βραδυνη βολτα απο την Διδυμου αρχικα οπου δεν θα ηταν κ ασχημη ιδεα ο νεος δημαρχος να την ονομασει οδος μιλφ ή γκιλφ.
Στο 16 κατω Νταιανα,ξανθια,συμπαθητικη φατσουλα(δεν ειναι αυτη που ειχα δει στο Μ.Προδρομου 6 το ελαιοτριβειο,εκεινη ηταν 1.80 τουλαχιστον με καρε νταρντανα)
Διπλα στο 18 της Τζουλιας ενα μπαζο που σημερα με την αποκομιδη απορριματων θα επρεπε να ειναι σε καδο κ οχι εκει
Στο 18,της Αντριαννας το μπουρδελο,ηταν η Αλιονα,πρωτη φορα την εβλεπα κ ειναι εκει 4 μερες.Καυλοειδης φατσα με κωλαρα τουρλωτη,3 δωματια γεματα κ καθως στο σαλονι εμφανιστηκε μεσα στη λαγνεια,αποφασισα να περασω.Η τυπισα δεν παιζεται,φατσα μετρια,Ουκρανη,4 χρονια Ελλαδα με πολυ καλα ελληνικα,την ρωτησα αν ηταν στον χωρο κ πριν κ ειπε οτι εργαζοταν καθαριστρια!Μετα απο κοπλιμεντα αρχισε το @@ με τροπο τελειως πουτανιαρικο,δεν αντεξα,ανεβαινω απο πανω κ αρχιζει κ γλειφοkolada κ καπακι gag throat,
γλυψιμο,gag throat,γλυψιμο,αυτη η δουλεια κανα 5λεπτο,
της λεω να στηθει στα 4 παιζοντας με την απιστευτη κωλαρα κ εκει λεει να ξεκινησουμε τον πηδουλο,αρνουμαι κ της λεω΄΄μονο τσιμπουκι κ χυσιμο στη μαπα΄΄ΟΚ λεει κ μετα απο λιγο της λεω να ξαπλωσει κ να κλεισει τα ματια για κατα ρυπας,εκει αρχιζει κ το παιζει ιστορια φοβουμενη προφανως το λουσιμο κ στηνει τα βυζια της βγαζοντας την γλωσσα,αρχιζω κ την χυνω απο το λαιμο κ κατω καθως εκατσε αβολα.
Μετα απο λιγο κουβεντα αποχωρησε.Συμπερασμα,καυλοειδες μιλφιδιο,πουτανιαρικη κ για σκισιμο,δεν την πηδηξα αλλα για την επισκεψη ειναι value for money
Μετα εκστασιασμενος κ οπως ανεβαινω προς Φυλης μπαινω στο καινουριο το 66α,εκει τσατσα μια επεισοδιακη φατσα με τσαμπουκα κ χιουμορακι κ εργαζομενη μια Τζεσυ,ξανθα μαλλια,φατσα στριππερ απο αυτες που βαριουνται να ειναι στο χωρο κ να τρωνε καυλια αλλα ειναι τυπικες,τι εννοω θα αναλυσω αμεσως,κουβεντα στο σαλονι.ωραιο σπιτακι τους ελεγα κτλ μαλακιες,το γκομενακι καθοταν κ μου ελεγε οτι ειναι καινουρια στη δουλεια,της λεω θα χρειαστω κανα 12 λεπτο για να παιξω μπαλα.Με τα πολλα μπαινει,μηδεν προκαταρκτικα,αρχισα να μυριζομαι την ιστορια,λεει το ποιημα να ξαπλωσω κ παω να δω τι σοι τρομπονι παιζει.Αρχιδια μυδια.Μηδεν εις το πηλικο,ασχετιδου.Σηκωνομαι απο το κρεβατι κ ορθιος κ γονατιστη αυτη διπλα στον καθρεπτη με πιπωνε,εμοιαζε το σκηνικο με τσιμπουκωμα σε τουαλετα κλαμπ καθως το μουνακι πιπωνε με τις υποδειξεις΄΄λιγο πιο βαθια,ετσι΄΄με αποτελεσμα να με κανει τουρμπο
,μετα η τυπικοτητα της παει να εξαντληθει λεγοντας επι λεξη΄΄Θα κανουμε 1-2 στασεις κ θα μεινουμε εκει,θα περασεις καλα΄΄λες κ ηταν η ξεναγος μου στην Ακροπολη η Τσεχα(δεν ειναι ρουμανο-βουλγαρα παντως)
Τη στηνω στα 4 κ λεω''θα φας καλα τωρα΄΄/Αρχιζω κ σφυροκοπαω κανα 5λεπτο στο πισοκολλητο με τελειο σμιλεμενο κωλο κ χυτα ξανθα μαλλια.Με τα πολλα χυνω κ εκεινη τη στιγμη βαζει το χερι στον πουτσο μου κ το μουνι της.Της λεω ΄΄επειδη εισαι καινουρια να μαθεις να αφηνεις πρωτα να χυνει ο μαν κ μετα να τραβιεσαι'' Η απαντηση της΄΄Ξερω εγω τοσο καιρο..΄΄Της κοβω τον ειρμο κ τη ρωταω κανα 2 ασχετα,με λιγα λογια,τυπικο επιπλακι που ειναι ανεκτικο ομως,αραζει σε μια σταση κ παλουκωνε κρεας οσο θες φιλαρακι αναγνωστη.
Αυτα για σημερα.2 νεα test drive,ενα μιλφ κ ενα πιτσιρικι με τουπε κ ξερολιασηη στον εγκεφαλο.