Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (25 μέλη και 276 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
γεια σε ολους τους πιτσιλιστες...καταθεση σημερα στη Ρενατα κατα τις 9.Παιδια ειναι απο τις πιο ξενερωτες στο χωρο,αν και ειναι πολυ καυλα.Πιπα μετρια,συμμετοχη σχεδον τπτ...αυτα τα λιγα για σημερα!!! :dancing:
Φιλε μου η Ρενατα ειναι απο τα πιο καυλακια που δουλευουν σε μπουρδελο αλλα και στουντιο,4 φορες που την εχω παρει ηταν καυλα.Αναλογα με την διαθεση αλλα και το πως την ακουει με τον καθενα..Παντως ειναι στενο μουνακι,υπομονετικη και δυνατη στην πιπα,κανει στασεις κατα τη διαρκεια του σεξ σαν να πηδας γκομενακι.Respext στο Ρωσακι Ρενατα !

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ι νιχτα τισ ακολασιας....μια νιχτα γεματη ευχαριστισι και ιδονι στο πολιποθιτο μεταξουργειο...οι μαχιτες ....οι ιχνιλατες τισ δοξασμενις  καυλας ξεχιθικαν στα σοκακια τις τιμοριας!!!
ειχα τιν τιμι να σινοδευτο σιμερα απο τουσ δοξασμενουσ σιναγονιστες και moderator του αγαπιμενου μας foroum στα αβισαλεα σοκακια τις διαιρουμενισ ιδονις...
οι μονες που πιστευο σιμφονα με τιν γνομι μου παντα...πος θα πιτσιλουσα ιταν ...
1)σανδρα στο κολονου και λεονιδου γονια
2)χριστινα στο κατερινοσπιτο,πολι γευστικο πορνιδιο που ξιπναειτις ατακτεσ διαθεσεις καθε μπουρδελιαρι...σιναγονιστες ομος που τιν εχουν πιτσιλισει βαζουν 0 στα 10....οσο ομορφι ειναι τοσο χαλια περοοιποιησι κανει...διστιχος γι αυτιν γιατι χαλαει τιν φιμι του μαγαζιου..κατερινα βαλε το χερακι σου τσαχπινα μου και φτιαξε τα πραγματα!
3)ελενιτσα στο ιασονος 19α!πολι καυλιαρικο κοντοπουτανο.....
και τελος και καλιτερο οπου πιτσιλισαμε το ιασονος 20α!!!!
με ολι μου τιν ταπινοτιτα θα ιθελα να πο πος το σπιτι πραγματικα εινια απο τα καλιτερα τις περιοχισ..καταρχιν ειναι καθαρο και καταδευτερον ι κιρια ελευθερια ειναι ευγενεστατι..αρκει να ειναι και ο αλοσ καλος ...να μιν ειναι κανασ μεθισμενοσ κτλ....εκει περνουνε ποδι μετα απο τιν κ.ελευθερια!επιτελουσ γιρισε ι μαρινα το αστερι μας!πολι καλο ατακτο πονιρο πολονεζακι....με μπεμπικιστικο βελουδινο δερματακι!πολι καλι απο περοιπησι και ευγενεστατι!αξιζει ενα πιτσιλισμα σιναγονιστες!το σινιστο ανεπιφιλακτα!
ευχαριστο τιν καυλοπαρεα που μου χαρισε μια απιστευτι μερα!!!να στεολοι καλα ρε μακγες!!!!παντα τετια να εχουμε!!!μπουχαχαχαχα!
Pitsi πες για την Μαρινα λεπτομερειες !!!!

Επισκέπτης
βασιλια τις καυλας ι μαρινα ειανι πολι καλι!!!αξιζει ενα πιτσιλισμα...!ασιζιτιτι!τι κανι πολι καλα τι δουλεια τις φιλε μου!ειναι value for money οπος λεει και το θιριο ο πανοςmpos!
οτι και να λεο ειναι περιτο...ι κοπελα ειναι μια χαρα για τα λεφτα που δινισ!πρεπει να δοκιμασεισ να μας πεισ εντιποσεις!
δοσε χαιρετισματα στιν κιρια ελευθερια ....!χεχε!!!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ξανθο ειναι ειπαμε?στο Ιασωνος 20α?

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδες, που παιζει η Ρενατα, να παω σημερα να την περιποιηθω...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η Μαρίνα Ιάσωνος έχει κορμί - θάνατο...

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
"Κορμι θανατηφορο,κορμι θανατηφόρο" φίλε μου,που λέει κι ο ΛΕ-ΠΑ!!
Κι απίστευτο δερματάκι βελούδινο,για πολύ γλύψιμο παίδες!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Απ'οτι φαίνεται Savalas,ο Πάνος βρήκε τον διαδοχό του στο πρόσωπο του pitsilisti!
Μένει μόνο να τον χρίσει επισήμως!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Κι απ'ότι φαίνεται τον βλέπω να 'κρεμάει τα παππούτσια' μετά απ'αυτα που είδε χτές,χαχα! :grin:
Respect στα δύο 'Ιερά τέρατα'!! :2funny: :2funny: :2funny:
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
καταλαβετε κυροι του σαιτ!!τα ρεμαλια να βγαινουν εξω βολτιτσες και εμεις στο μεροκαματο!!καλα ρεεεεεεεεε δουλειες δεν εχετε?σπιτι?γι αυτο το λογο θα κερασατε τον θειο γουορ μασαζακι στη φρατζη,γαμησακι παλι στη φρατζη και τελος τα ουισκια μου σε στριπ!!χαχαχαχαχ

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Δεν ξερω που απευθύνεσαι,αλλά ΕΓΩ "δεν ξέρω τίποτα"!!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
:sunglasses:

Επισκέπτης
και αντιγραφεται κιολας την ατακα μου!εχω τα  πνευματικα δικαιωματα αυτης της φρασης!!θα ξηλωθειτε ολοι ρε για τον θειο γουορ!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν πας να αγαπησεις λεω εγω.... (λιγο ακομη)

Επισκέπτης
μπα??και να παραγγελνω φραουλες με σαντιγυ???χαχαχαχα

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
νεο "αιμα" βλεπω στην "ημερησια" και χαιρομαι, αντε τωρα στην μπαντα γεροpanosmpe, τοπο στα νιατα...
την προηγουμενη δευτερα ηθελα κι εγω κατi oriental και πηγα στο χριστινακι, καλο καρφωμα δε λεω, αντε παλι να προσαρμοστω στα ντοπια μιζερα δεδομενα

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Καλημερα παιδια . Αν εχει καποιος τα τηλεφωνα απο Δροσοπουλου 95 , Δροσοπουλου 97 και Λέλας, ας τα γραψει εδω η να μου τα στειλει με PM.
Ευχαριστω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom