Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (29 μέλη και 255 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
Μάγκες να είστε προετοιμασμένοι και για συνέχεια του ντου εντός της νύχτας,στις αγαπημένες μας βραδινές απασχολήσεις :tickedoff: :headbang:,πιάτσες,στριπ,κωλόμπαρα κλπ. :jerking: :jerking:.Γαμώ τη Βουλή τους μέσα :zfuck: :zfuck:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες να είστε προετοιμασμένοι και για συνέχεια του ντου εντός της νύχτας,στις αγαπημένες μας βραδινές απασχολήσεις :tickedoff: :headbang:,πιάτσες,στριπ,κωλόμπαρα κλπ. :jerking: :jerking:.Γαμώ τη Βουλή τους μέσα :zfuck: :zfuck:
κωστακι τι λενε τα χανια? :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
κωστακι τι λενε τα χανια? :grin: :grin: :grin: :grin:

:offtopic: Έχω ανέβει εδώ και κανα 2μηνο,αλλά μέσα στη βδομάδα επιστρέφω και πάλι :grin: :grin: :grin:.Δεν τα συγκρίνω καν με Αθήνα-Πειραιά :sunglasses:.Εύχομαι η πορνοενημέρωση εντός Αθηνών να διατηρήται πάντα σε αυτό το επίπεδο ;) ;)

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια καλησπερα ξεκιναει μαχιμο πορνοσκαουτινγκ με πιπερατους διαλογους καλτ καταστασεις και ξεκαρδιστικα γεγονοτα....
κατεβαινω φυλης 12 το μκσημερι καυλωμενος στο φουλ ψαχνοντας κανενα αβουλο τεμαχιο ντυμενο προστυχα να του ριξω τη χυσια μου.
παω καρφι μονης προδρομου ισογειο ελπιζοντας να βρω τη φλορι(τη ψαχνω σα τρελος)κατεβαινω τα σκαλια βγαινει ενα μελαχρινο μαναρι
ωραιο κορμι αλλα γδυτο τελειως...εχεις τιποτα να φορεσεις για να το χυσω?της λεω οχι μου λεει θα περασεις?μπα αστο καλυτερα και ανεβαινω στο βαπορι επανω ανοιγω βιαστικα τη πορτα και βλεπω τη ξανθια γκομενα(ωραιο κορμι τατου στους αστραγαλους αδυνατη ωραιο προσωπο)να μιλαει βολεμενη στο σαλονι με τη τσατσα.κανει να σηκωθει βιαστικα και ακολουθει ο εξης διαλογος.γεια σου ρε μωρο...γεια σου...ποσα θελεις για να σε χυσω στο σαλονι οπως καθοσουνα οταν μπηκα?εμπα στο δωματιο παληκαρι μου και θα κατσει
οπως εδω"πεταγεται η τσατσα...μη με ξενερωνεις τωρα καυλωσα οταν μπηκα και την ειδα ετσι χαλαρη στο σαλονι και θελω να τη χυσω εδω γινεται?τι λες παληκαρι μου δε γινονται αυτα στο σαλονι απαπαπαπα με τιποτα...καλα γεια σας ανοιγω τη πορτα και κλεινοντας ακουω ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε..(παρεπιπτοντως το μωρο χαζογελαγε σε ολη τη κουβεντα και κοιταγε τη τσατσα σα να της ζηταγε την αδεια ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω)βγαινω και παω απεναντι στο 71 το κατω ενω η πουτσα εχει πρηστει ετοιμη να εκραγει..μια
ξανθια ρωσιδα κοντο μαλλι δε μου κανει κλικ.βγαινω ακουω ενα τυπακλα για ενα μελανουρι τουμπανο στο 84{αυτο μκ τη πρασινη πορτα}και παω σαν υπνωτισμενος..ανοιγω πορτα γεματο το σαλονι τα δωματια γεματα και το πουτανι να σκουζει σα σκυλα απο ενα συναγωνιστη που τη ξεμουνιαζε...τη πουτσισαμε κατι πρεπει να κανω..περιμενω και μετα απο 5 λεπτα βγαινει η καυλα(μελαχροινη βυζια τουμπανο εχει δουλκψει και μονης προδρομου ισογειο)περναει απο μπροστα μου της χουφτωνω τη κολαρα και παει στη κουζινα.ο κοσμος φευγει και ακολουθει διαλογος...θα περασεις?εισαι γεματος?ναι θα περιμενεις λιγο.να σου δωσω το 20ρικο και να μπω στη κουζινα κα χυσω στις βυζαρες της και να φυγω...ουτε λεπτο δε θα κανω.τοσο καυλωμενος εισαι?περιμενε λιγο..ρε πανω στη σκατζα ουτε που θα το καταλαβειςμη χασεις τζαμπα το 20ρικο τη χυνω στο λεπτο και φευγω..δε μπορω παληκαρι μου αν θες περιμενε...φευγω
μαινομενος ταυρος και φτανω στο 109.στην εισοδο του οροφου ο θεικος τσατσος μιλαει στο τηλεφωνο τσιμπαει τις ρωγες του και λεει
"δε με καυλωνει ρε παιδακι μου τελος τελος"απλα απαιχτος...μπαινω στο ισογειο και βγαινει ενα μωρο(τουλαχιστον ετσι το εβλεπα με τις καυλες που ειχα...α ρε αδερφια ατιμο πραγμα η καυλα)μελαχροινο με πρασινες ματαρες(μαλλον χρωματιστοι φακοι)προστυχο μαυρο κιλοτακι δαντελε...με πλησιαζει τη χουφτωνω τη βιδωνω πισωκουνα στο καυλι και αρχιζω να κολοτριβομαι...θα παρασεις μωρο μου?εσυ τι λες?θελεις να με σκισεις ε?οχι να σε χυσω θελω και γρηγορα.α οκ ελα μου λεει..εχω μπει στο δωματιο και περιμενω ως
συνηθως με το καυλι στο χερι ενω τα πρωτα υγρα εχουν βγει(τα μελια...)ερχεται το μωρο.ελα ρε καυλα γιατι αργησες?δεν αργησα μωρο μου.πως σε λενε?κατερινα.τη γυρναω μπρουμυτα και τη ριχνω στο κρεβατι...χυνω ρε καυλα το κιλοτακι σου χυνω και τα μπουτακια σου μωρο μου και αρχιζω τις ριπες το κιλοτακι μουνι και τα χυσια να τρεχουν στα μπουτια....πω πω η αληθεια ειναι οτι
δεν με εχουν ξαναχυσει τοσο γρηγορα και τοσο πολυ...εισαι πολυ καυλιαρα γιαυτο της λεω(που να ηξερε η κακομοιρα τι ανεμογαμης ειμαι)παντως την ωρα που σκουπιζοτανε διαπιστωσα οτι ηταν ενα μελαχροινο αδιαφορο απο αυτα που κυκλοφορουνε χωρις κατι το ιδιαιτερο αλλα ειπαμε η καυλα μεταμορφωνει προσωπα και καταστασεις..καλη συνεχεια αδερφια...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εντάξει εκλογές πλησιάζουν...θέλουν να δείξουν πως ξεβρωμίζει το κέντρο...
Βέβαια έλεγχοι πρέπει να γίνονται στα μπουρδέλα και κυρίως για υγειονομικούς λόγους. Αλλά αυτό θυμίζει επιδρομή των ΕςΕς για ξετρύπωμα πατριωτών αντιστασιακών!
Μιλάμε για παρωδία...
Στο κάτω κάτω ποια απ'όλα τα μπουρδέλα σε Φυλής, Φωκαίας, Διδύμου, Λιοσίων, Μεταξουργείου λειτουργούν κανονικά με χαρτια και ελέγχους από γιατρούς και ποια όχι?
Εμένα δε με ενοχλεί αυτός ο έλεγχος..
Αλλά όπως το κάνουν και καλά για να εντυπωσιάσουν τίποτα γριές που πάνε στη λαϊκή...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωπα ωπα εσκασε μυτη ο Φουτζιμ τυπος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παλι ανεμοχυσες ρε τυπε?

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Φίλε μου foujim είσαι το ειδωλό μου!!!!

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
δηλαδη εγω τωρα που ειμαι σπιτι και βαριεμαι να πεταχτω μεταξι η θα ναι ολα κλειστα?

Επισκέπτης
αδερφια καλησπερα ξεκιναει μαχιμο πορνοσκαουτινγκ με πιπερατους διαλογους καλτ καταστασεις και ξεκαρδιστικα γεγονοτα....
κατεβαινω φυλης 12 το μκσημερι καυλωμενος στο φουλ ψαχνοντας κανενα αβουλο τεμαχιο ντυμενο προστυχα να του ριξω τη χυσια μου.
παω καρφι μονης προδρομου ισογειο ελπιζοντας να βρω τη φλορι(τη ψαχνω σα τρελος)κατεβαινω τα σκαλια βγαινει ενα μελαχρινο μαναρι
ωραιο κορμι αλλα γδυτο τελειως...εχεις τιποτα να φορεσεις για να το χυσω?της λεω οχι μου λεει θα περασεις?μπα αστο καλυτερα και ανεβαινω στο βαπορι επανω ανοιγω βιαστικα τη πορτα και βλεπω τη ξανθια γκομενα(ωραιο κορμι τατου στους αστραγαλους αδυνατη ωραιο προσωπο)να μιλαει βολεμενη στο σαλονι με τη τσατσα.κανει να σηκωθει βιαστικα και ακολουθει ο εξης διαλογος.γεια σου ρε μωρο...γεια σου...ποσα θελεις για να σε χυσω στο σαλονι οπως καθοσουνα οταν μπηκα?εμπα στο δωματιο παληκαρι μου και θα κατσει
οπως εδω"πεταγεται η τσατσα...μη με ξενερωνεις τωρα καυλωσα οταν μπηκα και την ειδα ετσι χαλαρη στο σαλονι και θελω να τη χυσω εδω γινεται?τι λες παληκαρι μου δε γινονται αυτα στο σαλονι απαπαπαπα με τιποτα...καλα γεια σας ανοιγω τη πορτα και κλεινοντας ακουω ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε..(παρεπιπτοντως το μωρο χαζογελαγε σε ολη τη κουβεντα και κοιταγε τη τσατσα σα να της ζηταγε την αδεια ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω)βγαινω και παω απεναντι στο 71 το κατω ενω η πουτσα εχει πρηστει ετοιμη να εκραγει..μια
ξανθια ρωσιδα κοντο μαλλι δε μου κανει κλικ.βγαινω ακουω ενα τυπακλα για ενα μελανουρι τουμπανο στο 84{αυτο μκ τη πρασινη πορτα}και παω σαν υπνωτισμενος..ανοιγω πορτα γεματο το σαλονι τα δωματια γεματα και το πουτανι να σκουζει σα σκυλα απο ενα συναγωνιστη που τη ξεμουνιαζε...τη πουτσισαμε κατι πρεπει να κανω..περιμενω και μετα απο 5 λεπτα βγαινει η καυλα(μελαχροινη βυζια τουμπανο εχει δουλκψει και μονης προδρομου ισογειο)περναει απο μπροστα μου της χουφτωνω τη κολαρα και παει στη κουζινα.ο κοσμος φευγει και ακολουθει διαλογος...θα περασεις?εισαι γεματος?ναι θα περιμενεις λιγο.να σου δωσω το 20ρικο και να μπω στη κουζινα κα χυσω στις βυζαρες της και να φυγω...ουτε λεπτο δε θα κανω.τοσο καυλωμενος εισαι?περιμενε λιγο..ρε πανω στη σκατζα ουτε που θα το καταλαβειςμη χασεις τζαμπα το 20ρικο τη χυνω στο λεπτο και φευγω..δε μπορω παληκαρι μου αν θες περιμενε...φευγω
μαινομενος ταυρος και φτανω στο 109.στην εισοδο του οροφου ο θεικος τσατσος μιλαει στο τηλεφωνο τσιμπαει τις ρωγες του και λεει
"δε με καυλωνει ρε παιδακι μου τελος τελος"απλα απαιχτος...μπαινω στο ισογειο και βγαινει ενα μωρο(τουλαχιστον ετσι το εβλεπα με τις καυλες που ειχα...α ρε αδερφια ατιμο πραγμα η καυλα)μελαχροινο με πρασινες ματαρες(μαλλον χρωματιστοι φακοι)προστυχο μαυρο κιλοτακι δαντελε...με πλησιαζει τη χουφτωνω τη βιδωνω πισωκουνα στο καυλι και αρχιζω να κολοτριβομαι...θα παρασεις μωρο μου?εσυ τι λες?θελεις να με σκισεις ε?οχι να σε χυσω θελω και γρηγορα.α οκ ελα μου λεει..εχω μπει στο δωματιο και περιμενω ως
συνηθως με το καυλι στο χερι ενω τα πρωτα υγρα εχουν βγει(τα μελια...)ερχεται το μωρο.ελα ρε καυλα γιατι αργησες?δεν αργησα μωρο μου.πως σε λενε?κατερινα.τη γυρναω μπρουμυτα και τη ριχνω στο κρεβατι...χυνω ρε καυλα το κιλοτακι σου χυνω και τα μπουτακια σου μωρο μου και αρχιζω τις ριπες το κιλοτακι μουνι και τα χυσια να τρεχουν στα μπουτια....πω πω η αληθεια ειναι οτι
δεν με εχουν ξαναχυσει τοσο γρηγορα και τοσο πολυ...εισαι πολυ καυλιαρα γιαυτο της λεω(που να ηξερε η κακομοιρα τι ανεμογαμης ειμαι)παντως την ωρα που σκουπιζοτανε διαπιστωσα οτι ηταν ενα μελαχροινο αδιαφορο απο αυτα που κυκλοφορουνε χωρις κατι το ιδιαιτερο αλλα ειπαμε η καυλα μεταμορφωνει προσωπα και καταστασεις..καλη συνεχεια αδερφια...

Φιλε πιστευω οτι εχεις σοβαρο προβλημα.  :(

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Απόγευμα (15:30-16:00) κατεβαίνω μεταξουργείο για άδειασμα και τα περισσότερα κλειστά. Ρωτάω μια τσατσά τι γίνεται και μου λέει απεργία  :idiot: (καλά οι τσατσάδες άμα δεν την πετάξουν τη βλακεία τους δεν μπορούν). Περνάω και απο Φυλής , μια από τα ίδια. Τίποτα καλό. Λέω να κάνω υπομονή για το βράδυ. Όργωμα του Μεταξουργείου κατά της 9 το βράδυ. Μπαζοσύναξη γενικώς  >:( Τελικά άδειασα μια φορά στη Κολοκύνθους. Κρίμα γιατί είχα όρεξη για περισσότερο. Τέλος πάντων. Πρώτη φορά στο μεταξουργείο πάντως τόσο αδιάφορα κομμάτια.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
τυποι μου τι εγινε σημερα
λιοσιων ολα κλειστα
φωκαιας ολα πλην του γνωστου
διδυμου τα ιδια
και αστυνομια παντου να κανει ελεγχους
εγινε καμια μανουρα ξερει κανεις?
επισης ειδα την ζανα μαζι με την βικυ να ψωνιζουν απτα κινεζικα μαγαζια στην αχαρνων
η ζανα που ειναι γνωστη για την ενδυματικη της εκκεντρικοτητα αλα lady gaga
φορουσε ασπρα μποτινια με κροσια αλλα πητερ παν και ασπρη στεκα με κατι σαν φτερα :o
τρομερη μορφη :rockon:

αυτό τράβηξε μέχρι κ μετά τις 21:00, σήμερα το βράδυ ...
Διδύμου μόνο 2-3 ήταν μάχιμα ( το 8, το 20 κ το υπόγειο νομίζω το 16 ?? )
Αγκύρας μόνο το #1 ήταν ανοικτό
Πάντως αρχές 3ης Σεπτεμβρίου, γίνονταν γενική "σκούπα" από τα στρουμφάκια στα κάθετα στενά ...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μαγκες επειδη σκαω εκακτως στα μερη για το σαββατοκυριακο ξερουμε σε ποια σπιτακια παιζουν κοριτσια με μποτες?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μπαρμπαρα φοραει κατι μποταρες μεχρι το γονατο.... :grin:

Επισκέπτης
αδερφια καλησπερα ξεκιναει μαχιμο πορνοσκαουτινγκ με πιπερατους διαλογους καλτ καταστασεις και ξεκαρδιστικα γεγονοτα [...]
... η καυλα μεταμορφωνει προσωπα και καταστασεις..καλη συνεχεια αδερφια...
Φουτζίμ, έγραψες πάλι.  :dancing:
Πάντως, πριν δράσεις, ρωτάς, πράγμα έντιμο.

Ωραία και νευρώδης η αφήγηση σου.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ρε μαγκες δε ξερω σαλονικιος ειμαι δε με νοιαζει η κοπελα κ η χειροτερη ας ειναι αρκει να φοραει μποτες! κ τωρα ας μου πει καποιος!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom