Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (28 μέλη και 249 επισκέπτες)

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Τυπε μαστορατζα γαμησετα παιζει βρωμα στα Χωματιανου
Και το διδυμου 8 κατω δεν το λες και τελειως καθαρο
αλλα εχει φοβερη τσοντα του 80 τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

άρα δεν μπαίνω να πάνε να μπιμπ υπάρχουν εξίσου όμορφες σε καλά σπιτάκια...
στο 8κάτω δεν έχω μπεί το σαλόνι σε προδιαθέτει αλλά για να το λες έτσι θα είναι
πάντως έκανα edit το παραπάνω pοst μου διαβάστε το για ότι μου ξέφυγε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
άρα δεν μπαίνω να πάνε να μπιμπ υπάρχουν εξίσου όμορφες σε καλά σπιτάκια...
στο 8κάτω δεν έχω μπεί το σαλόνι σε προδιαθέτει αλλά για να το λες έτσι θα είναι
πάντως έκανα edit το παραπάνω pοst μου διαβάστε το για ότι μου ξέφυγε...

Τυπε στο Διδυμου 8 κατω ειναι τυπικος χωρος Φυλης.
Στην καθαριοτητα θα εβαζα ενα 6 στα 10.
Δεδομενου οτι στο σπιτακι της Κνιδου θα εβαζα 8 στα 10.
Νταξει δικιε μου μπες Χωματιανου αν γουσταρεις.... δεν ειναι και χοιροστασιο..  :2funny: :2funny: :2funny:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
αν έχει νιπτήρα με χαρτί όχι αφημένο χάμω αλλά σε συγκεκριμένη θέση και κρεμοσάπουνο σε μπουκαλάκι θα πάω  :2funny:
γιατι Η Έλενα είναι κουκλί!
το κνίδου είναι καλό μου είπε ο φίλος που πήρε την Νάντια κ το κορίτσι επίσης μύριζε και ωραία κ.λ.π.
και η Συλβάννα μοσχομύριζε ήταν για σπατουλάρισμα από την κορφή ως τα νύχια αλλά δεν έχω κάνει ακόμα στις ειδικές δυνάμεις και την σαρδέλα-παράσημο δεν την χρειάζομαι....
α και ξέχασα να πω ότι καλό θα είναι να βάζετε εσείς τον προφηλακτήρα και όχι αυτή γιατί νομίζει ότι είναι μπαλόνια για φούσκωμα :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν έχει νιπτήρα με χαρτί όχι αφημένο χάμω αλλά σε συγκεκριμένη θέση και κρεμοσάπουνο σε μπουκαλάκι θα πάω  :2funny:
γιατι Η Έλενα είναι κουκλί!
το κνίδου είναι καλό μου είπε ο φίλος που πήρε την Νάντια κ το κορίτσι επίσης μύριζε και ωραία κ.λ.π.
και η Συλβάννα μοσχομύριζε ήταν για σπατουλάρισμα από την κορφή ως τα νύχια αλλά δεν έχω κάνει ακόμα στις ειδικές δυνάμεις και την σαρδέλα-παράσημο δεν την χρειάζομαι....
α και ξέχασα να πω ότι καλό θα είναι να βάζετε εσείς τον προφηλακτήρα και όχι αυτή γιατί νομίζει ότι είναι μπαλόνια για φούσκωμα :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τυπε δεν προσεξα...
Γιατι οταν τελειωνω απλα πεταω την καποτα και φευγω... ερχομαι σπιτι μου και πλενομαι...
Αλλα εχει νιπτηρα το Διδυμου 8 κατω απο οσο θυμαμαι...τωρα κρεμοσαπουνο ..... δεν προσεξα  :2funny: :2funny: :2funny:
τελοςπαντων καλα βολια συναγωνιστη  :rockon: :rockon: :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μίνι τσάρκα στην Φυλής.
Βασικά πήγαινα για Μαρίνα στο Φωκ. 19, αλλά . . . .

Φωκ. 19: Η Αλίνα "στο μουνί της"
Φυλ. 59 κάτω: Η Σαμπρίνα
Φυλ. 86 άνω: Μια Μηχαέλα καινούργια νεαρά, ψηλή με καστανά σπαστά μακριά μαλλιά, ωραία - πρόστυχη παρουσία
Φυλ. 86 κάτω: η "Ισπανίδα" Αλέσια ή Λίζα, ωραίο πιπινάκι, όπου έγινε & η κατάθεση. Το είχα ξανατιμήσει παλιότερα στο άνω. Μικρό βυζάκι, αλλά θηλές κουφέτο! Ανεχτικό με καλούτσικους αναστεναγμούς, ακόμα και κατά την διάρκεια της πίπας. Η υπηρεσία στα 7 λεπτά ήρθε έξω από το δωμάτιο & ξερόβηξε. Μετά από 2 λεπτά ήρθε & χτύπησε την πόρτα. Την πρώτη φορά χαμογέλασα στην κοπέλα με νόημα. Την δεύτερη φορά η κοπέλα επιτέλους μίλησε αλλά ρωτώντας με: αν θέλω να πληρώσω για περισσότερο χρόνο! Της απάντησα φυσικά όχι & θα περιμένει μέχρι να τελειώσω. Όπως και έγινε μετά από λίγο. Καλή κοπελίτσα αλλά δεν θα ξαναπεράσω.
Φυλ. 67: Η Στεφανία του Φ.134
Φυλ. 71 κάτω: Η Λούνα
Φυλ. 73: Η Τάνια

Αυτά 

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
καλησπερα συναγωνιστες 

θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε ποτε σκεφτει πως μας αντεχοθν οι κοπελες που δουλευουν στα studio γιατι τωρα προσεξα πως ορισμενες δουλευουν διπλοβαρδια δλδ μεχρι και 14 ωρες συνεχεια  :think:

πως αντεχουν αραγε τοσα  :zfuck:  :fuck1:  :pipa1:  :pipa2:  :knockinb: και  :fuck2:

το εχετε σκεφτει ποτε μηπως ειναι λογικο να μην εχουν ορεξη πολλες φορες????

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα συναγωνιστες 

θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε ποτε σκεφτει πως μας αντεχοθν οι κοπελες που δουλευουν στα studio γιατι τωρα προσεξα πως ορισμενες δουλευουν διπλοβαρδια δλδ μεχρι και 14 ωρες συνεχεια  :think:

πως αντεχουν αραγε τοσα  :zfuck:  :fuck1:  :pipa1:  :pipa2:  :knockinb: και  :fuck2:

το εχετε σκεφτει ποτε μηπως ειναι λογικο να μην εχουν ορεξη πολλες φορες????
μας βλεπουν απλα ως χαρτονομισματα

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
μας βλεπουν απλα ως χαρτονομισματα

εσυ θα αντεχες να δουλευεις τοσες ωρες και να εχεις παντα κεφι???

αληθεια ακομα και ηταν η πιο ποθητη γυναικα στο κοσμο θα μπορουσες να το κανεις  :knockinb: τοσες ωρες συνεχεια????

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εσυ θα αντεχες να δουλευεις τοσες ωρες και να εχεις παντα κεφι???

αληθεια ακομα και ηταν η πιο ποθητη γυναικα στο κοσμο θα μπορουσες να το κανεις  :knockinb: τοσες ωρες συνεχεια????
δουλευω τοσες κ με τουσ πελατες παντα τουσ δειχνω πως εχω κεφι κ ασ περνω το μισο μεροκαματο απο τις ιεροδουλες

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σημερινή επίσκεψη σε Φυλής και Μεταξουργείο στην πρωινή βάρδια.Και έxoυμε:
Aλκιβιάδου 16Α η Ναταλύ απο Διδύμου 18 εκτάκτως λόγω περιόδου της Νταιάνας,Αλκιβιάδου 16Β η Βικτώρια ή οποία πρέπει να έχει παχύνει απο την τελευταία φορά που την είδα.Αλκιβιάδου 16Γ η Σόνια.
Διδυμου 27 η Κλαούντια αδιάφορη κοντή κοπέλα με τραχιά φάτσα με ακάποτο και πρωκτικό.
Διδύμου 8 η Μελίνα πουρό με κοντά ξανθά μαλλιά στο ισόγειο.
Φυλής 40 η Αλίνα με full παχουλή κοντή μελαμψή έχει δουλέψει Φώκαιας 17,Αχιλλέως 51 και Φυλής 61.
Φυλής 54 όροφος μια χαριτωμένη χαμογελαστή κοπέλα λεπτή,με μαλλί μέχρι τους ώμους και κανονικό πρόγραμμα.
Φώκαιας 22 υπόγειο η Άννα η γνωστή ξανθιά με πρωκτικό.Επάνω ήταν ένα γνωστό πιπινάκι με μακριά μαλλιά νομίζω Αλέξια την λένε.
Φώκαιας 24 ήταν η Στέλλα κοντοπούτανο μελαμψό γνωστή απο Φώκαιας 27 υπόγειο για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και απο Κωλοκυνθούς 63.Πρωκτικο.
Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η γνωστή ,μεγαλοκοπέλα που είναι εκεί τον τελευταίο καιρό.
Φυλής 61 ήταν η μεγαλοκοπέλα με το κοντό αγορέ μαλλί με full πρόγραμμα και είπα να την δοκιμάσω.Δεν μιλάει καλά ελληνικά η τουλάχιστων υποκρίνεται ότι δεν ξέρει απ΄
ότι κατάλαβα.Πίπα 30 δευτερολέπτων ακάποτη ,έπειτα 69 ,αφήνει ελεύθερα πιασίματα όχι δάκτυλό στο κωλαράκι.Ανέβηκε απο πάνω μου όπου χούφτωνα τα στήθη της και τις παχιές ρώγες της που είναι σαν σταφίδα,πινέζα κάτι τέτοιο.Έπειτα την πήρα απο κώλο πισοκωλλητά και αφήνει διεισδύσεις χωρίς να προσπαθεί να τις αποφύγει.
Στην αρχή μου είπε σιγά σιγά και έπειτα επιτάχυνα.Έπειτα την πήρα ιεραποστολικό απο το μουνάκι της έβγαλα καπότα και έχυσα πάνω της.Προσοχή αυτό δεν το κάνει
στο πρόγραμμα γιατί μου έβαλε τις φωνές!!Στην διάρκεια της συνουσίας μιλούσε ιταλικά.Δήλωσε ρουμάνα αλλά σίγουρα είναι Αλβανίδα γιατί μιλούσε Ιταλικά.
Το ονομά της είναι Αντίνα περίεργο όνομα.Ντίνα της λέω? Αντίνα μου ξαναλέει.
Ξαλαφρομένος απο το βαρύ φορτίο κατέβηκα προς Λιοσίων όπου προς έκπληξή μου είδα το Λιοσίων 91 ανοιχτό πρωινή βάρδια.Δεν μπαίνω λέω μέσα μην δώ τίποτα καλό να κάνειο extra μέσα μου παρουσιάστηκε μία μουνάρα αθίγγανη μεγαλοκοπέλα με κορμί φιδίσιο και μακριά μαύρα μαλλιά.Της έλειπε και ένα δόντι αλλά καλό μουνί με attitude σκύλας.Προσέφερε 69 και δεν έκανε ακάποτο και φορούσε πρόστυχα μαύρα εσώρουχα.Δεν μπήκα όμως γιατί μόλις είχα εκτονωθεί και της το είπα γιατί επέμενε να περάσω.
Τα ελληνικά της ήταν πολύ καλά μπορεί να ήταν και απο Ζεφύρι μεριά πάντως έχασα μια καλή ευκαιρία.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν το μελαμψό πιπινάκι με το ξινισμένο ύφος η Αλίνα.Και πάνω η ίδια άσχημη κοπέλα που δουλεύει διπλοβάρδιες.
Ιάσωνος 37 μια κοπέλα μέτρια σε όλα στην θέση της Δήμητρας.Με 15 μουνί τσιμπούκι με καπότα.Και με 20 ευρώ ακαποτο τσιμπούκι τελιωτικό και κώλο.
Ιάσωνος 37 όροφος ήταν η γκαβλιάρα με το μακρύ ξανθό μαλλί που δούλευε Φώκαιας 22 παλιά με πρωκτικό.Κάπια στιγμή να θυμιθώ να την δοκιμάσω.
Ιάσωνος 27 υπόγειο ήταν μια κοντούλα κοπέλα με πιασίματα και μακρύ μαύρο μαλλί μελαμψή.
Ιάσωνος 20 μεσαίο πιπινάκι άβυζο με μακρύ μαλλί λίγο πάνω από τον κώλο δεν ξέρω αν ήταν η Ανδριάννα με 69 και φιλάκια είπε η ίδια στο σαλόνι.
Ιάσωνος 20 δεξιό ήταν μια ψηλή μουνάρα με μακρια μαύρα μαλλιά αδύνατη με μαύρο string καλό μουνί τα βασικά.
Αχιλλέως 51 μια καινούρια με ξανθό μαλλι περμανάντ με όγκο και μέτριο σώμα Τάνια την λένε και κάνει ακάποτο και πρωκτικό.Τα 2 απέναντι καθώς και το 40 ήταν κλειστά.
Ιάσωνος 1 ισόγειο δεξιά ήταν η Αλεξάνδρα η Σάντρα γνωστή όμορφη κοπέλα με τα βασικά.Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά ήταν μιά κοπέλα με κοτσιδάκια λεπτή αδιάφορη.
Ιάσωνος 1 μεσαίο δεξιό κια στο αριστερό η παλιά μου γνώριμη Μαριάννα.Την έχω πάρει αρχές καλοκαιριού 3 φορές.Σήμερα το μωρό φορούσε καυτό κόκκινο κορσέ
και βρακί και μαύρες δικτυωτές κάλτσες.Είναι αρκετά έμπειρη κοπέλα κατάλαβε οτί είχα πάει πριν με άλλη γυναίκα και στεναχωρέθηκε λιγάκι.Κάνει ακάποτο.
Έπειτα την πήρα ιεραποστολικά όπου σήκωσε ψηλά τα μπούτια της και τα άνοιξε τέρμα ,δεν αποφεύγει καθόλου τις διεισδύσεις και είναι καλό αυτό.Έπειτα την πήρα πλαγιαστό.Μετά πισοκωλητό όπου και τελείωσα.
Κολωνού 47 ισόγειο μία μαύρη και στον όροφο η Μαρίνα απο Έλλης 3 παλιά απο Πολωνία εμφανώς καταβεβλημένη και πιο γερασμένη.Κολώνου 48 η Αννίτα η Πολωνέζα απο
Διδύμου 18.Και τα 3 προηγούμενα με 10 ευρώ.
Γενικές παρατηρήσεις:Oi τοξικομανείς στις γνωστές τους θέσεις έξω απο Ιάσωνος 1.Επίσης παρά πολύ ξένοι χωρίς να εργάζονται ήταν συγκεντρωμένοι έξω απο το Αραβικό
καφενείο στην κολωνού καθώς και στο Αραβικό εστιατόρειο Λεωνίδου και Ακομινάτου και σε έταιρα σημεία.Ολόκληρος στρατός ήταν δεν ξέρω προς τι αυτή η σύναξη.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φουτζιμ εισαι πρωτος!!!!μπραβο ρε τυπε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εσυ θα γραψεις ιστορια και εδω και στα μπουρδελα
αδερφε σευχαριστω.ολοι γραφουμε την ιστορια αλλος με τις ενημερωσεις αλλος με τις περιγραφες αλλος με τις λεπτομερειες
και ολοι μαζι για τη καλυτερη απολαυση που μπορουμε ναανακαλυψυμε στα σπιτακια αυτα.την επομενη χυσια θελω να τη ριξω στο
καουμποικο καπελακι της μπαρμπαρας....

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φουτζιμ καλη η πλακα... αλλα προσεξε γιατι εχω στα υποψιν
την ντενιζα

κανονισε να μπω στο δωματιο και να πατησω τα ξεραδια σου θα σε σκοτωσω μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι σαν τις παραλιες που ειμασταν θυμαμαι παλια λυκειο και ελεγε ενας εκει στο φροντιστηριο
καλοκαιρακι που καναμε θερινα μαθηματα λεει ρε μαλακες? την αλλη φορα ηταν ενα μουνι εξω στην πλαζ και εγω
ειχα καυλωσει και την γουσταρα και μπηκα μεσα στην παραλια και την εβλεπα και βαρουσα μαλακια... :2funny: :2funny: :2funny:

και εχυσα εκει μεσα... και πεταγεται ενας και λεει ποσο θα σε σκοτωνα αμα σε εβλεπα την ωρα που κολυμπαω να το κανεις αυτο  :2funny: :2funny:αδερφε η ντενισα επειδη την εχειδει καπως και νομιζει οτι ειναι κανα μοντελο που πρεπει να το
προσκυναμε γουσταρω να την ξευτυλιζω χυνοντας την χωρις να τη ξεσκιζω..στην αρχη εμπαινε στο δωματιο με υφακι ενω τωρα μπαινει
σα βρεγμενη γατα αφου ξερει οτι μπορει να τη πιτσιλισω και στη πορτα...παντως ειναι ωραιο μουνι αν και εχει βαλει λιγα κιλακια
στη κοιλιτσα τωρα τελευταια.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
για μετα τις 8 εχετε να προτεινετε κατι καλο απο φυλης μερια εγγυημενο ομως?

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
δευτερο συνεχομενο πρωινο σαββατου πηγα στην φιλης 69 στο ανω για να επισκευτω την Αννα αλλα δεν την βρηκα. παρολο που ολη την εβδομαδα που ειχε περασει ηταν τα πρωινα συμφωνα με της αναφορες πορνορεπορτερ.
στην θεση της η χριστινα που εδω και πολυ καιρο την δυπλοβαρδια την εχει γυρισει σε απογευματινη. περασα μαζι της και πραγματικα ηταν φοβερη οπως καθε φορα.
ειπα οτι μπορει να εχει ρεπο, περιοδο η δεν ξερω τι αλλο
αυτο το σαββατο (σημερα δηλαδη) κατεβηκα φιλης ακριβος για τον ιδιο σκοπο. αλλα παλι τα ιδια !!! ενω ολη την εβδομαδα διαβαζα οτι τα πρωινα ηταν η Αννα το σαββατο το πρωι ειναι η χριστινα !!!!
και σκεπτομαι, οτι η βασιλισσα του σπιτιου (χριστινα), λογο του οτι ειναι και παλαια, ισως δεν αφηνει τοπρωινι του σαββατου σε αλλη μιας και ειναι πολυ κερδοφορα μερα.
ξερει κανεις εαν ισχυει αυτο και ναι τοτε που μπορουμε να βρουμε την αννα σαββατο πρωι η κυριακη (γιατι καπου αλλου θα δουλευει).
εκτος εαν αλλαζουν αυτες τις ημερες βαρδιες    !

Επισκέπτης
(Ἐντάξει καὶ τίποτε τὸ ὀλιγώτερον πρωτότυπον ἀπὸ τὰ εὐφυολογήματα)

Daniel Defoe, in The Political History of the Devil, 1726:

"Things as certain as death and taxes, can be more firmly believed."

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Είναι ιδέα μου ή όντως η Μία
(γερμανίς, που χτυπούσε μεταμεσονύχτια νούμερα στο Κολωνού 27 και το γύρω Μετάξι)
έχει εξαφανιστεί;

Κανένας αυτόπτης;;;

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
δευτερο συνεχομενο πρωινο σαββατου πηγα στην φιλης 69 στο ανω για να επισκευτω την Αννα αλλα δεν την βρηκα. παρολο που ολη την εβδομαδα που ειχε περασει ηταν τα πρωινα συμφωνα με της αναφορες πορνορεπορτερ.
στην θεση της η χριστινα που εδω και πολυ καιρο την δυπλοβαρδια την εχει γυρισει σε απογευματινη. περασα μαζι της και πραγματικα ηταν φοβερη οπως καθε φορα.
ειπα οτι μπορει να εχει ρεπο, περιοδο η δεν ξερω τι αλλο
αυτο το σαββατο (σημερα δηλαδη) κατεβηκα φιλης ακριβος για τον ιδιο σκοπο. αλλα παλι τα ιδια !!! ενω ολη την εβδομαδα διαβαζα οτι τα πρωινα ηταν η Αννα το σαββατο το πρωι ειναι η χριστινα !!!!
και σκεπτομαι, οτι η βασιλισσα του σπιτιου (χριστινα), λογο του οτι ειναι και παλαια, ισως δεν αφηνει τοπρωινι του σαββατου σε αλλη μιας και ειναι πολυ κερδοφορα μερα.
ξερει κανεις εαν ισχυει αυτο και ναι τοτε που μπορουμε να βρουμε την αννα σαββατο πρωι η κυριακη (γιατι καπου αλλου θα δουλευει).
εκτος εαν αλλαζουν αυτες τις ημερες βαρδιες     !
Μπορεί  το σαββατο  να  παιρνη  το ρεπο  της  η  Αννα .Ελα  βρε  φιλε  η  χριστινα απο  τοτε  που  ανοιξε  το  69  το  πηγαινε  σερι  καθε  μερα  πρωι  βράδυ .Και η  Αννα  και  η χριστινα  ειναι  τα  ιδια  χρονια στην  φυλης.......  καλα  κοματια  και  τα  δυο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom