ʼντε επιτέλους...δεν μπορούσα να μπω στο site!
Λοιπόν...
Όπου
=αξιογάμητη και
=μπάζο (σύμφωνα με τα γούστα μου...
20/5
ΩΡΑ 21.45
[glow=red,2,300]
ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ[/glow]
-
Διδύμου 8-
Μια κοκκινομάλλα..όχι κάτι το ιδιαίτερο..θα της τον έδινα όμως..όχι για 25 γιούρος όμως.
-
Φυλής 40-
Η χοντρή ρουμάνα με μαύρο ίσιο μαλλί
-
Φυλής 54Α-
Μια συμπαθητική ξανθιά γύρω στο 1.78..ωραίο πρόσωπο και σώμα...
-
Φυλής 54Β-
Η γνωστή σε όλους Σοφία..
-
Φυλής 59-
Κλείσαμε...
-
Φυλής 65Α-
Μια με μαύρο μαλλί..καλή φάτσα και συμπαθητικό σώμα...την έχω δει και στο διπλανό
-
Φυλής 65Β-
Ήταν η Χριστίνα η Τουρκάλα(πολύ καλή για όσους δεν ξέρουν)γύρω στο 1.60,μαύρο ίσιο μαλλί...είναι πότε εδώ και πότε στο 65Α
-
Φυλής 66-
Ελένα...μαύρο ίσιο μαλλί..ελαφρώς παραπανίσια κιλά...καλό βυζί
-
Φυλής 71Α-
Εκεί η τσατσά μάλλον δεν κατάλαβε ότι μπέρδεψε το σαμπουάν με την χλωρίνη και ξέβαψε!!!Την γκόμενα δε τη θυμάμαι καλά...
-
Φυλής 71Β-
Μια ρωσσίδα..μικρή φαινόταν..ξανθιά..γύρω στο 1.70...δουλεύει εδώ και 3 βδομάδες εκεί...συμπαθητικό σώμα..καλή φάτσα
-
Φυλής 80-
Μια με κοντό ξανθό βαμμένο μαλλί...γύρω στο 1.75.Μόλις είχα πάει την άκουγα γύρω στα 5 λεπτά που ήταν στο δωμάτιο να σκάει στα γέλια ενώ εμείς σα μαλάκες περιμέναμε...την πηδούσε αυτός η τις έλεγε ανέκδοτα???
-
Φυλής 84Β-
Η Σελίνα Μαρκαριάν(εκ του τσάτσου..).Κα(υ)λή περίπτωση...
-
Φυλής 86Α-
Αυτή που είναι εδώ και καιρό η στο 86Α η στο 86Β....που έχει μαύρο μακρύ μαλλί...καυλιάρικη φάτσα και κουνιέται πολύ όταν βγαίνει στο σαλόνι.
-
Φυλής 109?-
Μια μαύρη ξανθιά που ήταν και στο 54Α...Μακριαααα!!
-
Φυλής 134-
Μία καστανόξανθη γύρω στο 1.80.Κανονικό σώμα...Από 25 που ήταν έγινε 20 η τιμή..πάλι καλά
-
Φυλής 134υπόγειο-
Ήταν η Γκλόρια αν δεν κάνω λάθος που έχει τρομερή κωλάρα!!Κοκκινομάλλα...βυζί πολύ καλό.Είναι αυτή με ένα μικρό ταττού πάνω απ'τον κώλο της.Όχι την ʼννα με το μεγάλο το ταττού...μη μπερδευτείτε.
-
Φωκαίας-..Το 1ο το καινούργιο(κάτω)
Δεν είδα καλά γιατί είχε κόσμο...απ'όσο είδα..μέτρια πράγματα.
-
Φωκαίας-..Το 2ο το καινούργιο(πάνω)
Εκεί είδα την αποκάλυψη της ημέρας...Βικτώρια λέγεται η κοπέλα..κοκκινομάλλα με ΓΑΜΑΤΟ βυζί...πολύ μεγάλο...και ένα κώλο για σκίσιμο...καύλα φάτσα επίσης...πρέπει να'ταν 20 έουρος...
-
Φωκαίας 25σκάλες-
Μια χοντρή...προσπερνάμε..
-
Φωκαίας 25Αντελόσπιτο-
Αντέλλα...
-
Φωκαίας 25υπόγειο-
Εκεί ήταν μια μαύρη..άσχημη.όταν ήταν μέσα μάλιστα ακούγαμε και τα ηχητικά εφέ(αχ βαχ!).Όταν έφευγα μου κάνει..
που πας μικρό μου?...
να γλιτώσω..έπρεπε να πω.
-
Φωκαίας και Αχαρνών,Λαβύρινθος-
Θα κάνετε 5 ώρες να βρείτε την είσοδο και ο κόπος σας θα πάει χαμένος!ʼντε γειά!
21/5
ΩΡΑ 19.00
[glow=red,2,300]
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ[/glow]
Τα νούμερα εδώ δεν τα ξέρω καλά..ειδικά Ιασώνος..και μπορεί να'ναι ανακριβή.Έτσι κι αλλιώς όμως είναι πολύ κοντά και θα βρείτε εύκολα αυτά που λέω...
Πολύ μαυρίλα παιδιά στο
μεταξουργείο!Και από Πάκι boys και από πουτάνες..!
-
Ιασώνος 20Απάνω-
Μια με βαμμένο ξανθό καρέ μαλλί...έτσι κι έτσι...
-
Ιασώνος 20Βκάτω-
Μια με χοντρά πόδια..μοιάζει με αυτή απ το Φυλής 40.Μπορεί να ναι και η ίδια.
Ακριβώς απέναντι..
-
Ιασώνος 19Απάνω-
Μια με μαύρο μαλλί..ψιλοχοντρή...αποφεύγουμε
-
Ιασώνος 19Βκάτω-
Μία με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω...μόλις πέρναγε μου έπιασε και την τσαπού...δεν θα τρελαθείτε...
-
Ιασώνος 30Α-
Εκεί ήταν παιδί...παιδί όμως!Στην κυριολεξία...η εμένα μου φάνηκε έτσι επειδή είχε ύψος 1.50!Τσιγγανάκι το'κοψα...Ευδιάθετη και συμπαθητική πάντως!
-
Ιασώνος 30Β-
Μια μαύρη..τίποτα το ιδιαίτερο..
-
Ιασώνος 37Α-
Μια ξανθιά...μικρόσωμη τη λες..στο 1.65...δεν ενθουσιάστηκα από εμφάνιση
-
Ιασώνος 37Β-
Μια ελληνο-κινέζα όπως είπε η τσατσόγρια(είδατε..άρχισε από τώρα η εισαγωγή..)Από έλληνα πατέρα και κινέζα μάνα....κάτι τέτοια μας έλεγε.Πολύ συμπαθητική θα έλεγα και από σώμα και από πρόσωπο...
-
Ιασώνος 43-
Μια μαύρη η οποία και τι δεν έκανε για να μπω..! αλλά δεν ενέδωσα!Μόλις πάω να φύγω με κράταγε αγκαλιά για να μην φύγω...μετά άρχισε να μου πιάνει το λούτσο!...και μόλις της είπα ότι θα περάσω μετά και έκανα να κατέβω τα σκαλιά με έβαλε να χουφτώσω το βυζί της!χεχε..!15 ευρώ έπαιρνε η συγκεκριμένη τανάπου.
-
Κολώνού 30Β?σκαλιά-
Μία ψιλοχάλι...με ξανθό κοντό μαλλί..πολύ μέτρια φάτσα και σώμα.
-
Κολωνού32Α?κι'άλλα σκαλιά-
Ξανθιά..δεν την είδα από μπρος...η οποία έδινε με 20 ευρώ τον γεματούτσικό της κώλο!
-
Κολωνού 32Β?κάτω-
Μια που έμοιαζε με ανοιχτόχρωμη ινδή..μαύρο ίσιο μαλλί..πολύ αδύνατη.
Κολωνού στα 2 απέναντι...
-το 1ο-
Είναι αυτό που ανεβαίνεις κάτι σκαλιά και έχει πολύ μεγάλο χώρο...ήταν μια μέτρια με μαύρο μαλλί
-το 2ο-
Και εκεί αν είδα καλά δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο...
-
Λεωνίδου 6-
Μια ξανθιά πολωνέζα(ίδα?)...πολύ αδύνατη και ψηλή..καλή φάτσα και ωραίος κώλος...από βυζί..συμπαθητικό....έκανε 20 ευρώ και με 25 τις ξέσκιζες τον κώλο(τι ρομαντικά που τα λέω...)
-
Λεωνίδου 28-
Μία κοντόχοντρη με μαύρο μαλλί...