Σημερινή βραδινή καταδρομική σε Φυλής και
Μεταξουργείο.Η ΕΛΑΣ σε πλήρη ανάπτυξη με τις ομάδες ΔΙΑΣ να περιπολούν στους δρόμους με ελέγχους και συλλήψεις.
Στο Αλκιβιάδου 16α πήγα να τσεκάρω για Χριστίνα (δεν την έχω δεί) αλλά ήταν η Κατερίνα η Κρητικιά.Στο 16β ήταν μια καινούρια milf μουνάρα που επιτρέπει τελιωτικό στο
σώμα χωρίς όμως ακάποτο και τελιωτικό στο στόμα.
Διδυμου 27 μία μελαχρινή με καρέ μαλλιά και πιασιματάκια με κανονικο πρόγραμμα.
Διδύμου 20 κλειστό.Διδύμου 18 υπόγειο η Νάταλυ.Διδύμου 16 η Μαριάννα.
Διδύμου 8 η Λίλιαν στο ισόγειο και στον όροφο μια ξανθούλα με καρέ μαλλάκια αδύνατη όχι η πρωινή vfm Mαρία με τα κοτσιδάκια.
Φυλής 40 η Αλβανίδα με το κοντό μαλλί απο Φυλής 61 παλιά με ακάποτο και κώλο.
Στο Φυλής 54 όροφος καινούρια κοπέλα με μαλλί σαν μπούφος και μέτριο σώμα με ακάποτο και κώλο.
Στο Φυλής 61 μια κοπέλα παχουλή με μακριά μαύρα μαλλιά και full.
Στο Φώκαιας 24 η Στέλλα η "άπειρη" με το γέλιο αμηχανίας και με ελεύθερο στοματικό μέσα.
Στο Φώκαιας 27 στόν όροφο ήταν η μπαζογκόμενα που πρόσφερε παλιά ακάποτο γαμήσι στο Περγάμου 1 με κώλο στο πρόγραμμα αυτή την φορά δεν λέχθηκε τίποτα απο την υπηρεσία στο σαλόνι.
Κατάθεση πρώτη στον μούναρο την Αμάντα στο Φώκαιας 19.Σήμερα η κούκλα μας φορούσε μαύρα πρόστυχα εσώρουχα.Στο δωμάτιο μου ανέφερ για internet και αυτό σημαίνει οτι γνωρίζει οτι γράφουμε για αυτή.Αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της κούκλας και πέρασα φανταστικά.Άρχισε με ένα μίνι sex show και μου έφερε στο μυαλό πάλι οτι συμμετείχα σε αμερικάνικη τσόντα με μιλφ.Έβαλε τον πούτσο στα βυζιά της τα σιλικονάτα τα οποία είναι σκληρά σαν πέτρα και μου έπαιξε μία όμορφη ισπανική.
Έπειτα ακολούθησε τσιμπούκι με τις ωραίες κατακόκκινες χειλάρες.Έπειτα της έγλειψα το καθαρό μουνάκι της σε στάση 69 και αυτό μου το άφησε γιατί ήμουν καθαρός και αρωματισμένος.Στην συνέχεια πισοκωλλητό ξέρει να στήνεται και να παίζει με τον καθρέφτη και να μου λέει στα αγγλικά fuck your russian πουτάνα!!Έπειτα ιεραποστολικό
και δυστυχώς εκεί που με είχε κάνει η γκόμενα turbo η μαλακισμένη η τσατσά την φωνάζει.Μας χτύπησε και πόρτα και με ξενέρωσε κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια με μαλάκια αλλά δεν έχυσα παρόλο που ήμουν σε πλήρη στύση η Αμάντα με ευχαρίστησε ευγενικα και μου είπε οτι πρέπει να φύγει.Επειδή ξέρω οτι η Μαρίνα η ιδιοκτήτρια του οίκου αυτού διαβάζει έχω να τις πω ένα πράγμα.Δεν πρέπει η υπηρεσιά να χτυπά πόρτες και να φωνάζει την κοπέλα γιατί αγχώνει τον πελάτη.Ο Εν δυνάμει πελάτης βλέποντας αυτά ξενερώνει και αποχωρεί.Έγω μάλλον θα την δοκιμάσω αλλή μια φορά και τουλάχιστον προτρέπω και τους συναγωνιστές να το πράξουν γιατί πράγματι
η κοπέλα είναι πολύ σέξυ και το αξίζει.Προσωπικά εγώ δεν μετάνιωσα που γάμησα τέτοιο μούναρο!!
Συνεχίζω την βόλτα μου στο Φυλής 92 το δεξιό ήταν η Αλίνα και στο αριστερό μία κοπέλα μελαχρινή αδυνατούλα νόστιμη.
Φυλής 134 όροφος μια κοπέλα μετρίου βάρους με μακριά μαλλιά.Στο ισόγειο μια κοπέλα όμορφη με μακριά μαλλιά βγήκε στο σαλόνι ολόγυμνη και μας γκάβλωσε.
Στο υπόγειο ήταν μια κοπέλα καινούρια με πιασίματα μαύρα μακριά μαλλιά και πολλά τατουάζ.
Άλκαμένους 27 στον όροφο ήταν η Αλίκη η γνωστή milf.Στο Αλκαμένους 117 δούλευε μια κοπελίτσα λεπτή με ξανθιά μαλλιά πρέπει να ήταν η Νικολέττα απο Φυλής 40
δεν ξέρω αν εκεί την λένε Ελένη και έκανα την βλακεία και δεν ρώτησα την τσατσά όνομα πριν βγει και μετά δεν μου έλεγε.Πάντως δεν νομίζω να ήταν η Ελένη αυτή γιατί
λέτε οτι είναι ώριμη.Ας διευκρινήσει συναγωνιστής που ξέρει γιατι έχω απορία ενημερωτικά οτι η Νικολέττα είναι φόλα και αν ήταν αυτή απογευματινή απόψε θα την πάτησε κανείς.
Και ένα παράδοξο που έτυχε να περνάω και να το δω.Στην περγάμου στη διασταύρωση με ρεμούνου απέναντι στο υπόγειο πολυκατοικίας λειτουργεί παράρτημα της Εκκλησίας του αγιού Παντελεήμονα .Εκεί ακριβώς είχαν σπάσει το παράθυρο διαρρήκτες και ήταν δύο αστυνομικοί μέσα στον χώρο και ερευνούσαν με φακό.
Είχε μαζευτεί κόσμος και ρώτησα έναν κάτοικο και μου είπε.Ακολουθεί και ενημέρωση για το
Μεταξουργείο ευχαριστώ για την προσοχή σας.