Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (22 μέλη και 187 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
βιαστικη βόλτα στη φυλής. 69 πάνω Αννα
69 κάτω κλειστό
59 πάνω αδιάφορο
59 κάτω μια που έιναι χειρότερη και από κομοδίνο. Μην κάνετε το λάθος που έκανα και εγώ και μπήκα μέσα και την πάτησα.  ΜΑΚΡΙΑ!!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
:rockon:
που ειναι ο παλιος καλος γερο φυματικος τσατσος του οροφου ?
αυτος μαλιστα  :dancing:
βεβαια και η πουστρα απο κατω στο ισογειο δεν παει πισω ειναι μεγαλο μουνοπανο και αυτος.
Πολύ μεγάλο μουνόπανο και η πούστρα έχεις δίκιο.Η κυρία Κατερίνα cult φυσιογνωμία που ήταν στο επάνω ξέρει κανείς τι απέγινε?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
βιαστικη βόλτα στη φυλής. 69 πάνω Αννα
69 κάτω κλειστό
59 πάνω αδιάφορο
59 κάτω μια που έιναι χειρότερη και από κομοδίνο. Μην κάνετε το λάθος που έκανα και εγώ και μπήκα μέσα και την πάτησα.  ΜΑΚΡΙΑ!!
Την Σαμπρίνα θα πρέπει να λες που είναι έπιπλο.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
η σαμπρινα είναι ψηλή αυτη δεν ήταν τόσο ψηλη και είχε μεγάλο στήθος.

Την Σαμπρίνα θα πρέπει να λες που είναι έπιπλο.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καρφωτός για την Αντριάννα (Διδύμου 18α) σήμερα, και για άλλη μια φορά δεν το μετάνιωσα.
Ηταν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με μια ρόμπα στους ώμους (μάλλον κρύωνε η κοπελάρα) και όταν με εβαλε η τσατσα μέσα σηκώθηκε, πέταξε τη ρόμπα από τους ώμους (αλα στυλ όπως η γκόμενα με τη μάσκα στο "μάτια ερμητικά κλειστά", ήρθε με φίλησε σταυρωτά και μου είπε να γδυθω και καταφθάνει...
Είμαι 1,90 και όπως την είδα με τα τακούνια ήταν πανυψηλη. Οντως στα πιο νιάτα της θα περπατουσε και θα έτριζε η γης από τα βογγητά...
Κριτική δε γράφω...απλά υπέροχη...
(μόνο που λεει μην της βαράτε το κωλαράκι στη διάρκεια του πισωκολλητού γιατί ξαπλώνει το βράδυ και το νιώθει χάλια...βέβαια μακάρι να το έδινε...)  :kissass:  :kissass:  :kissass:

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Μπορεί κάποιος να μου στείλει με ΠΜ το τηλέφωνο της Αλκιβιάδου 16Γ, εκεί που δουλεύει η Σόνια?

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Παράθεση από: condo στις σήμερα στις 19:01
η σαμπρινα είναι ψηλή αυτη δεν ήταν τόσο ψηλη και είχε μεγάλο στήθος.

Φιλε λες μια με καρε μαλακι και ακαποτο?

Μάγκες μήπως εννοείτε την Σακίρα που είναι τρομερό γκομενάκι? μελανούρι όμορφο με τρελό κορμάκι+στήθος 3+ ?
γιατί διάβάζω αρνητικότατη κριτική στο σπίτι αυτό (Φυλής59) όπου ο συναγωνιστής δεν αναφέρει όνομα...

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Καρφωτός για την Αντριάννα (Διδύμου 18α) σήμερα, και για άλλη μια φορά δεν το μετάνιωσα.
Ηταν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με μια ρόμπα στους ώμους (μάλλον κρύωνε η κοπελάρα) και όταν με εβαλε η τσατσα μέσα σηκώθηκε, πέταξε τη ρόμπα από τους ώμους (αλα στυλ όπως η γκόμενα με τη μάσκα στο "μάτια ερμητικά κλειστά", ήρθε με φίλησε σταυρωτά και μου είπε να γδυθω και καταφθάνει...
Είμαι 1,90 και όπως την είδα με τα τακούνια ήταν πανυψηλη. Οντως στα πιο νιάτα της θα περπατουσε και θα έτριζε η γης από τα βογγητά...
Κριτική δε γράφω...απλά υπέροχη...
(μόνο που λεει μην της βαράτε το κωλαράκι στη διάρκεια του πισωκολλητού γιατί ξαπλώνει το βράδυ και το νιώθει χάλια...βέβαια μακάρι να το έδινε...)  :kissass:  :kissass:  :kissass:
φιλε μου σου ειπε ποτε ειναι?πρωινα θα πεις αλλα καμμια βραδυνη απογευματινη την βρισκουμε?το σαββατο βραδυ ηταν η ναταλι παντως

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
φιλε μου σου ειπε ποτε ειναι?πρωινα θα πεις αλλα καμμια βραδυνη απογευματινη την βρισκουμε?το σαββατο βραδυ ηταν η ναταλι παντως

Την προηγούμενη φορά μου είχε πει πως παίζει και κάποια απογεύματα.. (φυσικά είναι πάντα τα πρωινά). Αλλά πάνω στην καύλα μετά ξέχασα να τη ρωτήσω.
Την επόμενη φορά θα το θυμηθώ...
Κατά τη γνώμη μου ίσως είναι η καλύτερη στα μπουρδέλα αυτή τη στιγμή (σε υπηρεσίες και σε διάθεση πάντα μιλάω).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Την προηγούμενη φορά μου είχε πει πως παίζει και κάποια απογεύματα.. (φυσικά είναι πάντα τα πρωινά). Αλλά πάνω στην καύλα μετά ξέχασα να τη ρωτήσω.
Την επόμενη φορά θα το θυμηθώ...
Κατά τη γνώμη μου ίσως είναι η καλύτερη στα μπουρδέλα αυτή τη στιγμή (σε υπηρεσίες και σε διάθεση πάντα μιλάω).

Σαββατοκυριακο , εχει αλλες τυπε? Στο Διδυμου 18 (πανω)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
εγω δεν την ηξερα απλα ακουστα απο εδω την ειχα...οταν την ειδα δεν μπορω να πω οτι μου φανηκε οπως την φανταζομουν...η κοπελα εχει σιγουρα κρυφα χαρισματα...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σαββατοκυριακο , εχει αλλες τυπε? Στο Διδυμου 18 (πανω)

Πρέπει ναναι και η Ναταλι, αλλά δεν ξέρω καλά τις βάρδιες. Και νομίζω ίσως κάνει διπλοβάρδια κάποιες μέρες η Αντριάννα. Αλλά επειδή και εγώ συνήθως δεν κάνω μπουρδελότσαρκες βράδυ δεν ξέρω καλά τι παίζει.
Πάντως έχει παντα πελατεία η Αντριάννα.. το ιδρώνει το μεροκάματο...

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
δηλαδη ειναι καλυτερη και απο αμαντα φωκ 19 σελενα φωκ 17β?

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τα έχω γράψει (όπως και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι) στις κριτικές. Το τσιμπούκι που κάνει έχει τεχνική, ανεβοκατεβάζει το κεφάλι με σταθερό γρήγορο ρυθμό και το στριφογυρίζει μαζί... Προσπάθώ να μη σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή αυτό που γίνεται γιατί μπορεί να χύσεις στο λεπτο...!
Επίσης γλείφει και αρχίδια πολύ καλά...
Και πιστεύω η Αντριάννα είναι καλύτερα να της πεις νανεβει πάνω σου, γιατί είναι ακούραστη και στο πηδημα (που τη βρίσκει τόση διάθεση...)
Στο δε τελείωμα βάλτε τη να σας τελειώσει πάλι με το στοματάκι της, και να την έχετε γυρισμένη ώστε να βλέπετε την κωλάρα της στο καθρέπτη... (θα με θυμηθείτε...)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
δηλαδη τι παραπανω κανει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρέπει ναναι και η Ναταλι, αλλά δεν ξέρω καλά τις βάρδιες. Και νομίζω ίσως κάνει διπλοβάρδια κάποιες μέρες η Αντριάννα. Αλλά επειδή και εγώ συνήθως δεν κάνω μπουρδελότσαρκες βράδυ δεν ξέρω καλά τι παίζει.
Πάντως έχει παντα πελατεία η Αντριάννα.. το ιδρώνει το μεροκάματο...

Και η Ναταλι ειναι καλο μουνακι τυπε.  :cheesy:

Απλα ειναι με τα φεγγαρια της...

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη αν καταλαβα καλα αυριο το πρωι θα παιζει αντριανα στο 18α?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναί τύπε , θα πάς ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom