Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 434 άτομα (40 μέλη και 394 επισκέπτες)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.331
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
:think:  φιλε hardcora γουστα ειναι αυτα,απο εμφανιση ΟΚ ειναι ψιλοκαλη, αλλα δυο που την τιμησα την Κα  ......    την μια φορα βρομαγε πααααααρα πολυ ομως (απο πισω)
και την δευτερη φορα ηταν αξυριστη (σε ποδια) σε βαθμο που εγδερνε,η τρυπα της οταν την αντικρισα χωραγε (χωρις υπερβολες) μπουκαλι coca-cola να της το βαλεις χωρις να το καταλαβει,επιπλεον οταν την επαιρνα με ρωτησε πανω απο 3φορες..τελειωσες -οχι      τελειωσες -οχι εεεεεεεεεεε αμα ρωτας με αποσυντονιζεις της λεω και δεν μπορω, μετα απο 20sec ξαναρωταει ..τελειωσες,δεν απαντησα συνεχισα και ενω τελειωνα τραβιεται και εμεινα ο μισος να τελειωνω εξω μονος μου.
Αυτη ηταν η εμπειρια μου απο την Κα.

Μιλαμε μια χαρα σπασαρχιδο η κυρια
 

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Μηνύματα
450
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
1
στο 37 πανω εχετε δει μια καινουργια με ωραιο κωλο?βραδυ ειναι.
 

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Μηνύματα
1.087
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Παρατηρησεις πανω στην ενημερωση....απο τη χιονισμενη ολλανδια.

ΦΥΛΗΣ 66 νεος οικος.Η Σουζη ξεκινησε απο Λιοσιων 76,πραγματι πολυ καλη σε εμφανιση αλλα νομιζει οτι μας κανει και χαρη που θα συνουσιαστουμε μαζι της.Ειχα εμπειρια μαζι της στις αρχες του περασμενου καλοκαιριου.Δηλωνει τσεχιδα.....@@ αλλη μια αλβανιδα που ντρεπεται για τη καταγωγη της,την ειχα ρωτησει απο ποιο μερος της τσεχιας ειναι και μου απαντησε οτι το κραταει μυστικο.. :think:
μιλαει καλα αγγλικα,στο σεξ ηταν καλη αλλα τιποτα παραπανω.
 

Επισκέπτης
Τωρα για τον Φίλιο δεν θα ηθελα να ξαναπω κατι γιατι συγκινουμε  :2funny: :2funny:
Αγνά παιδικά βιώματα του χωριού.Αλησμόνητα Καλοκαίρια... :)  :2funny:

Απογευματινη ενημερωση (02/12/2010 18:00)
πρωτη επισκεψη σε ιασονως 37α (επανω) οπου σταθερα η Μαρια η ρωσιδα πρεπει να κοιμαται κιολας εκει (της εδωσα δυο φορες την ευκαιρια τριτη δεν της δινω) αδυνατο,ξανθο,ψιλοαβυζο,και βιαστικο.μουνακι,κωλαρακι,τσιμπουκακι 15€
Πριν από περίπου έναν μήνα είχα πετύχει εκεί την ξανθιά λεπτή μεσήλικη -"Ρωσίδα" κατά δήλωση- Μαρία από Φώκαιας 22 άνω και περιστασιακά Φυλής 71 κάτω, Παρασίου 36.Στο Παρασίου 36 ανακοίνωνε τιμοκατάλογο κατά τον οποίο μεταξύ άλλων:"80 ευρώ πρωκτικό".
Αυτήν πρέπει να εννοείς...


 

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Μηνύματα
426
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
1
Οι μαύρες εξαφανίστηκαν?
 

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Μηνύματα
420
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
:think:  φιλε hardcora γουστα ειναι αυτα,απο εμφανιση ΟΚ ειναι ψιλοκαλη, αλλα δυο που την τιμησα την Κα  ......     την μια φορα βρομαγε πααααααρα πολυ ομως (απο πισω)
και την δευτερη φορα ηταν αξυριστη (σε ποδια) σε βαθμο που εγδερνε,η τρυπα της οταν την αντικρισα χωραγε (χωρις υπερβολες) μπουκαλι coca-cola να της το βαλεις χωρις να το καταλαβει,επιπλεον οταν την επαιρνα με ρωτησε πανω απο 3φορες..τελειωσες -οχι       τελειωσες -οχι εεεεεεεεεεε αμα ρωτας με αποσυντονιζεις της λεω και δεν μπορω, μετα απο 20sec ξαναρωταει ..τελειωσες,δεν απαντησα συνεχισα και ενω τελειωνα τραβιεται και εμεινα ο μισος να τελειωνω εξω μονος μου.
Αυτη ηταν η εμπειρια μου απο την Κα.

Το να μήν σε αφήσει να την καλογαμήσεις, τρώγεται...
Το να μην σε αφήσει όμως να χύσεις σαν άνθρωπος είναι μέγιστη μπινιά.  :ak:
 

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Μηνύματα
666
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Χθες το βραδυ μεταμεσονυχτια βαρδια βρεθηκα φωκαιας 25Β (Αντελοσπιτο) το κατω.

Εμφανιστηκε μια ψηλη χυμωδες αδιαφορη. Η τσατσα την παρουσιασε με 69 & πρωκτικο ...


Εδωσα το 20αρι και περασα, μπαινει μεσα αρχιζει να τριβει το οργανο στα βυζια μολις σηκωνεται ξεκινα μια πιπα με πολυ χερι...πιο πολυ μαλακια παρα πιπα, της λεω γυρισε μου το κωλο σου προς τα εδω ... οχι μου λεει, τις λεω δεν θελω να σε γλυψω απλα γυρνα οχι μου ξαναλεει... δεν γαμιεται λεω, γυρνα της λεω πισω και γυρναει μπροστα...τεσπα παω να της το βαλω απο μπροστα πρωτα μου λεει κατσε να βαλω κρεμα...βαζει κρεμα και δωστου εγω να βαραω και να μη καταλαβαινω τιποτα ..λες και τον ειχα σε πηγαδι με τη γαμωκρεμα της. γυρνα πισω να στο βαλω στο κωλο της λεω με τα 1000 ζορια γυρναει πισω και σφιγγοταν τοσο πολυ που παρολο που ειμουν φουλ καυλωμενος και με κρεμα δεν εμπαινε μεσα...σε μια στιγμη μπηκε και με το τροπο της και το σφιξιμο και τα τραβηγματα καταφερε να τον ξαναβγαλει εξω. τελος παντων της το ξαναβαζω απο μπροστα γαμω τη κρεμα της εχυσα με το ζορι.

ντανιελα μου συστηθηκε αν θυμαμαι καλα το ονομα της... μακρια μαγκες τσαμπα λεφτα.

Κατα την εξοδο μου, 2 συναγωνιστες περιμεναν στο σαλονι και με ρωτησε ο ενας αν ηταν καλη...φυσικα του απαντησα οχι
 

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.406
Κριτικές
107
Like
7.884
Πόντοι
7.815
Σημερινή, γρήγορη κ καταδρομική έφοδος στην Διδύμου :

Δ16(υπόγειο) μίλφ-Νταιάνα (η αυθεντική ex-Gallina, σερίφισα της Μ.Π. 6, γιατί τελικά υπάρχει κ άλλο κορίτσι με αυτό το όνομα στο εν λόγω μαγαζί: )

Δ18 (υπόγειο), νεαρή καστανομελαχροινή, πολλά υποσχόμενη (...???) με μακριά μαλλιά 1.65, ωραίο κορμάκι με στητό κ καλό  :tits: :tits: :tits:, 20 ακά κ 25 με πρωκτικό, αλλά δεν ετιμήθη μια κ μαζί με εμένα έμπαινε κ ο deliver-boy που έφερνε το φαγητό της ... Είπα να μην ..."της χαλάσω" την όρεξη, σε καμία των περιπτώσεων ... (για να είμαι ειλικρινής, άλλη μια φορά έτυχε σε ανάλογη φάση να περιμένω την -τάνα κάνα 20λεπτό κ μετά να μυρίζει το δωμάτιο κρεμμυδιλα κ τζατζικίλα ...(κ μαζί με αυτό κ το πουλί μου !!))

Δ18 η μετά-milf θρύλος, Αντριάννα

Δ20 ... κλειστόν !!

Κατάθεση στο απωθημένο μου κορμί της Νταϊάνας του Δ.16
 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
10.663
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το καλύτερο κρεμ μπρουλέ το σερβιρουν στην Φυλης ?
Κατι τετοιο ακουσα !!! :think:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Ιωνίας και κολωνου πόσο?
λ.ιωνιας 12
πισω απτον σταθμο αττικη
ειναι η κολλητη του μπουρδελομορτη δικε μου :2funny:
μην σε φρικαρει η τραβελοτσατσα που βηχει και μιλαει σαν νταλικιερης :2funny:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Aπογευματινή βάρδια σήμερα Φυλής σε μία Αθήνα γεμάτη απο σκουπίδια.Εχουμε:
Διδυμου 27 ισόγειο,Νικολέτα απο Φυλής 40 με ακάποτο και πρωκτικό.Λεπτή ξανθιά αλλά μέσα στο δωμάτιο δεν είναι καλή.Στον όροφο ένα καινούριο κοντό παχουλό
με μεγάλα βυζιά,ξανθο με κοντά μαλλιά ακάποτο και πρωκτικό.
Διδύμου 16Α η μιλφ Αναστασία.Διδύμου 18 υπόγειο καινούρια μεγαλοκοπέλα η Ελένη κοντή,με κοντά αγορίστικα μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών με άσχημο σώμα.Ακάποτο και πρωκτικό.
Διδύμου 18 ισόγειο ήταν η καινούρια μιλφ Αλόνα απο Ουκρανία,ακάποτο τελιωτικό,όχι κώλο.Ο psolaras78 με παράσυρε και μπήκα,καλές υπηρεσίες αλλά μπάζο.
Θα παραθέσω κριτική.
Διδύμου 8 ισόγειο ήταν η Λίλιαν γνώστη παλιά απο Φυλής 54 όροφος,
Φύλης 66Α ήταν η ξανθιά "Τσέχα" απο Αλβανία.Στο Φυλής 66δ ήταν σταθερά η Λάουρα με ακάποτο.
Φυλής 61 κάτω ήταν η Μαρία μεγαλοκοπέλα απο Ρουμανία αλλά μάλλον είναι Αλβανίδα και αυτή.Ακάποτο και 69.Όμορφο πρόσωπο και σώμα κανονικών κιλών με κυταρρίτιδα ανεκτή.Μελαχρινή με πιασμένα μαλλιά.Η δεύτερη κατάθεση έγινε εδώ και θα παραθέσεω κριτική.
Φυλής 40 η Αντίνα μεγαλοκοπέλα με κοτσίδα πλέον παλιά δούλευε Φυλής 61 και είχε κοντά μαλλιά.Και αυτή δηλώνει Ρουμάνα αλλά είναι απο Αλβανία.Πρωκτικό.
Έχει δοκιμαστεί μια φορά και προτείνεται μόνο για μια φορά παλιά έκανε και ακάποτο.
Αγκύρας ισόγειο ήταν η Χριστίνα νεαρή κοπέλα στρουμπουλή με ολόσωμο μαύρο.Ακάποτο.Στο σπίτη της Ζάνας,δίπλα ήταν η Ναταλύ,το θωρηκτό Ποτέμκιν.
Φυλής 54 όροφός ήταν νεαρή κοπέλα παχουλη,η MISS PIGGY,ξανθιά καρέ μαλλιά.
Φυλής 80 το μωράκι το μελαμψό η Ρωξάννα με ακάποτο.Έπιπλο είναι μέσα!!
Φυλής 65 όροφος ήταν η Πάολα απο Περγάμου 1 πιο παλιά και Φυλής 134 υπόγειο πρόσφατα.Στο ισόγειο ήταν η Νέλλυ με καρέ ξανθά μαλλιά,η Σλοβένα.
Φυλής 67 ήταν η Βανέσσα με ακάποτο και κώλο απο Αχιλλέως 51.
Φώκαιας 22 υπόγειο ήταν ένα ψηλό κανονικών κιλών με μαύρα καρέ μαλλιά και τατού ένα λουλούδι στην κοιλίά,απλώς όμορφη.Στον όροφο ήταν το γυφτάκι η Τζένη,απάτη !!
Φώκαιας 24 ήταν η τσιγγάνα μεγαλοκοπέλα με τά σπασμένα δόντια απο Κωλοκυνθούς 63 και Αχιλλέως 40 παλιά.Σάπια τελείως!! Ακάποτο και πρωκτικό.
Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν η μιλφ Μικαέλλα απο το υπόγειο του ίδιου κτιρίου.Πρωκτικό.
Έλλης 3 ήταν η Βερόνικα
Φώκαιας 25 όροφος ήταν ή Αλβανίδα με τα μεγάλα βυζιά απο Διδύμου 18 υπόγειο απογευματινή βάρδια.Ακάποτο
Φυλής 84 ισόγειο ήταν η Τζούλια απο Διδύμου 18 υπόγειο πρωινή βάρδια με ακάποτο και πρωκτικό.Στον όροφο ήταν η ξανθιά η μουνάρα με την κοτσίδα πλεξούδα μαζί
με μία άλλη μουνάρα με κατσαρά μαύρα μαλλιά.Οι κοπέλες αυτές δουλεύουν τώρα τελευταία μαζί στον όροφο και κάνουν και παρτούζα.Η μελαχρινή κάνει και κώλο.
Φυλής 86 όροφος ήταν ο ψηλός κόμματος με τα μαύρα μακριά μαλλιά μάλλον λέγεται Μιχαέλα.Στο ισόγειο ήταν η μουνάρα η Ρωξάνα με άσπρα καυλοτικά εσώρουχα και κάλτσες.Μέσα θέλει ειδικό χειρισμό να περάσεις καλά.Εγώ είχα μέτρια εμπειρία μαζί της.Ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Φυλης 71 άλλη μουνάρα, η Άννα η ξανθιά,αφήνει χύσιμο στα βυζιά της!!
Φυλής 92 δεξιό ήταν οι γνωστές 2 κοπέλες που προσφέρουν παρτούζα και ακάποτο.Έχει τοποθετηθεί στύλος για στριπτίζ στο μικρό αυτό μαγαζί.
Φυλής 92 αριστερό,ήταν η Ανδριάννα με ακάποτο και πρωκτικό,γνωστή και ως κήτος με τα γυαλιά!!
Φυλής 71 υπόγειο η Ελβίρα την έκανα και δεν πρόλαβα να δώ την άλλη κοπέλα!!
Μονής Προδρόμου 16 ήταν μία αθίγγανη με μαλλιά πιασμένα κοτσίδα απλώς ωραία.Είχε λίγο χαμηλό κώλο.
Στο βαπόρι ήταν μελαχρινο πολύ λεπτο καβλέτο με μαύρα μακριά μαλλιά.
Φυλής 134 όροφος η Τζέσσικα όμορφη,αλλά έπιπλο.Στο ισόγειο ήταν κοπέλα όμορφη κανονικών κιλών με μακριά καστανά μαλλιά και της έλειπε ένα δόντι.Και στο υπόγειο ήταν ένα καινούριο καβλέτο μου έκανε click η Χριστίνα καστανόξανθη,κανονικών κιλών με μια ελιά πάνω απο το άνω χείλος της.
Μαγνησίας 1 ήταν η Ντιάνα  η γιαγιά απο  Έλλης 3.
Φυλής 136 στο νεοκλασσικό ήταν η Μαριάννα η βουλγάρα με τους ωραίους βύζους της!!!Πρόγραμμα κανονικό.
Και τέλος Πιπίνου ήταν η Άνκα!!
Αυτα για σήμερα!

 

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Μηνύματα
404
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Φαινεται και στην φωτογραφια ο ανθρωπος εχει οραμα
 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
18.338
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Επισκεψη πριν απο λιγο στη Φυλης.Πραγματικα το επιπεδο εχει πεσει πολυ.Κοσμος ελαχιστος κυριως πακιστανοι,μαλιστα μπαινω στο 59 και μου λεει η τσατσσα=επιτελους ενας ντοπιος :cheesy:..Παντως ολα τα λεφτα ηταν στο σπιτακι της Καλυμνου,οπου πηγα να δω τη Βαλερια.Βγαινει ο τσατσος να μου παρουσιασει τη μεγαλοκοπελα και μου γυριζει πλατη και αρχιζει να βαραει λαγνα τα κολομερια του. :2funny: :2funny: :2funny:
 

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
7.741
Like
18
Επισκεψη πριν απο λιγο στη Φυλης.Πραγματικα το επιπεδο εχει πεσει πολυ.Κοσμος ελαχιστος κυριως πακιστανοι,μαλιστα μπαινω στο 59 και μου λεει η τσατσσα=επιτελους ενας ντοπιος :cheesy:..Παντως ολα τα λεφτα ηταν στο σπιτακι της Καλυμνου,οπου πηγα να δω τη Βαλερια.Βγαινει ο τσατσος να μου παρουσιασει τη μεγαλοκοπελα και μου γυριζει πλατη και αρχιζει να βαραει λαγνα τα κολομερια του. :2funny: :2funny: :2funny:
Κάποιος κάποτε μου είπε..
-"Γιατί δεν άνοιξες σπιτάκι στη Φυλής που εκεί δεν είναι τόσο η μαυρίλα όπως στο μετάξυ"????
Και του είπα..
-"Δε βαριέσαι..όλα τα μπουρδέλα ίδια είναι"...
 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
18.338
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Κάποιος κάποτε μου είπε..
-"Γιατί δεν άνοιξες σπιτάκι στη Φυλής που εκεί δεν είναι τόσο η μαυρίλα όπως στο μετάξυ"????
Και του είπα..
-"Δε βαριέσαι..όλα τα μπουρδέλα ίδια είναι"...
:2funny: :2funny: :2funny:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom