Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 259 άτομα (22 μέλη και 237 επισκέπτες)

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επισης ξεχασα να σε ρωτησω εφοσον σε καβαλησε και δεν μπορουσες να την παρεις απο μπροστα γιατι ο μετροποντικας συναντουσε εμποδια,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ?
γιατι μου ειχε κανει ενα εντελως αβολο στησιμο και ως δια μαγειας συνεχεια εβγαινε εξω η τσαπου,και μια φορα που μπηκε μεσα για τα καλα και ημουνα ετοιμος να χυσω παλι ως δια μαγειας βκηκε εξω και πεταχτηκε σαν ελαττηριο...καταλαβες πουστια η πιτσιρικα?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
αυτο ναι-Ετσι οπως το περιγραφεις ηταν πουστια-Καμια φορα θελουν και χειραφετηση του στυλ οτι τησ βαζεις εσυ στη θεση που γουσταρεις και τη''μαγκωνεις''ωσπου δεν μπορει να αποδρασει -Ξνθια/ΜεΛΑΧΡΟΙΝΗ?ΜΙκρουλα?Η τσατσα με το μαλλι ΟΒΕΛΙΞ ηταν?

Επισκέπτης
πονιρο ατιμο πορνιδιο!θελει παραγιγματικι τιμορια!καυλιαριδες ετοιμστε τα πιτσιλοβολα σας!!!!φιγαμεεεεεεεεεε!!!!!!!!

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Επισκεψη χτες την νυχτα Αχιλλεως 51.Βικυ απο Βουλγαρια.Ξανθια μικρο βυζακι,οχι ομορφη.Με εψησε ομως στο σαλονι αφου εκατσε επανω μου και την χαμουρευα για κανα 5λεπτο.Μεσα καλη πιπα με κοιταγμα στα ματια,τον φτιαχνει πολυ καλα!!!Στο γαμησι ιδιαιτερη αντοχη στο "αγριο κοπανημα" με καυλωτικες φωνες.Επισης γουσταρει κωλοσκαμπιλα με δυναμη.20 ευρα,καλη επιλογη για μεταμεσονυκτιες αναζητησεις.
[/quote Ρε φίλε, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή τη γκόμενα.
Την είχα πάρει κι εγώ πριν κανά μήνα και μου είχε συμπεριφερθεί ανάλογα.
Πάω να την πάρω την περασμένη βδομάδα και μου ζάλισε τ'αρχίδια.
Μη αυτό, όχι εκείνο, με ξενέρωσε τελείως! Καμία σχέση με την πρώτη φορά.Για τσεκαρέ το κι εσύ !

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ʼντε επιτέλους...δεν μπορούσα να μπω στο site!
Λοιπόν...

Όπου  :knockinb:=αξιογάμητη και  :headbang:=μπάζο (σύμφωνα με τα γούστα μου...

20/5
ΩΡΑ 21.45

[glow=red,2,300]ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ[/glow]

-Διδύμου 8-
Μια κοκκινομάλλα..όχι κάτι το ιδιαίτερο..θα της τον έδινα όμως..όχι για 25 γιούρος όμως.

-Φυλής 40-
Η χοντρή ρουμάνα με μαύρο ίσιο μαλλί :headbang:

-Φυλής 54Α-
Μια συμπαθητική ξανθιά γύρω στο 1.78..ωραίο πρόσωπο και σώμα... :knockinb:

-Φυλής 54Β-
Η γνωστή σε όλους Σοφία.. :knockinb: :knockinb:

-Φυλής 59-
Κλείσαμε...

-Φυλής 65Α-
Μια με μαύρο μαλλί..καλή φάτσα και συμπαθητικό σώμα...την έχω δει και στο διπλανό

-Φυλής 65Β-
Ήταν η Χριστίνα η Τουρκάλα(πολύ καλή για όσους δεν ξέρουν)γύρω στο 1.60,μαύρο ίσιο μαλλί...είναι πότε εδώ και πότε στο 65Α :knockinb:

-Φυλής 66-
Ελένα...μαύρο ίσιο μαλλί..ελαφρώς παραπανίσια κιλά...καλό βυζί

-Φυλής 71Α-
Εκεί η τσατσά μάλλον δεν κατάλαβε ότι μπέρδεψε το σαμπουάν με την χλωρίνη και ξέβαψε!!!Την γκόμενα δε τη θυμάμαι καλά...

-Φυλής 71Β-
Μια ρωσσίδα..μικρή φαινόταν..ξανθιά..γύρω στο 1.70...δουλεύει εδώ και 3 βδομάδες εκεί...συμπαθητικό σώμα..καλή φάτσα :knockinb:

-Φυλής 80-
Μια με κοντό ξανθό βαμμένο μαλλί...γύρω στο 1.75.Μόλις είχα πάει την άκουγα γύρω στα 5 λεπτά που ήταν στο δωμάτιο να σκάει στα γέλια ενώ εμείς σα μαλάκες περιμέναμε...την πηδούσε αυτός η τις έλεγε ανέκδοτα???

-Φυλής 84Β-
Η Σελίνα Μαρκαριάν(εκ του τσάτσου..).Κα(υ)λή περίπτωση... :knockinb:

-Φυλής 86Α-
Αυτή που είναι εδώ και καιρό η στο 86Α η στο 86Β....που έχει μαύρο μακρύ μαλλί...καυλιάρικη φάτσα και κουνιέται πολύ όταν βγαίνει στο σαλόνι. :knockinb:

-Φυλής 109?-
Μια μαύρη ξανθιά που ήταν και στο 54Α...Μακριαααα!! :headbang:

-Φυλής 134-
Μία καστανόξανθη γύρω στο 1.80.Κανονικό σώμα...Από 25 που ήταν έγινε 20 η τιμή..πάλι καλά

-Φυλής 134υπόγειο-
Ήταν η Γκλόρια αν δεν κάνω λάθος που έχει τρομερή κωλάρα!!Κοκκινομάλλα...βυζί πολύ καλό.Είναι αυτή με ένα μικρό ταττού πάνω απ'τον κώλο της.Όχι την ʼννα με το μεγάλο το ταττού...μη μπερδευτείτε. :knockinb:

-Φωκαίας-..Το 1ο το καινούργιο(κάτω)
Δεν είδα καλά γιατί είχε κόσμο...απ'όσο είδα..μέτρια πράγματα.

-Φωκαίας-..Το 2ο το καινούργιο(πάνω)
Εκεί είδα την αποκάλυψη της ημέρας...Βικτώρια λέγεται η κοπέλα..κοκκινομάλλα με ΓΑΜΑΤΟ βυζί...πολύ μεγάλο...και ένα κώλο για σκίσιμο...καύλα φάτσα επίσης...πρέπει να'ταν 20 έουρος... :knockinb: :knockinb:

-Φωκαίας 25σκάλες-
Μια χοντρή...προσπερνάμε.. :headbang:

-Φωκαίας 25Αντελόσπιτο-
Αντέλλα...

-Φωκαίας 25υπόγειο-
Εκεί ήταν μια μαύρη..άσχημη.όταν ήταν μέσα μάλιστα ακούγαμε και τα ηχητικά εφέ(αχ βαχ!).Όταν έφευγα μου κάνει..που πας μικρό μου?...να γλιτώσω..έπρεπε να πω. :headbang:

-Φωκαίας και Αχαρνών,Λαβύρινθος-
Θα κάνετε 5 ώρες να βρείτε την είσοδο και ο κόπος σας θα πάει χαμένος!ʼντε γειά! :headbang:

21/5
ΩΡΑ 19.00
[glow=red,2,300]ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ[/glow]

Τα νούμερα εδώ δεν τα ξέρω καλά..ειδικά Ιασώνος..και μπορεί να'ναι ανακριβή.Έτσι κι αλλιώς όμως είναι πολύ κοντά και θα βρείτε εύκολα αυτά που λέω...

Πολύ μαυρίλα παιδιά στο μεταξουργείο!Και από Πάκι boys και από πουτάνες..!

-Ιασώνος 20Απάνω-
Μια με βαμμένο ξανθό καρέ μαλλί...έτσι κι έτσι...

-Ιασώνος 20Βκάτω-
Μια με χοντρά πόδια..μοιάζει με αυτή απ το Φυλής 40.Μπορεί να ναι και η ίδια. :headbang:

Ακριβώς απέναντι..
-Ιασώνος 19Απάνω-
Μια με μαύρο μαλλί..ψιλοχοντρή...αποφεύγουμε :headbang:

-Ιασώνος 19Βκάτω-
Μία με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω...μόλις πέρναγε μου έπιασε και την τσαπού...δεν θα τρελαθείτε...

-Ιασώνος 30Α-
Εκεί ήταν παιδί...παιδί όμως!Στην κυριολεξία...η εμένα μου φάνηκε έτσι επειδή είχε ύψος 1.50!Τσιγγανάκι το'κοψα...Ευδιάθετη και συμπαθητική πάντως!

-Ιασώνος 30Β-
Μια μαύρη..τίποτα το ιδιαίτερο.. :headbang:

-Ιασώνος 37Α-
Μια ξανθιά...μικρόσωμη τη λες..στο 1.65...δεν ενθουσιάστηκα από εμφάνιση

-Ιασώνος 37Β-
Μια ελληνο-κινέζα όπως είπε η τσατσόγρια(είδατε..άρχισε από τώρα η εισαγωγή..)Από έλληνα πατέρα και κινέζα μάνα....κάτι τέτοια μας έλεγε.Πολύ συμπαθητική θα έλεγα και από σώμα και από πρόσωπο... :knockinb:

-Ιασώνος 43-
Μια μαύρη η οποία και τι δεν έκανε για να μπω..! αλλά δεν ενέδωσα!Μόλις πάω να φύγω με κράταγε αγκαλιά για να μην φύγω...μετά άρχισε να μου πιάνει το λούτσο!...και μόλις της είπα ότι θα περάσω μετά και έκανα να κατέβω τα σκαλιά με έβαλε να χουφτώσω το βυζί της!χεχε..!15 ευρώ έπαιρνε η συγκεκριμένη τανάπου.

-Κολώνού 30Β?σκαλιά-
Μία ψιλοχάλι...με ξανθό κοντό μαλλί..πολύ μέτρια φάτσα και σώμα. :headbang:

-Κολωνού32Α?κι'άλλα σκαλιά-
Ξανθιά..δεν την είδα από μπρος...η οποία έδινε με 20 ευρώ τον γεματούτσικό της κώλο! :knockinb:

-Κολωνού 32Β?κάτω-
Μια που έμοιαζε με ανοιχτόχρωμη ινδή..μαύρο ίσιο μαλλί..πολύ αδύνατη.

Κολωνού στα 2 απέναντι...
-το 1ο-
Είναι αυτό που ανεβαίνεις κάτι σκαλιά και έχει πολύ μεγάλο χώρο...ήταν μια μέτρια με μαύρο μαλλί :headbang:

-το 2ο-
Και εκεί αν είδα καλά δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο...

-Λεωνίδου 6-
Μια ξανθιά πολωνέζα(ίδα?)...πολύ αδύνατη και ψηλή..καλή φάτσα και ωραίος κώλος...από βυζί..συμπαθητικό....έκανε 20 ευρώ και με 25 τις ξέσκιζες τον κώλο(τι ρομαντικά που τα λέω...) :knockinb:

-Λεωνίδου 28-
Μία κοντόχοντρη με μαύρο μαλλί... :headbang:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Μεσημεράκι στην Φωκαιας 17 (το ισόγειο εκεί που είναι η Ρουμάνα Ντανιέλα) λεπτή,ψηλή με μακρύ ξανθό μαλλί. Γελάκια στο δωμάτιο και αλυδίτσα στην κοιλιά. Περνάω μέσα καπάκι γιατί δεν την είχα ξανασταμπάρει και με αρχίζει στο μπουκιτσί και ψιμογλύ στα διαρχί (αν και για λίγο αλλά δεν πειράζει  :rockon:). Μετά ανεβαίνει απο πάνω και χαιδεύει της ρώγες της βγάζοντας κραυγές  :headbang2: την γυρνάω πισωκολλητό με χαστούκια στα κωλομέρια  :headbang1: Την ρωτάω απο που είναι και πως την λένε αλλά δεν μίλαγε γρί ελληνικά η αγγλικά. Την έκοψα για Ρουμάνα και τώρα τελευταία έχω φάει σκάλωμα και με τις Ρουμάνες  :headbang1: :rockon: :boff:
Πάνο για διευκρίνησε γιατί μπερδεύτηκα λίγο..Αυτή η Ντανιέλλα δεν είναι η  γνωστή μελαχρινή ρουμάνα με το ακάποτο? Η πρόκειτια για καινούρια?
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω χθες πιπωσα τη ρενατα τζαμπα, και εξηγω, πηγα το απογευνμα χθες ,με μηδενικη libido, πετυχαινω την κυρια, μπαινω, ξεκιναει τη βαρετη πλην καλη πιπα, κοντεψα να τελειωσω κιολας, τραβιεμαι μην τελειωσω και της ζηταω ιεραποστολικο, βαριεστημενα στηνεται χαλια, μπαινω λιγο, πολυ χαλι, της λεω να γυρισει πισωκολλητο, και αρχιζει να βριζει ρωσικα, την ειπα και εγω μαλακισμενη, και ντυθηκε και εφυγε, μετα εγινε το θαυμα, ηρθε η τσατσα και μου εφερε το εικοσαρικο. τα χασα,  την ψιλοεκραξα και αυτη, επειδη την εχουν διπλοβαρδια τη ρενατα, παραξενευτηκε λιγο για  το που ηξερα λεπτομερειες, αλλα επρεπε να της πω  "κυρα μου εχουμε σαιτ και σας τσεκαρουμε"  τεσπα, φευγοντας πηγα μεταξι λεωνιδου στη χριστινα, αλλη μαπα απο κει, πιπα και δρομο, αυτα, μαλλον θα με χασετε απο την ημερησια.... επομενη φορα για καρινα.  ο ροκος μου ειπε  ιασωνος μαλλον 37,  μιγαδα κινεζα, για τσεκαρετε, αντε πιτση σαβαλα,    τωρα τη ρενατα δεν πρεπει να την τιμωρησει ενας μοντ?  πολυ χαλι, πως ο αλλος την πηρε απο κωλο? δεν καταλαβαινω.
εχουν γινει και οι ρωσιδες χειροτερες απο τις ελληνιδες, αντε να ρθουνε οι κινεζες να δουμε κιτρινη μερα...

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καταλαβα , πρεπει να τσεκαρω ιασωνος 37β, αυριο κιολας, αχ ρε τι μου κανετε

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Κώστα ήταν όντως τόσο χάλια με τα ελληνικά δεδομένα?Η το συγκρίνεις με thailand???Γιατί τότε γάματα...Την ελληνοκινέζα την τσέκαρα κι εγώ σήμερα στο 37.(είναι και στην σημερινή ενημέρωση)Πολύ καλή σε εμφάνιση.Ενδεχομένος να την επισκεφτώ μέσα στην εβδομάδα...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
  ο ροκος μου ειπε  ιασωνος μαλλον 37,  μιγαδα κινεζα, για τσεκαρετε, αντε πιτση σαβαλα,    τωρα τη ρενατα δεν πρεπει να την τιμωρησει ενας μοντ?  πολυ χαλι, πως ο αλλος την πηρε απο κωλο? δεν καταλαβαινω.
εχουν γινει και οι ρωσιδες χειροτερες απο τις ελληνιδες, αντε να ρθουνε οι κινεζες να δουμε κιτρινη μερα...

το εγραψε ο gangsta πιο πανω, μη του κλεψω και τη δοξα.. εξ? αλλου μικρη σχεση εχω με τα μπουρδελα και παω μονο αν βρω κατι κιτρινο.. δηλαδη σπανια εως ποτε.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κώστα ήταν όντως τόσο χάλια με τα ελληνικά δεδομένα?Η το συγκρίνεις με thailand???Γιατί τότε γάματα...Την ελληνοκινέζα την τσέκαρα κι εγώ σήμερα στο 37.(είναι και στην σημερινή ενημέρωση)Πολύ καλή σε εμφάνιση.Ενδεχομένος να την επισκεφτώ μέσα στην εβδομάδα...
[/quote
ποια ειναι χαλια?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Για τα 2 πουτανίδια μιλούσα που πήρες.Μπροστά στα ασιατικά μουνάκια πιστεύω δεν πιάνουν μία!Αυτό εννοούσα..

Να προσθέσω ότι το ντέλο της Κατερίνας ήταν κλειστό σήμερα αν είδα καλά...

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
gangsta  απλα δεν συγκρινεται τιποτα με τις ταυλ. πιστευω οτι διαβαζεις το θρεντ, αυτα, εδω η μιζερια ειναι παντου

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτο ναι-Ετσι οπως το περιγραφεις ηταν πουστια-Καμια φορα θελουν και χειραφετηση του στυλ οτι τησ βαζεις εσυ στη θεση που γουσταρεις και τη''μαγκωνεις''ωσπου δεν μπορει να αποδρασει -Ξνθια/ΜεΛΑΧΡΟΙΝΗ?ΜΙκρουλα?Η τσατσα με το μαλλι ΟΒΕΛΙΞ ηταν?
ειναι μελαχροινη μικρουλα και αδυνατη,με μικρο βυζι και πολυ ωραιο ξυρισμενο μουνακι...ητανε η τσατσα με την "μπλε" περουκα οπως εχει και καποιος απο εδω μεσα,πιστεψε με προσπαθησα να την "χειραφετησω" αλλα εκεινη εκανε το δικο της,οπως σου ειπα μεγαλη πουστια εκανε η ατιμη...αδυνατο να την κουμανταρω...

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Επισης ξεχασα να σε ρωτησω εφοσον σε καβαλησε και δεν μπορουσες να την παρεις απο μπροστα γιατι ο μετροποντικας συναντουσε εμποδια,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Μεσημεράκι στην Φωκαιας 17 (το ισόγειο εκεί που είναι η Ρουμάνα Ντανιέλα) λεπτή,ψηλή με μακρύ ξανθό μαλλί. Γελάκια στο δωμάτιο και αλυδίτσα στην κοιλιά. Περνάω μέσα καπάκι γιατί δεν την είχα ξανασταμπάρει και με αρχίζει στο μπουκιτσί και ψιμογλύ στα διαρχί (αν και για λίγο αλλά δεν πειράζει  :rockon:). Μετά ανεβαίνει απο πάνω και χαιδεύει της ρώγες της βγάζοντας κραυγές  :headbang2: την γυρνάω πισωκολλητό με χαστούκια στα κωλομέρια  :headbang1: Την ρωτάω απο που είναι και πως την λένε αλλά δεν μίλαγε γρί ελληνικά η αγγλικά. Την έκοψα για Ρουμάνα και τώρα τελευταία έχω φάει σκάλωμα και με τις Ρουμάνες  :headbang1: :rockon: :boff:

Δεν ξέρω αν είναι αυτή που πήρα σήμερα - δεν μιλούσε καθόλου - αλλά είχα καιρό να κλάψω 20άρικο. Η αγαρμπότερη μαλακία (για αρχή) πιπα ακίνητη λίγη, στάσεις διάφορες μήπως και γίνει τπτ και στο τέλος βαρέθηκα (παγωμαρα στο πρόσωπο της και μούγκα) οπότε ξανά η αγαρμποσύνη να με τελειώσει... :headbang:

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
σήμερινη τσάρκα σύντομη στη φυλής και ρεμουνδου 21
1. ρεμούνδου 21 εκεί πουδούλευε η ντενίσα, είναι μια μελαχροινή μετριου αναστήματος 20 Ε, με όλες τις στάσεις. δεν μπήκα για να μην φαω φόλα. την έκοψα για αλαβανίδα- ρουμανα.
2. φυλής 71 απάνω η χρίστίνα κοντή, καλό σωματάκι 20Ε απο ρουμανία.
φωκαίας 21 στο πάνω πάλι μια χριστίνα κοντή μα μετριο σωμα και μικρό βυζί ππρος αποφυγή παίδες γιατί μυρίζει αλβανία.
φωκαίας 17 στο δεξί με τα σκαλιά και το ανασασέρ που δεν δουλεύει η  ντανιέλα απο ρουμανία στην οποία και έγινε κατάθεση. πολύ καλή πίπα, γλειψιμο στα αρχίδια και οταν κάθεται απάνω σου τρελλένεται. συμμετοχή πολύ καλή και το φχαριστήθηκα.είναι και λίγο στενή για΄τι δεν πολλυχρησιμοποιέι κρέμες. είναι 20 χρονων και έχει 3 μήνες ελλάδα (εγω νομίζω έχει παραπάνω). ο χώρος πολυ καθαρός επιπέδου στουντιο. η τσατσα πολύ ευχάριστη. δουλεύει κυρίως πρωινές ώρες η ντανιέλα της μίλησα και για το site δεν το γνώριζε.
και να τις λέτε οτι πα΄τε απο το site και τον ολτεάν και θα σας περιποηθέι πολύ καλά. περισσότυερα στην επόμενη επίσκεψη

nikolas2002m

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
2. φυλής 71 απάνω η χρίστίνα κοντή, καλό σωματάκι 20Ε απο ρουμανία.
φωκαίας 21 στο πάνω πάλι μια χριστίνα κοντή μα μετριο σωμα και μικρό βυζί ππρος αποφυγή παίδες γιατί μυρίζει αλβανία.
φωκαίας 17 στο δεξί με τα σκαλιά και το ανασασέρ που δεν δουλεύει η  ντανιέλα απο ρουμανία στην οποία και έγινε κατάθεση. πολύ καλή πίπα, γλειψιμο στα αρχίδια και οταν κάθεται απάνω σου τρελλένεται. συμμετοχή πολύ καλή και το φχαριστήθηκα.είναι και λίγο στενή για΄τι δεν πολλυχρησιμοποιέι κρέμες. είναι 20 χρονων και έχει 3 μήνες ελλάδα (εγω νομίζω έχει παραπάνω). ο χώρος πολυ καθαρός επιπέδου στουντιο. η τσατσα πολύ ευχάριστη. δουλεύει κυρίως πρωινές ώρες η ντανιέλα της μίλησα και για το site δεν το γνώριζε.
και να τις λέτε οτι πα΄τε απο το site και τον ολτεάν και θα σας περιποηθέι πολύ καλά. περισσότυερα στην επόμενη επίσκεψη

Μας μπερδεψες.
δουλευει ή δε δουλευει η Ντανιέλα....Τι Ντανιελα πήδηξες η άλλη.... γιατι απο οτι έχω καταλάβει η Ντανιελα δουλευει στο κατω και εσυ πηγες στο πανω....ειναι ξανθια η μελαχρινη

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Μας μπερδεψες.
δουλευει ή δε δουλευει η Ντανιέλα....Τι Ντανιελα πήδηξες η άλλη.... γιατι απο οτι έχω καταλάβει η Ντανιελα δουλευει στο κατω και εσυ πηγες στο πανω....ειναι ξανθια η μελαχρινη
οχι φίλε. Η ντανιέλα σημερα τουλάχιστον δούλευε στο απάνω. μιλήσαμε κάμποση ωρα στο δωμάτιο. είναι μελαχροινή και δίνει και κουλούρι με 40Ε.
Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ντανι'έλα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Παιδιά εγώ δεν είμαι από Αθήνα αλλά σήμερα ήμουν στην πόλη σας και είπα να επισκεφτώ λίγο,φυλής.Από το 40 πήγα μέχρι το 65 περίπου και μετά σε ένα στενό εκεί αριστερά,σε 2-3 σπίτια ακόμα.Ξεκινάω 40,αρχίσει την προώθηση του προιοντος η τσατσα τη ρωτάω όνομα αλλά τίποτα,γιατί είχα διαβάσει στο σάιτ ονομαστικά ποιες να κυνηγάω για καλή περιποίηση.Μόνο που δεν με έβρισε και έφυγα.Πάω στα υπόλοιπα,πολλά κλειστά 11¨00-11¨30 το πρωί καθότι,βιαζόμουνα κιόλας και γύρισα στο 40 να ξεκαβλώσω λίγο.Ήταν μια πολύ όμορφη μελαχροινή και αδύνατη μετρίου αναστήματος μουνίτσα που μου είπε ότι τη λένε ʼννα από τη Ρωσσία.Δεν περίμενα τίποτα ιδιαίτερο.Κάνει μια πολύ σύντομη πίπα και πάει να ανέβει από πάνω μου.Της λέω να σε πάρω από πίσω?Ναι λέει(σκέφτηκα συμβατικό από πίσω θα εννόησε).Της το ξαναλέω,ναιαιαι...λέι.Την πήρα κωλαράκι λοιπόν,δε στηνόταν βέβαια όμορφα και τρουλωτά για να μην πονέσει πολύ,αλλά μια χαρά και με αληθινά βογγητά της(ε,κώλος).Μετά την έβαλα από κάτω,δεν ήθελα και πολύ και το ματς έλαβε τέλος.Συνοπτικά.sex+κώλο+δάχτυλο-πιασίματα ελεύθερα+φιλάκια.Όλα αυτά με 20 ευρώ.Γαμώ την τύχη μου.Εμείς επαρχία 30 ευρώ η εκτόνωση και χωρίς ποικιλία ή άλλες επιλογές.Τυχεράκηδες.Κανένας συναγωνιστής που έχει να αναφέρει κάτι για την κοπέλα της πρωινής?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom