Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (32 μέλη και 303 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
δωσε μας μια μικρη περιγραφη της στελλας (μ.αλεξανδρου) αν μπορεις...
Eίναι κοντή κάπως μαυριδερή με καρέ μαλλί έχει βυζιά τριάρια.Το πρόσωπο της μου βγάζει κάτι σα την μπέλλα την "Σιγκαπουριανή" και έχει δουλέψει και αυτή στην ίδια αλυσίδα.
Την έχεις σίγορα πετύχει γιατί είναι παλιά.Είναι αυτή που δούλευε συχνά στο υπόγειο της Φώκαιας 27 μεγάλο χρονικό διάστημα.Είναι cult φυσιογνωμία εγω προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει.
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως και να κατάλαβες ποια εννοώ.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Μετα απο ενδελεχή μελέτη των "αναφορών" μάχημων συναγωνιστών της πουτανικότητας,εβγήκα μεσούντος του ντέρμπι για βολτίτσα στη Φυλής.Στόχοι δύο παρακαλω.Η Μαρίνα του Φ 134,που εκθειάζουν διάφοροι,αν και παιζει και αβανταδόρος και το Διδυμου 8επάνω με τη Χριστινα.Ξεκινησα να μπαινω σε μερικα,αλλα στο 67 πετυχα τη Νέλυ τη Σλοβένα ερτι αφιχθεισα απ την πατρίδα της και παν και τα σχεδια και ολα.Η γκόμενα ειναι αδυνατισμενη και ΘΕΑ.Κατεθεσα κι εμεινα ευχαριστημενος.Γι αυτο και γραφω κι ειθε ο ανεμος της μπουρδελοσυνης να σας φερει σε λιμανια ξωτικά,να βατέψετε ντόπιες πούτες με μεγάλα τέτας.

Επισκέπτης
Μετα απο ενδελεχή μελέτη των "αναφορών" μάχημων συναγωνιστών της πουτανικότητας,εβγήκα μεσούντος του ντέρμπι για βολτίτσα στη Φυλής.Στόχοι δύο παρακαλω.Η Μαρίνα του Φ 134,που εκθειάζουν διάφοροι,αν και παιζει και αβανταδόρος και το Διδυμου 8επάνω με τη Χριστινα...
Ποια είναι αυτή η Μαρίνα του Φ 134 και σε ποιο 134;
Η Χριστίνα-Διδύμου 8 άνω είναι η γνωστή νευρωτική σπαστική Χριστίνα από Αγαθουπόλεως 54 LCD TV.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
γιατι χαλιουνται στους οικους οταν δεν τελειωνεις με τιποτα?μου ελεγε σκηνικο φιλαρακι οτι δεν τελειωνε και η αλλη του κραταγε μουτρα φευγοντας...

Επισκέπτης
Κεραμεικού 15 κάτω-Αντρέα:
Ετσι στοχευμενα θα παω κ εγω αυριο το πρωι!!
Με την Αμαντα με εκανες να ξαναγαμησω στην Φωκαιας!
Ελπιζω να γινει το 2 στα 2 αυριο :thumbsup: :thumbsup:
Το απόγευμα του Σαββάτου, η Αντρέα συνέχισε διπλοβάρδια στο Κεραμεικού 15 άνω.
Η υπηρέτρια της Αντρέα εξηγούσε σε δύο Πακιστανούς:
"Φιλάκια εδώ" - έδειξε το στόμα της!  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked::headbang: :headbang: :headbang:  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
"Φιλάκια εδώ" - έδειξε το στήθος της!
"και φιλάκια εδώ" - έδειξε το μουνί της!  :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και οι δύο Πακιστανοί έφυγαν. :2funny: :2funny: :2funny: [size=20pt]Πουτάνα παγκοσμιοποίηση!!![/size]

Ακολούθως έμαθα από υπηρέτρια άλλου μπουρδέλου οτι οι Πακιστανοί ζητούν φιλιά στο στόμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυποι Εγω απο την Χριστινα... που λετε οτι πηγε στο Διδυμου 8 πανω... εχω μεινει ευχαριστημενος παντως!

Στο δωματιο δεν βιαζοταν... εκατσα σιγουρα ενα 10λεπτο και παραπανω.... στην πιπα τον εσφιγγε
τον πουτσο μεσα στο στομα.... τον αρπαζε ολο... και επισης εκεινο που μου εκανε εντυπωση
ηταν το γεγονος οτι δεν αφηνε να μπει αερας... οχι σαν μερικες που πιπωνουν παιρνουν βαθεια ανασα
λες και πανε για μακροβουτι και παμε παλι.... της ζητησα να γυρισει 69 χωρις να την γλειψω.... και δεν μου αρνηθηκε...

Αν και παρα το οτι ο χρονος φαινεται στο προσωπο της... αν οχι στο σαλονι... σιγουρα στο δωματιο.. απο κοντα...
το μουνι της ηταν τελειο... αφου σε καποια φαση ημουν ετοιμος να το γλειψω...  :grin:

Στο σεξ 2 στασεις αλλαξαμε... και εξω απο τον πορο. Την εχυσα ιεραποστολικα που ειναι η αγαπημενη μου σταση.

Αληθεια ομως ρε τζοκερ... εσενα τι σε χαλασε με αυτην? Αν και στο Αγαθουπολεως ειχε και ορισμενες διφορουμενες κριτικες.  :-

Π.Σ Η πιπα της παντως αν και... εδειχνε διαθεση να σε ευχαριστησει... δεν ξερω... σε καποια σημεια μου φαινοταν αδιαφορη
Πιστευω μια δευτερη επισκεψη σιγουρα την αξιζει , μια δευτερη ευκαιρια καλυτερα.... 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι,τωρα πλεον σε μερικα στην ιασωνος τα "φιλακια" τα ανακοινωνει και η υπηρεσια,ειναι δηλαδη μεσα στο προγραμμα...
προφεσορ ξ,καταλαβα ποια λες...απλα παλια την ελεγαν αντζελα,μεγαλη μουφα,την εχω δοκιμασει,ποτε ξανα...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
εχθες περασα απο αχαρνων μεσημερι και ενθυμουμενος κριτικες μπηκα στο αγκυρας1. Βγηκε μια Τζουλια ψηλη μελαχρινη δεν ειδα πολυ καλα μεσα στο σκοταδι αλλα επειδη μου φανηκε εντυπωσιακη περασα μεσα. Δυστυχως εφαγα ηττα.. Η τζουλια πιο πολυ μου εκανε για Ιουλιος και ετσι αφου δεν μπορεσα να καταλαβω με σιγουρια το μυαλο κολησε και ο πεουλας παρεμεινε σταφιδα.
Ξερει κανενας φιλος να μας πει με σιγουρια?  :think: :think:
Μετα για να ξεπερασω το σοκ πηγα βολτα απο πανω στα αγαπημενα μας σπιτακια :rockon:
φωκαιας17 κατω ενα γλυκιτατο αδυνατο πιπινι (δεν περασα και πιαστικα μαλακας)
φωκαιας17 πανω μελανουρι προμιλφ με χωρις ενα δοντακι μπροστα (ινδαλμα απολυτε ακους?)αλλα ωραιο γκομενακι και αυτο
φωκαιας 19 ενα αδιαφορο μιλφ
αετοφωλια ενα ξανθο πιπινι με φτερα τατου στα ποδια ωραιο και αυτο, ουτε παλι μπηκα (μα τι μαλακας ειμαι ωρες ωρες..  :headbang:)
φ92 το καινουργιο η Τζενη μελαχρινοτσιγκανοβουλγαροτσουλιτσα με βυζαρες. παω να φυγω και πεφτει πανω μου με αγκαλιαζει και ακολουθει διαλογος..
- ελα ρε μωρακι μην φευγεις αφου τα βρισκουμε
-δεν εχουμε παει ποτε μαζι (πονταρα στο οτι συνυθως ειναι τεζα μαστουρο)
-ελα εσυ εισαι που τριβεις τον πουτσο στα μουτρα :2funny: :2funny:
Εκει λυγισα και περασα χωρις ουσιαστικα να ψηνομαικαι εριξα ενα αδιαφορο :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Και φιλάκια στο στόμα σε Πακιστανούς, γαμώ τα μυαλά που κουβαλάνε στο κυνήγι των 15 ευρώ.
hardcoras, ποια έλεγαν "Άντζελα" παλιά, την πιπινοειδή μελαγχροινή Στέλλα-Φώκαιας 24 με ακάποτο;

Σάββατο βράδυ 30/10/2010:
Φυλής 200-Κατερίνα από Φυλής 59, 71 άνω, 134υπ.-ισ. και Κολωνού 11 υπόγειο σχετικά πρόσφατα.Σχετικά ψηλή, λεπτή, μελαγχροινή με ακανόνιστα ευρεία περιφέρεια σε σχέση με τον κορμό του σώματός της.
Κατά κανόνα δεν βιαζόταν στο δωμάτιο αλλά κάνει τα βασικά.

Φυλής 109 κάτω-Αμαλία στο δωμάτιο.Προφανώς η ιταλόφωνη -ολίγον ευτραφής- καστανή κοπέλα.Τα βασικά.
Φυλής 92 νέο-(Ελβίρα με πρωκτικό από Κωλοκυνθούς 63 και αλλού) + (η ευτραφής μελαγχροινή με τα κοκκάλινα γυάλια) = 40 ευρώ.
Φυλής 71Γ-Τάνια η κωλάρα.Τα βασικά
Φυλής 71 άνω-Βίκυ η "Πολωνέζα".Από Αλκαμένους 117.Ακάποτο.
Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο-Αδιάφορο μελαγχροινό λεπτό κορίτσι.
Φυλής 66-Λάουρα η εκκολαφθείσα-επανεξετασθείσα και απορριφθείσα στο Φώκαιας 17 άνω.Ακάποτο.
Φυλής 40-Νικολέττα η γνωστή καστανή λεπτή κοπέλα.

Διδύμου 8 άνω-Χριστίνα:

Διδύμου 8 κάτω-Αλεξάνδρα
Ακομινάτου 2 κάτω-Ξανθιά λεπτή κοπέλα.Τα βασικά.
Λεωνίδου 6-Αννίτα είπε η υπηρέτρια.Ενδιαφέρουσα εμφανισιακά, μελαγχροινή λεπτή κοπέλα.Τα βασικά.
Κολωνού 30 κάτω-Σπασαρχίδω Άννα.Ξεπετάννα των κριτικών.
Κολωνού 27 ισόγειο-Μελαγχροινό λεπτό πιπινοειδές.Τα βασικά.
Κεραμειμικού 15 κάτω-Μελαγχροινό ευτραφές αδιάφορο κορίτσι.
Κεραμειμικού 15 άνω-Αντρέα από το κάτω-πρωϊνή βάρδια.
Κεραμεικού 13 υπόγειο-Καστανό αδιάφορο κανονικού πάχους.
Κεραμεικού 13 1ος-Μελαγχροινό λεπτό πιπινοειδές με πικρό-παραπονεμένο βλέμμα σαν το βλέμμα του μετεωρολόγου Δουκάκη στα κρατικά κανάλια την δεκαετία 1985-1995.Το λυπήθηκα...Τα βασικά.

Ιάσωνος 1Α-Ροξάνα (Ρόξι).Η γνωστή του οικήματος με κριτική.Περιστασιακά εμφανίζεται στο Φυλής 134 ισόγειο.
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Άννα από το το 1Α.Μελαγχροινή λεπτή Ρουμάνα.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Τίνα σταθερά.
Ιάσωνος 1Γ-Άντζελα ο ευτυχισμένος άνθρωπος.Βουλγάρα με ακάποτο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στα τελειωματα της Αγαθουπολεως την ειχα παρει την Χριστινα  :P

Οποτε μαλλον εκανε μια παραχωρηση μηπως εσωζε την παρτιδα του σπιτιου της.
Σε μενα δεν μπορω να πω πως ηταν νευρωτικη και στην αρχη δεν ειχε κατσει μακρυα ωστε να μην πιανω κατι
+ του οτι οταν της ζητησα να γυρισει 69 δεν το αρνηθηκε , μου χωσε την κωλαρα στο προσωπο σχεδον..
παντως ειχε φοβερο μουνακι  :grin: Ροζουλι ροζουλι
αν και η κριση του τζοκερ ειναι πιο αξιοπιστη
Σημαδια νευρικου χαρακτηρα τα καλυπτε... απλα απο συνομιλια που ειχαμε μεσα στο δωματιο
αφου τελειωσαμε καταλαβα πως ειναι λιγο αλαζονικη  

Ισως σε μενα ηταν ετσι... (δηλαδη ηρεμη) επειδη ημουν και εγω πολυ ησυχος εξαρχης. Και δεν την "ετρεξα" καθολου.
Συμπερασμα.... αν εισαι ηρεμος καυλιαρης (ισως) δεν θα κλαψεις το 20αρικο αλλα ας μην την εχεις και στα πρωτα στανταρ.. αναπληρωματικη.

Επισκέπτης
Τη Χριστινα την επαιρνα το 2006 στο Φυλης 65 πανω διπλα ακριβως στο βενζιναδικο. Την πηρα και στο Αγαθουπολεως λιγες φορες. Κι εγω γενικα εχω καλες αναμνησεις απο αυτην. Ωραια κοπελα και καθαρη, με πολυ ωραια πατουσακια για φιλημα. Μονο που μου φανηκε λιγο ανοιχτη στον κολπο οταν μετα απο πολυ καιρο την ξαναβρηκα στο Αγαθουπολεως και μαλλον γι' αυτο δεν πηγα πολλες φορες. Ομως γενικα ειναι μια καλη επιλογη και χαιρομαι που πηγε στο Διδυμου 8, ειναι ενα καλο και καθαρο σπιτι στα μετρα της.  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ειναι αρκετα καθαρη.... απλα για να ειμαστε πληρως ακριβεις.

Ο Τζοκερ που ειναι χρονια στο χωρο ειναι λογικο να ειναι πιο απαιτητικος... Εγω πχ δεν ειμαι τοσο...

Πιστευω πως αν μπεις στο δωματιο μαζι της και δεν εισαι πολυ απαιτητικος και σε δει πιο ηρεμο θα περασεις καλα.

Δεν θα κλαψεις το 20αρικο.... αν απο την αλλη θες κατι παραπανω και να χεις εσυ τον ελεγχο μην την προτιμησεις ειναι λιγο αλαζονικη  ;)

Συστηνεται και για πρωταρηδες.

Επισκέπτης
Ο Τζοκερ που ειναι χρονια στο χωρο ειναι λογικο να ειναι πιο απαιτητικος... Εγω πχ δεν ειμαι τοσο...

Δε νομιζω οτι εχει να κανει με το ποσα χρονια εχεις στο χωρο. Κι εγω εχω αρκετα χρονια αλλα δε ζηταω ουτε ακαποτα τσιμπουκια ουτε γλυψιματα αρχιδιων. Πιο πολυ με καβλωνει οταν η αλλη ειναι καθαρη και περιποιημενη και επισης οταν ειναι γλυκια εως ντροπαλη και αφηνει εμενα να κανω το παιχνιδι.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η Χριστίνα μου έλειψε. Πάντα ευγενική και καθαρή. Έψαχνα να τη βρω μετά το κλείσιμο του στούντιο στην Αγαθουπολεως (είναι κρίμα γιατί ήταν φτηνό και πολυτελές!!). Γιατί άραγε έκλεισε;

den_ftanei_pote

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Χριστίνα μου έλειψε. Πάντα ευγενική και καθαρή. Έψαχνα να τη βρω μετά το κλείσιμο του στούντιο στην Αγαθουπολεως (είναι κρίμα γιατί ήταν φτηνό και πολυτελές!!). Γιατί άραγε έκλεισε;

Βρε παιδιά μια σύντομη περιγραφή της Χριστίνας... Μήπως είναι μια ξανθιά με ωραίο κορμί;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δυστυχως τυπε μου..... και εμεις αυτο αναρωτιομαστε... συμφωνω μαζι σου... ηταν εξαιρετικη περιπτωση το σπιτακι αυτο.

Βρε παιδιά μια σύντομη περιγραφή της Χριστίνας... Μήπως είναι μια ξανθιά με ωραίο κορμί;

περι το 1.65 (αν θυμαμαι καλα) αδυνατο σωματακι ωραιο... κανα 50αρι κιλα θα ειναι η τυπισσα.... μαλακι ως τους ωμους ξανθο ισιο... φατσα κλασσικη ρωσιδοφατσα... στο σαλονι φαινοταν πιπινακι και τουμπανο.... αλλα στο δωματιο... η φατσα της ηταν λιγο σπασμενη... και ο κωλος της ελαφρα... χαλαρωμενος... ωραιο μουνι διαγραφομενο και ροζουλι ελαφρα ανοιχτο με μουνοχειλακια οχι χοντρα παρα λεπτα και καλοσχηματισμενα  την πηδουσες ανετα , την κατατασσω στα προμιλφ. 30αρικο εκει περιπου  ;)

Επισκέπτης
..Πιστευω πως αν μπεις στο δωματιο μαζι της και δεν εισαι πολυ απαιτητικος και σε δει πιο ηρεμο θα περασεις καλα.
Δεν ζήτησα ακάποτο ούτε γλύψιμο αρχιδιών και είμαι πάντα καθαρός.
Η αξία της Χριστίνας συντίθεται από τις γνώμες όλων.Δηλαδή των μαρουλιας, picker, Boldemort, του γράφοντος και του bakalhs που την έχει τιμήσει.

[size=20pt]Συστηνεται[/size] και για πρωταρηδες.
Διαπράττουν αυτό το λάθος πολλά μέλη.[size=20pt]"Συνιστάται"[/size] είναι το σωστό.
Ενώ "Η αξία της Χριστίνας [size=20pt]συνίσταται[/size] από τις γνώμες όλων"."Συντίθεται" και "συνίσταται" είναι συνώνυμα.
Boldemort, πρόσεξε  :woldman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η αξία της Χριστίνας συντίθεται από τις γνώμες όλων.Δηλαδή των μαρουλιας, picker, Boldemort, του γράφοντος και του bakalhs που την έχει τιμήσει.
Διαπράττουν αυτό το λάθος πολλά μέλη.[size=20pt]"Συνιστάται"[/size] είναι το σωστό.
Ενώ "Η αξία της Χριστίνας [size=20pt]συνίσταται[/size] από τις γνώμες όλων"."Συντίθεται" και "συνίσταται" είναι συνώνυμα.
Boldemort, πρόσεξε  :woldman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δικιε μου , λαθη εκ παραδρομης λογω της καψας.  :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κεραμεικού 15 κάτω-Αντρέα:Το απόγευμα του Σαββάτου, η Αντρέα συνέχισε διπλοβάρδια στο Κεραμεικού 15 άνω.
Ειναι καθημερινα διπλοβαρδια απο οτι μου ειπε σημερα το πρωι!Πρωινη στο κατω κ το απογευμα συνεχιζει διπλα!
Υ.Γ O Προφεσορας με εχει καταστρεψει :2funny:
Τι Περιπτωσαρα ειναι αυτη η Αντρεα :pipa2: :fuck2: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom