Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 346 άτομα (37 μέλη και 309 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΤΙΜΗ στους ΕΛΛΗΝΕΣ του 1940 που πολέμησαν και ΝΤΡΟΠΗ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που κατάντησαν τον σύγχρονο Έλληνα να μην ξέρει τι γιορτάζουμε σήμερα!.Η να ξέρει γενικά και αόριστα και να μην τον ενδιαφέρει παρά μόνο η κατανάλωση...
Σήμερα οι μόνοι που έλεγαν "χρόνια πολλά" ήταν οι υπηρέτριες στα μπουρδέλα.Είτε δασκαλεμένες είτε εισπράττουσες το εορταστικό κλίμα της ημέρας από τις πρωϊνές εκπομπές της τηλεόρασης.
Όποιος Έλληνας πει "χρόνια πολλά", στιγματίζεται ως γραφικός!

Την ώρα των σχολικών παρελάσεων:
Ιάσωνος 1Α-Λαρίσα.Μελαγχροινό λεπτό πιπινοειδές.Τα βασικά.Καινούργια, σεινάμενη λυγάμενη.
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Μαριάννα η γνωστή "Ρουμάνα".Με τον εκλιπόντα κόφτη.Ελληνική σημαία (σημαιάκι) αναρτημένη στον τοίχο.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Τίνα η "Ρωσίδα".Σταθερά.Καστανό λεπτό πιπινοειδές.Τα βασικά.
Ιάσωνος 1Γ-Σάντρα η γνωστή του Ιάσωνος 1.Μελαγχροινό λεπτό πιπινοειδές.Τα βασικά.

Ιάσωνος 19 κάτω-Λάουρα η Μόνικα μάλλον λέγεται.Καστανή πλέον από ξανθιά λεπτή, κοντή κοπέλα από Ιάσωνος
20ισόγειο και Κολωνού 30 άνω πριν 1,5 έτος περίπου.Τα βασικά.
Ιάσωνος 19 άνω-Κλεοπάτρα.Όχι η Έλενα.Καστανόξανθη κοινότυπη κανονικού πάχους.Τα βασικά.
Ιάσωνος 37 άνω-Μαρία.Ξανθιά λεπτή προσεγμένη μεγαλοκοπέλα με πρωκτικό.Έχει θητεύσει στα Φώκαιας 22 άνω, Φυλής 71 κάτω και Παρασίου 36.

Λεωνίδου 28 κάτω-Αυτό που λέμε "ξανθό μουνί".Τρελλό γαμήσι;.Κότσο τα μαλλιά και γατίσια μάτια-πρόσωπο σαν της Χριστίνας Σύλβα:Βλέπε Ελληνικές ταινίες του 1960.Τα βασικά.
Λεωνίδου 28 άνω-Κλειστό.
Λεωνίδου 6-Καστανή,σχετικά ψηλή, λεπτή νεαρά.Με την ξανθιά ευγενική 60άρα κυρία της υπηρεσίας.Τα βασικά.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 κάτω-Καστανόξανθη παχουλή.

Κολωνού 30 κάτω-Ντάρια η ΑΠΑΤΗ στα 15 ευρώ.Από Φυλής 84 1ος:

Κολωνού 30 άνω-Ξανθιά ευτραφής.Τα βασικά.
Κολωνού 32 1ος-Καστανό λεπτό μέτριας εμφάνισης.
Κολωνού 11 1ος-Μελαγχροινή παχουλή νεαρά.Κι ύστερα σου λένε "έπεσε φτώχεια"...
Κολωνού 11 ισόγειο-Καστανόξανθο χαριτωμένο λεπτό με κότσο τα μαλλιά και θεληματικό βλέμμα για να εξασκήσει τις υπηρεσίες της.Τα βασικά.
Κολωνού 11 υπόγειο-Καστανό λεπτό με ενδιαφέρον κωλαράκι, όλο χαμόγελα βγαίνοντας από το δωμάτιο.Τα βασικά.Καινούργιο κατά την υπηρέτρια.

Κεραμεικού 15 κάτω-Αντρέα.Ενδιαφέρουσα εμφανισιακά με κότσο το μαλλί.Δείχνει να έχει θέληση για...15 ευρώ.Τα βασικά.
Κεραμεικού 15 άνω-Αδιάφορο ολίγον στρουμπουλό μελαγχροινό κοράσιο.Τα βασικά.
Κεραμεικού 13 υπόγειο-Χριστίνα.Ξανθιά κανονικού πάχους από Ιάσωνος 1, 19άνω.Τα βασικά.
Κεραμεικού 13 1ος-Έλενα.Μελαγχροινή, ψηλή, κανονικού πάχους αξιοπρόσεκτη κοπέλα.Τα βασικά.

Έπεται συνέχεια...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Για να μην στεναχωριέται ο nik,

Φωκ. 24: η Στέλλα το αστροπελέκι
Φωκ. 22: κάτω η Στέλλα με το φουλ
        πάνω η κοντούλα/αδύνατη αλβανίδα με το πρωκτικό της, γνωστή στην αλυσίδα αετοφωλιά-Φ.92-Φ.22.
Φωκ. 25: κάτω η Λάουρα
        πάνω μια καινούργια μελαχρινή καλλίγραμμη, αλλά & αγέλαστη
Φωκ. 19: Η μις Πίγκυ/Αλίνα - Σαμπουτσάκη
Φωκ. 17: άνω η Αλέχια
        κάτω η "Ισπανίδα" Μπιάνκα
Φυλ. 59: κάτω η Αλεξάνδρα
        πάνω η Σακίρα
Φυλ. 80: η Ρωξάνη
Φυλ. 84: κάτω μια μαυρομάλλα με ακά, μάλλον η κοπελιά που δοκίμασε ατυχώς στο Μ. Πρ. 16 από έγκυρο συναγωνιστή.
Φυλ. 86: πάνω μαι καινούργια Μηχαέλα
Φυλ. 67: Μια καινούργια ψιλή μελαχρινή προ-Μιλφ.
Φυλ. 71: άνω η Μπάρμπορα
        κάτω η Λούνα
Φυλ. 73: Ίρις η επιστροφή
Φυλ. 92: η Άννα η Ποντικοπολωνέζα. Μα καλά αυτή που ΔΕΝ δουλεύει ? ? ?
Φυλ. 94: η Τζένη

Αυτά για την πρωινή βάρδια.

Molecular

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι να σας καλησπερίσω και να ευχηθώ τα δικά μου χρόνια πολλά. Ας αποτελέσει αυτή η καταβάθρωση της αξιοπρέπειάς μας το ηθικό έναυσμα ούτως ώστε να μπούμε, σωστά αυτή τη φορά, στο μονοπάτι της απόκτησης εθνικής συνείδησης και ελληνικής παιδείας. Αρκετά με τα δυτικού τύπου καταναλωτικά πρότυπα, όπως παρέθεσε ο φίλος χρήστης, τα οποία μας έφεραν σε ένα σημείο ντροπής, να κάνουμε δηλαδή την αντιποιότητα και την αμάθεια στοιχεία της ελληνικής σημαίας. Ας ευχηθούμε η Ελλάδα να πει το δικό της όχι στον εθνομηδενισμό, όχι βέβαια ασπαζόμενη παλαιές ακραίες εθνικιστικές αντιλήψεις, αλλά μέσα στα πλαίσια οικοδόμησης ενός υγιούς διεθνισμού με ανθρώπινες, πάνω από όλα, συνιστώσες.

Και by the way, που λένε και οι Αγγλοσάξωνες επιθυμώ την καθοδήγησή σας. Συγχωρέστε μου παρακαλώ την άγνοια των διευθύνσεων, θα είμαι όσο πιο ακριβής γίνεται. Επί της φυλής, απέναντι από το 92 και 2-3 πόρτες πιο κάτω δουλεύει (νομίζω είναι το 67) μια κοπέλα που την είχα γνωρίσει πριν 2 χρόνια στο φυλής 92 επί τσάτσου Τάσου (του καλύτερου Τσάτσου όλων των εποχών) και θυμάμαι τότε είχε το όνομα Ντιάνα και δεν μιλούσε γρι ελληνικά. Αυτή ήταν φάση GFE τουλάχιστον μαζί μου, αλλά δεν πρόλαβα να ξαναεπισκεφθώ λόγω επικείμενης αναχώρησής μου. Μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω για το εν λόγω πρόσωπο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ΤΙΜΗ στους ΕΛΛΗΝΕΣ του 1940 που πολέμησαν και ΝΤΡΟΠΗ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που κατάντησαν τον σύγχρονο Έλληνα να μην ξέρει τι γιορτάζουμε σήμερα!.Η να ξέρει γενικά και αόριστα και να μην τον ενδιαφέρει παρά μόνο η κατανάλωση...
Σήμερα οι μόνοι που έλεγαν "χρόνια πολλά" ήταν οι υπηρέτριες στα μπουρδέλα.Είτε δασκαλεμένες είτε εισπράττουσες το εορταστικό κλίμα της ημέρας από τις πρωϊνές εκπομπές της τηλεόρασης.
Όποιος Έλληνας πει "χρόνια πολλά", στιγματίζεται ως γραφικός!

Την ώρα των σχολικών παρελάσεων:
Ιάσωνος 1Α-Λαρίσα.Μελαγχροινό λεπτό πιπινοειδές.Τα βασικά.Καινούργια, σεινάμενη λυγάμενη.
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Μαριάννα η γνωστή "Ρουμάνα".Με τον εκλιπόντα κόφτη.Ελληνική σημαία (σημαιάκι) αναρτημένη στον τοίχο.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Τίνα η "Ρωσίδα".Σταθερά.Καστανό λεπτό πιπινοειδές.Τα βασικά.
Ιάσωνος 1Γ-Σάντρα η γνωστή του Ιάσωνος 1.Μελαγχροινό λεπτό πιπινοειδές.Τα βασικά.

Ιάσωνος 19 κάτω-Λάουρα η Μόνικα μάλλον λέγεται.Καστανή πλέον από ξανθιά λεπτή, κοντή κοπέλα από Ιάσωνος
20ισόγειο και Κολωνού 30 άνω πριν 1,5 έτος περίπου.Τα βασικά.
Ιάσωνος 19 άνω-Κλεοπάτρα.Όχι η Έλενα.Καστανόξανθη κοινότυπη κανονικού πάχους.Τα βασικά.
Ιάσωνος 37 άνω-Μαρία.Ξανθιά λεπτή προσεγμένη μεγαλοκοπέλα με πρωκτικό.Έχει θητεύσει στα Φώκαιας 22 άνω, Φυλής 71 κάτω και Παρασίου 36.

Λεωνίδου 28 κάτω-Αυτό που λέμε "ξανθό μουνί".Τρελλό γαμήσι;.Κότσο τα μαλλιά και γατίσια μάτια-πρόσωπο σαν της Χριστίνας Σύλβα:Βλέπε Ελληνικές ταινίες του 1960.Τα βασικά.
Λεωνίδου 28 άνω-Κλειστό.
Λεωνίδου 6-Καστανή,σχετικά ψηλή, λεπτή νεαρά.Με την ξανθιά ευγενική 60άρα κυρία της υπηρεσίας.Τα βασικά.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 κάτω-Καστανόξανθη παχουλή.

Κολωνού 30 κάτω-Ντάρια η ΑΠΑΤΗ στα 15 ευρώ.Από Φυλής 84 1ος:

Κολωνού 30 άνω-Ξανθιά ευτραφής.Τα βασικά.
Κολωνού 32 1ος-Καστανό λεπτό μέτριας εμφάνισης.
Κολωνού 11 1ος-Μελαγχροινή παχουλή νεαρά.Κι ύστερα σου λένε "έπεσε φτώχεια"...
Κολωνού 11 ισόγειο-Καστανόξανθο χαριτωμένο λεπτό με κότσο τα μαλλιά και θεληματικό βλέμμα για να εξασκήσει τις υπηρεσίες της.Τα βασικά.
Κολωνού 11 υπόγειο-Καστανό λεπτό με ενδιαφέρον κωλαράκι, όλο χαμόγελα βγαίνοντας από το δωμάτιο.Τα βασικά.Καινούργιο κατά την υπηρέτρια.

Κεραμεικού 15 κάτω-Αντρέα.Ενδιαφέρουσα εμφανισιακά με κότσο το μαλλί.Δείχνει να έχει θέληση για...15 ευρώ.Τα βασικά.
Κεραμεικού 15 άνω-Αδιάφορο ολίγον στρουμπουλό μελαγχροινό κοράσιο.Τα βασικά.
Κεραμεικού 13 υπόγειο-Χριστίνα.Ξανθιά κανονικού πάχους από Ιάσωνος 1, 19άνω.Τα βασικά.
Κεραμεικού 13 1ος-Έλενα.Μελαγχροινή, ψηλή, κανονικού πάχους αξιοπρόσεκτη κοπέλα.Τα βασικά.

Έπεται συνέχεια...
τι χρονια πολλα ρε?ε8νικη επετειος ειναι οπωσ λεσ κ συ.δεν εχουμνε γενε8λια ουτε ονομαστικη εορτη.μονο στην ελλαδα κα8ιερωνονται τετοιες συνη8ειες να ευχομαστε χρονια πολλα σε ιστορικα κ μη γεγονοτα.οσον αφορα τισ υπηρεσιες , δε νομιζω να τουσ επιασε το πατριωτικο τουσ.εντολη ορισμενων αγραμματων ιδιοκτητων των οικων φανταζομαι 8α ειναι,η χαζα μπορει να πιστεουν οτι λογω της ψευτοε8νικοευγενιασ τοθς 8α πιασουν κανεναν παραπανω πελατη κ απ οτι φαινεται πιανουν αρκετουσ.για να γαμσουμε παμε, ξυπνα.γραφικος κ γλαφυρος :huh:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Εθνική εορτή δεν υποτίθεται ότι είναι; :think: Στις γιορτές, χρόνια πολλά δεν εύχεσαι, ακόμα και στις ονομαστικές όπου ουσιαστικά είναι άκυρο; :think:

Molecular

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Ισοβίτη Τσάκωνα μήπως είσαι του Συνασπισμού? Ειδικά φέτος είναι απαραίτητη η υπενθύμιση κάποιων εθνικών αξιών, γιατί δεν ξέρω αν ενημερώνεσαι, εκχωρήσαμε το Αιγαίο στους Τούρκους και τον άλλο μήνα τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ σαν Μακεδονία, επίσημα πλέον. Νομίζω όλοι εδώ μέσα έχουμε κάποιες σωματικές ανάγκες, αλλά είναι τιμή και για το ίδιο το site που και που να τονίζει και τις αντίστοιχες πνευματικές-ανθρώπινες. Τώρα όσον αφορά τις τσατσάδες, μάρκετινγκ ή όχι επαναλμβάνω τα πιο πάνω: Έλληνας πρωθυπουργός μας κατέβασε τα παντελόνια στους Τούρκους και στους Ευρωπαίους, εμείς τι κάνουμε?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Κύριοι να σας καλησπερίσω και να ευχηθώ τα δικά μου χρόνια πολλά. Ας αποτελέσει αυτή η καταβάθρωση της αξιοπρέπειάς μας το ηθικό έναυσμα ούτως ώστε να μπούμε, σωστά αυτή τη φορά, στο μονοπάτι της απόκτησης εθνικής συνείδησης και ελληνικής παιδείας. Αρκετά με τα δυτικού τύπου καταναλωτικά πρότυπα, όπως παρέθεσε ο φίλος χρήστης, τα οποία μας έφεραν σε ένα σημείο ντροπής, να κάνουμε δηλαδή την αντιποιότητα και την αμάθεια στοιχεία της ελληνικής σημαίας. Ας ευχηθούμε η Ελλάδα να πει το δικό της όχι στον εθνομηδενισμό, όχι βέβαια ασπαζόμενη παλαιές ακραίες εθνικιστικές αντιλήψεις, αλλά μέσα στα πλαίσια οικοδόμησης ενός υγιούς διεθνισμού με ανθρώπινες, πάνω από όλα, συνιστώσες.

Και by the way, που λένε και οι Αγγλοσάξωνες επιθυμώ την καθοδήγησή σας. Συγχωρέστε μου παρακαλώ την άγνοια των διευθύνσεων, θα είμαι όσο πιο ακριβής γίνεται. Επί της φυλής, απέναντι από το 92 και 2-3 πόρτες πιο κάτω δουλεύει (νομίζω είναι το 67) μια κοπέλα που την είχα γνωρίσει πριν 2 χρόνια στο φυλής 92 επί τσάτσου Τάσου (του καλύτερου Τσάτσου όλων των εποχών) και θυμάμαι τότε είχε το όνομα Ντιάνα και δεν μιλούσε γρι ελληνικά. Αυτή ήταν φάση GFE τουλάχιστον μαζί μου, αλλά δεν πρόλαβα να ξαναεπισκεφθώ λόγω επικείμενης αναχώρησής μου. Μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω για το εν λόγω πρόσωπο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
όλη αυτή η εισαγωγή ήταν για να ρωτήσεις για μία Ντιάνα σε 'ενα μπουρδέλο της Φυλής?
Αυτό θα πει ελληνική αγωγή!

Molecular

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το παίρνω σαν φιλοφρόνηση και γι'αυτό θα σε ευχαριστήσω. Να προσθέσω επίσης πως η ελληνική αγωγή αναγνωρίζεται μόνο από τους αμοιγώς ηθικούς και πεπαιδευμένους.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μινι βραδυνη βολτα κατα τις 10 μετα απο καιρο λογω καποιας δουλειας στο κεντρο,ειπα να κατεβω φυλης,ελα ομως που γινοταν χαμος... μπηκα στα παρακατω...

-φυλης 80,μαρια,ξανθια αδυνατη με καλο σωμα και μετριο προσωπο (ποιος σας ειπε ρε μαγκες οτι κανει πρωκτικο ομως?)
-φυλης 92 το παλιο,ιωαννα και αννα,2 κοπελες...την ιωαννα την ειχα παρει παλιοτερα αλλα δε λεει πολλα μεσα,η αννα φαινοταν μετρια στο συνολο,ισως λιγο πιο ωραια απο την ιωαννα...πρωκτικο και οι δυο,χαμος απο κοσμο...
-φυλης 92 το καινουργιο,μια μελαχροινη μετριοτητα...
-φυλης 71 πανω,βικυ η νταρντανα αλλα μαλλον παχουλη πλεον...χαμος απο κοσμο και εδω...
-μονης προδρομου με τη σκαλα,2 πιπινορουμανακια,το ενα αυτο με τα τατου σε μεση και ποδι,η στελλα/μονικα? (ωραιο προσωπο/ματια), το αλλο πανομοιοτυπο χωρις τατου...κοσμος και εδω...
οποτε λεω δε παω μεταξι που θα ειναι πιο ησυχα...και οντως...

-αχιλλεως 40,ψυχη μεσα,αλλα και οσο ημουν στο δωματιο δεν ακουστηκε πορτα να ανοιγει...βγαινει ο γιδοβοσκος και μου παρουσιαζει τη μιρελλα,η οποια μου εκανε κλικ αμεσως,μου θυμισε τη δημητρα στο ξανθο...προστυχοφατσα τελειως γυρω στα 30 την εκανα,κοντοπουτανο με καλο στηθος οχι μικρο αλλα λιγο πεσμενο και 2 μεγαλα τατου στο σωμα...στο δωματιο καλη και προθυμη,με αιφνιδιασε λιγο βεβαια στην αρχη γιατι ειναι απο αυτες που το παρακανουν με τα αχ και βαχ για να σε καυλωσουν οσο πιο γρηγορα γινεται αλλα τελος καλο ολα καλα,στο πισωκολλητο ηταν αστερι...πρωκτικο δυστυχως δεν ειχε το μενου,αλλα πιστευω ειναι θεμα χρονου...στο τελος τη ρωτησα απο που ειναι και με κοιταξε παραξενα,απο αλβανια μου λεει,μαλλον θα θεωρουσε οτι επρεπε να το ειχα καταλαβει...

μετα περασα και απο...
-κολοκυνθους 63,αυτο στη ευθεια γιατι το αλλο ηταν κλειστο,μαρια ειπε ο τσατσος,κοντοπουτανο με μακρυ μαυρο μαλλι μεχρι το κολο και λιγα ασιατικα χαρακτηριστικα προσωπου,ωραιο στηθος,15 ευρω το απλο,σιγουρα αξιζει μια δοκιμη...γενικα εντυπωσιακο...
-κολοκυνθους 38 πανω,ελενη,μελαχροινη ρουμανα,απο μετρια εως καλη σε προσωπο/σωμα,πρεπει να'ναι καινουργια...20 ευρω το φουλ...
-κολοκυνθους 38 κατω,ενα ναυαγιο...

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε Ισοβίτη Τσάκωνα μήπως είσαι του Συνασπισμού? Ειδικά φέτος είναι απαραίτητη η υπενθύμιση κάποιων εθνικών αξιών, γιατί δεν ξέρω αν ενημερώνεσαι, εκχωρήσαμε το Αιγαίο στους Τούρκους και τον άλλο μήνα τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ σαν Μακεδονία, επίσημα πλέον. Νομίζω όλοι εδώ μέσα έχουμε κάποιες σωματικές ανάγκες, αλλά είναι τιμή και για το ίδιο το site που και που να τονίζει και τις αντίστοιχες πνευματικές-ανθρώπινες. Τώρα όσον αφορά τις τσατσάδες, μάρκετινγκ ή όχι επαναλμβάνω τα πιο πάνω: Έλληνας πρωθυπουργός μας κατέβασε τα παντελόνια στους Τούρκους και στους Ευρωπαίους, εμείς τι κάνουμε?
se ενημερωνω πωσ  δεν ειμαι του συριζα ουτε εχω ψηφισει ποτε στη ζωη μου κ νιω8ω ιδιαιτερη υπεριφανεια γι αυτο
οσο για τισ ε8νικεσ αναγκεσ που φανταζομαι εννοεις παραπανω δε νομιζω οτι αρμοζει να τισ εκφραζεισ στην ημερισια ενημερωση.απλα διαφωνουμε ρυζικα σε καποια 8εματα.αρκετα σπαμαραμε κ οι 2

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
Φωκ. 24: η Στέλλα το αστροπελέκι
Προς τι ο χαρακτηρισμός;

Φυλ. 71: άνω η Μπάρμπορα
Με την βλαμμένη ξινή ξανθιά υπηρέτριά της να παριστάνει την ευγενική.

Φυλ. 92: η Άννα η Ποντικοπολωνέζα. Μα καλά αυτή που ΔΕΝ δουλεύει ? ? ?
Φυλ. 73: Ίρις η επιστροφή
Από:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

φυλης 80,μαρια,ξανθια αδυνατη με καλο σωμα και μετριο προσωπο (ποιος σας ειπε ρε μαγκες οτι κανει πρωκτικο ομως?)
Μαρία η γυρολόγος από Φυλής 65 κάτω, 69 κάτω, 71 άνω, 86 κάτω και αλλαχού.
Τον προηγούμενο Χειμώνα εμφανιζόταν με παλαιομοδίτικο καρέ μαλλί δεκαετίας 1960.Ανακοίνωνε πρωκτικό.

φυλης 92 το παλιο,ιωαννα και αννα,2 κοπελες...την ιωαννα την ειχα παρει παλιοτερα αλλα δε λεει πολλα μεσα,η αννα φαινοταν μετρια στο συνολο,ισως λιγο πιο ωραια απο την ιωαννα...πρωκτικο και οι δυο,χαμος απο κοσμο...
Πρωϊνή βάρδια στο Φυλής 65 κάτω ήταν η Ιωάννα με πρωκτικό.Προφανώς συνέχισε το βράδυ στο Φυλής 92.Κατά τις 16:50 συνάντησα στην Φυλής την μελαγχροινή λεπτή Άννα-Φώκαιας 24,19, Φυλής 71 άνω η οποία κατευθυνόταν προς το Φυλής 92.Εκτός από ακάποτο, άρχισε και πρωκτικό αυτή;

Κατά τα άλλα, χθες το πρωί:
Χωματιανού 11 κάτω-Έλενα από την απογευματινή βάρδια.
Χωματιανού 11 άνω-Αναστασία η γνωστή από Φυλής 54 άνω.

Αλκιβιάδου 16Γ-Κατερίνα ευγενέστατη και αυτοπαρουσιαζόμενη.
Αλκιβιάδου 16Β-Βικτώρια σταθερά.

Διδυμου 27-Νικολέτα με ακάποτο.Καστανή αδιάφορη εμφανισιακά κοπέλα.
Διδύμου 20-Φωτεινή είπε η κυρία.
Διδύμου 16-Εύα, Θωρηκτό Ποτέμκιν.
Διδύμου 8 κάτω-Αλεξάνδρα είπε η υπηρέτρια.
Διδύμου 8 άνω-Μαρία με τα κοτσιδάκια είπε η υπηρέτριά της.

Φυλής 54 άνω-Ντιάνα από Αλκιβιάδου 16Γ(πρωϊνά) και Φυλής 134 1ος κάποιες απογευματινές και μεταμεσονύχτιες βάρδιες.Ξανθιά Λιθουανή.Τα βασικά.
Φυλής 66-Κατερινάκι
Φυλής 65 άνω-Αλίνα:"Στο μουνί μου!"
Φυλής 92 νέο-Τζένη η μαυριδερή από Φώκαιας 22.
Φυλής 109 κάτω-Κατερίνα.Καινούργια 20 ημερών περίπου.Μελαγχροινή, σκουρόχρωμη κανονικού πάχους.Δίνει ακουστικό ρεσιτάλ στο δωμάτιο.Τα βασικά.
Φυλής 134 υπόγειο-Πάολα η γνωστή πιπινοειδής κοπέλα.
Φυλής 134 1ος-Μία λεπτοκαμωμένη με πρωκτικό αν δεν απατώμαι.Όχι η Στέλλα-Περγάμου 1 άνω.
Φυλής 136-Μιχαέλα steadily.ROCK STEADY.Σταθερή αξία

Στο μεταίχμιο της αλλαγής βάρδιας στο Μαγνησίας 1 ήταν η καστανή χαμογελαστή Μαρία με ακάποτο στα 20 ευρώ.Από Φυλής 92 παλαιό, Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο και τον προηγούμενο Χειμώνα στο Φυλής 61.
Βραδυνή πλέον βάρδια στο Περγάμου 1 άνω ήταν μία αδιάφορη παχουλή.Στο κάτω η Μιχαέλα.Από Φώκαιας 24 προφανώς.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
απ'οτι ακουσα τζοκερ και οι δυο ελεγαν οτι κανουν πρωκτικο (και η ιωαννα και η αννα),δε ξερω αλλα ολες αυτες οι ρουμανες εκει γυρω ολες ιδιες μου φαινονται, σχεδον αδιαφορες,η ιωαννα μαλιστα στο πισωκολλητο κανει αυτο το κολπο με τ'αρχιδι που στο τραβαει προς τα μεσα για να επισπευσει την ολοκληρωση,παντως στηνεται καλα στα 4ερα και δε βαζει κρεμα...
λεωνιδου 28 ποια ξανθια ητανε η βικτωρια η η μονικα,ειναι πανομοιοτυπες...

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Συναγωνιστες καλησπερα,μια βοηθεια θελω.Η Ευα που δουλευει στο Διδυμου 16 μηπως ξερει κανεις αν ειναι πρωινη βαρδια συνεχεια και αν την πετυχαινεις και Σαβ/κα?Ευχαριστω.

Molecular

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εφόσον άσκησες σε ένα σχόλιο, το οποίο αναρτήθηκε εδώ τόσο έντονη κριτικη, εσύ κατ επέκταση έδωσες αφορμή για περαιτέρω συζήτηση του θέματος. Όσον αφορά δε τις διαφωνίες, δεν νομίζω να υπάρχει τόσο "ριζική" διαφορά απόψεων φίλε συναγωνιστή

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
μινι βραδυνη βολτα κατα τις 10 μετα απο καιρο λογω καποιας δουλειας στο κεντρο,ειπα να κατεβω φυλης,ελα ομως που γινοταν χαμος... μπηκα στα παρακατω...

-φυλης 80,μαρια,ξανθια αδυνατη με καλο σωμα και μετριο προσωπο (ποιος σας ειπε ρε μαγκες οτι κανει πρωκτικο ομως?)
-φυλης 92 το παλιο,ιωαννα και αννα,2 κοπελες...την ιωαννα την ειχα παρει παλιοτερα αλλα δε λεει πολλα μεσα,η αννα φαινοταν μετρια στο συνολο,ισως λιγο πιο ωραια απο την ιωαννα...πρωκτικο και οι δυο,χαμος απο κοσμο...
-φυλης 92 το καινουργιο,μια μελαχροινη μετριοτητα...
-φυλης 71 πανω,βικυ η νταρντανα αλλα μαλλον παχουλη πλεον...χαμος απο κοσμο και εδω...
-μονης προδρομου με τη σκαλα,2 πιπινορουμανακια,το ενα αυτο με τα τατου σε μεση και ποδι,η στελλα/μονικα? (ωραιο προσωπο/ματια), το αλλο πανομοιοτυπο χωρις τατου...κοσμος και εδω...
οποτε λεω δε παω μεταξι που θα ειναι πιο ησυχα...και οντως...

-αχιλλεως 40,ψυχη μεσα,αλλα και οσο ημουν στο δωματιο δεν ακουστηκε πορτα να ανοιγει...βγαινει ο γιδοβοσκος και μου παρουσιαζει τη μιρελλα,η οποια μου εκανε κλικ αμεσως,μου θυμισε τη δημητρα στο ξανθο...προστυχοφατσα τελειως γυρω στα 30 την εκανα,κοντοπουτανο με καλο στηθος οχι μικρο αλλα λιγο πεσμενο και 2 μεγαλα τατου στο σωμα...στο δωματιο καλη και προθυμη,με αιφνιδιασε λιγο βεβαια στην αρχη γιατι ειναι απο αυτες που το παρακανουν με τα αχ και βαχ για να σε καυλωσουν οσο πιο γρηγορα γινεται αλλα τελος καλο ολα καλα,στο πισωκολλητο ηταν αστερι...πρωκτικο δυστυχως δεν ειχε το μενου,αλλα πιστευω ειναι θεμα χρονου...στο τελος τη ρωτησα απο που ειναι και με κοιταξε παραξενα,απο αλβανια μου λεει,μαλλον θα θεωρουσε οτι επρεπε να το ειχα καταλαβει...

μετα περασα και απο...
-κολοκυνθους 63,αυτο στη ευθεια γιατι το αλλο ηταν κλειστο,μαρια ειπε ο τσατσος,κοντοπουτανο με μακρυ μαυρο μαλλι μεχρι το κολο και λιγα ασιατικα χαρακτηριστικα προσωπου,ωραιο στηθος,15 ευρω το απλο,σιγουρα αξιζει μια δοκιμη...γενικα εντυπωσιακο...
-κολοκυνθους 38 πανω,ελενη,μελαχροινη ρουμανα,απο μετρια εως καλη σε προσωπο/σωμα,πρεπει να'ναι καινουργια...20 ευρω το φουλ...
-κολοκυνθους 38 κατω,ενα ναυαγιο...

φιλε hardcora δεν πιστευω να εννοεις την παλια Ελενα στο κολ.38 επανω ? την βρηκες τελικα η συνωνυμια ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
απ'οτι ακουσα τζοκερ και οι δυο ελεγαν οτι κανουν πρωκτικο (και η ιωαννα και η αννα),δε ξερω αλλα ολες αυτες οι ρουμανες εκει γυρω ολες ιδιες μου φαινονται, σχεδον αδιαφορες,η ιωαννα μαλιστα στο πισωκολλητο κανει αυτο το κολπο με τ'αρχιδι που στο τραβαει προς τα μεσα για να επισπευσει την ολοκληρωση,παντως στηνεται καλα στα 4ερα και δε βαζει κρεμα...
λεωνιδου 28 ποια ξανθια ητανε η βικτωρια η η μονικα,ειναι πανομοιοτυπες...
Τυπε στην Κολοκυνθους την Ελενη, μηπως εννοεις αυτην που ειχα παρει εγω? Ελένη την λέγανε τη μετριοτητα που πηρα  :boobies:
Είναι κοντη μελαχροινη, την ειχα πετυχει με κοτσο τα μαλλιά και εχει ψωμομενο-τουρλωτό κώλο  :zfuck: .
Πρεπει να ειχε και σκουλαρικάκι διπλα απο τα χειλη, όπως αυτο που εχει η Τζουλια της διδύμου.
Μέσα πάρα πολύ μέτρια παντως και την εχω πετυχει να κανει και πιατσα στην ομονοια  :rockon: :rockon:

Α ρε, βρηκες την Ιωάννα μου?
Ιωάννααααααααααα αχχχχχχχχχχχ  :fuck1: :fuck1:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι παιδια,πρεπει να'ναι καινουργια,δεν την εχω ξαναδει,ψηλη ρουμανα μακρια μαυρα μαλλια με τυπικα χαρακτηριστικα ρουμανας προσωπου/σωματος,γλυκια μου φανηκε,γυρω στα 20-22...την ιωαννα την εχω ξαναπετυχει απογευμα στο 92,δε λεω εμπειρη αλλα εμενα δε μου αρεσε ουτε εμφανισιακα ουτε μεσα...

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Τυπε στην Κολοκυνθους την Ελενη, μηπως εννοεις αυτην που ειχα παρει εγω? Ελένη την λέγανε τη μετριοτητα που πηρα  :boobies:
Είναι κοντη μελαχροινη, την ειχα πετυχει με κοτσο τα μαλλιά και εχει ψωμομενο-τουρλωτό κώλο  :zfuck: .
Πρεπει να ειχε και σκουλαρικάκι διπλα απο τα χειλη, όπως αυτο που εχει η Τζουλια της διδύμου.
Μέσα πάρα πολύ μέτρια παντως και την εχω πετυχει να κανει και πιατσα στην ομονοια  :rockon: :rockon:

Α ρε, βρηκες την Ιωάννα μου?
Ιωάννααααααααααα αχχχχχχχχχχχ  :fuck1: :fuck1:

Οχι η Ελενα ηταν κανονικη εως ψηλη καστανοξανθη με ωραιο σωματακι γλυκεια και αμιλητη
απο ρουμανια (οπως ειχε πει) και στο δωματιο:  οπου ηθελες,οπως ηθελες,οσο ηθελες,οτι και αν ηθελες παντα μα παντα (πανω απο 5 φορες) ειχε ορεξη.
τελευταια φορα που την ειχα δει ηταν Σαββατο 11/9/2010 κατα τις 09:00 το πρωϊ στο κολ.63
(τοσο πρωϊ διοτι γυριζα απο bachelor, αυτο το bachelor για το οποιο ειχα ανοιξει και θεμα για αναζητηση Call Girl οπου δουλευουν εως πρωϊνες ωρες)οπου ακομη δεν εχει πει κανενας συναγωνιστης εαν γνωριζει καμια κοπελα για 08:00 , 09:00 , 10:00 πρωινες ωρες ποιες και αν δουλευουν.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom