Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (36 μέλη και 292 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
αμαντεους,στην "αετοφωλια" μηπως ηταν το πιπινι που ειδα και γω προχτες,μαυρα
μαλλια,αδυνατο με τατου στα πλευρα και χαμηλα στο ποδι,ωραιο κορμι και πολυ γλυκο προσωπο...βεβαια η γνωμη μου ειναι οτι αυτα τα κοριτσακια δε κανουν για πουτανες,αλλα τελος παντων...

Την μόνη που ξέρω εκεί πάνω με τατουάζ είναι η Στέλλα (ξανθιά).
Αυτή που είδα σήμερα την είδα για πρώτη φορά.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Xωρίςνα θέλω να σε απογοήτεψω φίλε μου nick κατα 99,99999% γάμησες τράβελο η Αγκύρας 1 είναι μαγαζί με εγχειρισμένες μόνο η Έλενα η γερμανίδα είναι κοπέλα εκεί.Έπισης για την Τζένη την γύφτισα την οποία έχω πάρει και εγώ και την έχω πατήσει πέρυσι επειδή είναι ξεπέτα και δεν κάνει αυτά που λέει στο σαλόνι έπρεπε να ενημερωθείς απο το forum.Tο forum έχει ενημερώσει εκτενώς και αν πρόσεχες δεν θα την πατούσες 2/2.

τι να εκανα ρε αδερφε με πηρε στο φιλοτιμο παναθεματο.. :2funny: :2funny:
τυπε αν εισαι ενας ψηλος μπρατσαρας παιζει να ξερω ποιος εισαι :rockon:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
καθυστερημένη πορνο-ενημέρωση ελέω οκνηρίας και ζητώ συγνώμη για αυτό:

Παρασκευιάτικο πρωινό επιλεκτικό πορνο-touring ΦΥΛΗΣ-ΜΕΤΑΞΙ-ΛΙΩΣΙΩΝ με επιλοχία κομάντο απο τον πόλεμο στο Βιετνάμ....πλάκα κάνω  :2funny: :2funny: :2funny:
έχουμε κ λέμε:

Διδύμου 18κάτω: H Τζούλια το κοντό με τα σκουλαρίκια σε γατί και χείλος εμφανώς αδυνατισμένη και ίσως λιγότερο fuckable

Διδύμου 20: μια milf άγνωστη σε μένα με μεγάλους βύζους fuckable

Φυλής 65κάτω: μια καστανή με καλό βυζί την έχω δει και αλλού (ρεπατζού ίσως)

Φυλής 69κάτω: μια νομίζω ξανθιά ίσως καστανόξανθη milf με εντυπωσιακή κορμοστασιά αλλά δεν την λες ωραία καθώς είναι εμφανώς γουρλομάτα δεν πιστεύω να είναι αυτή η αρχοντο-milf Τάνια που λέτε ότι είναι μουνάρα έτσι? (το πάνω και το κάτω Φ69 είναι καθαρά μπράβο στους ιδιοκτήτες)

Φυλής 69πάνω: η Άννα η γνωστή χαριτωμένη με Ελληνική φάτσα κορασίδα +πολυ καλό σωματάκι, την άνοιξη την έβλεπα στα απέναντι 86 κάτω ίσως και στο 84 κάτω αυτή είναι μήπως η Ελληνο-Βελγίδα που λέτε?

Φυλής 59κάτω: η Σακίρα η γνωστή ποπο ρε παιδιά είναι πολλή καλή τι να πρωτοδεις: το πρόσωπο της ? το μαλλί της? Το βυζί της το μεγαλούτσικο για το σώμα της? ή  την κορμάρα της ?  αν και κομοδίνο τις περισσότερες φορές από ότι διαβάζω αξίζει για μια φορά να την δοκιμάσω μου φαίνεται…

Φυλής 54κάτω: η γνωστή νόστιμη Μαίρη με τις βυζάρες της, τις μπουτάρες της και με το ωραίο χαμόγελο της…

Φυλής 71πάνω: η Μπάρμπορα η τρελέγκω μακριά……….

Φυλής 71 κάτω: η ξανθούλα (Ρωσσίδα λέει ότι είναι και μιλάει καλύτερα Ελλήνικος και από μένα) μοντελέ με το κοντό μαλλάκι πολλή άνετη στο σαλόνι με αυταρέσεκια να κοιτάει τον καθρέπτη πολλή γλυκιά, την είχα δει τις προάλλες στην υπόγα απέναντι την καινούργια…την έχει πάρει κανείς?

Φωκαίας 19 : Αλίνα Ζωζω Σαπουτζάκη ή πολλή μακρινή ξαδέλφη της Έλενας Φιλήνη :2funny:

Κνίδου: μια γεματούλα κοντή, πιθανότατα αυτή που είναι πάντα εκεί τα πρωινά

Αδάνων: η Μόνικα η βυζαρού με μπουτάρες και κωλάρα μελαχροινή γεμάτη (σχετικά?) κοπέλα.

Τροφωνίου δεν θυμαμαι νούμερο: Μπέτυ ξανθιά βυζαρού fuckable Θα τιμηθει άμεσα...στα υπόλοιπα Τροφωνίου μετριότητες εκτός από την γνωστη χαριτωμένη GILF Αγάπη για τους φαν

ΜΕΤΑΞΙ:

Κολωνού 47 κάτω: η γνωστή μαυρούλα νοστιμούλα για τους φαν μόνο, και με χώρισμα στην μπροστινή άνω οδοντοστοιχία με ακούει ο απόλυτος?

Κολωνού 27Β: Μελαχρινή 1:70, η μόνη που μου άρεσε από τα μισά μαγαζιά που μπήκαμε με τον επιλοχία διότι ήταν όμορφη στο πρόσωπο, ωραία κορμοστασιά, είχε καλό βυζί και ψιλο-μεγάλο, ωραία σφικτά πόδια και φορούσε ωραία πατούμενα νομίζω τα peep toe heels για τους heel-lovers ;)

Ιάσονως 43κάτω:η γνωστή Μαρία η βυζαρού η χαριτωμένη με πλατινέ μαλλί και μπουτάρες αλλά όταν τις ρουφάνε τα πάκια πως να τα φχαριστιθείς εσύ? :uglystupid:

Από τα υπόλοιπα μαγαζιά του Μεταξιού δεν μπόρεσα να συγκρατήσω διευθύνσεις ,ονόματα κ.λ.π. μιας και είμαι και νέος στο Μετάξ αλλά εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις μετριότητες ρε γαμώτο…

Επισκέπτης
Φυλής 69κάτω:μια νομίζω ξανθιά ίσως καστανόξανθη milf με εντυπωσιακή κορμοστασιά αλλά δεν την λες ωραία καθώς είναι εμφανώς γουρλομάτα δεν πιστεύω να είναι αυτή η αρχοντο-milf Τάνια που λέτε ότι είναι μουνάρα έτσι? (το πάνω και το κάτω Φ69 είναι καθαρά μπράβο στους ιδιοκτήτες)
Την Τάνια περιγράφεις.Αρχοντική παρουσία και ευγενική.

Φυλής 69πάνω: η Άννα η γνωστή χαριτωμένη με Ελληνική φάτσα κορασίδα +πολυ καλό σωματάκι, την άνοιξη την έβλεπα στα απέναντι 86 κάτω ίσως και στο 84 κάτω αυτή είναι μήπως η Ελληνο-Βελγίδα που λέτε?
Όχι.Είναι η γνωστή Άννα η Ρουμάνα γυρολόγος από Φυλής 134 υπόγειο-ισόγειο και Αχαρνών 106 ένα φεγγάρι.

Φωκαίας 19 : Αλίνα Ζωζω Σαπουτζάκη ή πολλή μακρινή ξαδέλφη της Έλενας Φιλήνη :2funny:
Ιεροσυλία και για την μακρινή ξαδέλφη της Ελένης Φιλίνη.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Σαββατιάτικη γρήγορη εξόρμηση το πρωί.

Φυλής 200: Ενα ξανθό μιλφ με κωλάρα αλλά και μπολική κυτταρίτιδα.

Φωκαίας 17 κάτω: Τζούλια, λεπτό πιπίνι με εφηβικα βυζάκια. Ομορφη παρουσία.
Φωκαίας 19: Tζένη, μελαχροινή σιτεμένη. Οχι για τα δικά μου γούστα.
Φωκαίας 27 πάνω: Λίζα μελαχροινή πολυ μετρια, αδιάφορο πρόσωπο και γεμάτα μπούτια , και με κομπινεζον να μην φαίνονται τα υπόλοιπα. Η τσατσα πολύ φορτική. Οπου φύγει, φύγει.
Φωκαίας 22 πάνω: Μια πολυ άσχημη ξανθή κοντή χαμηλοκώλα.

Φυλης 71 κατω: Ψηλο καστανό μιλφ μεσα σε δικτυωτό. Με πρωκτικό.
Μονής Προδρόμου 16 πάνω: Η Στέλλα με τα αστεράκια.
Φυλής 92 νέο: Ο τσιγγανογυφτάκι με τους βύζους.
Φυλής 92: H Αλίνα “στο μουνί μου”. Κριτική www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-92/#jr_review_18823]εδώ[/url].

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765

Φυλής 200: Ενα ξανθό μιλφ με κωλάρα αλλά και μπολική κυτταρίτιδa
δε θυμαμαι ονομα, ειναι βουλγαρα περιπου 1,65 με πολυ ωραιο κωλο και να πω και ονειρικη σουφρα,αρκετα χαδιαρικο, καλη πιπα με, ανθεκτικο σε σφυροκοπημα με κραυγουλες,οχι τραβηγμενες.θετικο οτι τυλιγεται πανω σου και σε σφιγγει οταν ειναι απο πανω.συμπερασματικα για 20 καλα ειμαστε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε θυμαμαι ονομα, ειναι βουλγαρα περιπου 1,65 με πολυ ωραιο κωλο και να πω και ονειρικη σουφρα,αρκετα χαδιαρικο, καλη πιπα με, ανθεκτικο σε σφυροκοπημα με κραυγουλες,οχι τραβηγμενες.θετικο οτι τυλιγεται πανω σου και σε σφιγγει οταν ειναι απο πανω.συμπερασματικα για 20 καλα ειμαστε.

Συμφωνοι αλλα αν ειναι η ξανθια ψηλη ξερακιανη ρωσιδα τσατσα που
κτυπαει πορτες και ανοιγει μουσικη στα 5 λεπτα δεν αξιζει τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

Ποια τσατσα ειναι δικιε μου?

mikek

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
:tits:για την μαργαριτα καλυμνου 48 με τεραστιους βυζους εχει καποιος συναφωνιστης ιδεα τι παιζει και ποτε παιζει?

Molecular

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποιόν πόλεμο του Βιετνάμ; Εδώ μαίνεται ο πόλεμος του "κόλπου" και μας τελειώσανε και οι εφεδρείες! Όλοι στα όπλα σύντροφοι για να ανεβάσουμε την ποιότητα στα μπουρδέλα, προκειμένου, ας μου επιτραπεί ένας διπλωματικός όρος, να επανέλθουμε εις την πρωτέραν κατάστασην ή άλλως status quo ante  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Φυλής 200: Ενα ξανθό μιλφ με κωλάρα αλλά και μπολική κυτταρίτιδα.
Ντόρα σταθερά τα πρωϊνά.
Έχει θητεύσει και στα Φυλής 134υπ-ισ, Ρεμούνδου 21 κάτω.Η προσωπική μου κρίση για την Ντόρα (κατόπιν εξετάσεως βέβαια) είναι οτι αξίζει δοκιμής αν εγκρίνεις την εμφάνισή της.
Κάνει προκαταρκτικά, προσπαθεί να δημιουργήσει φιλικό κλίμα, δεν βιάζεται (το έχει αναλάβει η άλλη απ'έξω προφανώς-χρονόμετρο) και δεν αποφεύγει την κυρίως πράξη με τα γνωστά κόλπα.
Παρ΄όλα αυτά ήταν κάπως αποστασιοποιημένη.Έχει ραγάδες. Κριτικές υπάρχουν.
Φυσικά την εξέτασα σε βάρδια που απουσίαζε η πρωϊνή αλλοδαπή ξερακιανή υπηρέτρια.

Είσαι σίγουρος οτι μιλάς για την πρωϊνή ξανθιά Ντόρα;

Φυλής 200:
κτυπαει πορτες και ανοιγει μουσικη στα 5 λεπτα δεν αξιζει τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα πρωϊνά είναι σταθερά η λεπτεπίλεπτη γηραιά,υποκριτικά ευγενική -βαμμένη καστανή τελευταία- Ουκρανή υπηρέτρια που δυναμώνει την μουσική στα 7-10 λεπτά.Τα δωμάτια "φούρνος" από την ζέστη.Αυτήν εννοείς Boldemort.

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Σύντροφοι....
Ξέρει κανεις αν είναι η Άννα σήμερα το βράδυ Κων/πολεως 166?
Έστω ένα PM με το τηλέφωνο να ρωτήσουμε...
11880 δεν πέρνω να για να μάθω τηλ...

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
κτυπαει πορτες και ανοιγει μουσικη στα 5 λεπτα δεν αξιζει τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειμαι τακτικος επισκεπτης του χωρου αλλα δεν αντιμετωπισα προβλημα με την τσατσα,δεν ηταν σαν αυτη που περιγραφεις.ηλικιωμενη με γυαλια αν θυμαμαι καλα και αρκετα ευγενικη.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Ντόρα σταθερά τα πρωϊνά.
Έχει θητεύσει και στα Φυλής 134υπ-ισ, Ρεμούνδου 21 κάτω.Η προσωπική μου κρίση για την Ντόρα (κατόπιν εξετάσεως βέβαια) είναι οτι αξίζει δοκιμής αν εγκρίνεις την εμφάνισή της.
Κάνει προκαταρκτικά, προσπαθεί να δημιουργήσει φιλικό κλίμα, δεν βιάζεται (το έχει αναλάβει η άλλη απ'έξω προφανώς-χρονόμετρο) και δεν αποφεύγει την κυρίως πράξη με τα γνωστά κόλπα.
Παρ΄όλα αυτά ήταν κάπως αποστασιοποιημένη.Έχει ραγάδες. Κριτικές υπάρχουν.
Φυσικά την εξέτασα σε βάρδια που απουσίαζε η πρωϊνή αλλοδαπή ξερακιανή υπηρέτρια.
Είσαι σίγουρος οτι μιλάς για την πρωϊνή ξανθιά Ντόρα;
δε θυμαμαι ονομα,πρωτη φορα την ειδα,πρωτη φορα την πηρα. τωρα η ωρα ηταν μετα τις 5 το απογευμα αντα βαρια 5μιση. αν ειναι πρωινη η απογευματινη αγνωστο.δυστυχως δε μπορω να βοηθησω περισσοτερο.

Επισκέπτης
Σύντροφοι....
Ξέρει κανεις αν είναι η Άννα σήμερα το βράδυ Κων/πολεως 166?
Έστω ένα PM με το τηλέφωνο να ρωτήσουμε...
11880 δεν πέρνω να για να μάθω τηλ...

Πρεπει πλεον να διευκρινιζεις για ποια Αννα μιλας γιατι επεστρεψε τα απογευματα και η ξανθια Αννουλα απο την Ουκρανια. :sunglasses:  Φανταζομαι αναφερεσαι στην αλλη Αννα εσυ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φυλής 200:Τα πρωϊνά είναι σταθερά η λεπτεπίλεπτη γηραιά,υποκριτικά ευγενική -βαμμένη καστανή τελευταία- Ουκρανή υπηρέτρια που δυναμώνει την μουσική στα 7-10 λεπτά.Τα δωμάτια "φούρνος" από την ζέστη.Αυτήν εννοείς Boldemort.

Συμφωνοι... αλλα ο τυπος hounik μας λεει οτι δεν ηταν αυτη σημερα...

αλλα η σουμπερ ντουμπερ φοβερη και τρομερη η κυρια κυρια κυρια... τσατσα ΑΓΓΕΛΙΚΗ  :grin: :grin: :grin:

Οποτε μολις την βλεπετε αυτοι μαγκες... ΒΟΥΡΡΡΡΡ... ειναι με γυαλακια... ηλικιωμενη ευγενικη και μαλλι κοτσο... σπαστο  :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι τρομερη...

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Πρεπει πλεον να διευκρινιζεις για ποια Αννα μιλας γιατι επεστρεψε τα απογευματα και η ξανθια Αννουλα απο την Ουκρανια. :sunglasses:  Φανταζομαι αναφερεσαι στην αλλη Αννα εσυ.

παιδιά τώρα που λέτε για ουκρανίδα Άννα μήπως έχετε πετύχει κάπου τελευταία την γλυκήτατη μελαχρινή βέβαια Άννα από Φωκαίας 25πάνω/κάτω?
δουλεύει κάπου αλλού εκτός από αυτά τα 2 μαγαζιά?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom