You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Πολύ μεγάλο μουνόπανο και η πούστρα έχεις δίκιο.Η κυρία Κατερίνα cult φυσιογνωμία που ήταν στο επάνω ξέρει κανείς τι απέγινε?
που ειναι ο παλιος καλος γερο φυματικος τσατσος του οροφου ?
αυτος μαλιστα
βεβαια και η πουστρα απο κατω στο ισογειο δεν παει πισω ειναι μεγαλο μουνοπανο και αυτος.
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Την Σαμπρίνα θα πρέπει να λες που είναι έπιπλο.βιαστικη βόλτα στη φυλής. 69 πάνω Αννα
69 κάτω κλειστό
59 πάνω αδιάφορο
59 κάτω μια που έιναι χειρότερη και από κομοδίνο. Μην κάνετε το λάθος που έκανα και εγώ και μπήκα μέσα και την πάτησα. ΜΑΚΡΙΑ!!
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
η σαμπρινα είναι ψηλή αυτη δεν ήταν τόσο ψηλη και είχε μεγάλο στήθος.
Την Σαμπρίνα θα πρέπει να λες που είναι έπιπλο.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Καρφωτός για την Αντριάννα (Διδύμου 18α) σήμερα, και για άλλη μια φορά δεν το μετάνιωσα.
Ηταν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με μια ρόμπα στους ώμους (μάλλον κρύωνε η κοπελάρα) και όταν με εβαλε η τσατσα μέσα σηκώθηκε, πέταξε τη ρόμπα από τους ώμους (αλα στυλ όπως η γκόμενα με τη μάσκα στο "μάτια ερμητικά κλειστά", ήρθε με φίλησε σταυρωτά και μου είπε να γδυθω και καταφθάνει...
Είμαι 1,90 και όπως την είδα με τα τακούνια ήταν πανυψηλη. Οντως στα πιο νιάτα της θα περπατουσε και θα έτριζε η γης από τα βογγητά...
Κριτική δε γράφω...απλά υπέροχη...
(μόνο που λεει μην της βαράτε το κωλαράκι στη διάρκεια του πισωκολλητού γιατί ξαπλώνει το βράδυ και το νιώθει χάλια...βέβαια μακάρι να το έδινε...)
Ηταν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με μια ρόμπα στους ώμους (μάλλον κρύωνε η κοπελάρα) και όταν με εβαλε η τσατσα μέσα σηκώθηκε, πέταξε τη ρόμπα από τους ώμους (αλα στυλ όπως η γκόμενα με τη μάσκα στο "μάτια ερμητικά κλειστά", ήρθε με φίλησε σταυρωτά και μου είπε να γδυθω και καταφθάνει...
Είμαι 1,90 και όπως την είδα με τα τακούνια ήταν πανυψηλη. Οντως στα πιο νιάτα της θα περπατουσε και θα έτριζε η γης από τα βογγητά...
(μόνο που λεει μην της βαράτε το κωλαράκι στη διάρκεια του πισωκολλητού γιατί ξαπλώνει το βράδυ και το νιώθει χάλια...βέβαια μακάρι να το έδινε...)
Φιλε λες μια με καρε μαλακι και ακαποτο?
Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Παράθεση από: condo στις σήμερα στις 19:01
Μάγκες μήπως εννοείτε την Σακίρα που είναι τρομερό γκομενάκι? μελανούρι όμορφο με τρελό κορμάκι+στήθος 3+ ?
γιατί διάβάζω αρνητικότατη κριτική στο σπίτι αυτό (Φυλής59) όπου ο συναγωνιστής δεν αναφέρει όνομα...
Φιλε λες μια με καρε μαλακι και ακαποτο?
Μάγκες μήπως εννοείτε την Σακίρα που είναι τρομερό γκομενάκι? μελανούρι όμορφο με τρελό κορμάκι+στήθος 3+ ?
γιατί διάβάζω αρνητικότατη κριτική στο σπίτι αυτό (Φυλής59) όπου ο συναγωνιστής δεν αναφέρει όνομα...
φιλε μου σου ειπε ποτε ειναι?πρωινα θα πεις αλλα καμμια βραδυνη απογευματινη την βρισκουμε?το σαββατο βραδυ ηταν η ναταλι παντωςΚαρφωτός για την Αντριάννα (Διδύμου 18α) σήμερα, και για άλλη μια φορά δεν το μετάνιωσα.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
φιλε μου σου ειπε ποτε ειναι?πρωινα θα πεις αλλα καμμια βραδυνη απογευματινη την βρισκουμε?το σαββατο βραδυ ηταν η ναταλι παντως
Την προηγούμενη φορά μου είχε πει πως παίζει και κάποια απογεύματα.. (φυσικά είναι πάντα τα πρωινά). Αλλά πάνω στην καύλα μετά ξέχασα να τη ρωτήσω.
Την επόμενη φορά θα το θυμηθώ...
Κατά τη γνώμη μου ίσως είναι η καλύτερη στα μπουρδέλα αυτή τη στιγμή (σε υπηρεσίες και σε διάθεση πάντα μιλάω).
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Την προηγούμενη φορά μου είχε πει πως παίζει και κάποια απογεύματα.. (φυσικά είναι πάντα τα πρωινά). Αλλά πάνω στην καύλα μετά ξέχασα να τη ρωτήσω.
Την επόμενη φορά θα το θυμηθώ...
Κατά τη γνώμη μου ίσως είναι η καλύτερη στα μπουρδέλα αυτή τη στιγμή (σε υπηρεσίες και σε διάθεση πάντα μιλάω).
Σαββατοκυριακο , εχει αλλες τυπε? Στο Διδυμου 18 (πανω)
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Σαββατοκυριακο , εχει αλλες τυπε? Στο Διδυμου 18 (πανω)
Πρέπει ναναι και η Ναταλι, αλλά δεν ξέρω καλά τις βάρδιες. Και νομίζω ίσως κάνει διπλοβάρδια κάποιες μέρες η Αντριάννα. Αλλά επειδή και εγώ συνήθως δεν κάνω μπουρδελότσαρκες βράδυ δεν ξέρω καλά τι παίζει.
Πάντως έχει παντα πελατεία η Αντριάννα.. το ιδρώνει το μεροκάματο...
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Τα έχω γράψει (όπως και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι) στις κριτικές. Το τσιμπούκι που κάνει έχει τεχνική, ανεβοκατεβάζει το κεφάλι με σταθερό γρήγορο ρυθμό και το στριφογυρίζει μαζί... Προσπάθώ να μη σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή αυτό που γίνεται γιατί μπορεί να χύσεις στο λεπτο...!
Επίσης γλείφει και αρχίδια πολύ καλά...
Και πιστεύω η Αντριάννα είναι καλύτερα να της πεις νανεβει πάνω σου, γιατί είναι ακούραστη και στο πηδημα (που τη βρίσκει τόση διάθεση...)
Στο δε τελείωμα βάλτε τη να σας τελειώσει πάλι με το στοματάκι της, και να την έχετε γυρισμένη ώστε να βλέπετε την κωλάρα της στο καθρέπτη... (θα με θυμηθείτε...)
Επίσης γλείφει και αρχίδια πολύ καλά...
Και πιστεύω η Αντριάννα είναι καλύτερα να της πεις νανεβει πάνω σου, γιατί είναι ακούραστη και στο πηδημα (που τη βρίσκει τόση διάθεση...)
Στο δε τελείωμα βάλτε τη να σας τελειώσει πάλι με το στοματάκι της, και να την έχετε γυρισμένη ώστε να βλέπετε την κωλάρα της στο καθρέπτη... (θα με θυμηθείτε...)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δεν τιθεται θεμα συγκρισης οσον αφορα τις υπηρεσιες!δηλαδη ειναι καλυτερη και απο αμαντα φωκ 19 σελενα φωκ 17β?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Πρέπει ναναι και η Ναταλι, αλλά δεν ξέρω καλά τις βάρδιες. Και νομίζω ίσως κάνει διπλοβάρδια κάποιες μέρες η Αντριάννα. Αλλά επειδή και εγώ συνήθως δεν κάνω μπουρδελότσαρκες βράδυ δεν ξέρω καλά τι παίζει.
Πάντως έχει παντα πελατεία η Αντριάννα.. το ιδρώνει το μεροκάματο...
Και η Ναταλι ειναι καλο μουνακι τυπε.
Απλα ειναι με τα φεγγαρια της...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις