Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (24 μέλη και 189 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
παιδιά τώρα που λέτε για ουκρανίδα Άννα μήπως έχετε πετύχει κάπου τελευταία την γλυκήτατη μελαχρινή βέβαια Άννα από Φωκαίας 25πάνω/κάτω?
δουλεύει κάπου αλλού εκτός από αυτά τα 2 μαγαζιά?
Παλιοτερα εκανε και μεταμεσονυχτιες βαρδιες στα φωκαιας25, οπότε ισως να χρειαστει να διανυκτερευσει καποιος μπουρδελιαρης για να μαθουμε  :boobies: .

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Συμφωνοι... αλλα ο τυπος hounik μας λεει οτι δεν ηταν αυτη σημερα...

αλλα η σουμπερ ντουμπερ φοβερη και τρομερη η κυρια κυρια κυρια... τσατσα ΑΓΓΕΛΙΚΗ  :grin: :grin: :grin:

Οποτε μολις την βλεπετε αυτοι μαγκες... ΒΟΥΡΡΡΡΡ... ειναι με γυαλακια... ηλικιωμενη ευγενικη και μαλλι κοτσο... σπαστο  :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι τρομερη...
συμφωνω και επαυξανω απο τις καλυτερες στο χωρο  ..... που πηγες ρε κατερινα και μας αφησες :'(

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σημερινή καταδρομική στο Μεταξουργείο απογευματινή βάρδια.Kαι έχουμε:
Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος χονδρή κοπέλα με μακριά μαύρα μαλλιά.Στο ισόγειο ξανθιά  υπέρβαρη κοπέλα με αρμονικά κατανεμημένα τα περιττα κιλά της.
Αμφότερες με πρωκτικό.
Ίασωνος 44 νεαρή πολύ χονδρή κοπέλα με ακάποτο.Ιάσωνος 46 μεσαίο αλβανίδα με καστανόξανθα μακριά μαλλιά μικρά ροζιασμένα βυζιά και φαρδιά περιφέρεια.
Ιάσωνος 46 αριστερό κοπέλα μέτρια σε όλα με τσουλούφι σαν τσαλαπετεινός.
Ιάσωνος 37 η Δήμητρα με πρόστυχα μαύρα εσώρουχα,πρωκτικό και 69.Στον όροφο ήταν η μικρή "αδελφή" της Δήμητρας.Ίδιος σωματότυπος με Δήμητρα,ίδιο ύψος,ίδιο χρώμα και στυλ μαλλιών,ίδιος τουρλωτός κώλος,μόνο που ήταν πιο νέα στην ηλικία.Αυτή κάνει 69 όχι πρωκτικό.Μεγάλη ομοιότητα παιδιά ,τι να πω έμεινα άφωνος.
Κωλοκυνθούς 38β το ξινό μελαχρινό και όμορφο πιπίνι Αλίνα με ρωζ εσώρουχα.Στον όροφο μία στρουμπουλή με μακριά μαύρα μαλλιά και βλέμα αγελάδας η οποία έχει δοκιμαστει παλιά και είναι μάπα μέσα.ΜΑΥΡΟ στην απογευματινή τσατσά του ορόφου με τα κοντά μαλλιά και τα γυαλιά που ειρωνεύεται τους πελάτες που δεν περνούν.Το
έχει κάνει επανειλειμένως σε μένα και θα την γαμήσω στο ξύλο κάποια στιγμή.
Ιάσωνος 27 λεπτό όμορφο κοριτσάκι με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Λεωνίδου 28 όροφος στρουμπουλή και κοντή αλβανίδα απο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος με πρωκτικό.Λεωνίδου 28 ισόγειο έκφυλο κορίτσι με βαμμένα πολύ ξανθά μακριά μαλλιά που κάνει και ακάποτο τσιμπούκι.
Ιάσωνος 20 ασανσέρ εύσωμη κοπέλα που φορούσε μαύρο sexy σύνολο.Ιάσωνος 20 μεσαίο το αδύνατο πιπίνι με τα πολύ μακριά μαλλιά και εδώ η ξανθιά τσατσά που ήταν και το πρωί του Σαββάτου και είναι ξανθιά εύσωμη θέλει πολλές μάπες.'Εχω την αίσθηση οτι είναι ή ίδια απο Φώκαιας 25 που ήταν παλιά.Εξερχόμενος του οίκου επειδή δεν πέρασα με αποκάλεσε μαλάκα ΜΑΥΡΟ λοιπόν και σε αυτή την σκατόγρια μπας και στρώσει.Αν διαβάζει κάποιος ιδιοκτήτης ας διώξει πάραυτα αυτά τα υποκείμενα απο Κωλ 38α απογευμα και Ιάσωνος 20 μεσαίο!!!
Ιάσωνος 20 δεξιό κοπέλα μελαχρινή με μακριά μαλλιά με ανταύγειες.
Ιάσωνος 30 ημιυπόγειο ξανθιά μελαμψή κοπέλα με πρωκτικό.Και στον όροφο η τσατσά Αντζυ μας παρουσιάσε ένα στρουμπουλό ατσούμπαλο αδιάφορο.
Κολωνού 32 υπόγειο μια νταρντανογκόμενα με μακριά μαύρα μαλλιά.
Κεραμεικού 13 υπόγειο μια κοντούλα άσχημη αδιάφορη.Στο ισόγειο ήταν μια κοπέλα λεπτή ψηλή με κότσο μαλλί αδιάφορη απο Μαραθ και Αχιλλέως ισόγειο.
Και στον όροφο ήταν μια παχουλή αδιάφορη.
Κεραμικού 15 ισόγειο ήταν μια ψηλή μελαχρινή με πιασίματα και επιτέλους ήταν η ώρα να ανεβώ στον όροφο και να απολαύσω για δεύτερη φορά της υπηρεσιές της Άνδρεα.
Τα λόγια περιττά.Βέβαια αυτό το κορίτσι βιάζεται πολύ αφού να φανταστείτε εισέβαλε στο δωμάτιο χωρίς να προφτάσω να γδυθώ.Προκαταρκτικά ωραία.Γλύψιμο ρώγες και αρχίδια.69.Αυτή απο πάνω.Πισοκωλλητό.Και ιεραποστολικό.Όμορφα βογγητά κατά την διάρκεια της συνουσιάς.Πράγματι απίστευτη!!

Επισκέπτης
Σημερινή καταδρομική στο Μεταξουργείο απογευματινή βάρδια.Kαι έχουμε:
Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος χονδρή κοπέλα με μακριά μαύρα μαλλιά.Στο ισόγειο ξανθιά  υπέρβαρη κοπέλα με αρμονικά κατανεμημένα τα περιττα κιλά της.
Αμφότερες με πρωκτικό. [...]

Aνέβηκε κριτική μου για το Μεγ. Αλαξάνδρου 22, ισόγειο.
Στο Ιάσωνος 30β, το ημιυπόγειο, συμπληρώνω, υπήρχε ωραίο κορμάκι, λεπτό, medium size με γλυκό κωλαράκι που το δίνει σε όσους επιθυμούν. Μπήκα στον πειρασμό να περάσω, αλλά σήμερα ήθελα μεγαλύτερο μέγεθος.
Ξανθά ήταν τα μαλλιά της? Καστανά σκούρα μου φάνηκαν...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Aνέβηκε κριτική μου για το Μεγ. Αλαξάνδρου 22, ισόγειο.
Στο Ιάσωνος 30β, το ημιυπόγειο, συμπληρώνω, υπήρχε ωραίο κορμάκι, λεπτό, medium size με γλυκό κωλαράκι που το δίνει σε όσους επιθυμούν. Μπήκα στον πειρασμό να περάσω, αλλά σήμερα ήθελα μεγαλύτερο μέγεθος.
Ξανθά ήταν τα μαλλιά της? Καστανά σκούρα μου φάνηκαν...
Kαστανόξανθα μάλλον.Εσένα μάλλον θα σου άρεσε και η ντανρντανογκόμενα απο Κολωνού 32 υπόγειο που ήταν σήμερα.Γενικά σήμερα ήταν η μέρα των στρουμπουλών απ¨οτι διαπίστωσα.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω αυτη που λετε στο ιασ.30 κατω ειναι καιρο εκει απλα δεν εκανε πρωκτικο...προσοχη κιολας γιατι τα δωματια ειναι αθλια στο συγκεκριμενο...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Ντόρα σταθερά τα πρωϊνά.
Έχει θητεύσει και στα Φυλής 134υπ-ισ, Ρεμούνδου 21 κάτω.Η προσωπική μου κρίση για την Ντόρα (κατόπιν εξετάσεως βέβαια) είναι οτι αξίζει δοκιμής αν εγκρίνεις την εμφάνισή της.
Κάνει προκαταρκτικά, προσπαθεί να δημιουργήσει φιλικό κλίμα, δεν βιάζεται (το έχει αναλάβει η άλλη απ'έξω προφανώς-χρονόμετρο) και δεν αποφεύγει την κυρίως πράξη με τα γνωστά κόλπα.
Παρ΄όλα αυτά ήταν κάπως αποστασιοποιημένη.Έχει ραγάδες. Κριτικές υπάρχουν.
Φυσικά την εξέτασα σε βάρδια που απουσίαζε η πρωϊνή αλλοδαπή ξερακιανή υπηρέτρια.

Σωστα αυτη ήταν. Τώρα που έγραψες το ονομα της, θυμηθηκα την τσατσα να την ονοματιζει ετσι..
Τσατσα ηταν μια χονδρή.

tepj1974

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ,καλησπερα .γνωριζει καποιος τι εγινε η κορινα ,η μελαχρινη νταρντανα βραζιλιανα απο ιασωνος 20 β?

Επισκέπτης
...Κωλοκυνθούς 38β το ξινό μελαχρινό και όμορφο πιπίνι Αλίνα με ρωζ εσώρουχα.Στον όροφο μία στρουμπουλή με μακριά μαύρα μαλλιά και βλέμα αγελάδας η οποία έχει δοκιμαστει παλιά και είναι μάπα μέσα.ΜΑΥΡΟ στην απογευματινή τσατσά του ορόφου με τα κοντά μαλλιά και τα γυαλιά που ειρωνεύεται τους πελάτες που δεν περνούν.Το
έχει κάνει επανειλειμένως σε μένα και θα την γαμήσω στο ξύλο κάποια στιγμή.
φιλε αυτη ειναι πολυ μαλακισμενη και εμενα τα ιδια μου κανει, καλα δεν καταλαβενει πως με αυτα που κανει δεν προκειτε να μπω ΠΟΤΕ???
για αυτο καλο θα ηταν αυτεσ που μασ συμπεριφερονται ετσι να το μοιραζομαστε μεταξυ μασ και να τρωνε ακυρο γιατι δεν ειναι μονο που σου γαμαει την ψυχολογια σε κανει και ξεφτιλα στουσ αλλουσ...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
φιλε αυτη ειναι πολυ μαλακισμενη και εμενα τα ιδια μου κανει, καλα δεν καταλαβενει πως με αυτα που κανει δεν προκειτε να μπω ΠΟΤΕ???
για αυτο καλο θα ηταν αυτεσ που μασ συμπεριφερονται ετσι να το μοιραζομαστε μεταξυ μασ και να τρωνε ακυρο γιατι δεν ειναι μονο που σου γαμαει την ψυχολογια σε κανει και ξεφτιλα στουσ αλλουσ...

παιδια τις προαλες την ειπα στην Ευα απο φυλης 71 για τον ιδιο λογο. Της ειπα επι λεξη κυρια μου κουμεντο στην τσεπη σου και αν θες να ξερεις πολλες φορες εχω δει κοριτσι σου και θελω να μπω αλλα η ψυχαναγκαστικη σου συμπεριφορα με διωχνει. Αυτη συνεχισε τις πιπες...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Tην έχω βάλει και στην black list για τσατσάδες του forum.Kαλό είναι οι κακές συμπεριφορές να αναφέρονται ουτως ώστε οι κακοί επαγγελματίες να πάνε σπίτια τους.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κύριοι, χθες ενεργοποίησα μια www.bourdela.com/forum/index.php?topic=106074.0]συζήτηση[/url] για τον δυστυχή milf-fan τον οποίο συνέλαβε η συμβία του να γράφει στο site.

Διαπιστώνω μεγάλη διαφορά μεταξύ του παρόντος thread και άλλων threads σαν αυτό που άνοιξα χθες.

Η διαφορά έγκειται στο  ότι εδώ αναφέρονται κυρίως γεγονότα, (είδα αυτήν, πήδηξα την τάδε, μου είπαν αυτό, ... κτλ), ενώ στα άλλα threads αναφέρονται κυρίως απόψεις (και λιγότερο γεγονότα).
Έτσι, αυτό εδώ το  thread έχει κύρος.

Για τους ίδιους λόγους οι αθλητικές ειδήσεις είναι πιο ευχάριστες από τις πολιτικές ειδήσεις.

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676

Τις προάλλες όταν έφευγα ανέβαινε συναγωνιστής,τον περίμενα στο κεφαλόσκαλο,δεν χωρούσαμε και οι δυο στη σκάλα. Συνέχιζε τα μπινελίκια επειδή δεν πέρασα  :uglystupid: 
Αυτοί χάνουν πελάτες ...

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Τις προάλλες όταν έφευγα ανέβαινε συναγωνιστής,τον περίμενα στο κεφαλόσκαλο,δεν χωρούσαμε και οι δυο στη σκάλα. Συνέχιζε τα μπινελίκια επειδή δεν πέρασα   :uglystupid: 
Αυτοί χάνουν πελάτες ...

:rockon:
που ειναι ο παλιος καλος γερο φυματικος τσατσος του οροφου ?
αυτος μαλιστα  :dancing:
βεβαια και η πουστρα απο κατω στο ισογειο δεν παει πισω ειναι μεγαλο μουνοπανο και αυτος.

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
:rockon:
που ειναι ο παλιος καλος γερο φυματικος τσατσος του οροφου ?
αυτος μαλιστα  :dancing:
βεβαια και η πουστρα απο κατω στο ισογειο δεν παει πισω ειναι μεγαλο μουνοπανο και αυτος.

Επισης για κολοκυνθους 38 (πανω+κατω) θα ηθελα να αναφερω οπως θα εχετε διαπιστωσει και εσεις οτι εχουν γινει πολυ καργιολες τα πουτανακια εκει
Η Ιωαννα παντα ηταν βεβαια (παντα προσπαθει να αποφυγει το πρωκτικο)
αλλα και το πουτανακι η Φλώρα που νομιζει οτι ειναι η μοναδικη πουτανα στην Αθηνα , ειδικα την Φλωρα την θυμαμαι πρωτη μερα στη δουλεια (οπως ειχε πει) και ηταν αληθεια το θυμαμαι σαν και τωρα πριν 1 ισως 1,5 χρονο (πριν ανοιξει το ισογειο) οταν βγηκε φοβισμενη στο σαλονι και περασα ηρθε μεσα δεν εβγαλε λεξη και οταν μετα απο το μπουκι της λεω γυρνα αρχισε να με παρακαλαει .... σε παρακαλω ειναι πρωτη μου μερα και ποναω απο κολο αν θελεις σιγα-σιγα , ενταξει της λεω μη φοβασαι και ετσι και εγινε την πηγα σιγα-σιγα αλλα φυσικα βαθια-βαθια στο τελος με φιλησε με παρα πολυ παθος στο μαγουλο και με ευχαριστουσε συνεχως που την μεταχειριστικα τοσο απαλα.
Και τωρα κοιτα να δεις περνας την βλεπεις και σε κοροιδευει , την τελευταια φορα μαλιστα με ρωτησε γιατι δεν περναω ποτε ,  και της απαντησα για να σε διωξουν, φυσικα κατι ειπε στην γλωσσα της φευγοντας για την κουζινα μπινελικια θα μου εριχνε αλλα στα αρχιδια μου.
Μετα απο τοσα χρονια η κολοκυνθους εχει απο τις χειροτερες πουτανες και τσατσους+τσατσαδες

ΑΝΑΝΕΩΣΗ και στα δυο αλλιως ας γαμιουνται μεταξυ τους.

:tickedoff: για ολα τα παραπανω η αποψη μου παντα ετσι ?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωση από φυλης τωρα
80 ρωξανη
86α μικαελα,καλο μελαγχροινο μωρο τελικα
86β ξενια νομιζω,καστανο πιπινακι με καλο στηθακι
65β τανια,νέο ξανθο μωρακι με θυληκοτητα στο σωμα,καλο στηθος,μειον ότι βγηκε απ το δωματιο με το σωληναριο
69β τανια,γι αυτή πηγα και σε αυτή εκανα καταθεση
71β αντριαννα,νέο γλυκο πιπινακι με ωραιο στηθος
Μονης προδρομου ιωαννα,εκφυλο μελαγχροινο μωρο τ οποιο εχω δει σε αρκετα σπιτια,όπως στο 92,δυστυχως για μενα κανει πρωκτικο και δεν το εχω δοκιμασει

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα έχεις κανείς εμπειρία με την Αντριάννα από φυλής 71β;

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επίσης θα ήθελα γνώμη και για την ξανθιά τάνια που παίζει σε πολλά σπιτάκια τώρα τελευταία όπως και στο 71β.ευχαριστώ εκ των προτέρων.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Μινι ενημερωση από φυλης τωρα
80 ρωξανη
86α μικαελα,καλο μελαγχροινο μωρο τελικα
86β ξενια νομιζω,καστανο πιπινακι με καλο στηθακι
65β τανια,νέο ξανθο μωρακι με θυληκοτητα στο σωμα,καλο στηθος,μειον ότι βγηκε απ το δωματιο με το σωληναριο
69β τανια,γι αυτή πηγα και σε αυτή εκανα καταθεση
71β αντριαννα,νέο γλυκο πιπινακι με ωραιο στηθος
Μονης προδρομου ιωαννα,εκφυλο μελαγχροινο μωρο τ οποιο εχω δει σε αρκετα σπιτια,όπως στο 92,δυστυχως για μενα κανει πρωκτικο και δεν το εχω δοκιμασει
πως γινεται βρε μπαγασα να χουμε παντα τις ιδιες προτιμησεις,παροτι δεν εχουν ιδιαιτερη απηχηση?τυχαιο?δε νομιζω :dancing:

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Οπως ειπα και πριν για κολοκυνθους 38 πανω+κατω  Α Ν Α Ν Ε Ω Σ Η
δεν ειπα οχι Ιωαννα !!!
οπου πριν απο λιγο σε μια και μοναδικη μου επισκεψη για φθηνο λοκο την βρηκα στο Ιασωνος 37β (εκει που συνηθως ειναι η Δημητρα)
Απορησα γιατι εκει παιζει με ενα... :hmm: ισως και σπανιο προγραμμα (εγω παντως δεν το εχω ξανα ακουσει)
15€ μουνακι + κολαρακι
20€ μουνακι + 69 + ακαποτο τελειωτικο
συνηθως το extra 5€ ειναι για κολαρακι,αλλα οπως φαινεται τα μαγαζια βρισκουν παντα τροπους να μας δελεασουν.
Περασα που λετε (γιατι σκεφτηκα αλα: Σκρουτζ μακ ντακ) αααα λεω κολαρακι εδω 15€ σε κολοκυνθους 20€ η Ιωαννα, για να δουμε θα το δωσει το κολαρακι η θα κανει τα γνωστα της κολπα (παιρνει ιεραποστολικη σταση και το χωνει μουνι)?
Οντως και ετσι εκανε , ωωωωωωωπ της λεω γυρνα αφου το ειχε βαλει ηδη -ελα λιγο ακομααααα μου λεει -αμα λιγο ακομα θα ερθει το τελος της λεω και σταματω της πιανω τις μπουταρες τις και την γυρναω,ξανα πουστια πηγε να κανει αλλα της σπρωχνω την πλατη να ακουμπησει με τα βυζακια της στο κρεβατι οπου και φανηκε ο δουλεμενος της δρομος προς την κολαση (η Κα ηρθε ανευ αλοιφης παρακαλω στο δωματιο) και ανευ αλοιφης το πιεζα να εισχωρησει εως οτου μπηκε , μπηκε-βγηκε μπηκε-βγηκε χοντρυνε και ηρθε το επιθυμητο αποτελεσμα που ολοι θελουμε να νιωσουμε μεχρι τα βαθια μας γεραματα (εγω βασικα θα ηθελα να πεθανω ετσι,καπου στα 80)
η εστω σε κανα νοσοκομειο με το πουλακι μου στο στοματακι καποιας αδερφης νοσοκομας του Ευαγγελισμου.
Ετσι τελειωσε με την Ιωαννα οπου καθως ντυνομουν την ρωτησα εαν δουλευει τωρα εδω και οχι κολοκυνθους,εκει λιγο κολησε και με ρωτησε εαν την ξερω , αμεσως καταλαβα οτι ντραπηκε γιατι εκει περνει 20€ και εδω επεσε στα 15€ -μου ειπε παντως οτι εκτακτως δουλευε σε Ιασωνος και δουλεει παντα κολοκυνθους.

Το συμπερασμα μου νομιζω ειναι πως, εαν δεν μπαινουμε σε κοπελες που εχουν χαλασει σε υπηρεσιες με τον καιρο και ο Μaster of bourdelo βλεπει οτι δεν βγαινει το μεροκαματο...
η ριχνει τις τιμες ή αλλαζει την κοπελα ηηηηη αλλαζει η ιδια η κοπελα
παντως ολες οι αλλαγες ειναι προς οφελος μας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom