ι νιχτα τισ ακολασιας....μια νιχτα γεματη ευχαριστισι και ιδονι στο πολιποθιτο
μεταξουργειο...οι μαχιτες ....οι ιχνιλατες τισ δοξασμενις καυλας ξεχιθικαν στα σοκακια τις τιμοριας!!!
ειχα τιν τιμι να σινοδευτο σιμερα απο τουσ δοξασμενουσ σιναγονιστες και moderator του αγαπιμενου μας foroum στα αβισαλεα σοκακια τις διαιρουμενισ ιδονις...
οι μονες που πιστευο σιμφονα με τιν γνομι μου παντα...πος θα πιτσιλουσα ιταν ...
1)σανδρα στο κολονου και λεονιδου γονια
2)χριστινα στο κατερινοσπιτο,πολι γευστικο πορνιδιο που ξιπναειτις ατακτεσ διαθεσεις καθε μπουρδελιαρι...σιναγονιστες ομος που τιν εχουν πιτσιλισει βαζουν 0 στα 10....οσο ομορφι ειναι τοσο χαλια περοοιποιησι κανει...διστιχος γι αυτιν γιατι χαλαει τιν φιμι του μαγαζιου..κατερινα βαλε το χερακι σου τσαχπινα μου και φτιαξε τα πραγματα!
3)ελενιτσα στο
ιασονος 19α!πολι καυλιαρικο κοντοπουτανο.....
και τελος και καλιτερο οπου πιτσιλισαμε το ιασονος 20α!!!!
με ολι μου τιν ταπινοτιτα θα ιθελα να πο πος το σπιτι πραγματικα εινια απο τα καλιτερα τις περιοχισ..καταρχιν ειναι καθαρο και καταδευτερον ι κιρια ελευθερια ειναι ευγενεστατι..αρκει να ειναι και ο αλοσ καλος ...να μιν ειναι κανασ μεθισμενοσ κτλ....εκει περνουνε ποδι μετα απο τιν κ.ελευθερια!επιτελουσ γιρισε ι μαρινα το αστερι μας!πολι καλο ατακτο πονιρο πολονεζακι....με μπεμπικιστικο βελουδινο δερματακι!πολι καλι απο περοιπησι και ευγενεστατι!αξιζει ενα πιτσιλισμα σιναγονιστες!το σινιστο ανεπιφιλακτα!
ευχαριστο τιν καυλοπαρεα που μου χαρισε μια απιστευτι μερα!!!να στεολοι καλα ρε μακγες!!!!παντα τετια να εχουμε!!!μπουχαχαχαχα!