Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 344 άτομα (37 μέλη και 307 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι τζοκερ,δεν ειναι το πιπινι, αυτη η στελλα (αντζελα παλια) ειναι μιλφ αλβανιδα,εμφανισιακα δεν ειναι κακο και σε προιδεαζει θετικα,αλλα μεσα...οπως λεει ο προφεσορ,παλια φυσιογνωμια απο τις πρωτες που εδιναν κολο στη φυλης...κυριως φωκαιας 27 υπογειο,καποτε και κωσταντινουπολεως και μετα κολοκυνθους 63...

Επισκέπτης
Τι Περιπτωσαρα ειναι αυτη η Αντρεα :pipa2: :fuck2: :rockon:
Πόσα λεπτά έκατσε μέσα;
Φιλάκια στο στόμα σε Πακιστανούς η σιχαμένη...

δικιε μου , λαθη εκ παραδρομης λογω της καψας
Μην γελάς καθόλου Boldemort!  :s&m_1:
Αν νοιώθεις τώρα κάψα, κατέβα στο πεδίο Φυλής-Μεταξουργείου να κάνεις και ενημέρωση!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην γελάς καθόλου Boldemort!  :s&m_1:
Αν νοιώθεις τώρα κάψα, κατέβα στο πεδίο Φυλής-Μεταξουργείου να κάνεις και ενημέρωση!

Εχω ρεπο σημερα δικιε μου.... και βαρεσα και μια καλη  :2funny: :2funny: :2funny:

Οποτε τι να πας τωρα..... Απο βδομαδα.... ανταποκριση... απο την Λιοσιων

Πορνορεπορτερ.  :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αρκετό ύπνο ρίξαμε λόγω της αλλαγής της ώρας και βούρ για μίνι επιδρομή στην Φυλής.
Πήγα σε συγκεκριμένα για πιθανούς στόχους:

Μ. Πρ. (αετοφωλιά): Για Στέλλα, αλλά ήταν μια καινούργια με γαμάτο κορμάκι & θεσπέσιο κωλαράκι, μαλλάκι μέχρι τους ώμους, ΑΛΛΑ όπως είδαν τα ματάκια μου (αλλά μου είπα & η ηλικιωμένη τσα2) παίρνει τους πάντες & τα πάντα ελέω χρήματος.

Φωκ. 25 άνω: Για μια καινούργια που δούλευε την Πέμπτη, νεαρή, κοντούλα, αγέλαστη με ακά, αλλά ήταν ένα μπαζάκι υπέρβαρο με φουλ.

Φυλ. 86 άνω: Για Μηχαέλα: Παρόλο που η τετραπλέτα των Οίκων Φ.84α/β & Φ. 86α/β είναι σε εμπάργκο λόγω ποιότητας υπηρεσιών, αποφάσισα να δοκιμάσω το καινούργιο μελανούρι τους.
Την λένε Μηχαέλα, παίζει κυρίως πρωινή βάρδια, αλλά την έχω πετύχει να διπλώνει βάρδιες με το Φ.86β. Ψηλή νεαρή κοπέλα, μαύρα, σπαστά μακριά μαλλιά, ωραία εκφραστικά μάτια, σαρκώδη χείλη, ωραίο αδύνατο σώμα, με ελαφρά μεγαλύτερη περιφέρεια (γιαυτό & το 8 στην εμφάνιση), που δεν της χαλάει την εμφάνιση λόγω ύψους & κίνησης.
Περί εμφάνισης είναι όλα υποκειμενικά, αφού εμένα μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες/καλλίγραμμες. Η εν λόγω κοπέλα όμως είχε "κάτι" που έπρεπε να εξερευνήσω.
Στο δωμάτιο είναι γλυκιά, χαδιάρα, υπομονετική, με ικανοποιητικό ρουφηχτό κλαρίνο, ωραία νεανικά ευμεγέθη κάτω χείλη. Προσωπικά, δεν δίνω βάση στο τί κάνει, αλλά πώς το κάνει. Αυτή η απλότητα/αγνότητα στις υπηρεσίες της με ικανοποιεί. 
Αν δεν την φώναζε η τσα2 στο 7-λεπτο, θα ήμασταν ακόμα εκεί.
Συνίσταται σε τρυφερούληδες.
Ελπίζω να μην την κάψουν όπως τις άλλες φόλες της αλυσίδας!

Υ.Γ.: Βγαίνοντας από το δωμάτιο, έκανα ένα κήρυγμα στην τσα2 περί κορασίδων, τσα2δων & Μηχαέλας. Ελπίζω να τα κατάλαβε & να τα προωθήσει εκεί που πρέπει!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
εχθες περασα απο αχαρνων μεσημερι και ενθυμουμενος κριτικες μπηκα στο αγκυρας1. Βγηκε μια Τζουλια ψηλη μελαχρινη δεν ειδα πολυ καλα μεσα στο σκοταδι αλλα επειδη μου φανηκε εντυπωσιακη περασα μεσα. Δυστυχως εφαγα ηττα.. Η τζουλια πιο πολυ μου εκανε για Ιουλιος και ετσι αφου δεν μπορεσα να καταλαβω με σιγουρια το μυαλο κολησε και ο πεουλας παρεμεινε σταφιδα.
Ξερει κανενας φιλος να μας πει με σιγουρια?   :think: :think:
Μετα για να ξεπερασω το σοκ πηγα βολτα απο πανω στα αγαπημενα μας σπιτακια :rockon:
φωκαιας17 κατω ενα γλυκιτατο αδυνατο πιπινι (δεν περασα και πιαστικα μαλακας)
φωκαιας17 πανω μελανουρι προμιλφ με χωρις ενα δοντακι μπροστα (ινδαλμα απολυτε ακους?)αλλα ωραιο γκομενακι και αυτο
φωκαιας 19 ενα αδιαφορο μιλφ
αετοφωλια ενα ξανθο πιπινι με φτερα τατου στα ποδια ωραιο και αυτο, ουτε παλι μπηκα (μα τι μαλακας ειμαι ωρες ωρες..  :headbang:)
φ92 το καινουργιο η Τζενη μελαχρινοτσιγκανοβουλγαροτσουλιτσα με βυζαρες. παω να φυγω και πεφτει πανω μου με αγκαλιαζει και ακολουθει διαλογος..
- ελα ρε μωρακι μην φευγεις αφου τα βρισκουμε
-δεν εχουμε παει ποτε μαζι (πονταρα στο οτι συνυθως ειναι τεζα μαστουρο)
-ελα εσυ εισαι που τριβεις τον πουτσο στα μουτρα :2funny: :2funny:
Εκει λυγισα και περασα χωρις ουσιαστικα να ψηνομαικαι εριξα ενα αδιαφορο :headbang: :headbang: :headbang:
Xωρίςνα θέλω να σε απογοήτεψω φίλε μου nick κατα 99,99999% γάμησες τράβελο η Αγκύρας 1 είναι μαγαζί με εγχειρισμένες μόνο η Έλενα η γερμανίδα είναι κοπέλα εκεί.Έπισης για την Τζένη την γύφτισα την οποία έχω πάρει και εγώ και την έχω πατήσει πέρυσι επειδή είναι ξεπέτα και δεν κάνει αυτά που λέει στο σαλόνι έπρεπε να ενημερωθείς απο το forum.Tο forum έχει ενημερώσει εκτενώς και αν πρόσεχες δεν θα την πατούσες 2/2.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ειναι καθημερινα διπλοβαρδια απο οτι μου ειπε σημερα το πρωι!Πρωινη στο κατω κ το απογευμα συνεχιζει διπλα!
Υ.Γ O Προφεσορας με εχει καταστρεψει :2funny:
Τι Περιπτωσαρα ειναι αυτη η Αντρεα :pipa2: :fuck2: :rockon:
Xέρομαι που σε έχω βοηθήσει φίλε μου και πέρασες καλά  :thumbsup:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αμαντεους,στην "αετοφωλια" μηπως ηταν το πιπινι που ειδα και γω προχτες,μαυρα
μαλλια,αδυνατο με τατου στα πλευρα και χαμηλα στο ποδι,ωραιο κορμι και πολυ γλυκο προσωπο...βεβαια η γνωμη μου ειναι οτι αυτα τα κοριτσακια δε κανουν για πουτανες,αλλα τελος παντων...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αμαντεους,στην "αετοφωλια" μηπως ηταν το πιπινι που ειδα και γω προχτες,μαυρα
μαλλια,αδυνατο με τατου στα πλευρα και χαμηλα στο ποδι,ωραιο κορμι και πολυ γλυκο προσωπο...βεβαια η γνωμη μου ειναι οτι αυτα τα κοριτσακια δε κανουν για πουτανες,αλλα τελος παντων...
τυπε ουτε εσυ γουσταρεις το μοντελε στυλ?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
οχι τζοκερ,δεν ειναι το πιπινι, αυτη η στελλα (αντζελα παλια) ειναι μιλφ αλβανιδα,εμφανισιακα δεν ειναι κακο και σε προιδεαζει θετικα,αλλα μεσα...οπως λεει ο προφεσορ,παλια φυσιογνωμια απο τις πρωτες που εδιναν κολο στη φυλης...κυριως φωκαιας 27 υπογειο,καποτε και κωσταντινουπολεως και μετα κολοκυνθους 63...
Σωστός μου θύμισες και οτι την λέγαν Άντζελα  :thumbsup:Στέλλα την βάφτισαν στο Φώκαιας 24 για να μας μπερδέψουν με την άλλη κόπελα που γελάει αμήχανα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Κεραμεικού 15 άνω και κάτω-Αντρέα:Και η ψυχή δεν πεθαίνει ποτέ!
Να το έχουν υπ'όψιν τους οι συναγωνιστές που θα τιμήσουν την Αντρέα!
Θα ζήσουν για πάντα! :priest: :priest: :priest: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως τόσο καλό τεμάχιο και να αφήνει πακιστάνους να γλύφουν. :<Έσυ jokerx δεν θα υπέκυπτες σε πειρασμο να το γλύψεις θα απαντήσεις ειλικρινά όμως.Αν την ξαναπάρω θα της πω να μην τα κάνει σε πακιστανούς πάντως αλλά μάλλον το χρήμα είναι γλυκό.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φυλ. 86 άνω: Για Μηχαέλα: Παρόλο που η τετραπλέτα των Οίκων Φ.84α/β & Φ. 86α/β είναι σε εμπάργκο λόγω ποιότητας υπηρεσιών, αποφάσισα να δοκιμάσω το καινούργιο μελανούρι τους.
Kαι γω σημερα στο 86 κάτω δοκίμασα το καινουριο μικρό τη Ξένια.Μελαχρινό αδύνατο,μεσαίο προς ψηλό ρουμανάκι,2,5άρια βυζάκια,φρεσκια γενικότερα.Ακάποτο ικανοποιητικό και δεκτική στα φιλάκια στο κορμάκι.
Αν δεν την φώναζε η τσα2 στο 7-λεπτο, θα ήμασταν ακόμα εκεί.
Το ίδιο πρόβλημα.Η γνωστη γρια  τσατσα με τα γυαλιά έκανε βόλτες απέξω και το κορίτσι αγχώθηκε.
Εν ολίγοις, ωραία η Ξενια που φέραν αλλά με αυτη τη τσατσα δυσκολα θα τη φχαριστηθει κανείς.Κρίμα...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κεραμεικού 15 άνω και κάτω-Αντρέα:Και η ψυχή δεν πεθαίνει ποτέ!
Να το έχουν υπ'όψιν τους οι συναγωνιστές που θα τιμήσουν την Αντρέα!
Θα ζήσουν για πάντα! :priest: :priest: :priest: :2funny: :2funny: :2funny:
Και στην Λαχορη εχουν ψυχη και εμεις μαζι !!!
Να ειναι καλα η Αντρεα !!!

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Απογευματινή (5.30-6.30) στα τεράστια στενά ανάμεσα σε πλατεία αττικής και τον άιο.
Περγάμου 1 άνω κλειστό, στο κάτω ξανθούλα αδύνατη.
Ρεμούνδου και τα δύο κλειστά.
Αλκαμένους 113 Εύα γιαγιόνι,
Αλκαμένους 117 Έλενα, Ελληνίδα milf, 25 με no plastic, βγήκε και με τη μία πήγε σε άλλο δωμάτιο
Περγάμου 27Α, Φωτεινή θείτσα
Περγάμου 27Β, Θείτσα με κοντό μαλλί και ζαρτιέρες
Ξενέρωσα και έφυγα προς πλατεία αττικής. Πολλά πακίνια στη Λιοσίων, πέρασα μόνο από Αδάνων που είχε μια Βραζιλιάνα Συλβάνα.
Κατέληξα στην Κωνσταντινουπόλεως 206, που πέτυχα το ρουμανάκι Μαριάννα. Νέα στο σπίτι, πέρασα και ανεβαίνει σε λίγο κριτική...

Επισκέπτης
Φυλής 84-86:
..Υ.Γ.: Βγαίνοντας από το δωμάτιο, έκανα ένα κήρυγμα στην τσα2 περί κορασίδων, τσα2δων & Μηχαέλας. Ελπίζω να τα κατάλαβε & να τα προωθήσει εκεί που πρέπει!
Θα τα συνδέσει με Κάϊρο...

Κεραμεικού 15 άνω και κάτω-Αντρέα:
Πάντως τόσο καλό τεμάχιο και να αφήνει πακιστάνους να γλύφουν. :<Έσυ jokerx δεν θα υπέκυπτες σε πειρασμο να το γλύψεις θα απαντήσεις ειλικρινά όμως.Αν την ξαναπάρω θα της πω να μην τα κάνει σε πακιστανούς πάντως αλλά μάλλον το χρήμα είναι γλυκό.
Δεν θα υπέκυπτα στον πειρασμό γιατί πάει με αλλοδαπούς.

Παθαίνεις πλάκα!!! :new_shocked: [size=20pt]ΗΜΑΡΤΟΝ!!![/size] :priest:
Το απόγευμα του Σαββάτου, η Αντρέα συνέχισε διπλοβάρδια στο Κεραμεικού 15 άνω.
Η υπηρέτρια της Αντρέα εξηγούσε σε δύο Πακιστανούς:
"Φιλάκια εδώ" - έδειξε το στόμα της!   :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked::headbang: :headbang: :headbang:   :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
"Φιλάκια εδώ" - έδειξε το στήθος της!
"και φιλάκια εδώ" - έδειξε το μουνί της!  :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αναλυτική ξεκάθαρη ανατομική εξήγηση στους Πακιστανούς για 15 ευρώ γιατί οι Πακιστανοί ζητούν φιλιά στο στόμα.
Και που να τολμήσει η Αντρέα να αρνηθεί φιλί στο στόμα!
"Τα λεφτά μου πίσω" ο Πακιστανός!

Δηλαδή εσάς συνέλληνες που καταθέτετε 50-100 ευρώ σε Κασσανδρείες και ξεπετο-γερμανο-αλυσίδες (και σας βγάζει την ψυχή στο δωμάτιο η κάθε ΦΟΛΑ) τι είδους αναλυτικές δεσμεύσεις και εγγυήσεις θα έπρεπε να σας παρέχουν από το σαλόνι; :2funny: :2funny: :2funny:

Και στην Λαχορη εχουν ψυχη και εμεις μαζι !!!
Η ψυχή δεδικαίωται! :priest:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κατω απο το Islamabad !!! ;)

indo-pakistani_war_1965_pakistan_map.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom