Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (21 μέλη και 208 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Nα διευκρινήσω για να μην με κυνηγάς μετά οτι οι κορασίδες με τα μακρυα μαλλιά δεν τα έχουν όπως η Μαρίνα απο Φώκαιας 19.Μέχρι πλάτη φτάνουν.Μου αρέσουν και εμένα τα μακρυά μαλλιά.
Για να καλυφτείς θα πρέπει να λέω μαλλιά μέχρι τον κώλο η πολύ μακριά μαλλιά.Προσπαθώ να κάνω περιγραφή για να βοηθήσω συναγωνιστές.

Είσαι σε... "καλό δρόμο"  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλακια να κτυπανε πορτες παιδια. Γιατι εχω ακουσει πως και η τσατσα της Ανκας
εχει αρχισει τα νουμερα. Εν παση περιπτωση και αντε πες οτι βγαινει η πουτανα
να σαλοναρει...δηλαδη δεν καταλαβα απο τα 10 ατομα τα 7 φευγουν και δεν ξαναρχονται
και τα αλλα 3 απλα την βλεπουν και συνεχιζουν την βολτα τους... Δηλαδη ειναι καλο να την σπας
σε καποιον που ηδη εχει πληρωσει και εχει γινει πελατης σου για χαρη καποιων οι οποιοι ουτως η αλλως δεν προκειται
να μπουν με το που δουν την πουτανα ακομη και να τους αρεσει παρα θα ερθουν ουτως η αλλως μετα απο 10 λεπτα με μιση ωρα?

Αν διαβαζετε οι τσατσαδες... σας εχω για ξυπνιες τυπισσες.
Μην κανετε τετοιες παπαριες  ;)
Αποφασισμενος να μπει ερχεται εκεινος που ξερει το ονομα της κοπελας και
το ρωταει απευθειας στην τσατσα ολοι οι αλλοι δεν ειμαστε σιγουροι.
Και ειναι μαλακια να την σπας σε εναν σιγουρο που ειναι ηδη μεσα στο δωματιο
με την ελπιδα της πλεονεξιας και της φιλαργυριας να παρεις οσους περισσοτερους γινεται
απο το σαλονι.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δε φταινε οι τσατσαδες...η καλη επαγγελματιας πουτανα που ξερει να κανει
καλα τη δουλεια της δεν αφηνει ποτε το πελατη να φυγει χωρις να χυσει...

Επισκέπτης
Στο Φώκαιας 27 στόν όροφο ήταν η μπαζογκόμενα που πρόσφερε παλιά ακάποτο γαμήσι στο Περγάμου 1 με κώλο στο πρόγραμμα αυτή την φορά δεν λέχθηκε τίποτα απο την υπηρεσία στο σαλόνι.
Πιθανότατα είναι εκείνη που εργαζόταν το απόγευμα του Σαββάτου:
Φώκαιας 27 1ος-Άννα (Αντριάννα).Αδιάφορη μελαγχροινή με διαγραφόμενο ασκό κοιλιάς.Ακάποτο.
professorx, η περιγραφή ταιριάζει;
Εν πάσει περιπτώσει, περιέγραψέ την γιατί είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

Φώκαιας 19-Αμάντα:
..Στο δωμάτιο μου ανέφερ για internet και αυτό σημαίνει οτι γνωρίζει οτι γράφουμε για αυτή....και δυστυχώς εκεί που με είχε κάνει η γκόμενα turbo η μαλακισμένη η τσατσά την φωνάζει.Μας χτύπησε και πόρτα και με ξενέρωσε κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια με μαλάκια αλλά δεν έχυσα παρόλο που ήμουν σε πλήρη στύση η Αμάντα με ευχαρίστησε ευγενικα και μου είπε οτι πρέπει να φύγει.Επειδή ξέρω οτι η Μαρίνα η ιδιοκτήτρια του οίκου αυτού διαβάζει έχω να τις πω ένα πράγμα.Δεν πρέπει η υπηρεσιά να χτυπά πόρτες και να φωνάζει την κοπέλα γιατί αγχώνει τον πελάτη.Ο Εν δυνάμει πελάτης βλέποντας αυτά ξενερώνει και αποχωρει..
Μου θύμισες την Μιλένα-Φυλής 71 άνω τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2007.Η πρώτη κουβέντα που είπε στην πρώτη συνεύρεσή μας ήταν:
"Πως με βρήκες, από το ίντερνετ;"
"Όχι" απάντησα.
Στην δεύτερη επίσκεψή μου, στα 5 λεπτά σηκώθηκε, ντύθηκε στα καλά του καθουμένου χωρίς να ενοχλήσει καθόλου η υπηρέτρια κι έφυγε."Για 5 λεπτά είναι μόνο" είπε.Την είχε ψωνίσει ήδη.
[size=20pt]"..η Αμάντα με ευχαρίστησε ευγενικα και μου είπε οτι πρέπει να φύγει.."[/size]
                                            [size=20pt] ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ[/size]

[size=20pt]Από τότε που ανακαλύφθηκε το "ευχαριστώ" χάθηκε το φιλότιμο!
[/size]

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Ναι, κακό είναι;
(Είναι αδιάθετη έως και την Παρασκευή).
Μήπως είναι καλύτερα να γίνει ένα κοινό thread για αμφότερες (Βαρβάρα και Ιουλία);

Αναφέρεστε στην Ιουλία της Φωκαίας 17 ?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι οχι,στη τζουλια απο αλκαμενους,ειναι το νεο obsession του κ.πυραυλου...

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
δε φταινε οι τσατσαδες...η καλη επαγγελματιας πουτανα που ξερει να κανει
καλα τη δουλεια της δεν αφηνει ποτε το πελατη να φυγει χωρις να χυσει...
Και  αυτές  θα  πρέπει  να προτιμάμε. Αλλά  δεν  τις  βρίσκεις  εύκολα  εγώ  αυτές  προτιμούσα  παλιότερα  και  ήμουν  και  τακτικός  πελάτης  τους .Και  δεν  έβγαινα  και  εδώ  να  γράφω  τίποτα  για  το  τι  κάνει  η  τι  κάνω .Μήπως  και  εδώ  κάνουμε  και  κακό  και  σε   εμάς και  σε  αυτές.   Παρασυρόμαστε  πολλές  φορές  από  διάφορα   που  γράφουμε .
Και  πάνω  από  όλα  είναι   η   χημεία   και  να  σε   φτιάχνει   η  κοπέλα;

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η τσατσα καλως η κακως θα κανει τη δουλεια της,στα 5-10-15 λεπτα θα χτυπησει,ειναι
στην ιδιοσυγκρασια τησ κοπελας αν θα συνεχισει η οχι,οχι στη τσατσα...προσωπικα μου εχει τυχει,να εχει φυγει και να εχει γυρισει κοπελα πισω στο δωματιο με καινουργιο προφυλακτικο για να συνεχισει μεχρι να τελειωσω,γνωστη
στη πιατσα μαλιστα...και ξερεις τι μου ειπε...εγω δεν αφηνω κανεναν χωρις να τελειωσει...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε προφεσορ ξ,μη της (αμαντα) δωσεις δευτερη ευκαρια,δεν το αξιζει,σε αφησε στα κρυα του λουτρου και εφυγε,σκεψου το...ειναι αλλες κοπελιτσες που κανουν κρα για το 20αρι και δεν τις παιρνει κανεις,δωστο σ'αυτες...

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
:pipa3:
ρε συναδελφοι πρεπει να την ξεσκισατε εχθες το βραδυ την Αννα απο Κωνσταντινουπολεως 166β 3φορες περασα (12:00,12:40,01:00) και τις 3 πρεπει να εισασταν πανω απο 10ατομα.
:dancing: ελπιζω παντος να περασατε καλα !!!

orion4

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα στο forum,
μια ερωτηση για το Φυλλης 71Α (επάνω). Εδώ και 15 μέρες περίπου ελειπε η Μπαρμπορα (!) και ήταν μια Βίκυ με λίγα πιασίματα, δίχρωμα μαλλιά. ένα tattoo αριστερά στην πλάτη με ένα καταπληκτικό χαμόγελο. Μήπως έχετε ιδέα σε πιο "σπίτι" δουλεύει τωρα που επέστρεψε η Μπ. ????

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Πρωινή σήμερα ... σπεύστε όσοι ενδιαφέρεστε
Φυλής 92 η Αλίνα
Φυλής 69 κάτω η προμιλφ Τάνια
Φυλής 69 άνω η Αννα (κατάθεση)
Φυλής 80 νεαρή μελαχρινή χαμογελαστή στην σάλα λεπτή με στήθος πλούσιο (στα υπ'όψιν άμεσα)
Φωκαίας 17 κάτω μελαχρινή με μέτριο στήθος (η Τζούλια ?)
Φωκαίας 17 άνω η "χορταστικη" Αλέξια (αποτρεπτικές κριτικές)
Φωκαίας 19 λεπτό αδύνατο μελαχρινό με μικρό στήθος

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πιθανότατα είναι εκείνη που εργαζόταν το απόγευμα του Σαββάτου:
Φώκαιας 27 1ος-Άννα (Αντριάννα).Αδιάφορη μελαγχροινή με διαγραφόμενο ασκό κοιλιάς.Ακάποτο.
professorx, η περιγραφή ταιριάζει;
Εν πάσει περιπτώσει, περιέγραψέ την γιατί είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

Φώκαιας 19-Αμάντα:Μου θύμισες την Μιλένα-Φυλής 71 άνω τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2007.Η πρώτη κουβέντα που είπε στην πρώτη συνεύρεσή μας ήταν:
"Πως με βρήκες, από το ίντερνετ;"
"Όχι" απάντησα.
Στην δεύτερη επίσκεψή μου, στα 5 λεπτά σηκώθηκε, ντύθηκε στα καλά του καθουμένου χωρίς να ενοχλήσει καθόλου η υπηρέτρια κι έφυγε."Για 5 λεπτά είναι μόνο" είπε.Την είχε ψωνίσει ήδη.
[size=20pt]"..η Αμάντα με ευχαρίστησε ευγενικα και μου είπε οτι πρέπει να φύγει.."[/size]
                                            [size=20pt] ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ[/size]

[size=20pt]Από τότε που ανακαλύφθηκε το "ευχαριστώ" χάθηκε το φιλότιμο!
[/size]
Είσαι σωστός αυτή είναι.Είναι μια κοπέλα με κοιλιά,με πρόσωπο κάπώς περίεργο,και σχεδόν κοντά μαύρα μαλλιά.Δούλευε εχθές στον όροφο απογευματινή και δεν υπάρχει περίπτωση να μην την αναγνωρίσετε απο το περίεργο βλέμμα της.Πρέπει όντως να έχει δουλέψει ως Ανδριάννα.Έχει θεαθεί στο Φωκαιας 22 υπόγειο,Φυλής 92 αριστερό,Περγάμου 1 όροφος,Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο,Ιάσωνος 37(κατά έταιρο συναγωνιστή εγώ δεν την είδα εκεί)και τέλος Φώκαιας 27 όροφος απογευματινή βάρδια.Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή και αποφυγή συνουσίας προς τους συναγωνιστές.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
φιλε προφεσορ ξ,μη της (αμαντα) δωσεις δευτερη ευκαρια,δεν το αξιζει,σε αφησε στα κρυα του λουτρου και εφυγε,σκεψου το...ειναι αλλες κοπελιτσες που κανουν κρα για το 20αρι και δεν τις παιρνει κανεις,δωστο σ'αυτες...
Και εγώ της ίδιας ακριβώς λογικής με σένα είμαι φίλε μου hardcora.Άλλα εδώ την έχω κάπως πατήσει γιατί η γκόμενα πράγματι έχει όλο το πακέτο.Και μάλλον θα της δώσω και δεύτερη ευκαιρία.Ελπίζω αν με μάθει να μένω περισσότερο χρόνο στο δωμάτιο μαζί της.Η δεύτερη μου επίσκεψη θα είναι δοκιμαστική και απο αυτή θα εξαρτηθεί αν συνεχίσω να είμαι πελάτης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το Λοιπον... περασα προ λιγου απο Την Λιοσιων.

(Αρχικα περασα απο Φυλης αλλα μου την εσπασε η ΓΑΜΟΛΑΙΚΗ)
και κατηφορισα...

Στο Βεργας 2 τα πραγματα ηταν πραγματικα ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΑ... Μου μυριστηκε απατη.
Και βγηκε εξω... ενα αρκουδακι να σαλοναρει που παιζει να ειδα μονο την σκια της στον τοιχο που ηταν διπλασια
απο την δικια μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Οποιος θελει αρκουδες και ντρεπεται για το μεγεθος του πουλιου του ας παει  :2funny:
Δεν βλεπεις στα 10 εκατοστα!

Μετα συνεχισα λιγο πριν στριψω για την Χωματιανου.... στα αριστερα εχει 2 μπουρδελακια... ενα κατω και ενα πανω... πηγα στο κατω που εχει αυλη
και ενα σι ντι απεξω για να διωχνει τις μυγες... τα κοκκινα βελακια με οδηγουσαν...
ΜΜπαινω μεσα... με υποδεχεται ο τσατσεας - τσατσας - τσατσος... μου λεει ρωσιδακι δεν βιαζεται στο δωματιο σιγα σιγα ειμαστε εμεις εδω....
Και ξαφνικα βγαινει ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ. ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ .... Σκεφτομαι να παω να την πηδηξω (αν μου σηκωθει) μονο και μονο για την πλακα!

Μετα ανηφορισα προς Αλκιβιαδου οπου ηταν και ο αρχικος μου στοχος.

Αλκιβιαδου 16Α -> Ο Σερτζιο Μαρκαριαν... μας παρουσιασε την Βαλεντινα... ξανθια γεματη γκομενα.... ευτραφης για οσους γουσταρουν τις γεματουλες... χοντρη δεν την λες.... απλα γεματη... καμια σχεση με τα τερατοαρκουδακια της Λιοσιων... με 25 λεει εκανε και τελειωτικο και πρωκτικο και δεν κοροιδευει (ειπε) ...

Φυγαμε απο τον Μαρκαριαν και μπηκαμε ακριβως στο διπλα

Αλκιβιαδου 16Β -> Η ξΑΝΘΙΑ ρωσιδα τσατσα μας παρουσιασε την Βικτωρια... Ωραιο σωματακι... και ωραιο διαγραφομενο μουνακι... προμιλφ κατασταση.

Αλκιβιαδου 16Γ -> Μονη της μας παρουσιαστηκε μια αρκετα καλη ξανθια προμιλφ γκομενιτσα γυρω στα 25-30. Φαινοταν σιγουρη για τις κινησεις και την παρουσιαση της...Σκυλε προσωπο αλλα το κορμακι της ολα τα λεφτα. Ειχε και βυζακι 2αρι-3αρι 

Τελος τα 2 τελευταια της Αλκιβιαδου δηλαδη το Β και το Γ ειναι ανακαινισμενα και αρκετα καθαρα. το Α παλιο και ετσι και ετσι απο καθαριοτητα... τα αλλα στην Λιοσιων ψιλομπιχλα κατασταση.  

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Πρωινή σήμερα ... σπεύστε όσοι ενδιαφέρεστε
Φυλής 92 η Αλίνα
Φυλής 69 κάτω η προμιλφ Τάνια
Φυλής 69 άνω η Αννα (κατάθεση)
Φυλής 80 νεαρή μελαχρινή χαμογελαστή στην σάλα λεπτή με στήθος πλούσιο (στα υπ'όψιν άμεσα)
Φωκαίας 17 άνω η "χορταστικη" Αλέξια (αποτρεπτικές κριτικές)
Φωκαίας 19 λεπτό αδύνατο μελαχρινό με μικρό στήθος  (εδω  Τζουλια)
 Αυτη  ειναι  απο  69 κατω  απογευματινη ομορφη  κοπελα ξεχναω  το  ονοματης  εχω  παει  μια  φορα  μαζι  της
και μαλιστα  ειναι και πολυ  θερμη ...
Η  τζουλια απο  οτι εχουν  γραψει ηταν  στο  φωκαιας  17  πρωινη και  το  απογευμα  στο  Φυλης  54
και εχω  παει στο  54
Τελος καταθεση  σε  Τζουλια φωκαιας  19 συμετεχει  στο κρεβατι  αλλα  απο  πιπα  χαλια.....
Και στο φυλης  65 επανω ενα  καλο μελαχρινο  με   ωραιο  κολαρακι και  καλο  στηθος στα  υποψιν σημερα  ειχα αποστολη  στην  Τζουλια

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ο κ. Φουτζίμ είναι σπουδαίος, είμαι θαυμαστής του!

Ξεροχύνει εντυπωσιακά.

Ανεμογαμεί μοναδικά.

Περιγράφει σχεδόν ιαμβικά, με επαναλαμβανόμενο μοτίβο, χωρίς αυτό να περιορίζει το οργιακό-διονυσιακό ύφος του.

Του έχω ζητήσει να με προσθέσει στο προφίλ του στους φίλους του, αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα και έχω στενοχωρηθεί...
αδερφε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...δε ξερω και πολλα απο PC γιαυτο και δεν εχω απαντησει.σε θεωρω ομως ηδη φιλαρακι μου.
η αληθεια ειναι οτι λογω δουλειας κατεβαινω σηνυθως φυλης και περιχωρα σχεδον μια φορα την εβδομαδα για τετοια γουστα και μονο.η κορυφωση για μενα ειναι αυτες οι
αντιδρασεις που εχουν τα καυλακια οταν τα χυνω και δε το περιμενουν και προσπαυω να τα περιγραψω οσο πιο λεπτομερεστερα μπορω...μεσα απο αυτες τις λεπτομερειες
προσπαυω να συμβαλω και εγω τοσο στην ενημερωση οσο και στην ψυχαγωγια των συναγωνιστων.συνεχιζουμε ολοι δυναμικα.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom