αλλα απο σεχ παντοφλα (20 Ευρα)

Εχεται παρατηρισει οτι (σχεδον) ολες οι ομορφες δεν πηδιουνται καλα? ενω καπιες μετριες τα δινουν ολα?
Και γιατι παρακαλω 25? Το ταληρο πρεπει να γινει 10ρικο αλλα να ειναι στι κριση του πελατη αν θα το δωσει. 

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Χτες το βράδυ κατά τις  11 πήγα στο 134 Φυλής το πάνω.
Ήταν η Σβέτα από την Ουκρανία.
Λοιπόν πρέπει να είναι 2μετρη (με τα τακούνια φυσικά, τα οποία και δεν έβγαλε)
Εγω δεν είμαι και κανένα μπόι και έτσι μου φάνηκε εντυπωσιακή.
Από γαμίσι τα βασικά και χωρίς πολλά πολλά. :)
Αυτη πρεπει να ειναι και στα στουντιο της Βριλησου 60 και της Αριστοτελους 6/Παντειος, οπου βεβαια ζητανε ΕΥΡΩ 50

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τις προάλλες πήγα βριλησσου έπαθα πλάκα απο την χλιδα (και το μαμήσι που έκανα) εκεί μέσα. Θελω να ρωτησω ομως το studio 60 είναι καινούριο?

gt1313

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, στην πρωινή βάρδια στην Καλύμνου (μεταξύ Πιπίνου και Ιουλιανού) υπάρχει Μαρίνα. Η Μαρίνα είναι Ρωσίδα, ψηλη, 35-40 με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ service. Την εχω τιμησει αρκετες φορες και εχει παντα την ιδια συμπεριφορα (αρκετα καλη πιπα, δαχτυλακι κλπ). ΠΡΟΣΟΧΗ Μονο για λατρεις milf

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
αμα διαβασεις στο forum πρεπει να υπαρχουν στην παραλιακη στουντιο.ριξε μια ματια

Επισκέπτης
μπουρδελα στα νοτια προαστεια δεν εχει!στουντιο ναι!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Παίδες, στην πρωινή βάρδια στην Καλύμνου (μεταξύ Πιπίνου και Ιουλιανού) υπάρχει Μαρίνα. Η Μαρίνα είναι Ρωσίδα, ψηλη, 35-40 με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ service. Την εχω τιμησει αρκετες φορες και εχει παντα την ιδια συμπεριφορα (αρκετα καλη πιπα, δαχτυλακι κλπ). ΠΡΟΣΟΧΗ Μονο για λατρεις milf

απογευμα δεν παιζει ποτε ? ( λατρεις των milf )

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
εγω μια φορα πηγα και δεν το ξανακανω.αποψη μου βεβαια.μην παρω στο λαιμο μου κανενα.αυτο το δαχτυλακι χαλαει πολυ

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Για χτες
Φυλης  πενηντα κατι (πανω απο το Σοφακι) - μετρια
Φωκαιας  (το πρωτο οπως κατεβαινεις) - μετρια
Δυδιμου (κατω) - ωραιο βυζι!!!
Κεραμεικου (απεναντι απο Κατερινακι) - μετρια
Ιασονος 20α - μετρια
Ιασονος 19 (κατω) - Σονια (τεραστιο στηθος)
Ρεμουνδου 20 - χαλια
Ρουμουνδου 19 (κατω) - Γιουλια, Ρουμανα - ωραιο κορμακι και 3 στασεις- πιπα=καλτσα, χρι απο Ελληνικα αλλα προθυμο.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.934
Πόντοι
6.925
Δειγματοληπτικούς ελέγχους κάνεις konet ?
2-3 μπουρδέλα ανά γειτονιά, δεν κολώνεις στα δρομολόγια μπράβο.
Στο Διδύμου με το ωραίο βυζί δεν άντεξα κάνει μέτρια προς καλή δουλειά μέσα.

Επισκέπτης
Για χτες
Φυλης  πενηντα κατι (πανω απο το Σοφακι) - μετρια
Φωκαιας  (το πρωτο οπως κατεβαινεις) - μετρια
Δυδιμου (κατω) - ωραιο βυζι!!!
Κεραμεικου (απεναντι απο Κατερινακι) - μετρια
Ιασονος 20α - μετρια
Ιασονος 19 (κατω) - Σονια (τεραστιο στηθος)
Ρεμουνδου 20 - χαλια
Ρουμουνδου 19 (κατω) - Γιουλια, Ρουμανα - ωραιο κορμακι και 3 στασεις- πιπα=καλτσα, χρι απο Ελληνικα αλλα προθυμο.
σινεμπουρδελιαρι μου μιποσ θιμασαι ονομα απο το ατακτο πορνιδιο στο ιασονοσ 20α???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom