Το Λοιπον... περασα προ λιγου απο Την Λιοσιων.
(Αρχικα περασα απο Φυλης αλλα μου την εσπασε η ΓΑΜΟΛΑΙΚΗ)
και κατηφορισα...
Στο Βεργας 2 τα πραγματα ηταν πραγματικα ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΑ... Μου μυριστηκε απατη.
Και βγηκε εξω... ενα αρκουδακι να σαλοναρει που παιζει να ειδα μονο την σκια της στον τοιχο που ηταν διπλασια
απο την δικια μου
Οποιος θελει αρκουδες και ντρεπεται για το μεγεθος του πουλιου του ας παει
Δεν βλεπεις στα 10 εκατοστα!
Μετα συνεχισα λιγο πριν στριψω για την Χωματιανου.... στα αριστερα εχει 2 μπουρδελακια... ενα κατω και ενα πανω... πηγα στο κατω που εχει αυλη
και ενα σι ντι απεξω για να διωχνει τις μυγες... τα κοκκινα βελακια με οδηγουσαν...
ΜΜπαινω μεσα... με υποδεχεται ο τσατσεας - τσατσας - τσατσος... μου λεει ρωσιδακι δεν βιαζεται στο δωματιο σιγα σιγα ειμαστε εμεις εδω....
Και ξαφνικα βγαινει ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ. ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ .... Σκεφτομαι να παω να την πηδηξω (αν μου σηκωθει) μονο και μονο για την πλακα!
Μετα ανηφορισα προς Αλκιβιαδου οπου ηταν και ο αρχικος μου στοχος.
Αλκιβιαδου 16Α -> Ο Σερτζιο Μαρκαριαν... μας παρουσιασε την Βαλεντινα... ξανθια γεματη γκομενα.... ευτραφης για οσους γουσταρουν τις γεματουλες... χοντρη δεν την λες.... απλα γεματη... καμια σχεση με τα τερατοαρκουδακια της Λιοσιων... με 25 λεει εκανε και τελειωτικο και πρωκτικο και δεν κοροιδευει (ειπε) ...
Φυγαμε απο τον Μαρκαριαν και μπηκαμε ακριβως στο διπλα
Αλκιβιαδου 16Β -> Η ξΑΝΘΙΑ ρωσιδα τσατσα μας παρουσιασε την Βικτωρια... Ωραιο σωματακι... και ωραιο διαγραφομενο μουνακι... προμιλφ κατασταση.
Αλκιβιαδου 16Γ -> Μονη της μας παρουσιαστηκε μια αρκετα καλη ξανθια προμιλφ γκομενιτσα γυρω στα 25-30. Φαινοταν σιγουρη για τις κινησεις και την παρουσιαση της...Σκυλε προσωπο αλλα το κορμακι της ολα τα λεφτα. Ειχε και βυζακι 2αρι-3αρι
Τελος τα 2 τελευταια της Αλκιβιαδου δηλαδη το Β και το Γ ειναι ανακαινισμενα και αρκετα καθαρα. το Α παλιο και ετσι και ετσι απο καθαριοτητα... τα αλλα στην Λιοσιων ψιλομπιχλα κατασταση.