Απορω πως πανε ορισμενοι ελληνες μεταξουργειο..πηγα χθες πρωτη φορα και σιχαθηκα .Ολοι οι πακιστανοτετοιοι εκει, μεσα στη βρωμα τα σπιτια και οι τανες με εξαιρεση 2-3 για τα μπαζα.Για 5 ευρω λιγοτερα νομιζω ειναι κοροιδια να διακινδυνευουμε την υγεια μας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε γιαυτο μας αρεσειΑπορω πως πανε ορισμενοι ελληνες μεταξουργειο..πηγα χθες πρωτη φορα και σιχαθηκα .Ολοι οι πακιστανοτετοιοι εκει, μεσα στη βρωμα τα σπιτια και οι τανες με εξαιρεση 2-3 για τα μπαζα.Για 5 ευρω λιγοτερα νομιζω ειναι κοροιδια να διακινδυνευουμε την υγεια μας.
cult καταστασεις
26/10 πρωινή βάρδια:
Διδύμου 18 υπογειο: Τζούλια, βυζάκι μουνάκι 20 και κωλαράκι 25. Τα γνωστά με καλή διάθεση.
Διδύμου 18 υπερυψωμένο ισόγειο: Αντριάννα, γνωστή τούμπανο μιλφάρα.
Διδύμου 20: Φωτεινή. Με μαύρο baby-doll με βυζάρες και σαν να μου φάνηκε ατσούμπαλο σώμα.
Αλκιβιάδου 16Α: Νταϊάνα, βουλγάρα ψηλή μιλφάκι. Και ο Μαρκαριάν στη θέση του.
Αλκιβιάδου 16Γ: Μια ψηλή με ωραίο σώμα, αξιοπρεπές βυζάκι αλλά από φάτσα πολύ έτσι κι έτσι (γούστα είναι αυτά).
Διδύμου 18 υπογειο: Τζούλια, βυζάκι μουνάκι 20 και κωλαράκι 25. Τα γνωστά με καλή διάθεση.
Διδύμου 18 υπερυψωμένο ισόγειο: Αντριάννα, γνωστή τούμπανο μιλφάρα.
Διδύμου 20: Φωτεινή. Με μαύρο baby-doll με βυζάρες και σαν να μου φάνηκε ατσούμπαλο σώμα.
Αλκιβιάδου 16Α: Νταϊάνα, βουλγάρα ψηλή μιλφάκι. Και ο Μαρκαριάν στη θέση του.
Αλκιβιάδου 16Γ: Μια ψηλή με ωραίο σώμα, αξιοπρεπές βυζάκι αλλά από φάτσα πολύ έτσι κι έτσι (γούστα είναι αυτά).
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
που διαφημιζει τα βυζια της λες?βαρεων βαρων ειναι τυπε
τυπε μυριζει πολυ,με δυσκολια αντεχεις να μπεις,οχι να κατσεις κιολας
Στο κατω ρε αυτο με την κοκκινη πορτα... λιγο πριν στριψεις για Χωματιανου.... εκει στο τελειωμα των μπουρδελων της Λιοσιων στο αριστερο σου χερι καθως κατεβαινεις... μια κοκκινομαλα ηταν δικιε μου... φοβερη αρκτος δεν σου λεω τιποτα...
Οποιος εχει στυση με αυτην και την πηδηξει γινεται απευθειας τιμημενος.
Λιοσιων 76 κατω δηλαδη πρωινο - μεσημεριανη βαρδια δικε μου
Η Μαριάννα , για όσους την ξέρουν , από Φωκαίας 27Β βρίσκεται τώρα Ιάσωνος 44. Καλή μέσα (παλιότερα είχα κάνει κριτική).
ενημερωση: 26/10/2010
ωρα: 20:00 απογευματινη
τετοια μπαζα σε φωκαιας , διδυμου , αλκιβιαδου , κολοκυνθους ειχα καιρο να δω.
κολοκυνθους 38α επανω το γνωστο μπαζο με την μαλακισμενη τσατσα (που ειναι ο παλιος καλος φυματικος τσατσος ?)
κολοκυνθους 38β κατω η Ιωαννα που ψαχνει παντα τροπο να αποφυγει τον κολο (με τον γνωστο πουστοτσατσο)
κολοκυνθους 63 στην ευθεια μια κοντουλα μπαζακι με τα βασικα (ζητημα χρονου να προσθεσει κολαρακι)20€ για τα βασικα ειναι πολλα !!!
Διδύμου 18 στο υπογειο μια χοντρουλα μουνάκι-πιπα 20€ κωλαράκι 25€ η γνωστη υπηρεσια-τσατσα του σπιτιου(με τα γυαλια)
Διδύμου 18 υπερυψωμένο ισόγειο: Ναταλι μιλφ που θελει να σε ξεπεταξει με ακα 20€
Διδύμου 20 Ελενη ψηλο ατσουμπαλο αλλα καλο σωμα χαζο υφος με τις γνωστες υπηρεσιες (μαγαζι Λολας)20€
Αλκιβιάδου 16α Κατερινα (κρητικια)ψηλή μιλφ ακα+πρωκτικο 20€
Αλκιβιάδου 16β Μια κυρια της αυλης του Τσαρου της Ρωσιας (πρωτη φορα εγω τουλαχιστον την βλεπω) 45 με 50 χρονων κοντουλα βαμμενη με ολοσωμο συνολακι και ακα+κολαρακι στα 20€
Αλκιβιάδου 16γ Η γνωστη μας Σονια με τις ΙΔΙΕΣ υπηρεσιες στα 20€
Φωκαιας ειναι αναξια σχολιασμου οι περιγραφες εκτος απο το 17β και τα κανονια της Σελενας
σε κολοκυνθους παλι εμφανιστηκε ο "Κωστας" ο γνωστος: (ματι γυλου-ο Αυλωνιτης ταβερνιαρης) ελα φιλαρακι εχω κατι κοπελες σε ενα μαγαζι για μιση για μια ωρα οσο θελεις εσυ ειναι πολυ καλες,δωσε τηλεφωνο του λεω,ααα δεν γινεται πρεπει να παμε μαζι αν δεν σου αρεσει φευγεις.Ενταξει του λεω αλλη φορα και καθως παω να την κανω μου ζηταει να του δωσω λεφτα για να πιει κανα καφε εδω ρε μαστορα μαζευουμε για να γαμησουμε σε εσενα θα τα δωσουμε του λεω και αααααααααννννν γκαζωνω και την κανω για σπιτι (παλι με Λαζοπουλο την εβγαλα)
ωρα: 20:00 απογευματινη
τετοια μπαζα σε φωκαιας , διδυμου , αλκιβιαδου , κολοκυνθους ειχα καιρο να δω.
κολοκυνθους 38α επανω το γνωστο μπαζο με την μαλακισμενη τσατσα (που ειναι ο παλιος καλος φυματικος τσατσος ?)
κολοκυνθους 38β κατω η Ιωαννα που ψαχνει παντα τροπο να αποφυγει τον κολο (με τον γνωστο πουστοτσατσο)
κολοκυνθους 63 στην ευθεια μια κοντουλα μπαζακι με τα βασικα (ζητημα χρονου να προσθεσει κολαρακι)20€ για τα βασικα ειναι πολλα !!!
Διδύμου 18 στο υπογειο μια χοντρουλα μουνάκι-πιπα 20€ κωλαράκι 25€ η γνωστη υπηρεσια-τσατσα του σπιτιου(με τα γυαλια)
Διδύμου 18 υπερυψωμένο ισόγειο: Ναταλι μιλφ που θελει να σε ξεπεταξει με ακα 20€
Διδύμου 20 Ελενη ψηλο ατσουμπαλο αλλα καλο σωμα χαζο υφος με τις γνωστες υπηρεσιες (μαγαζι Λολας)20€
Αλκιβιάδου 16α Κατερινα (κρητικια)ψηλή μιλφ ακα+πρωκτικο 20€
Αλκιβιάδου 16β Μια κυρια της αυλης του Τσαρου της Ρωσιας (πρωτη φορα εγω τουλαχιστον την βλεπω) 45 με 50 χρονων κοντουλα βαμμενη με ολοσωμο συνολακι και ακα+κολαρακι στα 20€
Αλκιβιάδου 16γ Η γνωστη μας Σονια με τις ΙΔΙΕΣ υπηρεσιες στα 20€
Φωκαιας ειναι αναξια σχολιασμου οι περιγραφες εκτος απο το 17β και τα κανονια της Σελενας
σε κολοκυνθους παλι εμφανιστηκε ο "Κωστας" ο γνωστος: (ματι γυλου-ο Αυλωνιτης ταβερνιαρης) ελα φιλαρακι εχω κατι κοπελες σε ενα μαγαζι για μιση για μια ωρα οσο θελεις εσυ ειναι πολυ καλες,δωσε τηλεφωνο του λεω,ααα δεν γινεται πρεπει να παμε μαζι αν δεν σου αρεσει φευγεις.Ενταξει του λεω αλλη φορα και καθως παω να την κανω μου ζηταει να του δωσω λεφτα για να πιει κανα καφε εδω ρε μαστορα μαζευουμε για να γαμησουμε σε εσενα θα τα δωσουμε του λεω και αααααααααννννν γκαζωνω και την κανω για σπιτι (παλι με Λαζοπουλο την εβγαλα)
Συναγωνιστες μια Λαουρα που δουλευε 3η βαρδια πριν κανα μηνα στην Φωκαιας 22 ξερουμε που ειναι? Λεπτη και αβυζη με κουλουρι. ευχαριστω
Απορω πως πανε ορισμενοι ελληνες μεταξουργειο..πηγα χθες πρωτη φορα και σιχαθηκα .Ολοι οι πακιστανοτετοιοι εκει, μεσα στη βρωμα τα σπιτια και οι τανες με εξαιρεση 2-3 για τα μπαζα.Για 5 ευρω λιγοτερα νομιζω ειναι κοροιδια να διακινδυνευουμε την υγεια μας.
Ναι ναι να πας Ταϋλάνδη που είναι όλα καθαρά εκει :Ρ
Ναι ετσι ειναι φιλαρακι!! δεν παιζαιτε το Μαριαννακι!το γουσταρι αυτο που κανει!!Η Μαριάννα , για όσους την ξέρουν , από Φωκαίας 27Β βρίσκεται τώρα Ιάσωνος 44. Καλή μέσα (παλιότερα είχα κάνει κριτική).
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
και εσυ που το ξερεις...? εχεις παει μαζι της?Ναι ετσι ειναι φιλαρακι!! δεν παιζαιτε το Μαριαννακι!το γουσταρι αυτο που κανει!!
Το ακουσε δεν πηγε!!!!!!!!!!!και εσυ που το ξερεις...? εχεις παει μαζι της?
nionios102
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι και βγαινη με ενα μηνυμα και μονο να μας πει για το μαριανακι.και οτι εχει και φιλαρακι.Για να μας διαφιμησουν το μαριανακι... Ο polκαι εσυ που το ξερεις...? εχεις παει μαζι της?
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
'σε κολοκυνθους παλι εμφανιστηκε ο "Κωστας" ο γνωστος: (ματι γυλου-ο Αυλωνιτης ταβερνιαρης) ελα φιλαρακι εχω κατι κοπελες σε ενα μαγαζι για μιση για μια ωρα οσο θελεις εσυ ειναι πολυ καλες,δωσε τηλεφωνο του λεω,ααα δεν γινεται πρεπει να παμε μαζι αν δεν σου αρεσει φευγεις.Ενταξει του λεω αλλη φορα και καθως παω να την κανω μου ζηταει να του δωσω λεφτα για να πιει κανα καφε εδω ρε μαστορα μαζευουμε για να γαμησουμε σε εσενα θα τα δωσουμε του λεω και αααααααααννννν γκαζωνω και την κανω για σπιτι (παλι με Λαζοπουλο την εβγαλα)
και εμενα με ειχε πλησιασει μαλλον αυτος και του ειπα ακριβως το ιδιο, δωσμου τηλ και θα σε παρω εγω...και απαντησε ακριβως το ιδιο....ελπιζω μη τη πατησει κανεις και παει...
karaflas1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πηγε κανενας φuλλης να μας κανει ενημεροση για
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δεν κανεις λαθος!ρε παιχτες μια ερωτηση...
ειδα την Μαριαννα στο Φ136 και νομιζω οτι ειναι η ιδια Μαριαννα απο το Φ80!
καλα μου φανηκε ή κανω λαθος???
Η ιδια ειναι!
Επισκέπτης
Σήμερα είναι αργία φιλαράκο...δεν δουλεύουμε!τι εγινε ρε παιδια ουτε μια ενημερωση σημερα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις