You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε μεχρι να αποφασισεις να πας θα εχει φυγει η μαυρη δικε μου
Ρε μαυρε δεν εχω ξαναπαει με μαυρη... ειμαι παρθενος σε αυτο
Δεν ντρεπεσαι? Να αγχωνεις ετσι τον παρθενο
Τεσπα δεν λεω τιποτα αλλο... θα ανεβει κριτικη.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Χθες 21/10/2010 στο Μεταξουργείο, βραδινή βάρδια στις 19.00’
Ιάσωνος 19 όροφος : Σόνια... γνωστή
Ιάσωνος 19 ισόγειο : Καστανή σοβαροφανής από Ιάσωνος 30 ισόγειο και από Φυλής 65 όροφος (παλαιότερα), με μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και τυποποιημένο κώ(ο)λο
Λεωνίδου 6 : Καστανή ψηλή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, καθημερινό χαμογελαστό πρόσωπο, αποδεκτό σώμα με ελαφρά κύφωση, μέτρια βυζιά και τυποποιημένο κώ(ο)λο
Κεραμεικού 15 ισόγειο : Τσέχα (νέα κοπέλα) με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, άπειρο ύφος με πρόχειρο χαμόγελο, σχετικά μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (όσο χρειάζεται), χορταστικά βυζιά και φουσκωμένο κώ(ο)λο
Ιάσωνος 19 όροφος : Σόνια... γνωστή
Ιάσωνος 19 ισόγειο : Καστανή σοβαροφανής από Ιάσωνος 30 ισόγειο και από Φυλής 65 όροφος (παλαιότερα), με μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και τυποποιημένο κώ(ο)λο
Λεωνίδου 6 : Καστανή ψηλή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, καθημερινό χαμογελαστό πρόσωπο, αποδεκτό σώμα με ελαφρά κύφωση, μέτρια βυζιά και τυποποιημένο κώ(ο)λο
Κεραμεικού 15 ισόγειο : Τσέχα (νέα κοπέλα) με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, άπειρο ύφος με πρόχειρο χαμόγελο, σχετικά μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (όσο χρειάζεται), χορταστικά βυζιά και φουσκωμένο κώ(ο)λο
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Χθεσινη μεταμεσονυχια επιδρομη στα σπιτακια της Φυλης... Μιας και ολη η διδυμου ηταν κλειστη
κατεληξα στα κεντρικα να αναζηταω την τυχη μου... Πηγαινα για αντριαννα αρχικα αλλα τζιφος.
Γυρισα μερικα μαγαζακια αλλα στα περισσοτερα δεν επαιζε τιποτα το καλο.. στο βαπορι πανω 2 απαραδεκτες
διαφημιζαν παρτουζα η μια με μαυρα κιλοτακια και αρκετα αδυνατη αντικειμενικα και η αλλη σαν βοδακι.
Στο κατω της μονης προδρομου στο σαλονι η σαρα η μαρα και το κακο συναποβγαλμα απο αλλοδαπους η κοπελα
μια μετρια μελαχροινη με μεγαλη περιφερεια...
Σε γενικες γραμμες τα μονα που ξεχωρισα ηταν το φυλης 84 πανω στο οποιο βγηκε ενα ξανθουλικο με ροζ κιλοτακια
θα εμπαινα σε αυτην αλλα το βαριεστημενο υφος της με ψιλοπροβληματισε... σε ενα επισης μπουρδελακι
που δεν βρισκω στο καταλογο και ειναι απο τα αριστερα του Φυλης 71 Πανω (ενα με τελειως κατασπρη πορτα) που καθως μπαινεις αριστερα εχει υαλοτουβλα ηταν εκει ενα ξανθο μουνακι που παιζει και αλκιβιαδου Γ τα πρωινα... πολυ καλο... διαφημιζε και αυτη παρτουζα με μια αλλη στα 40 ευρω αν ηθελες
Και τελικα η καταθεση εγινε στο Φυλης 59 κατω , τερμα καυλωμενος και κουρασμενος εγω... δεν ημουν για πολλες πολλες βολτες (ωστε να περπατησω τοσο ωστε να φθασω στο Φ.200 το αγαπημενο στεκι ολων μας )
η γκομενα ενα καστανο πιπινακι με γαματο κωλαρακι ωραια βυζακια και γενικα πολυ ωραιο δερματακι το οποιο με αφησε να φιλισω 2-3 φορες... Μπηκε μεσα ξεκινησε μια σχετικα καλη πιπουλα οπου ειχα ηδη γινει κονταρι ανελεητο...την διεκοψα γιατι πραγματικα θα εχυνα για μια σταση ιεραποστολικα , χυσιμο και δρομο . Η αληθεια ηταν πως δεν βιαζοταν.... καλη στο δωματιο αλλα οχι και κατι το τρομερο γενικα προτεινεται αλλα μην περιμενεις τρελα πραγματακια.. γενικα δεν κλαις τα λεφτουδακια σου αλλα οπως ειπα ημουν τερμα καυλωμενος , ξεπετατζου δεν την λες παντως , η τσατσα τυπικη.
κατεληξα στα κεντρικα να αναζηταω την τυχη μου... Πηγαινα για αντριαννα αρχικα αλλα τζιφος.
Γυρισα μερικα μαγαζακια αλλα στα περισσοτερα δεν επαιζε τιποτα το καλο.. στο βαπορι πανω 2 απαραδεκτες
διαφημιζαν παρτουζα η μια με μαυρα κιλοτακια και αρκετα αδυνατη αντικειμενικα και η αλλη σαν βοδακι.
Στο κατω της μονης προδρομου στο σαλονι η σαρα η μαρα και το κακο συναποβγαλμα απο αλλοδαπους η κοπελα
μια μετρια μελαχροινη με μεγαλη περιφερεια...
Σε γενικες γραμμες τα μονα που ξεχωρισα ηταν το φυλης 84 πανω στο οποιο βγηκε ενα ξανθουλικο με ροζ κιλοτακια
θα εμπαινα σε αυτην αλλα το βαριεστημενο υφος της με ψιλοπροβληματισε... σε ενα επισης μπουρδελακι
που δεν βρισκω στο καταλογο και ειναι απο τα αριστερα του Φυλης 71 Πανω (ενα με τελειως κατασπρη πορτα) που καθως μπαινεις αριστερα εχει υαλοτουβλα ηταν εκει ενα ξανθο μουνακι που παιζει και αλκιβιαδου Γ τα πρωινα... πολυ καλο... διαφημιζε και αυτη παρτουζα με μια αλλη στα 40 ευρω αν ηθελες
Και τελικα η καταθεση εγινε στο Φυλης 59 κατω , τερμα καυλωμενος και κουρασμενος εγω... δεν ημουν για πολλες πολλες βολτες (ωστε να περπατησω τοσο ωστε να φθασω στο Φ.200 το αγαπημενο στεκι ολων μας )
η γκομενα ενα καστανο πιπινακι με γαματο κωλαρακι ωραια βυζακια και γενικα πολυ ωραιο δερματακι το οποιο με αφησε να φιλισω 2-3 φορες... Μπηκε μεσα ξεκινησε μια σχετικα καλη πιπουλα οπου ειχα ηδη γινει κονταρι ανελεητο...την διεκοψα γιατι πραγματικα θα εχυνα για μια σταση ιεραποστολικα , χυσιμο και δρομο . Η αληθεια ηταν πως δεν βιαζοταν.... καλη στο δωματιο αλλα οχι και κατι το τρομερο γενικα προτεινεται αλλα μην περιμενεις τρελα πραγματακια.. γενικα δεν κλαις τα λεφτουδακια σου αλλα οπως ειπα ημουν τερμα καυλωμενος , ξεπετατζου δεν την λες παντως , η τσατσα τυπικη.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Επισης επειδη περασα και απο Φωκαιας...
Στο 17Α ο Τσατσος για να μας πεισει να μπουμε... ηταν ετοιμος να γινει αντρας!!!
Χουφτωνε μπροστα μας τα βυζια μιας νεαρης 18χρονης καστανης πιπινουλας οπως ελεγε... την χαιδευε , ετοιμος να μπει στο δωματιο να την γαμησει ητανε η γκομενα ηταν καλη... ειχε λιγο κοιλιτσα αλλα ηταν ωραιο.
Και στο Φωκαιας 24 πανω μια αδιαφορη καστανη τυπισσα ταλαιπωρημενη βγηκε και σαλοναριζε...
Σε γενικες γραμμες απο εμφανιση για την μεταμεσονυχτια βαρδια... εγω θα προτεινα αυτην την ξανθια που οπως ειπα δουλευει και στο Αλκιβιαδου 16Γ πρωινα... την εχω βαλει στο ματι το πιπινακι απο Φ.84 πανω με τα ροζ κιλοτακια αν και λιγο βαριεστημενο στο δωματιο μπορει να ειναι ενταξει.. και φυσικα σεε αυτο που πηγα απο το οποιο δεν εφυγα δυσαρεστημενος εγω τουλαχιστον... ολες οι αλλες.... ηταν αδιαφορες.
Καλα βολια συναγωνιστες
Στο 17Α ο Τσατσος για να μας πεισει να μπουμε... ηταν ετοιμος να γινει αντρας!!!
Χουφτωνε μπροστα μας τα βυζια μιας νεαρης 18χρονης καστανης πιπινουλας οπως ελεγε... την χαιδευε , ετοιμος να μπει στο δωματιο να την γαμησει ητανε η γκομενα ηταν καλη... ειχε λιγο κοιλιτσα αλλα ηταν ωραιο.
Και στο Φωκαιας 24 πανω μια αδιαφορη καστανη τυπισσα ταλαιπωρημενη βγηκε και σαλοναριζε...
Σε γενικες γραμμες απο εμφανιση για την μεταμεσονυχτια βαρδια... εγω θα προτεινα αυτην την ξανθια που οπως ειπα δουλευει και στο Αλκιβιαδου 16Γ πρωινα... την εχω βαλει στο ματι το πιπινακι απο Φ.84 πανω με τα ροζ κιλοτακια αν και λιγο βαριεστημενο στο δωματιο μπορει να ειναι ενταξει.. και φυσικα σεε αυτο που πηγα απο το οποιο δεν εφυγα δυσαρεστημενος εγω τουλαχιστον... ολες οι αλλες.... ηταν αδιαφορες.
Καλα βολια συναγωνιστες
Καλημέρα έπειτα από μια σύντομη και επιλεκτική επίσκεψη στη φυλής αναφέρω:71β λούνα με πρωκτικό, 71α μάλλον μπάρμπαρα, 69 πάνω 'Αννα μελαχρινή,69 κάτω το γνωστό ξανθό μιλφ,67 νέλλη.τα καινούρια υπόγεια αμφότερα κλειστά.
Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ναι καλο μου η Βικυ ειναι με κοντο μαλλι και νταρντανα απο πολωνια και super διαθεσες
!!!!!111111
Μάγκες μήπως ξέρετε η Βίκυ σε ποιο μαγαζί εργάζεται??????
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Αυτά είναι σκηνικά τύπε.Στο 17Α ο Τσατσος για να μας πεισει να μπουμε... ηταν ετοιμος να γινει αντρας!!!
Χουφτωνε μπροστα μας τα βυζια μιας νεαρης 18χρονης καστανης πιπινουλας οπως ελεγε... την χαιδευε , ετοιμος να μπει στο δωματιο να την γαμησει ητανε
Φυλής 71 πάνω-απόγευμα, μαέστρο. Δεν είν' κακό εμφανισιακά.Μάγκες μήπως ξέρετε η Βίκυ σε ποιο μαγαζί εργάζεται??????
Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Αυτά είναι σκηνικά τύπε.
Φυλής 71 πάνω-απόγευμα, μαέστρο. Δεν είν' κακό εμφανισιακά.
Βυζολάγνε μου σε thank you very much..!!
Όντως δεν είναι άσχημο... ;)
Εμ στο λεω ρε τυπε να καταθεσουμε βιογραφικα στη φυλης, θα ειμαστε και οι πρωτοι τσατσοι και θα χουμε και τα τυχερα μαςΑυτά είναι σκηνικά τύπε.
Φυλής 71 πάνω-απόγευμα, μαέστρο. Δεν είν' κακό εμφανισιακά.
Καβλεουμπα την βικυ την εχουμε πετυχει μαζι?
Δεν πηγαινω και στο 71 ρε γαμωτο γιατι με εχει τρομοκρατησει η μπαρμπαρα ποτ με κυνηγαει όποτε περναω
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εμ στο λεω ρε τυπε να καταθεσουμε βιογραφικα στη φυλης, θα ειμαστε και οι πρωτοι τσατσοι και θα χουμε και τα τυχερα μας
Καβλεουμπα την βικυ την εχουμε πετυχει μαζι?
Δεν πηγαινω και στο 71 ρε γαμωτο γιατι με εχει τρομοκρατησει η μπαρμπαρα ποτ με κυνηγαει όποτε περναω
Τυπε μολις εσυ καταθεσεις βιογραφικο στη Φυλης για τσατσος
την αλλη μερα θα παω και εγω στην μαυρη
Την εβλεπα εφιαλτες αποψε δικιε μου.... ειχε ερθει σπιτι μου λεει
και με ρωτουσε "ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ???? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ... " ξυπνησα τρομαγμενος
μααααυρη μααααυρη μαυρη μου κεις κανει τη ντοι μουυ μααααυρη.
Σιλα RULES
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Το θέμα είναι τι λέει μέσα...Όντως δεν είναι άσχημο... ;)
Θα την έχουμε πετύχει σε καμιά απογευματινή έφοδο. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_044.gif[/img[/URL]]Καβλεουμπα την βικυ την εχουμε πετυχει μαζι?
Ακούς 71 και σε πάει [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Eklig/smilie_iek_027.gif[/img[/URL]] ε μυσταρά; [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_046.gif[/img[/URL]]
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
ενταξει απο εμφανιση αλλα απο υπηρεσιες περιμενω απαντηση να το δοκιμασω αν αξιζει σημερα το απογευμαΒυζολάγνε μου σε thank you very much..!!
Όντως δεν είναι άσχημο... ;)
Θα την έχουμε πετύχει σε καμιά απογευματινή έφοδο. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_044.gif[/img[/URL]]
Ακούς 71 και σε πάει [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Eklig/smilie_iek_027.gif[/img[/URL]] ε μυσταρά; [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_046.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Με αγαπαει λεμε η κοπελα, όσο αγαπαει εσενα η τιτικα και ακομα περισσότερο!
Μου ριχνει κατι καλημερίσματα :tickedoff: :2funny:. Έκτοτε που αρνηθηκα να της γλειψω το γκώλο [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/MSN/smilie_msn_036.gif[/img[/URL]] με κυνηγαει με τη σφεντονα [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Sonstige/smilie_sonst_001.gif[/img[/URL]]
[QUOTE="Boldemort, post: 2295748"]
Τυπε μολις εσυ καταθεσεις βιογραφικο στη Φυλης για τσατσος
την αλλη μερα θα παω και εγω στην μαυρη
[/quote]
Θα σε παω βαρβακειο για εκπαίδευση τυπε :headbang3:
Εκει θα δεις ολη την αφρικη :boobies: [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_012.gif[/img[/URL]]
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Έκτοτε που αρνηθηκα να της γλειψω το γκώλο http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/MSN/smilie_msn_036.gif[/img[/URL]] με κυνηγαει με τη σφεντονα [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Sonstige/smilie_sonst_001.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Γιατί δε της τον έγλειψες ρε παπαρδέλα;;; Δεν ήταν πρέπον τύπε και λίγα σου κάνει!!! [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_020.gif[/img[/URL]]
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
[/img]
Θα σε παω βαρβακειο για εκπαίδευση τυπε
Εκει θα δεις ολη την αφρικη http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_012.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Ε πρεπει τυπε... γιατι με εχω απογοητευσει..
Θα πρεπε ηδη να την εχω πηδηξει 4-5 φορες την μαυρη :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Το θέμα είναι τι λέει μέσα...
Όχι σπουδαία πράγματα, απλά εγώ έχω ένα κολληματάκι με τις νταρντάνες..
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Α την έχεις πιτσιλίσει δηλαδή. Φημίζεται η Πολωνία για τα πληθωρικά πουλέν μάστορα.Όχι σπουδαία πράγματα, απλά εγώ έχω ένα κολληματάκι με τις νταρντάνες..
Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ενταξει απο εμφανιση αλλα απο υπηρεσιες περιμενω απαντηση να το δοκιμασω αν αξιζει σημερα το απογευμα
Suncity, είναι θέμα γούστου...
Όπως είπα και πριν, δεν λέει πολλά μέσα, αλλα θα συμφωνήσω με το βυζολάγνο οτι τα Πολωνικά πουλέν είναι πορνοκαυλόπληθωρικά!!!
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Μαργαρίτα ...Σωστό το πορνοενστικτό σου ;)Σε γενικες γραμμες τα μονα που ξεχωρισα ηταν το φυλης 84 πανω στο οποιο βγηκε ενα ξανθουλικο με ροζ κιλοτακια
θα εμπαινα σε αυτην αλλα το βαριεστημενο υφος της με ψιλοπροβληματισε...
Τύπε σα νεα παραλαβή στο 59 μου ακούγεται αυτή.Συγκράτησες όνομα?η γκομενα ενα καστανο πιπινακι με γαματο κωλαρακι ωραια βυζακια και γενικα πολυ ωραιο δερματακι το οποιο με αφησε να φιλισω 2-3 φορες... Μπηκε μεσα ξεκινησε μια σχετικα καλη πιπουλα οπου ειχα ηδη γινει κονταρι ανελεητο...την διεκοψα γιατι πραγματικα θα εχυνα για μια σταση ιεραποστολικα , χυσιμο και δρομο . Η αληθεια ηταν πως δεν βιαζοταν.... καλη στο δωματιο αλλα οχι και κατι το τρομερο γενικα προτεινεται αλλα μην περιμενεις τρελα πραγματακια.. γενικα δεν κλαις τα λεφτουδακια σου αλλα οπως ειπα ημουν τερμα καυλωμενος , ξεπετατζου δεν την λες παντως , η τσατσα τυπικη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις