Τσάρκα από Φυλής σήμερα μεσημέρι 12:30-14:30,που έγινε δρόμος μετ'εμποδίων..όταν έβγαινα απ΄τα μπουρδέλα όλο και κάποιος εμφανιζόταν και μου ζήταγε πληροφορίες!
Τι ηταν αυτό σήμερα ρε πούστη μου! μόλις πήγαινα να κρατήσω σημειώσεις στο κινητό μου με διακόπτανε! Τέσπα ,θα γράψω οτι θυμάμαι:
Φυλής 54β(ισόγειο)-ΔΕΝ ήταν η σοφία.Ηταν το μαράκι,μια γεματούλα χυμώδης,ξανθοκάστανη νομίζω.Ευθυμη στο σαλόνι,20 ευρώ.
Φυλής 66Δ-Η μαρία,μια ελληνίδα με μακρύ μελαχρινό μαλλύ που είναι πολύ κεφάτη έξω,αλλά πολύ ξεπέτα μέσα στο δωμάτιο.Πολύ διαφήμηση απ΄τον τσάτσο,μου λέει και το θεικό:"σε κόβω οτι σου αρέσουν κι οι ανωμαλίες,οπότε θα περάσεις"!
είχα φάει όμως παλιά την φόλα και δεν την ξανάφαγα!
Φωκαίας στο καινούριο(ισόγειο) η Danni california(κατα κόσμον Ντανιέλα) που απ'ότι φαίνεται το έχει πάρει εργολαβία το μαγαζί.Ολες τις βάρδιες εκεί είναι.Ρουμάνα,20 ευρώ.
Φωκαίας 25Α-η ιλεάνα όμορφη ρωσσίδα αλλά πολύ ξεπέτα στο δωμάτιο,20 ευρώ κι εδώ.
Φωκαίας 25β- η γνωστή μαρία,νταρντάνα ρωσσίδα value for money που λέει κι ο πάνος,20 ευρώ.
Φωκαίας και αχαρνών(υπόγειο) μια μαυρούλα εντελώς αδιάφορη,20 ευρώ.
Φωκαίας και αχαρνών(λαβύρινθος) ένα petit μωράκι με καρέ μαλλί,νομίζω Αγγελικούλα την είπε η τσατσά,20 ευρώ.
Φυλής 59 κάτω η τσέχα ντανιέλα,πολύ μέτρια, ξανθιά,25 ευρώ.Επάνω η Λία ή λεια ή κάπως έτσι,ψιλοαδιάφορο ρωσσιδάκι,20 ευρώ.
Φυλής 65Α η ρενάτα ρωσσίδα,καλό σφιχτό κορμί,20 ευρώ οπού και κατέθεσα.Πίπα 'ανύπαρκτη',γαμήσι μετριότατο συμμετοχή σχεδόν μηδενική.Το ΜΟΝΟ που άξιζε στην όλη φάση,ήταν οτι στό πισωκολλητό την πήρα απ'τον κώλο,καλό στήσιμο,μπρούμητα εντελώς,και αν και βόγγαγε αρκετά,τελικά έκατσε.Γενικά όμως κάτω του μετρίου.
Φυλής 65β η ελεάνα(αν θυμάμαι καλά)απ'τις πιο όμορφες ρωσσίδες που έχω δεί στην πιάτσα,ψηλή κι εντυπωσιακή.Στο δωμάτιο αν και δεν είναι τίποτα σπουδαίο,έχει μια πολύ καλή ποιότητα σαν άνθρωπος,και μια ευγένεια,που τελικά σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία.20 ευρώ.
Φυλής 67 η Γνωστή Αλβανίδα ειρήνη,κι αυτή τό'χει εργολαβία το μαγαζί εδώ.20 ευρώ.
Φυλής 71 επάνω η κορίνα το καστανόξανθο ρωσσιδάκι,20 ευρώ.Κάτω μια νέα 19χρονη που έχει συνεχώς τελευταία,με χάλια πρόσωπο,αλλά πολύ καλό και στητό βυζί,γενικά χυμώδης.20 ευρώ.
Φυλής 134(υπόγειο) ένα ΜΠΑΖΟ,μπρρρρ,μακρυά!
Φυλής 134 ισόγειο ένα χυμώδες ρωσσιδάκι η Χριστίνα.Μαύρο μακρί μαλλί με κότσο,καλό και γεμάτο σώμα,20 ευρώ.Το συγκεκριμένο θα το βάλω Black list,γιατί μου την είπε η τσατσά όταν δεν πέρασα οτι δεν κάνουμε τίποτα και τους ταλαιπωρούμε!!
Φυλής 134 επάνω,ένα ψιλόλιγνο ρωσσιδάκι η έλενα με κοντό ξανθό μαλλί,γελαστή ήταν με πολύ διαφήμηση απ΄την τσατσά,20 ευρώ.
Αυτά τα ολίγα.Γενικά η πρωινή βάρδια έχει πέσει ποοοολύ!!