Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (36 μέλη και 312 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυποι μετα τις 12 αμα κανεις καμια τσαρκα στην Λιοσιων παιζει κανας κινδυνος? Μονος σου πχ.... χωρις παρεα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Τυποι μετα τις 12 αμα κανεις καμια τσαρκα στην Λιοσιων παιζει κανας κινδυνος? Μονος σου πχ.... χωρις παρεα
φίλε, πολύ μεγάλος κίνδυνος δεν παίζει γιατί το σημείο είναι κεντρικό. πάρκαρε όμως το αμάξι ή τη μηχανή σε σωστό και εμφανές σημείο (π.χ. έξω από κανενα σπίτι αφού στα περισσότερα έχει χώρο μπροστά) και έχε λίγο το νου σου..όπως παντού..αλλά μέχρι εκεί.  

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Διάβασα την κριτική για Άννα στο Φωκαίας 19.. Η Αμάντα έφυγε, ή είναι άλλη βάρδια (βραδινή)..;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προσοχη τυπε υπαρχει αλητεια ε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παλι με δουλευεις ρε μουστακα????
Θα σου ριξω γκαζια που θα σου βουλωσουν τα σωληνακια!

φίλε, πολύ μεγάλος κίνδυνος δεν παίζει γιατί το σημείο είναι κεντρικό. πάρκαρε όμως το αμάξι ή τη μηχανή σε σωστό και εμφανές σημείο (π.χ. έξω από κανενα σπίτι αφού στα περισσότερα έχει χώρο μπροστά) και έχε λίγο το νου σου..όπως παντού..αλλά μέχρι εκεί.  

Ναι ρε τυπε , αλλα δεν θα παω και σε αλλα σπιτακια??? δεν θα περπατησω μονος μεσα στην αγρια νυχτα προς αναζητηση ηδονης???  :grin: :grin: :grin:

Εχει παει κανεις μονος του τετοια ωρα??? δεν εχει αντιμετωπισει κανα προβλημα ε???

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παλι με δουλευεις ρε μουστακα????
Θα σου ριξω γκαζια που θα σου βουλωσουν τα σωληνακια!

Ναι ρε τυπε , αλλα δεν θα παω και σε αλλα σπιτακια??? δεν θα περπατησω μονος μεσα στην αγρια νυχτα προς αναζητηση ηδονης???  :grin: :grin: :grin:

Εχει παει κανεις μονος του τετοια ωρα??? δεν εχει αντιμετωπισει κανα προβλημα ε???
νομίζω ότι με λίγο προσοχή παλεύεται. επικίνδυνη είναι πλέον όλη η αθήνα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κλειδωνόμαστε στο σπίτι.. τα μάτια ανοιχτά και η βόλτα βόλτα..

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Διάβασα την κριτική για Άννα στο Φωκαίας 19.. Η Αμάντα έφυγε, ή είναι άλλη βάρδια (βραδινή)..;
Απογευμα  ειναι η  Αμαντα.Αλλα  παντως  για την  Αννα την  πολωνεζα τοση  ομορφια δεν  εχω  δει  τοσο  καιρο που  την  βλεπω (Στραβος  ειμαι); Δεν εχω  περασει  και  ποτε  μεσα γιατι  μου  βγαζει μια  ξυνιλα στο  σαλονι.Χρονια  τωρα  δεν  βγαινει  στην  συνταξη αυτη.
Προσωπικη  μου  αποψη  βεβαια?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Απογευμα  ειναι η  Αμαντα.Αλλα  παντως  για την  Αννα την  πολωνεζα τοση  ομορφια δεν  εχω  δει  τοσο  καιρο που  την  βλεπω (Στραβος  ειμαι); Δεν εχω  περασει  και  ποτε  μεσα γιατι  μου  βγαζει μια  ξυνιλα στο  σαλονι.Χρονια  τωρα  δεν  βγαινει  στην  συνταξη αυτη.
Προσωπικη  μου  αποψη  βεβαια?

Ευχαριστώ! Σόρυ, αλλά θα σου κάνω μια πεζή ερώτηση.. Πέρα από ομορφιά.. Βυζί έχει..; Γιατί αυτό μ' ενδιαφέρει..!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυποι λετε για την Αννα την Πολωνεζα που την
ειχε ο Μαρκαριαν παλια????

Την ειχανε παρει κατι φιλοι μου...
δεν κλαψανε τα λεφτα τους... αλλα στον εναν βιαστηκε γιατι λεει
την περιμενανε σε αλλο δωματιο για παρτουζα...

κατα τα αλλα ζεστο μουνακι.... 

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Ευχαριστώ! Σόρυ, αλλά θα σου κάνω μια πεζή ερώτηση.. Πέρα από ομορφιά.. Βυζί έχει..; Γιατί αυτό μ' ενδιαφέρει..!
Βυζι  εχει μεσα  στο  σουτιεν  εξω  απο σουτιεν  δεν  ξερω.
Εμενα παντως με ενδιαφερουν τα παντα?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ο Φουτζίμ μου αρέσει για ένα απλό λόγο: Δε μπορώ να κάνω αυτά που κάνει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιλαω με μια φρικοπουρη σε ενα τσατ και η καυλα μου εχει ξεφυγει.....

50 λεει ειναι...

απολυτε κανα καλο μπουρδελο φρικοπουραδικο εχεις κατα νου δικε μου  :cum: :cum: :cum: :cum:

Νικήτας_2

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
10
Μιλαω με μια φρικοπουρη σε ενα τσατ και η καυλα μου εχει ξεφυγει.....

50 λεει ειναι...

απολυτε κανα καλο μπουρδελο φρικοπουραδικο εχεις κατα νου δικε μου  :cum: :cum: :cum: :cum:
Πιπίνου 32 ,Λίγο πιο κάτω από Πατησίων.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πιπίνου 32 ,Λίγο πιο κάτω από Πατησίων.
Ευχαριστω συναδελφε.
ελα τυπε εβλεπα τον γιωργακη :2funny:
δικε μου μορτη αστο δεν ειναι για σενα αυτο
το λεγομενο και σπιτι της catwoman
αλλα το φρικοπουρο που δουλευει εκει δεν μοιαζει στην halle berry :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
καλησπερα αδερφια!πριν 10 λεπτα γυρισα σπιτι μετα απο περασμα σε λιοσιων παρεα με συναγωνιστη μπηκαμε στο 76 πανω και ευχαριστηθηκαμε γαμησι :zfuck: :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελα τυπε εβλεπα τον γιωργακη :2funny:
δικε μου μορτη αστο δεν ειναι για σενα αυτο
το λεγομενο και σπιτι της catwoman
αλλα το φρικοπουρο που δουλευει εκει δεν μοιαζει στην halle berry :2funny:

Γιατι το λες αυτο τυπε οτι δεν ειναι για μενα???

Μεταμεσονυχτια ειναι??? Η κλεινει στις 12?

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Όπως τα γράφει και ο σεβαστός ZeroTolerance! :rockon:

Τροφωνίου 11 κάτω.Το τέλος της βόλτας μας γιατί βρήκαμε δυνατό άλογο.Η Αλίνα με έκφυλο πρόσωπο και τρομερό κώλο.Αλυσιδίτσα στη μέση που δίνει περισσότερη προστυχιά στο στυλάκι της και μέσα στο δωμάτιο κάνει τρομερό γλύψιμο στο στήθος,στην κοιλιά,στους όρχεις και στα μπούτια.Ανεκτικότατη και συμμετοχική να της γλύψεις τις τρύπες της καθώς και να της δίνεις σε στάση πισοκολλητού φαπίτσες στα κωλομέρια της.Η εξωτερική της εμφάνιση (που μοιάζει σαν πορνοστάρ των '80's),το στήσιμό της στα τέσσερα καθώς και το γλύψιμό της, την κάνουν να ξεχωρίζει απο το συφερτό.Αναμφισβήτητα λαβράκι που παίζει απογευματινή βάρδια στο συγκεκριμένο οίκημα.
Φιλε η αλινα ειναι μια μελαχροινη με πεταχτο κωλο και μετριο υψος σε ενα ψιλοσκοτεινο οικο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom