καθυστερημένη πορνο-ενημέρωση ελέω οκνηρίας και ζητώ συγνώμη για αυτό:
Παρασκευιάτικο πρωινό επιλεκτικό πορνο-touring ΦΥΛΗΣ-ΜΕΤΑΞΙ-ΛΙΩΣΙΩΝ με επιλοχία κομάντο απο τον πόλεμο στο Βιετνάμ....πλάκα κάνω
έχουμε κ λέμε:
Διδύμου 18κάτω: H Τζούλια το κοντό με τα σκουλαρίκια σε γατί και χείλος εμφανώς αδυνατισμένη και ίσως λιγότερο fuckable
Διδύμου 20: μια milf άγνωστη σε μένα με μεγάλους βύζους fuckable
Φυλής 65κάτω: μια καστανή με καλό βυζί την έχω δει και αλλού (ρεπατζού ίσως)
Φυλής 69κάτω: μια νομίζω ξανθιά ίσως καστανόξανθη milf με εντυπωσιακή κορμοστασιά αλλά δεν την λες ωραία καθώς είναι εμφανώς γουρλομάτα δεν πιστεύω να είναι αυτή η αρχοντο-milf Τάνια που λέτε ότι είναι μουνάρα έτσι? (το πάνω και το κάτω Φ69 είναι καθαρά μπράβο στους ιδιοκτήτες)
Φυλής 69πάνω: η Άννα η γνωστή χαριτωμένη με Ελληνική φάτσα κορασίδα +πολυ καλό σωματάκι, την άνοιξη την έβλεπα στα απέναντι 86 κάτω ίσως και στο 84 κάτω αυτή είναι μήπως η Ελληνο-Βελγίδα που λέτε?
Φυλής 59κάτω: η Σακίρα η γνωστή ποπο ρε παιδιά είναι πολλή καλή τι να πρωτοδεις: το πρόσωπο της ? το μαλλί της? Το βυζί της το μεγαλούτσικο για το σώμα της? ή την κορμάρα της ? αν και κομοδίνο τις περισσότερες φορές από ότι διαβάζω αξίζει για μια φορά να την δοκιμάσω μου φαίνεται…
Φυλής 54κάτω: η γνωστή νόστιμη Μαίρη με τις βυζάρες της, τις μπουτάρες της και με το ωραίο χαμόγελο της…
Φυλής 71πάνω: η Μπάρμπορα η τρελέγκω μακριά……….
Φυλής 71 κάτω: η ξανθούλα (Ρωσσίδα λέει ότι είναι και μιλάει καλύτερα Ελλήνικος και από μένα) μοντελέ με το κοντό μαλλάκι πολλή άνετη στο σαλόνι με αυταρέσεκια να κοιτάει τον καθρέπτη πολλή γλυκιά, την είχα δει τις προάλλες στην υπόγα απέναντι την καινούργια…
την έχει πάρει κανείς?
Φωκαίας 19 : Αλίνα Ζωζω Σαπουτζάκη ή πολλή μακρινή ξαδέλφη της Έλενας Φιλήνη
Κνίδου: μια γεματούλα κοντή, πιθανότατα αυτή που είναι πάντα εκεί τα πρωινά
Αδάνων: η Μόνικα η βυζαρού με μπουτάρες και κωλάρα μελαχροινή γεμάτη (σχετικά?) κοπέλα.
Τροφωνίου δεν θυμαμαι νούμερο: Μπέτυ ξανθιά βυζαρού fuckable Θα τιμηθει άμεσα...στα υπόλοιπα Τροφωνίου μετριότητες εκτός από την γνωστη χαριτωμένη GILF Αγάπη για τους φαν
ΜΕΤΑΞΙ:
Κολωνού 47 κάτω: η γνωστή μαυρούλα νοστιμούλα για τους φαν μόνο, και με χώρισμα στην μπροστινή άνω οδοντοστοιχία
με ακούει ο απόλυτος?
Κολωνού 27Β: Μελαχρινή 1:70, η μόνη που μου άρεσε από τα μισά μαγαζιά που μπήκαμε με τον επιλοχία διότι ήταν όμορφη στο πρόσωπο, ωραία κορμοστασιά, είχε καλό βυζί και ψιλο-μεγάλο, ωραία σφικτά πόδια και φορούσε ωραία πατούμενα νομίζω τα peep toe heels για τους heel-lovers ;)
Ιάσονως 43κάτω:η γνωστή Μαρία η βυζαρού η χαριτωμένη με πλατινέ μαλλί και μπουτάρες αλλά όταν τις ρουφάνε τα πάκια πως να τα φχαριστιθείς εσύ?
Από τα υπόλοιπα μαγαζιά του Μεταξιού δεν μπόρεσα να συγκρατήσω διευθύνσεις ,ονόματα κ.λ.π. μιας και είμαι και νέος στο Μετάξ αλλά εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις μετριότητες ρε γαμώτο…