Απογευματινό αμιγώς πεζοπόρο περίπολο στα πέριξ της Φυλής–Λιοσίων-πλατείας Αττικής με σκοπό την συνουσία και μπροστάρη έξω-θεσμικό στέλεχος πολυεθνικής:
Διδύμου 8πάνω: μια νέα για μένα μεσήλικη νταρντάνα καστανή με μαλλί ίσιο λίγο κάτω από τους ώμους fuckable για milflovers (ρεπατζού ίσως) – η τσατσά να βελτιωθεί επειγόντως στους τρόπους της νομίζει ότι κερδίζει πελάτες έτσι
Διδύμου 8κάτω: Αλεξάντρα η γνωστή με μαύρο μαλλάκι πολλή νόστιμη, δέρμα τέλειο φαίνεται στο σαλόνι τουλάχιστον είναι γκάβλα το μελανούρι τέρμα! το κακό είναι ότι έχει αδυνατίσει με αποτέλεσμα να χάσει και από τους βύζους...πάντως από ότι διαβάζω είναι ψυχρή μέσα…(πολλή ευγενικές τσατσές και οι δύο του μαγαζιού)
Διδύμου 16κάτω: Αναστασία ξανθό gilf με πιασίματα.
Διδύμου 18κάτω: αντί της Βερόνικας (‘’θορηκτό Ποτέμκιν’’ μελαχρινής νταρντάνας βαρέων-βαρών με μέτριο πρόσωπο αλλά με σφικτό κορμί και όλα τα λεφτά οι βυζούμπες της τεράστιες 5+ Έλλης3 τελευταία ) μια καστανή με τατού πάνω από το ένα μαστάρ δεν μπήκα εγώ αλλά το στέλεχος(ρεπατζού ίσως)
Διδύμου 18πάνω: Αντριάννα η γνωστή
Διδύμου 20: Λόλα η γνωστή
Φυλής 80: μια καστανόξανθη την έχω δει και αλλού εντυπωσιακή αλλά δεν μου κάνει το κλικ….
Στα αεριτζίδικα 84πάνω-κάτω, 86πάνω-κάτω δεν πηγαίνουμε ή πηγαίνουμε μόνο για μάτι οπότε μπήκαμε στο 84πάνω και ήταν μια ψιλή μελαχρινή αλόγα -στο 86 το κάτω ήταν μια 25άρα με βυζί μεγάλο για το σώμα της καθότι καλλίγραμη και καλσόν-δίχτυ γκαύλωσε πολύ ο φίλος αλλά δεν...αυτή πως την λένε την είδε κανείς σήμερα να μας πει όνομα?
Φυλής 65κάτω: μια καστανή με καλό βυζί την έχω δει και αλλού (ρεπατζού ίσως)
Φυλής 69κάτω: H Μπιάνκα η μικρούλα-μοντελέ μελαχρινή ποπο τι μωράκι είναι αυτό? (το πάνω και το κάτω Φ69 είναι καθαρά μπράβο στους ιδιοκτήτες)
Φυλής 71κάτω: η Άννα το ξανθό μοντελέ μουνί μες την γκάβλα μας είπε ότι αν περάσουμε στο δωμάτιο θα μας γαμίσει
Φυλής 71πάνω: αντί της Σάντρας της Πολωνέζας της νταρντάνας δηλαδή που είχα δει την προ-προηγούμενη Παρασκευή εκεί και τον έκοψα (καστανή χαριτωμένη με μπουτάρες σφιχτές για πολλή χούφτωμα κοντό μαλλάκι, χαριτωμένο πρόσωπο και πολύ περιποιημένη με πολύ ωραίες γόβες και βαμμένα νυχάκια)
Η Βίκη η νταρντάνα που λέτε χαριτωμένη αλλά περνάει σαν σίφουνας από το σαλόνι έλεος…
Χωματιανού το κάτω: Έλενα πολύ χαριτωμένη με μοντελέ σωματάκι ξανθούλα ζάχαρη σκέτη
Χωματιανού το πάνω: καστανό άλογο εμφανίσημο σωματότυπος βολευμπολίστριας....
Κνίδου: Η Νάντια η καστανή εμφανίσιμη με ταιριαστό για τον κανονικό σωματότυπο της βυζί (μεγάλο) την πήρε ο συνοδοιπόρος και έμεινε αρκετά ικανοποιημένος: deep throat μπουλκουμέ, ελευθέρα πιασίματα ευγενική με γλυκό χαμόγελο χαριτωμένη Ρουμάνα.
Φωκαίας 19: Η μουνάρα milf που περιγράφετε τις τελευταίες μέρες όντως είναι βγαλμένη από Αμερικανική τσόντα στην τρίχα φτιαγμένη αλλά σε συνδυασμό και με την ανακαίνιση του μαγαζιού φοβάσαι να μπεις σε ώρες αιχμής η γκόμενα όμορφη δεν την λες αλλά είναι 1000% κυκλοφορίσιμη.
Φωκαίας 17κάτω: η ξανθιά καλούλα που έχει εμφανιστεί πρόσφατα στην απογευματινή βάρδια του 71πάνω η τζούλια είναι αυτή?
Αλκαμένους 117 ή 113: Η ελαφρώς σχιστομάτα gilf η Βίκη είναι αυτή?
Αλκαμένους 117 ή 113: αδιάφορη δεν την θυμάμαι...
Αλκιβιάδου 16Α: Η Κατερίνα μεγαλοκοπέλα ατσουμπαλέιρο
Αλκιβιάδου 16Β : δεν θυμάμαι
Αλκιβιάδου 16Γ :Η γνωστή Σόνια με παράξενο πρόσωπο αλλά απίστευτο για την ηλικία της σώμα και δέρμα 45+ με τα αρτσιντάκια της....
Πιπίνου 65: μια ψιλή εντυπωσιακή όχι η Ανκα
Φυλής 134: πάνω εντυπωσιακή μελαχρινή δεν την ξέρω
Φυλής 134: κάτω μελαχρινή καλή αλλά δεν την θυμάμαι...
Φυλής 136: H γνωστή βυζαρού Μαριάννα
Φυλής 109πάνω: μια Μαρίνα η γνωστή Μilf Ρωσσίδα είναι αυτή? δεν μου άρεσε...
Φυλής 109κάτω: μια καστανή ή μελαχρινή ψιλή με τα τακούνια δεν την έχω ξαναδεί
και τέλος Μαγνησίας 11 αξιομνημόνευτη κατάθεση στην άσχημο-όμορφη γκαύλα Σιλβάννα από Brazil (Αδάνων-Χωματιανού επίσης) θα γράψω κριτική...