Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (26 μέλη και 186 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αξιε συναγωνιστη καλησπερα κ με συγχωρεις που επεμβαινω στον συλλογισμο σου, επιδη ειμαι κ εγω της ιδιας αποψης (προεχει ο χρονος κ οι υπηρεσιες κ μετα η εμφανιση η ηλικια κ ολα τα αλλα). κ επιδη σε ακουω γνωστη του μπουρδελοχωρου, αν θες κ μπορεις γραψε μου μερικες καλες προτασεις σου,για ανεση χρονου χωρις βιασινες κ 10λεπτα. Ευχαριστω εκ των προτερων κ σορυ αν ενοχλησα

Οχι ρε δικιε μου.. αραξε τι να ενοχλεις.
Λοιπον... Η Αντριαννα ειναι φοβερη απο Διδυμου 18 πανω.
Μετα Φυλης 200 απογευματα κυριως με το που δεις μια τσατσα μεγαλη σε ηλικια με γυαλια μεγαλα... μυωπικα
μπες... η κυρα Αγγελικη ξηγιεται σπαθι... παιζει να ειναι απο τις καλυτερες υπηρετριουλες .
Και εγω προσωπικα προτεινω... αν και δεν το εχω δοκιμασει ακομη αλλα σιγουρα θα το δοκιμασω... το Λ.Ιωνιας12
ακριβως στον δρομο πανω απο τον σταθμο της Αττικης.

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μετα Φυλης 200 απογευματα κυριως με το που δεις μια τσατσα μεγαλη σε ηλικια με γυαλια μεγαλα... μυωπικα
μπες... η κυρα Αγγελικη ξηγιεται σπαθι... παιζει να ειναι απο τις καλυτερες υπηρετριουλες .
Και εγω προσωπικα προτεινω... αν και δεν το εχω δοκιμασει ακομη αλλα σιγουρα θα το δοκιμασω... το Λ.Ιωνιας12
αξιε χυστη μου Thanks , απλα δεν καταλαβα, για την αγγελικη , μιλας οτι γαμας την τσατσα? για κανε μια επεξηγηση

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
θα πας λ ιωνιας στη μαυρη?αντε να γραφτει και καμμια κριτικη και για αυτη

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
η μαυρουλα ειναι πολυ φιλοτιμη και πολυ σεξυ και ο τσατσος και γαμω τους μαγκες.εχω παει 3 φορες και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αξιε χυστη μου Thanks , απλα δεν καταλαβα, για την αγγελικη , μιλας οτι γαμας την τσατσα? για κανε μια επεξηγηση

Οχι ρε τυπε δεν πηδας την τσατσα  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Αλλα οταν η τσατσα ειναι σπαθι... σπανια η κοπελα θα ειναι βρωμα. Μην ακους τι λενε
Οι πιο πολλες που δεν ειναι ντιβες μιλημενες απο την υπηρεσια ειναι... τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω.
Εχει να κανει και με την κοπελα αλλα ειναι νταξει μαγαζακι το Φ.200 και ειδικα απογευματα.

Ετσι λεω επειδη δεν εχω παει ποτε με μαυρη..

η μαυρουλα ειναι πολυ φιλοτιμη και πολυ σεξυ και ο τσατσος και γαμω τους μαγκες.εχω παει 3 φορες και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.

Αυτο φανταζομαι και εγω... φαινεται αλλωστε και απο την εκφραση της οτι δεν θα ειναι καθαρμα στο δωματιο  :boobies: :boobies: :boobies:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
γραψε και κριτικη για την μαυρη μετα γιατι ψηνομαι και εγω να παω...λες να σε προλαβω νωριτερα?πρωινη την βρισκουμε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μεχρι να αποφασισεις να πας θα εχει φυγει η μαυρη δικε μου :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στο Μεταξουργείο απόψε 21/10/2010 περίπου στις 17.30'

Επειδή βρισκόμουν στο Χαλάνδρι που είναι πολύ κοντά με το Μεταξουργείο  :cheesy: , σκέφθηκα να πάω από τα πορνο-καταστήματα της περιοχής περισσότερο από πληροφοριακό ενδιαφέρον παρά από υπερ-καυλωτική διάθεση.

Ξεκίνησα με το φως της ημέρας και τέλειωσα βράδυ...

όπως λένε ήμουνα νιος και γέρασα!

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ
Στη σκάλα ανέβαιναν δέκα πακιστανοί μαζί με εμένα και κατέβαιναν άλλοι δέκα. Ένας φταρνίσθηκε και κάποιος άλλος κοίταξε προς τον ουρανό σαν να είδε τον Αλλάχ (βοήθεια μας), κοιτάζω και εγώ από περιέργεια και βλέπω ένα γατούλη να με κοιτάζει με "συμπάθεια" (βλέπε φωτογραφία). Στο προ-θάλαμο του μπουρδέλου μας περίμενε η τσατσά με ανοικτή την πόρτα. Περνάμε μέσα και μας πληροφορεί (η τσατσά) ότι η κοπέλα είναι στο πορνο-θάλαμο με πελάτη. Αναγκαστικά καθόμαστε στο σαλόνι και περιμένουμε. Σε λίγο βγαίνει μια χοντρούλα (παραπάνω από αυτό που "επιτρέπεται" ως προς τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια), μελαχρινή με τα μαλλιά βουτηγμένα στο τζελ, αθώο και ανυποψίαστο βλέμμα καμπίσιας καταγωγής, μέτρια στο ύψος, μικρά βυζιά και υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/84550130212721161983.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 43[/color]
Επιλέγω να μην επισκεφθώ το πορνο-κατάστημα της Ιάσωνος 43, δεδομένου ότι θα ήταν η Μαρία η βυζαρού, οπότε αρκέσθηκα να το φωτογραφίσω από το ελικόπτερο και να συνεχίσω στα παρακάτω...

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/12884149837853677444.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Δήμητρα[/color] μελαχρινή με μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πρόστυχο ύφος και πουτανίσια διάθεση, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα, μέτρια βυζιά και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο όλα μέσα σε μαύρο εγκληματικό εσώρουχο
Ακάπωτο και πρωκτικό στα 15e

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Μαρία[/color] από Φωκαίας 22 (παλαιότερα) με ξανθά μαλλιά extenions μέχρι την μέση, αυτοπαρουσιαζόμενη, συμπαθητικό πρόσωπο με ύφος πρόκλησης, μέτρια στο ύψος, λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο σε κανονικές διαστάσεις

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 27 ΥΠΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Αννούλα[/color] μελαχρινή με μαλλιά περιποιημένα μέχρι τους ώμους, μικροκαμωμένα συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, λεπτή με μικρά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο σε κανονικές διαστάσεις

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/95526856786243695022.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Μαρία[/color] μελαχρινή κοπέλα στα όρια της εμμηνόπαυσης, με μαλλιά μέχρι τους ώμους από Κολωνού 27 (παλαιότερα) βουνίσιο βλέμμα και διάθεση νοικοκυράς, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα, μέτρια κρεμαστά βυζιά και φουσκωμένο κώ(ο)λο

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Μαρία (η κουτσή)[/color] μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, χαρακτηριστικά καθημερινής κοπέλας που καλύπτονται από το προσεγμένο μακιγιάζ, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με μέτρια βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο.

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Νέα μελαχρινή[/color] κοπέλα, με κοντά μαλλιά, μάλλον λεπτή, μάλλον άπειρη, μάλλον Ρουμάνα με μικρά βυζιά και κώ(ο)λο σε ανάπτυξη

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/01304676215169616881.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Άντζελα[/color] από Κολωνού 30 όροφος (παλαιότερα), καστανόξανθα μαλλιά με προσθήκη ποστίς μέχρι τις πλάτες, λαίμαργο βουκολικό πρόσωπο, κανονικό σώμα με μικρά βυζιά και ενδιαφέρουσα περιφέρεια κώ(ο)λου

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 1 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ[/color]
[color=green]Κατερίνα[/color] μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο που εκτιμάται σε χαμηλή τοποθέτηση ως προς το κέντρο βάρους του σώματος

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 1 ΟΡΟΦΟΣ ΔΕΞΙΑ[/color]
[color=green]Μόνικα[/color] ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικό σώμα με μικρά βυζιά, μέτρια στο ύψος με ενδιαφέρουσες αναλογίες και καλοφτιαγμένο κώ(ο)λο
Σταθερή αξία για το Μεταξουργείο στα 15e

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Ντιάνα[/color] μελαχρινή με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, pearsing στο αριστερό φρύδι, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Νάντια[/color] (νέα κοπέλα) καστανόξανθα κοντά μαλλιά, πουτανίσιο ύφος, σχετικά μέτρια προς κοντή, λεπτή με αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
Στα υπόψη άμεσα...

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
16β αννα,ωραιο μελαγχροινο πιπινακι που ειχα γραψει και κριτικη στη φυλης 65β,χαρακτηριστικο της ένα μεγαλο tattoo δεξια στο πλαγιο μερος του κορμιου της
πρωι την πετιχες??

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πολύ ωραία η ανταπόκριση του farkeli με κάπως μελαγχολικές φωτογραφίες... που της δίνουν ένα αδιόρατο λυρισμό...
Διακρίνω κάποια λύπη...ή κάνω λάθος?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Σήμερα το απόγευμα ετιμήθει η καινούργια ΜΙΛΦ Αμάντα στο Φωκ. 19.
Πολύ εντυπωσιακή παρουσία στο σαλόνι. Με μαύρο φόρεμα-δίχτυ, χαμόγελο & κούνημα στο σαλόνι.
Ύστερα από μια μίνι τσάρκα χωρίς εύρεση κάτι αξιόλογου/αξιογαμήσιμου, αποφάσισα να δοκιμάσω την πολυδιαφημιζόμενη Αμάντα.  
Από κοντά δεν είναι τόσο μούναρος όπως φαίνεται στο σαλόνι. Σπασμένο σκυλέ πρόσωπο, μεγάλοι τεχνητοί "άχαροι" βύζοι.
Η κοπέλα κατά τα άλλα προσπαθεί, δίνει χώρο & χρόνο στον πελάτη, του μιλάει, τον ψυχολογεί.
Ίσως να φταίει στο ότι δεν είμαι ΜΙΛΦάκιας, αλλά πήγα για την εμπειρία.
Δεν κλαίω το 20αρικο. Απλά δεν θα ξαναπήγαινα, λόγω γούστου.

Αυτά.  

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Farkeli:ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ
Δήμητρα μελαχρινή με μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πρόστυχο ύφος και πουτανίσια διάθεση, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα, μέτρια βυζιά και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο όλα μέσα σε μαύρο εγκληματικό εσώρουχο
Στο σαλόνι η τσατσά λέει 69 και πρωκτικό και απο οτι γνωρίζω και απο συναγωνιστές η δήμητρα δεν κάνει ελεύθερο στοματικό.Ακουσές οτι όντως κάνει ακάποτο τσιμπούκι η Δήμητρα?

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
λογω αφραγκιασ λεω να κατηφορισω αυριο απο φυλησ καμια καλη να παω ρε παιδια?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολύ ωραία η ανταπόκριση του farkeli με κάπως μελαγχολικές φωτογραφίες... που της δίνουν ένα αδιόρατο λυρισμό...
Διακρίνω κάποια λύπη...ή κάνω λάθος?
Πιθανόν...  :dunno:
Ίσως, βέβαια ζήσουμε "μια ολόκληρη ζωή" χωρίς να απαντηθούν τα ερωτήματα που μας βασανίζουν...  :)

Farkeli:ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ
Δήμητρα μελαχρινή με μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πρόστυχο ύφος και πουτανίσια διάθεση, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα, μέτρια βυζιά και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο όλα μέσα σε μαύρο εγκληματικό εσώρουχο
Στο σαλόνι η τσατσά λέει 69 και πρωκτικό και απο οτι γνωρίζω και απο συναγωνιστές η δήμητρα δεν κάνει ελεύθερο στοματικό.Ακουσές οτι όντως κάνει ακάποτο τσιμπούκι η Δήμητρα?
Δεν παίρνω και όρκο.
Πάντως θα το "ελέγξω"  ;)

_______________________________________________________________________________________________

Επίσης να συμπληρώσω, εφιστώντας την προσοχή στους συναδέλφους ότι στο Κολωνού 32 όροφος, δουλεύει μια ξανθιά από Λιοσίων 76 ισόγειο (παλαιότερα) με μαλλιά μέχρι την μέση (μάλλον extensions) αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου με σχετική αποστασιοποίηση ως προς τις πουτανίσιες υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνεται (κοινώς συμπεριφορά κομοδίνου), μάλλον κοντή που με κοθρόνους (όπως λέει ο συναγωνιστής Bakalhs) προσπαθεί να (μας) ξεγελάσει στο ύψος, διαθέτει μικρά σχεδόν αόρατα βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο σε ικανοποιητική θέση ως προς το κέντρο βάρους του σώματος, που δεν αντισταθμίζει τα λοιπά "αρνητικά"

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παραλειπόμενα για το Μεταξουργείο 21/10/2010 βραδινή βάρδια στις 18.30’

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ΥΠΟΓΕΙΟ
Μαρία με κοντά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους (παλαιότερα μελαχρινή) από Φυλής 65 όροφος πριν τρία χρόνια, συμπαθητικό πρόσωπο με φιλόξενη διάθεση, μάλλον κοντή, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες, μικρά στητά βυζιά και χορευτικό κώ(ο)λο

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ
Καστανή κοπέλα με μαλλιά κατσαροειδη μέχρι τις πλάτες, επεισοδιακό βλέμμα σαν να δουλεύει σε μπακάλικο, μέτρια στο ύψος, μικρά βυζιά και χαμηλο-τοποθετημένο κώ(ο)λο σε προσομοίωση διάρροιας 

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 ΟΡΟΦΟΣ
Ελένη ή Ιονέλα όπως βαπτίσθηκε από την αφηγήτρια Εύα στο Φυλής 71 ισόγειο, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά με τετραπέρατο κώ(ο)λο τον οποίο παρέχει στις υπηρεσίες
Τα βασικά στα 15e
Με το πρωκτικό στα 20e

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επίσης...

ενδιαφέροντα θέματα

:2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom