χθεσινη απογευματινη τσαρκα με τον μεγιστο panosboss (τα μεγάλα πνευματα ξανα-συναντιουνται
)στην Λιοσιων και τα περιξ.....
εχουμε και λεμε:
Μαγνησίας 1.Η μελαχρινή Αντέλα με φούλ πρόγραμμα (και λωκο) στα 20 ευρά....
Αγκύρας 12Β.Νταιαννα...για μιλφολατρες μονο...
Aγκύρας 12Α.Η Νατάσα επίσης milf μοιαζει λιγο με παλαιστη του κατς...
.
Αγκύρας 1.Κλειστό
Διδύμου 16.Η Όλγα Ρωσια μιλφ με ακα τσιμπουκι.
Διδύμου 20.Η Ρωσίδαρα milf Λόλα. Κατ εμε απο τα κορυφαια μιλφ. Απιστευτο κορμι για την ηλικια της, πολυ καλη πιπα, καλη στο δωματιο και ευχαριστη παρουσια γενικοτερα
Περασμα στα της Λιωσιων και περιξ , οπου ξαφνιαστηκαμε ευχαριστα απο καποιες πολυ ομορφες παρουσιες που συναντησαμε
Χωματιανού 11Α. Η Ελένη με καστανά μακριά μαλλιά και πολύ ωραίο σώμα. Καλουλα εμφανισιακα
Χωματιανού 11Β.Η Ρωσίδα Χριστίνα. Ξανθια , κορμαρα, 20-23 ετων, πρασινα ματια, βυζι 2αρι στητο με ρωγα καγκελο.Πανεμορφη κοπελα, αλλα λιγο ξυνη στην εκφραση του προσωπου της...
Λιοσίων 76,Λιοσίων 73Α και Λιοσίων 73Β κλειστά.
Εξηκίου 18.η Λώρι μελαχρινή κοπελα με μακρύ μαλλί και στήθος νούμερο 1.Αδιαφορη
Εξηκίου 20.Milf χοντρη με κοντό καστανό μαλλί με full πρόγραμμα.
Λιοσίων 79Α.Η Όλγα Ρουμανα μουναρα, πιπινι γαλακτος με υπεροχα εσωρουχα και καλτσοδετες...Η πιο ομορφη που ειδαμε στην τσαρκα, ακολουθει κριτικη...
Λιοσίων 79Β.Το κλου της βραδιας...Γυφτισαα δυσλεκτικη πουτανα, κοινως κεκες...Κοντη και μπασμενη μας παρουσιασε μονη της το προγραμμα "τσι τσι τσι μπουκακι, πι πι πι πι πι πι (κολαει) πιπι σοκωλητο ...κτλ...Καλτιλα οσο δεν παει!
Βέργας 2Α.Μελαχρινή γυφτορουμανα, με ασυμμετρα στηθη με ωραιο κωλο κκαι επιθετικη στο σαλονι για να περασουμε στο δωματιο
Βέργας 6Α.Μολφ μουναρα ρωσιδα με φιδισια κορμαρα. Δεν θυμαμαι ονομα, μουναρα ομως.
Βέργας 6Β.Milf Ρωσίδα λιγο παχουλουλα, με baby doll, ψιλοαδιαφορη.
Λιοσίων 91.Ψηλή,με μακρυαμαλλια , μελαχρινή κοπέλα και συμαθητικο προδωπο
Παιωνίου 47.Η Αλεξάνδρα η Ελληνίδα με ξανθό μαλλί,μπλέ ματάκια και κάποια παραπανίσα κιλά.Βαραγε μυγες το καταστημα
Αδάνων 2.Ταλαιπωρημένη προ-milf με καστανόξανθο μαλλί και ασύμμετρο σώμα. Αδιαφορη
Προύσσης 22.Η γυρολογος Βουλγαρα μιλφ Ναταλι. Μου αρεσει η κωλαρα της! την εχω παρει απειρες φορες...
Τροφωνίου 11 Αλινα. Εδω περασε ο Πανος....Σουπερ εκφυλο μωρο, απιστευτο εκφυλο χαμογελαστο μουτρακι, αλυσιδα στην μεση, καλο σωμα και σουπερ κωλος, λιρα 100 απο οτι μου ειπε ο Πανος!