Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (30 μέλη και 211 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαργαρίτα ...Σωστό το πορνοενστικτό σου ;)Τύπε  σα νεα παραλαβή στο 59  μου ακούγεται αυτή.Συγκράτησες όνομα?

Ε τυπε την ειδα εγω... οταν σαλοναρισε... ωραιο μουνακι
αλλα στο δωματιο θα μας τα χαλουσε.

Τυπε οσο για το 59 οχι. Η τσατσα δεν ειπε στην αρχη ονομα και λεω μιας και θα μπω στα αρχιδια μου...
Και μεσα δεν πολυμιλησαμε...
Να σου πω την αμαρτια μου δεν σουλατσαρω πολυ στα κεντρικα...ηταν κλειστη και η διδυμου χθες και δεν ειχα και αλλη επιλογη για αυτο δεν ξερω αν ειναι νεα η παλια
εγω χθες την ειδα πρωτη φορα... αν εισαι Φυλης μετα τις 12 περνα...

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα
μετα απο την πρωτη μου εξορμηση,θα αναφερθω στην ταπεινη μου εμπειρια μια κ δεν γυρησα πολλα, ενοιωτε η ελειψη πολυ χρονου απο το σπιτι λογω συζυγου και ο φοβος μην καρφωθουμε απο κανενα ματι με εκανε να παω καρφωτος σε συγκεκριμενα
1,καταθεση στο 69α στην χριστινα που εχει αναφερθει, ενταξει δεν λεω προσχαρη κ φιλικη, ελαφρος πιο ζεστη με φιλακια κ χαδακια στον λαιμο μου, αλλα τσιμουκι μετριο κ γαμησι τυπικο.
2 καπακι περνωντας απο τροφωνιου και πηγαινωντας για το σπιτι ειδα το μπουρδελακι στο 11 και λεω δεν ριχνω απλα μια ματια μια κ ειναι στον δρομο μου? Μου ειπε πως την λενε αλινα εκ ρουμανιας , και πως κανει ακαποτο κ τελειωτικο, δεν ανεφερε για κωλο, απο εμφανιση μετρια για τα γουστα μου, δεν μπηκα ειχα γαμησι κ ολα κ δεν τρελενομουν, ισως αυτο εφτεγε που δεν μου εκανε εντυπωση, γιατι συνηθως δινω πιο βαση στην περιποιηση κ οχι τοσο σε εμφανιση ,
Εν πασει περιπτωσει,δεν ξερω αν την ξερεται , παντως στην επομενη επισκεψη μου θα επισκευτω καποια στανταρακια που μου εχει εδω προτεινει ενας συναγωνιστης  λογω ανεσης χρονου κ περιποιησης, αυτα , και καλα βολια

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ακορεστε η βικυ ειναι πολυ εντυπωσιακη εμφανισιακα,πιο εντυπωσιακη απο μπαρμπαρα,θα σ'αρεσει σιγουρα,εχω ακουσει οτι ειναι και καλη μεσα...

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες καλησπερα....κατεβαινω φυλης χθες απογευμα καυλωμενος στο φουλ{οπως παντα}και μπουκαρω στο 54 για τη καυλοντενισα
ειμαι στο σαλονι και βγαινει η ξανθια η τσατσα ...καλησπερα μου λεει καλησπερα ποια καυλα εχεις?της λεω οριστε?μου λεει...η ντενισα ειναι?ναι μου λεει καλα θα δω τι φοραει και αν με καυλωσει θα περασω της λεω...παιδι μου εισαι καλα?μια χαρα ειμαι απλα θελω πρωτα να τη δω πειραζει?καλα οπως νομιζεις μου λεει ψιλοστραβωμενα.ελα γλυκια μου (το σαλονι αδειο τα δωματια αδεια)
βγαινει η καυλα με ενα μαυρο διαφανο babydall που κοντεψα να χυσω στο σαλονι....ελα καυλα γρηγορα μεσα γιατι εχω παρκαρει παρανομα της λεω και μπαινω στο δωματιο απεναντι ενω εχω αρχισει να ξεκουμπωνω το παντελονι απο το σαλονι....ερχεται η καυλομουνα και ανοιγει τη πορτασιγα σιγα(οπως ο αντρας που γυρναει στο σπιτι του στις 5 και μπαινει στις μυτες για να μην ξυπνησει η γυναικα του αλλα αυτη ειναι πισω απο τη πορτα)τσαααα....της λεω με το καυλι ετοιμο να εκραγει...μη χυσεις πανω μου
οχι καυλα εισαι καλα?της λεω και τη ξαπλωνω στο κρεβατι...σιγα σιγα μου λεει ενω της χουφτωνω τις βυζαρες της βιαια ενω με το αλλο χερι παιζω το καυλι μου....τι μουνι εισαι εσυ ρε μωρο?σαρεσω?με εχεις καυλωσει και θα σε χυσω για τη παρτη σου καυλα μου
ενω παιζω το καυλι μου διπλα στα μουτρα της σα τρελαμενος....ντενισα σε χυνω μωρη καυλα και αρχιζω να της ριχνω τις ριπες στο προσωπο στο σωμα ενω της κανω και το babydall κυριολεκτικα μουνι...οχι ρε πουστη μου κοιτα πως με εκανες...και τι θες ρε καυλα
να σου αγορασω αλλο?σηκωνεται αρπαγμενη και μου λεει τι θα γινει με σενα καθε φορα τα ιδια?για κατσε ρε καυλα εχουμε βρεθει
5 φορες και παραπανω μου εχεις παρει 100 ευρο το λιγοτερο και συνολικα 15 λεπτα δεν εχουμε κατσει μαζι και στραβομουτσουνιαζεις?υπαρχει πιο ευκολο 20ρικο απο αυτο που σου δινω εγω?ασε που σε εχω παρει 5 φορες και μια φορα δε σε εχω ξεσκισει και γκρινιαζεις?καλα δεν ειπα και τιποτα μου λεει...εχεις αγορι ρε καυλα?της λεω φυσικα μου λεει..σε πηδαει καλα?
πολυ καλα...ε αυτος θα σε πηδαει και εγω μονο θα σε χυνω καθε φορα να με θυμασαι της λεω και ξεκαρδιστηκαμε....παντως πρεπει
μετα τις οκτω να εβγαινε μονο με το κιλοτακι γιατι το BABYDALL το εκανα πραγματικα μουνι. :) :)καλη συνεχεια αδερφια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα εσυ τυπε μαζι με τον αλλον που γουσταρει γριες
και ριγκακια και βραχιολακια του αετου και του γυπα
ειστε συλλεκτικα μελη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εδω δειτε τυποι
βγηκαν στο μπουρδελοσεργιανι οι μαθητες του απολυτου  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φουτζιμ καλη η πλακα... αλλα προσεξε γιατι εχω στα υποψιν
την ντενιζα

κανονισε να μπω στο δωματιο και να πατησω τα ξεραδια σου θα σε σκοτωσω μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι σαν τις παραλιες που ειμασταν θυμαμαι παλια λυκειο και ελεγε ενας εκει στο φροντιστηριο
καλοκαιρακι που καναμε θερινα μαθηματα λεει ρε μαλακες? την αλλη φορα ηταν ενα μουνι εξω στην πλαζ και εγω
ειχα καυλωσει και την γουσταρα και μπηκα μεσα στην παραλια και την εβλεπα και βαρουσα μαλακια... :2funny: :2funny: :2funny:

και εχυσα εκει μεσα... και πεταγεται ενας και λεει ποσο θα σε σκοτωνα αμα σε εβλεπα την ωρα που κολυμπαω να το κανεις αυτο  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο αγωνας τωρα δικαιωνεται τυπε :rockon: :2funny:

Τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αληθεια εσυ γιατι δεν πηγες απο την μαυρη?

Θες να κλεισουμε ραντεβου εξω απο το Λ. Ιωνιας
και να το παιξουμε κορωνα γραμματα ποιος θα μπει
να ενημερωσει και το κοινο εδω μετα?  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αληθεια εσυ γιατι δεν πηγες απο την μαυρη?

Θες να κλεισουμε ραντεβου εξω απο το Λ. Ιωνιας
και να το παιξουμε κορωνα γραμματα ποιος θα μπει
να ενημερωσει και το κοινο εδω μετα?  :2funny: :2funny:
τυπε δεν μαρεσουν οι αφρικανες
δεν κανουν καλο γαμησι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν κανουν καλο γαμησι

Κοιτα ουτε εγω τρελαινομαι...
αλλα θα παω... ετσι για την εμπειρια...
για αυτο το χω καθυστερησει και τοσο... μπας και βαρεθει να με βλεπει
και μου κατσει τσαμπα οποτε και να μην κανει καλο γαμησι δεν θα κλαιω το 20αρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
συναγωνιστες καλησπερα....κατεβαινω φυλης χθες απογευμα καυλωμενος στο φουλ{οπως παντα}και μπουκαρω στο 54 για τη καυλοντενισα
ειμαι στο σαλονι και βγαινει η ξανθια η τσατσα ...καλησπερα μου λεει καλησπερα ποια καυλα εχεις?της λεω οριστε?μου λεει...η ντενισα ειναι?ναι μου λεει καλα θα δω τι φοραει και αν με καυλωσει θα περασω της λεω...παιδι μου εισαι καλα?μια χαρα ειμαι απλα θελω πρωτα να τη δω πειραζει?καλα οπως νομιζεις μου λεει ψιλοστραβωμενα.ελα γλυκια μου (το σαλονι αδειο τα δωματια αδεια)
βγαινει η καυλα με ενα μαυρο διαφανο babydall που κοντεψα να χυσω στο σαλονι....ελα καυλα γρηγορα μεσα γιατι εχω παρκαρει παρανομα της λεω και μπαινω στο δωματιο απεναντι ενω εχω αρχισει να ξεκουμπωνω το παντελονι απο το σαλονι....ερχεται η καυλομουνα και ανοιγει τη πορτασιγα σιγα(οπως ο αντρας που γυρναει στο σπιτι του στις 5 και μπαινει στις μυτες για να μην ξυπνησει η γυναικα του αλλα αυτη ειναι πισω απο τη πορτα)τσαααα....της λεω με το καυλι ετοιμο να εκραγει...μη χυσεις πανω μου
οχι καυλα εισαι καλα?της λεω και τη ξαπλωνω στο κρεβατι...σιγα σιγα μου λεει ενω της χουφτωνω τις βυζαρες της βιαια ενω με το αλλο χερι παιζω το καυλι μου....τι μουνι εισαι εσυ ρε μωρο?σαρεσω?με εχεις καυλωσει και θα σε χυσω για τη παρτη σου καυλα μου
ενω παιζω το καυλι μου διπλα στα μουτρα της σα τρελαμενος....ντενισα σε χυνω μωρη καυλα και αρχιζω να της ριχνω τις ριπες στο προσωπο στο σωμα ενω της κανω και το babydall κυριολεκτικα μουνι...οχι ρε πουστη μου κοιτα πως με εκανες...και τι θες ρε καυλα
να σου αγορασω αλλο?σηκωνεται αρπαγμενη και μου λεει τι θα γινει με σενα καθε φορα τα ιδια?για κατσε ρε καυλα εχουμε βρεθει
5 φορες και παραπανω μου εχεις παρει 100 ευρο το λιγοτερο και συνολικα 15 λεπτα δεν εχουμε κατσει μαζι και στραβομουτσουνιαζεις?υπαρχει πιο ευκολο 20ρικο απο αυτο που σου δινω εγω?ασε που σε εχω παρει 5 φορες και μια φορα δε σε εχω ξεσκισει και γκρινιαζεις?καλα δεν ειπα και τιποτα μου λεει...εχεις αγορι ρε καυλα?της λεω φυσικα μου λεει..σε πηδαει καλα?
πολυ καλα...ε αυτος θα σε πηδαει και εγω μονο θα σε χυνω καθε φορα να με θυμασαι της λεω και ξεκαρδιστηκαμε....παντως πρεπει
μετα τις οκτω να εβγαινε μονο με το κιλοτακι γιατι το BABYDALL το εκανα πραγματικα μουνι. :) :)καλη συνεχεια αδερφια

:2funny: :2funny: :2funny: δεν υπαρχεις ρε μεν  :rockon: :rockon: :rockon:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Απογευματινό αμιγώς πεζοπόρο περίπολο στα πέριξ της Φυλής–Λιοσίων-πλατείας Αττικής με σκοπό την συνουσία και μπροστάρη έξω-θεσμικό στέλεχος πολυεθνικής:

Διδύμου 8πάνω: μια νέα για μένα μεσήλικη νταρντάνα καστανή με μαλλί ίσιο λίγο κάτω από τους ώμους fuckable για milflovers (ρεπατζού ίσως) – η τσατσά να βελτιωθεί επειγόντως στους τρόπους της νομίζει ότι κερδίζει πελάτες έτσι  :jerking:

Διδύμου 8κάτω: Αλεξάντρα η γνωστή με μαύρο μαλλάκι πολλή νόστιμη, δέρμα τέλειο φαίνεται στο σαλόνι τουλάχιστον είναι γκάβλα το μελανούρι τέρμα! το κακό είναι ότι έχει αδυνατίσει με αποτέλεσμα να χάσει και από τους βύζους...πάντως από ότι διαβάζω είναι ψυχρή μέσα…(πολλή ευγενικές τσατσές και οι δύο του μαγαζιού)

Διδύμου 16κάτω: Αναστασία ξανθό gilf  με πιασίματα.

Διδύμου 18κάτω: αντί της Βερόνικας (‘’θορηκτό Ποτέμκιν’’ μελαχρινής νταρντάνας βαρέων-βαρών με μέτριο πρόσωπο αλλά με σφικτό κορμί και όλα τα λεφτά οι βυζούμπες της τεράστιες 5+ Έλλης3 τελευταία ) μια καστανή με τατού πάνω από το ένα μαστάρ δεν μπήκα εγώ αλλά το στέλεχος(ρεπατζού ίσως)

Διδύμου 18πάνω: Αντριάννα η γνωστή

Διδύμου 20: Λόλα η γνωστή

Φυλής 80: μια καστανόξανθη την έχω δει και αλλού εντυπωσιακή αλλά δεν μου κάνει το κλικ….

Στα αεριτζίδικα 84πάνω-κάτω, 86πάνω-κάτω δεν πηγαίνουμε ή πηγαίνουμε μόνο για μάτι οπότε μπήκαμε στο 84πάνω και ήταν μια ψιλή μελαχρινή αλόγα -στο 86 το κάτω ήταν μια 25άρα με βυζί μεγάλο για το σώμα της καθότι καλλίγραμη και καλσόν-δίχτυ γκαύλωσε πολύ ο φίλος αλλά δεν...αυτή πως την λένε την είδε κανείς σήμερα να μας πει όνομα?

Φυλής 65κάτω: μια καστανή με καλό βυζί την έχω δει και αλλού (ρεπατζού ίσως)

Φυλής 69κάτω: H Μπιάνκα η μικρούλα-μοντελέ μελαχρινή ποπο τι μωράκι είναι αυτό?  (το πάνω και το κάτω Φ69 είναι καθαρά μπράβο στους ιδιοκτήτες)

Φυλής 71κάτω: η Άννα το ξανθό μοντελέ μουνί μες την γκάβλα μας είπε ότι αν περάσουμε στο δωμάτιο θα μας γαμίσει :2funny:

Φυλής 71πάνω: αντί της Σάντρας της Πολωνέζας της νταρντάνας δηλαδή που είχα δει την προ-προηγούμενη Παρασκευή εκεί και τον έκοψα (καστανή χαριτωμένη με μπουτάρες σφιχτές για πολλή χούφτωμα κοντό μαλλάκι, χαριτωμένο πρόσωπο και πολύ περιποιημένη με πολύ ωραίες γόβες και βαμμένα νυχάκια)
Η Βίκη η νταρντάνα που λέτε χαριτωμένη αλλά περνάει σαν σίφουνας από το σαλόνι έλεος…

Χωματιανού το κάτω: Έλενα πολύ χαριτωμένη με μοντελέ σωματάκι ξανθούλα ζάχαρη σκέτη

Χωματιανού το πάνω: καστανό άλογο εμφανίσημο σωματότυπος βολευμπολίστριας....

Κνίδου: Η Νάντια η καστανή εμφανίσιμη με ταιριαστό για τον κανονικό σωματότυπο της βυζί (μεγάλο) την πήρε ο συνοδοιπόρος και έμεινε αρκετά ικανοποιημένος: deep throat μπουλκουμέ, ελευθέρα πιασίματα ευγενική με γλυκό χαμόγελο χαριτωμένη Ρουμάνα.

Φωκαίας 19: Η μουνάρα milf που περιγράφετε τις τελευταίες μέρες όντως είναι βγαλμένη από Αμερικανική τσόντα στην τρίχα φτιαγμένη αλλά σε συνδυασμό και με την ανακαίνιση του μαγαζιού φοβάσαι να μπεις σε ώρες αιχμής η γκόμενα όμορφη δεν την λες αλλά είναι 1000% κυκλοφορίσιμη.

Φωκαίας 17κάτω: η ξανθιά καλούλα που έχει εμφανιστεί πρόσφατα στην απογευματινή βάρδια του 71πάνω η τζούλια είναι αυτή?

Αλκαμένους 117 ή 113: Η ελαφρώς σχιστομάτα gilf η Βίκη είναι αυτή?

Αλκαμένους 117 ή 113: αδιάφορη δεν την θυμάμαι...

Αλκιβιάδου 16Α: Η Κατερίνα μεγαλοκοπέλα ατσουμπαλέιρο

Αλκιβιάδου 16Β : δεν θυμάμαι

Αλκιβιάδου 16Γ :Η γνωστή Σόνια με παράξενο πρόσωπο αλλά απίστευτο για την ηλικία της σώμα και δέρμα 45+ με τα αρτσιντάκια της....

Πιπίνου 65: μια ψιλή εντυπωσιακή όχι η Ανκα

Φυλής 134: πάνω εντυπωσιακή μελαχρινή δεν την ξέρω

Φυλής 134: κάτω μελαχρινή καλή αλλά δεν την θυμάμαι...

Φυλής 136: H γνωστή βυζαρού Μαριάννα

Φυλής 109πάνω: μια Μαρίνα η γνωστή Μilf Ρωσσίδα είναι αυτή? δεν μου άρεσε...

Φυλής 109κάτω: μια καστανή ή μελαχρινή ψιλή με τα τακούνια δεν την έχω ξαναδεί

και τέλος Μαγνησίας 11 αξιομνημόνευτη κατάθεση στην άσχημο-όμορφη γκαύλα Σιλβάννα από Brazil (Αδάνων-Χωματιανού επίσης) θα γράψω κριτική...

Επισκέπτης
δεν κανουν καλο γαμησι

Eίναι λίγα χρόνια που πρωτοπήγα με μαύρη, στη Λεωνίδου και Ιασ. Ωραία κοπέλα και μου άρεσε. Η πρώτη καλή εντύπωση δεν επιβεβαιώθηκε τις 4-5επόμενες φορές με χειρότερη με μια, μουνάρα μεν, άθλια στο δωμάτιο δε, μαύρη σε ένα δωμάτιο ρύπο του άθλιου οίκου της Ιας 30β. Είναι αυτό με τις σκάλες καιτο στενότατο reception room. (Έκτοτε αν θυμάμε καλά δεν ξανανέβηκα εκείνες τις σκάλες).
Γενικώς πιοευμετάβολες από τις λευκές και αυτό όχι για καλό του πελάτη. Αυτά από τη μικρή μου πείρα.

Επισκέπτης
Απογευματινό αμιγώς πεζοπόρο περίπολο στα πέριξ της Φυλής–Λιοσίων-πλατείας Αττικής με σκοπό την συνουσία και μπροστάρη έξω-θεσμικό στέλεχος πολυεθνικής:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α, πολυεθνική τι εννοείς? Πολυεθνική εταιρεία ή πολυεθνική δύναμη (σαν του Κόσοβου π.χ.)?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Διδύμου 8πάνω: μια νέα για μένα μεσήλικη νταρντάνα καστανή με μαλλί ίσιο λίγο κάτω από τους ώμους fuckable για milflovers (ρεπατζού ίσως) – η τσατσά να βελτιωθεί επειγόντως στους τρόπους της νομίζει ότι κερδίζει πελάτες έτσι  :jerking:

Διδύμου 8κάτω: Αλεξάντρα η γνωστή με μαύρο μαλλάκι πολλή νόστιμη, δέρμα τέλειο φαίνεται στο σαλόνι τουλάχιστον είναι γκάβλα το μελανούρι τέρμα! το κακό είναι ότι έχει αδυνατίσει με αποτέλεσμα να χάσει και από τους βύζους...πάντως από ότι διαβάζω είναι ψυχρή μέσα…(πολλή ευγενικές τσατσές και οι δύο του μαγαζιού)

Διδύμου 16κάτω: Αναστασία ξανθό gilf  με πιασίματα.

Διδύμου 18κάτω: αντί της Βερόνικας (‘’θορηκτό Ποτέμκιν’’ μελαχρινής νταρντάνας βαρέων-βαρών με μέτριο πρόσωπο αλλά με σφικτό κορμί και όλα τα λεφτά οι βυζούμπες της τεράστιες 5+ Έλλης3 τελευταία ) μια καστανή με τατού πάνω από το ένα μαστάρ δεν μπήκα εγώ αλλά το στέλεχος(ρεπατζού ίσως)

Διδύμου 18πάνω: Αντριάννα η γνωστή

Διδύμου 20: Λόλα η γνωστή

Φυλής 80: μια καστανόξανθη την έχω δει και αλλού εντυπωσιακή αλλά δεν μου κάνει το κλικ….

Στα αεριτζίδικα 84πάνω-κάτω, 86πάνω-κάτω δεν πηγαίνουμε ή πηγαίνουμε μόνο για μάτι οπότε μπήκαμε στο 84πάνω και ήταν μια ψιλή μελαχρινή αλόγα -στο 86 το κάτω ήταν μια 25άρα με βυζί μεγάλο για το σώμα της καθότι καλλίγραμη και καλσόν-δίχτυ γκαύλωσε πολύ ο φίλος αλλά δεν...αυτή πως την λένε την είδε κανείς σήμερα να μας πει όνομα?

Φυλής 65κάτω: μια καστανή με καλό βυζί την έχω δει και αλλού (ρεπατζού ίσως)

Φυλής 69κάτω: H Μπιάνκα η μικρούλα-μοντελέ μελαχρινή ποπο τι μωράκι είναι αυτό?  (το πάνω και το κάτω Φ69 είναι καθαρά μπράβο στους ιδιοκτήτες)

Φυλής 71κάτω: η Άννα το ξανθό μοντελέ μουνί μες την γκάβλα μας είπε ότι αν περάσουμε στο δωμάτιο θα μας γαμίσει :2funny:

Φυλής 71πάνω: αντί της Σάντρας της Πολωνέζας της νταρντάνας δηλαδή που είχα δει την προ-προηγούμενη Παρασκευή εκεί και τον έκοψα (καστανή χαριτωμένη με μπουτάρες σφιχτές για πολλή χούφτωμα κοντό μαλλάκι, χαριτωμένο πρόσωπο και πολύ περιποιημένη με πολύ ωραίες γόβες και βαμμένα νυχάκια)
Η Βίκη η νταρντάνα που λέτε χαριτωμένη αλλά περνάει σαν σίφουνας από το σαλόνι έλεος…

Χωματιανού το κάτω: Έλενα πολύ χαριτωμένη με μοντελέ σωματάκι ξανθούλα ζάχαρη σκέτη

Χωματιανού το πάνω: καστανό άλογο εμφανίσημο σωματότυπος βολευμπολίστριας....

Κνίδου: Η Νάντια η καστανή εμφανίσιμη με ταιριαστό για τον κανονικό σωματότυπο της βυζί (μεγάλο) την πήρε ο συνοδοιπόρος και έμεινε αρκετά ικανοποιημένος: deep throat μπουλκουμέ, ελευθέρα πιασίματα ευγενική με γλυκό χαμόγελο χαριτωμένη Ρουμάνα.

Φωκαίας 19: Η μουνάρα milf που περιγράφετε τις τελευταίες μέρες όντως είναι βγαλμένη από Αμερικανική τσόντα στην τρίχα φτιαγμένη αλλά σε συνδυασμό και με την ανακαίνιση του μαγαζιού φοβάσαι να μπεις σε ώρες αιχμής η γκόμενα όμορφη δεν την λες αλλά είναι 1000% κυκλοφορίσιμη.

Φωκαίας 17κάτω: η ξανθιά καλούλα που έχει εμφανιστεί πρόσφατα στην απογευματινή βάρδια του 71πάνω η τζούλια είναι αυτή?

Αλκαμένους 117 ή 113: Η ελαφρώς σχιστομάτα gilf η Βίκη είναι αυτή?

Αλκαμένους 117 ή 113: αδιάφορη δεν την θυμάμαι...

Αλκιβιάδου 16Α: Η Κατερίνα μεγαλοκοπέλα ατσουμπαλέιρο

Αλκιβιάδου 16Β : δεν θυμάμαι

Αλκιβιάδου 16Γ :Η γνωστή Σόνια με παράξενο πρόσωπο αλλά απίστευτο για την ηλικία της σώμα και δέρμα 45+ με τα αρτσιντάκια της....

Πιπίνου 65: μια ψιλή εντυπωσιακή όχι η Ανκα

Φυλής 134: πάνω εντυπωσιακή μελαχρινή δεν την ξέρω

Φυλής 134: κάτω μελαχρινή καλή αλλά δεν την θυμάμαι...

Φυλής 136: H γνωστή βυζαρού Μαριάννα

Φυλής 109πάνω: μια Μαρίνα η γνωστή Μilf Ρωσσίδα είναι αυτή? δεν μου άρεσε...

Φυλής 109κάτω: μια καστανή ή μελαχρινή ψιλή με τα τακούνια δεν την έχω ξαναδεί

και τέλος Μαγνησίας 11 αξιομνημόνευτη κατάθεση στην άσχημο-όμορφη γκαύλα Σιλβάννα από Brazil (Αδάνων-Χωματιανού επίσης) θα γράψω κριτική...

Κορυφαιος δικιε μου  :rockon: :rockon: :rockon:
Η Σονια που δουλευει Αλκιβιαδου 16Γ ειναι και μεταμεσονυχτια σε ενα αλλο μαγαζακι της Φυλης  αυτη η τυπισσα ειναι τραβελος? γιατι κατι για αρτσιντακια λες πιο πανω... :- Η μηπως το ειπες επειδη  μας τα ρουφαει και αυτα

Μερικες παρατηρησεις εχω να κανω μονο , συμπληρωσεις δηλαδη... Καταρχην για Την Συλβανα εχουμε αναμεικτες εντυπωσεις... την βραζιλιζουσα  :fuck1: :fuck1: :fuck1: παει αυτο.
Μετα να πω για το Κνιδου 18 οτι ειναι πολυ καθαρο μεσα που εχω παει... και θυμιζει κατι απο αγαπημενη Αγαθουπολεως 54 που εκλεισε... στουντιακος χωρος σε τιμες μπουρδελακιου... η γκομενιτσα φοβερη με ωραιο βυζακι και δερματακι  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Οσο για τα Χωματιανου φερνουν παντα πιπινακια , αλλα ορισμενες φορες υπαρχει βιασυνη.. μαζευεται και κοσμος απο εκει. Πρεπει να δω αυτη την Αλεξανδρα (αν και νομιζω πως την εχω πετυχει) απο διδυμου 8 κατω που λετε... αλλα και την μπαρμπορα  :boobies: :boobies: :boobies:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ρε τι είστε εσεις? ούτε πρακτορείο ροίτερ να ήσασταν

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
@jopino: είναι της Ε.Λ.Δ.Υ.Φ, όπως λέμε και Ε.Λ.Δ.Υ.Κ κάτι τέτοιο, αλλά δουλεύει και σε πολυεθνικό μπουρδέλάκι :-):-)

@Boltermort: αρτσιντάκια γιατί λέει ότι τα γλύφει πάντως μερικά τραβέλια μπορεί κ να της μοιάζουν αλλά αυτή είναι κανονική γυνάικα κ μάλιστα στα νιάτα της θα ήταν να την πιεις στο ποτήρι αλλά μάλλον την χαλάσανε οι πλαστικές...
εντωμεταξύ είμασταν με τον φίλο και ''καθωςπρέπει'' και αφού της κάναμε και κοπλιμαν λίγο πριν φύγουμε μας λέει ''τι κανετε σε μπορντέλο εσείς'' ποπο ρε πούστη μου ακόμα και αυτές σαν όλες τις γυναίκες σκέφτονται λες κ για να πας σε μπουρδέλο πρέπει να είσαι είτε ανώμαλος είτε άσχημος, κακομοίρογλου, τρειςκαιεξίντογλου κ.λ.π. έλεος!!!

η Αλεξάνδρα είναι ακόμα γεμάτη παρόλου που έχει χάσει κιλά συνεχίζει να έχει παραπάνω περιφέρεις -κόλους κ.λ.π. θέλει και άλλο δίαιτα γιατί τώρα είναι μικρή και τις πάνε τα κιλά σε καμια 10ρια χρόνια θα είναι μπαζάκι αλλά με όμορφο πρόσωπο  :kissass:

Η Ελενα στην Χωματιανού κάτω πρέπει να τιμηθει Ρωσσίδα λεει οτι είναι κ έτσι φαίνεται αλλά τι να σου πω αν είναι από το Τατζικισταν δεν ξέρω
πάντωσ το σπίτι δρα σαν αντικαυλωτικό δεν με προδιαθέτει πέρα του ότι είναι χρέπι φαίνεται βρώμικο έχετε μπει σε αυτά τα δωμάτια?
πάντως αυτοί που κάνουν κουμάντο δεν το καταλαβαίνουν ότι αν την έβαζαν σε ένα ασ πούμε σαν το 69πάνω, Διδύμου8 πάνω-κάτω κ.λ.π. που είναι ας πούμε κιριλέ και ψιλο-καθαρα θα χαιζόντουσαν στο τάληρο?

επίσης η πιτσιρίκα Μπιάνκα στο 69κάτω τι μπεμπούλα είναι αυτή? για 18 την έκανα
αν και σου πει βέβαια και ότι είναι 16 μπορεί κ να την πιστεψεις...

Η Συλβάννα πάντως μου αρέσει αν και για τους περισσότερους είναι άσχημη..
έχει κ κάτι μπουτάκια άλλο πράμα αλλά θέλει βελτίωση στο λεκτικό της ρεπερτόριο γιατί με κάτι fuck me pusti, gavlino και κάτι τέτοια είτε σε ξεκαβλώνει είτε σε νευριάζει αλλά εμένα ευτυχώς με ''καθηστέρησε'' και το φχαριστήθηκα  ;)
όποιος πάντως υπολογίσει την ηλικία της κερδίζει 10 δωρεάν επισκέψεις στα σπιτάκια
(εξαιρούνται αυτοί που το έχουν μάθει από την ίδια) :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
φουτζιμ εισαι πρωτος!!!!μπραβο ρε τυπε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εσυ θα γραψεις ιστορια και εδω και στα μπουρδελα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε μαστορατζα γαμησετα παιζει βρωμα στα Χωματιανου
Και το διδυμου 8 κατω δεν το λες και τελειως καθαρο
αλλα εχει φοβερη τσοντα του 80 τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom