Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (20 μέλη και 283 επισκέπτες)

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σημερα βολτα στο μεταξουργειο και στην φυλης και αξιοσημειωτα ητανε 2.1ον στο μεταξουργειο εκει κοντα στην  ιασωνος ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειδα την καρινα απο το 19 ιασωνος βολτουλα μαζι με τον καραφλοκοτσιδα τσατσο και μαλιστα με τα τακουνια τον περναγε κιολας η καυλιαρα μας η καρινα!!!!!!και 2ον στη φυλης στα 134 α κα β ειχανε ριξει τις τιμες απο 25 σε 20 ευρω,το μηνυμα εληφθη μου φαινεται η οχι?τελος κατεθεσα στο 71 το κατω οπου ειναι η αλεξανδρα η ρουμανα πιτσιρικα με το τεραστιο στητος στηθος.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
τελος κατεθεσα στο 71 το κατω οπου ειναι η αλεξανδρα η ρουμανα πιτσιρικα με το τεραστιο στητος στηθος.
μπορεις να δωσεις info?Ειναι μια με σγουρο μαλλι καστανο και καυλε σωμα?Ειχα παρει μια Αλεξανδρα στο 65 κατω πρωινες ωρες πριν λιγες μερες

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οχι ειναι μια πιτσιρικα με καρε μαλλι με μεγαλες βυζαρες και συμπαθητικο προσωπακι,ωραιο καυλιαρικο σωμα,οχι ψηλη,αλλα ωραιο σωμα,μαλλι ισιο και φοραει και στεκα.ειναι ρουμανα και ειναι στο 71 το κατω πρωινη βαρδια!κατα την γνωμη μου παντα αξιζει,εγω ευχαριστημενος εφυγα!!!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Οπως δηλωσε μαλιστα τωρα που αρχιζει και μαζευει λεφτα για ταιλάνδη (μας εχεις καταστρέψει Κωσταf16 ;)) ολο σε μπουρδελα του 20αρικου θα τη βγάζει :2funny:
Ειναι δυνατον? Και πως θ'αφήσει τον 'κόσμο του',όλους αυτούς που διψάνε για έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση για τον κόσμο των strip??  :cheesy:  :cheesy: :cheesy:
Βάσο,πάρε θέση εδώ και τώρα!!
:sunglasses:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλα ε, εδω τοσο καιρο πασχιζατε να τον πατε φυλης - μεταξι, και εγω σε δυο μηνες θα τον στειλω thai?  μεγαλη μου τιμη,  ποιος εχει σειρα τωρα? ο πανος? θα τον κολησουμε κιτρινο πυρετο?

kasper55

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες μολις περασα απο το ακαποταδικο τις αλκμενους 117 και ειχε φερει ενα καινουργιο ξανθο τουρλοκολικο εν ονοματι ριτα!!!γνωριζεις κανεις τιποτα για αυτο το καινουργιο πουτανιδιο;;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
είπα σήμερα το απόγευμα να κάνω μια μίνι περατζάδα απο τα ημιυπόγεια μπουρδελάκια της Αλκιβιάδου (ξέρετε το 16Α,16Β και 16Γ, είναι κολητά το ένα με το άλλο).
Τι το ήθελα?
αν αθροίσω τις ηλικίες των "κοριτσιών που δούλευαν στα τρία μαγαζιά, πρέπει να είναι χαλρά 170+ ετών!!! (και οι τρεις μαζι!)
Είπαμε είμαι milfακιας , αλλά όχι και granny ρε γαμώτο!
Κορυφάια ατάκα που μου έιπε η Ρωσίδα γιαγιά στο 16 Γ: "γλύφτουμε και αρχιδάκια!" :2funny:

Για να έρθω στα ίσα μου έφυγα και πήγα βουρ σε μασατζίδικο όπου πέρασα σούπερ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και οχι μονο μπήκε ο vasos για πρωτη φορα σε μπουρδέλο, αλλα ετοιμος ηταν να μπει και 2η φορα στα καπάκια σε ενα τρελλο μωρο στην ιασωνος ψηλα απέναντι απ το 2οροφο :2funny: Ηταν να μη κολλήσει το μικρόβιο του μπουρδελίαρη.......... :2funny:
Οπως δηλωσε μαλιστα τωρα που αρχιζει και μαζευει λεφτα για ταιλάνδη (μας εχεις καταστρέψει Κωσταf16 ;)) ολο σε μπουρδελα του 20αρικου θα τη βγάζει :2funny:
Γενικα χθες επεσε τρελλο γελιο, βασικα για ενα καφε βγήκαμε αλλα λιγο η συνθεση της ομαδας, λιγο η συζητηση περι πιτσιλίσματος δεν θελαμε και πολύ.
Στουντιο (ιδεα panosmpos) ,μετα πουτανόπιατσες (με καθοδηγητες giorgospapa, pitsilistis) και μεταξουργειο (με ιδεα δικια μου) στεναξαν απ τη παρουσία μας.
Κορυφαια ατάκα.....βγαινει η κοπέλα σαλόνι σε μπουρδέλο του μεταξουργειου ,και μολις βλέπει τον πιτσιλιστι του λεει.....Καλά πάλι εδω εσυ? :2funny: :2funny: :2funny:
Περιτο να πουμε οτι τον πιτσιλιστη τον ξερουν και οι πέτρες στο Μεταξουργείο.. ;)
Οσο για το αυτοκόλητο, αυτο ειχα δει σε τσαρκα στη λεωνιδιου  το καλοκαιρι του 05 και εμαθα το σαιτ :grin:

εχει δικιο ο βας....βας....βας.....φιλος του σαβαλας και παρασκευας!αλλα πραγματικα το πολιτισμικο σοκ ηταν με τον πιτσιλιστη!μιλαμε τετοιο πραμα δεν προκειται να το ματαδει κανεις!υπερατη πιτσιλιστικη εμπειρια!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η επιστροφη του φραπεδοκαβλέουμπα :dancing:
Επειδη εισαι νεος στο εν λογω thread :2funny:
θα σου πω οτι εδω δε γραφουμε απλα π.χ. Σουλτανα, καφε στο prive του ταδε strip
αλλα αναλυτικη διευθηνση, ωρα επίσκεψης, περιγραφη κοπέλας, περιγραφη γαμησιου, περιγραφη δωματιου ,σεντονιου και ποσο κωλοχαρτο ειχε μήνει :2funny:
Επισης γραφουμε και τι αλλο ειδαμε στη γυρω γειτονια :2funny:
Ξερω ομως οτι συντομα θα δω απο σενα αναλυτικη περιγραφη scouting αλλα κατεβατο pitsilisti :dancing:

εσυ παντως δεν προκειται να λαβεις λισταν στριπτηζιακην μονο και μονο επειδη δεν θα μου χαριζεις αυριο ενα χορο στο tutti frutti που θα παω!παλιοκαθικω σαβαλοπαρασκευα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για να έχεις το δικαίωμα να πας στα ρετιρέ των μασατζίδηκων και αρμοδιότητος Υπουργού στριπτηζάδικα, πρέπει πρώτα να έχεις λιώσει σόλες σε Φυλής, Ιάσωνος, Κολωνού κλπ.

Έστω και αναδρομικά λοιπόν...

Επισκέπτης
καλιμερα στουσ τιτανιους ιδονιστες!!!ε ναι λοιπον εγινε!!!ο βασος ο μεγαλος φραπεδοκαυλεουμπας πιτσιλισε για προτι του φορα σε κοκινοσπιτο!και του αρεσε και πολι απο οτι διλοσε!!!επιρεαστικε απο τιν μπουρδελιαρα αυρα ...αφου βρισκοταν γιρο απο μεγαλους τριγιρισμενουσ ταξιδευτες στα σοκακια τις ιδονις..!οπος panosmpos,savalas,skido,gomenios,pgiorgospapas!!!!!!
εκινι ι νιχτα θα μινι στιν ιστορια ...!
μπραβο αγορι μου βασο!!!σινεχισε ετσι!!!!τορα που πιρες το κολαι πρεπει να σινεχισισ τιν τιμορια τον ατακτον πορνιδιον!
μας εκανες ολουσ περιφανους φραπεδιαρι μου!!!!!
εισαι νο1!!!!!the number one που λεει και ι παπαριζου!μ,πουαχαχχααχαχαχαχ!!!!
περιτο να πο πος πιτσιλισαμε vasos ggomenios και γο τοιδιο τσαχπινογαργαλιαρικο πολονεζακι εν ονοματι μαρινα!!!!επιτελουσ επεστρεψε ιμαρινα μετα απο καιρο στο ιασονος 20α!!!!
κιρια ελευθερια i love you καργαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
και οχι μονο μπήκε ο vasos για πρωτη φορα σε μπουρδέλο, αλλα ετοιμος ηταν να μπει και 2η φορα στα καπάκια σε ενα τρελλο μωρο στην ιασωνος ψηλα απέναντι απ το 2οροφο :2funny: Ηταν να μη κολλήσει το μικρόβιο του μπουρδελίαρη.......... :2funny:
Γενικα χθες επεσε τρελλο γελιο, βασικα για ενα καφε βγήκαμε αλλα λιγο η συνθεση της ομαδας, λιγο η συζητηση περι πιτσιλίσματος δεν θελαμε και πολύ.
Στουντιο (ιδεα panosmpos) ,μετα πουτανόπιατσες (με καθοδηγητες giorgospapa, pitsilistis) και μεταξουργειο (με ιδεα δικια μου) στεναξαν απ τη παρουσία μας.
Κορυφαια ατάκα.....βγαινει η κοπέλα σαλόνι σε μπουρδέλο του μεταξουργειου ,και μολις βλέπει τον πιτσιλιστι του λεει.....Καλά πάλι εδω εσυ? :2funny: :2funny: :2funny:
Περιτο να πουμε οτι τον πιτσιλιστη τον ξερουν και οι πέτρες στο Μεταξουργείο.. ;)
Οσο για το αυτοκόλητο, αυτο ειχα δει σε τσαρκα στη λεωνιδιου  το καλοκαιρι του 05 και εμαθα το σαιτ :grin:
τορα ο βασος ειναι πια δικος μας!!βαπτιστικε γνισιος μπουρδελιαρις!!!πιρε το αξιομα του μπουρδελιαρι!!!τον μιισαμε στο δικο μας κοσμο!
οταν ειδε το κορινακι ιταν ετοιμος να μπει...ειχε καυλοσει ο ατιμος!αλλα οταν του ειπα ποσ ειναι επιπλο...λεει...ατο παμε να φιγουμε!

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Ξερει κανεις τιποτα για την πολωνεζα ΑΝΚΑ που δουλευε στο φυλης 54 εκει που ειναι η  Σοφια σημερα. ;)

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
πρωινη καταθεση
φυλης 71 στο κατω... αλεξανδρα
βασικα πηγα επειδη ενασ φιλος εδς εγραψε γι αυτην! τεραστιο στηθος και πετρα
τεραστιο δεν ειναι βεβαια αλλα πρεπει να ειναι το καλυτερο στηθος που παιζει αυτη τη στιγμηʽ
φυσικο 100% τελειο!
φατσα δεν λεει και πολλα κωλος λιγο φλατ αλλα ενταξει! μην τα θελουμε ολα δικα μας!
καθεται στο δωματιο δεν ειναι βιαστικη και βασικα θα ξαναπαω!

αυτα!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Από όλα τα μετριοκαλά της πρωινης Φυλής (71 πάνω κάτω, 66 πάνω κάτω, 56 κλπ.) τι μουκατσε και πήγα στο ημιυπόγειο με την καφε την πόρτα και τον διοπτροφόρο πουστότσατσο (δεν θυμαμαι νουμερο) όπου μια Μαρία (κάπου την έχω ξανααποφύγει) μου τριβόταν και τον χάιδευε και πέρασα αφού με έψηνε να την τρίβω κλπ. Ψιλοχάλια το έκλαψα το 20αρικο ... την ξερετε? Ειναι τραβέλι ? (έτσι μου φάνηκε)

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πρωινη καταθεση
φυλης 71 στο κατω... αλεξανδρα
βασικα πηγα επειδη ενασ φιλος εδς εγραψε γι αυτην! τεραστιο στηθος και πετρα
τεραστιο δεν ειναι βεβαια αλλα πρεπει να ειναι το καλυτερο στηθος που παιζει αυτη τη στιγμηʽ
φυσικο 100% τελειο!
φατσα δεν λεει και πολλα κωλος λιγο φλατ αλλα ενταξει! μην τα θελουμε ολα δικα μας!
καθεται στο δωματιο δεν ειναι βιαστικη και βασικα θα ξαναπαω!

αυτα!
ελα φιλε εγω εγραψα για αυτην,ενταξει να μην κολλαμε στισ λεξεις,για το σωμα και τα κιλα της το στηθος της ειναι σουπερ!!!οπως ειπεσ το καλυτερο που παιζει στην φυλης,εγω γουσταρω που ειναι καυλιαρα ρουμανα και σε γενικεσ γραμμες απο την δικια μου την εμπειρια οι ρουμανες ειναι εγγυηση!!!!!!και γω θα ξαναπαω!!!!

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
οντως φιλε μου το δικο σου ποστ ειδα και σημερα πηγα σουμπητος!!!! χαχαχαχαχα
και η τσατσα μεσα πολυ γελιο!! σε μια φαση ηταν 3 μεσα... ειδαν την αλεξανδρα και εφυγαν!! και λεει.. αντε μωρε... γαμηστε κατι διαφορετικο!! πατε και γαματε ολο τα πηγαδια!!! χαχαχαχα πολυ γελιο!!! αυτη αν ειχε μεγαλο βυζο θα της την επεφτα σιγουρα!! χαχα
το τεραστιο το ειπα διοτι τεραστια ειναι της λαουρας και μονο!! λολ

αλλα αυτη εχει και το καταλληλο σωματακι!! ειναι και ρουμανα συμφωνω με σενα γουσταρω πολυ ρουμανες.. οποτε.. ειπαμε... θα ξαναπαμε!!!

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
εγω σημερα κατα τις μια μπηκα τελικα στην μπεζ πορτα ειχα μια ρωσιδα την βικτοωρια.ψηλη ξανθια ωραια βυζακια νταρντανα και ειπα να το τιθασευσω το αλογο....καλα περασα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.γενικα πολλεσ μετριοτητες σημερα

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ωραια να κατεβω για τσαρκα, αλλα λειπει η ντανα η κατια, παλι για το χριστινακι δεν παω, η ρενατα ειναι ξενερα ελαφρως, κανα πρωινο θα παω για καρινα, θελω και εγω τσαρκα με πιτσιλιστη, ειμαι ειδημων ,ναι η οχι? εχω δικαιωματα νομιζω..

Επισκέπτης
Αμα ειναι για Καρινακι κλεινω το γραφειο και ερχομαι και εγω .Εχω να το παρω καναεξαμηνο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom