Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (7 μέλη και 100 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Στα 10 λεπτά κτυπά πόρτα η τσατσά.Είναι συνεννοημένη με την Άνκα.
Η τσατσά ανακοίνωσε οτι:"αν θες 5 επιπλέον λεπτά πρέπει να πληρώσεις 10 ευρώ επιπλέον"!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
                       [size=20pt] ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ!!![/size]

Αα!! να μην το ξεχάσω...καλές εισπράξεις θά'χετε... :jerking: :jerking: :jerking:

Επίσης συναγωνιστές, προσέξετε την baby face κοκκινόξανθη, ανοιχτομάτα μεσήλικη και πλέον, ρωσσοειδή υπηρέτρια του [size=20pt]Φυλής 134 υπόγειο.Δήλωση της ιδίας:
    "Στα 8 λεπτά φωνάζω την κοπέλα και άντε για 2 λεπτά ακόμα.10 λεπτά, όχι παραπάνω"[/size]

Όπως πάτε, θα πουλήσετε το ρολόϊ και θα πάρετε κομπολόϊ!...
να  μετράτε τους καημούς και τους αναστεναγμούς...

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!! Οι εποχές χρονομέτρου παρήλθαν ανεπιστρεπτί!

Λόγω το πρόσφατου του γεγονότος, παρατίθεται εδώ αλλά θα τακτοποιηθεί βέβαια και στο σχετικό νήμα.
:2funny: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: εχουν ξεκινησει να ετοιμαζουν βαλιτσες για back to siberia η θα περιμενουμε λιγο ακομη? :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
πρωινη επισκεψη στη μπαρμπαρα,αποδοση 100% φουλ...δεν υπαρχει...της ελεγα θα κανουμε αυτο,θα κανουμε εκεινο,και μου ριχνει την εξης ατακα...ε,αμα με καυλωσεις,ναι...

Κύριε Χαρντ Κορρά, πρέπει να σκεφθείτε σοβαρά το να ανοίξετε thread για Εκείνη.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Περγάμου 1 άνω-Κλειστό
Περγάμου 1 κάτω-Γιάννα είπε η υπηρέτρια.
...

Νωρίς το μεσημέρι, το Περγάμου 1 ήταν εντελώς κλειστό.

Στη Ρεμούνδου μια μπολντόζα διέλυε το δρόμο.
Εισήλθαμε στη Ντενίσα η οποία μύριζε έντονα σκόρδο και ως εκ τούτου την αποβάλλαμε.

Παρακάτω, στο Αλκαμένους 113, η γνωστή ρωσίδα Άννα (Διδύμου κτλ), ολοκλήρωσε το έργο που είχε αφήσει μισοτελειωμένο η Ντενίσα.

Παραδίπλα, στο 117, η συμπαθητική μεσήλιξ Γραικύλη Έλενα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
αστ'αυτα...παλι τη τζουλια εψαχνες...

Ναι, κακό είναι;
(Είναι αδιάθετη έως και την Παρασκευή).

Μήπως είναι καλύτερα να γίνει ένα κοινό thread για αμφότερες (Βαρβάρα και Ιουλία);

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Aδερφια καλησπερα και κατευθειαν στο ψητο...πρωινες καυλες στο φουλ και αφου εχω γινει μουνι απο τη βροχη μπαινω φωκαιας 25
(αυτο με τη κιτρινη πορτα}.νεα παρουσια κατα τη τσατσα μια μελαχρινη με σκουλαρικακι στη μυτη σαλοναρισμα πρωταρας ουτε λεξη δεν εβγαλε βυζακι μικρο και ενα παραξενο κολι με περιεργο περπατημα.επειδη η λεπτομερεια κανει τη διαφορα{τουλαχιστον σε μενα}
στο γυρισμα για να φυγει και ενω χαμογελουσε αμηχανα σκονταψε και πηγε να πεσει....παρε το εικοσαρικο και φερε τη καυλα γρηγορα για να τη χυσω λεω στη τσατσα και μπαινω στο δωματιο με το καυλι στο χερι ετοιμος για σοβατισμα σπατουλαριστο...
μπαινει το μωρο μεσα πως σε λενε καυλα της λεω?only english μου λεει και μενει στασιμη με τα ματια γουρλωμενα στο πρησμενο καυλι που το επαιζα σαν ουρακοταγκος....whatyour name kαυλα? αντρεα μου λεει and where are you from? της λεω και της χουφτωνω τα βυζακια ενω τη ξαπλωνω στο κρεβατι i am from london....ΣΕ ΧΥΝΩ ΡΕ ΛΟΝΔΙΝΟ και αρχιζω και τη χυνω στο προσωπο,μαγουλα χερια
οπου τη βρησκανε τα σκαγια....what?o no no no no μου λεει και βαζει τα χερια μπροστα στα μουτρα για να καλυφθει αλλα παραμενει
ακινητη μεχρι να τελειωσω το σπατουλαρισμα...antrea you are perfect της λεω thank you μου λεει και σηκωνεται σαστισμενη γεματη
χυσια να παει να σκουπιστει.η αληθεια ειναι οτι η γκομενα δεν ελεγε και πολλα αλλα γενικα γουσταρω τα ντροπαλα καυλακια απο
κατι αλλα και καλα εμπειρα...η λεπτομερη περιγραφη που παραθετω ειναι για μερικους συναγωνιστες που τους αρεσει η λεπτομερεια
καιδεν αρεσκονται μονο στο ονομα την εμφανιση και το που δουλευει η καθε καυλα...καλη συνεχεια

ανεξαρτητα τι λενε διαφοροι για τον φουτζιμ ο τυπας για εμενα τα σπαει  :rockon: :rockon:
το κοριτσι εγινε τανακιπου και ο φιλος την αγοραζει και ουτε που να την γαμησει δεν θελει :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
αν δεν λυπομουν τα λεφτα μου και δεν κολαγα και λιγο θα το εκανα στανταρ!  :rockon:
καλες χυσοβλιες μεν!  :rockon: :rockon:
υγ. αμα ποτε το κανω σε καμια θα πω οτι με εστειλε ο φουτζιμ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φουτζιμ ο αιφνιδιαστής. Το κόνσεπτ καλέιται «αιφνίδιο χύσιμο» :2funny: :2funny: :2funny:

Αλήθεια, η φάση πόσο κρατάει? Ένα λεπτό, δύο? Σα σποτάκι φαίνεται :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ο κ. Φουτζίμ είναι σπουδαίος, είμαι θαυμαστής του!

Ξεροχύνει εντυπωσιακά.

Ανεμογαμεί μοναδικά.

Περιγράφει σχεδόν ιαμβικά, με επαναλαμβανόμενο μοτίβο, χωρίς αυτό να περιορίζει το οργιακό-διονυσιακό ύφος του.

Του έχω ζητήσει να με προσθέσει στο προφίλ του στους φίλους του, αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα και έχω στενοχωρηθεί...

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
19/10 πρωινή βάρδια:

Διδυμου 8κάτω: Αλεξάνδρα, με ικανοποιητικό βυζάκι, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16: Εύα η γνωστή ευτραφής μεσήλιξ.
Διδύμου 18κάτω: Βαλεντίνη, ευτραφής μικρή σε ηλικία, άβυζη με full πρόγραμμα.
Διδύμου 18άνω: Αντριάννα, τα λόγια περισσεύουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Aδερφια καλησπερα και κατευθειαν στο ψητο...πρωινες καυλες στο φουλ και αφου εχω γινει μουνι απο τη βροχη μπαινω φωκαιας 25
(αυτο με τη κιτρινη πορτα}.νεα παρουσια κατα τη τσατσα μια μελαχρινη με σκουλαρικακι στη μυτη σαλοναρισμα πρωταρας ουτε λεξη δεν εβγαλε βυζακι μικρο και ενα παραξενο κολι με περιεργο περπατημα.επειδη η λεπτομερεια κανει τη διαφορα{τουλαχιστον σε μενα}
στο γυρισμα για να φυγει και ενω χαμογελουσε αμηχανα σκονταψε και πηγε να πεσει....παρε το εικοσαρικο και φερε τη καυλα γρηγορα για να τη χυσω λεω στη τσατσα και μπαινω στο δωματιο με το καυλι στο χερι ετοιμος για σοβατισμα σπατουλαριστο...
μπαινει το μωρο μεσα πως σε λενε καυλα της λεω?only english μου λεει και μενει στασιμη με τα ματια γουρλωμενα στο πρησμενο καυλι που το επαιζα σαν ουρακοταγκος....whatyour name kαυλα? αντρεα μου λεει and where are you from? της λεω και της χουφτωνω τα βυζακια ενω τη ξαπλωνω στο κρεβατι i am from london....ΣΕ ΧΥΝΩ ΡΕ ΛΟΝΔΙΝΟ και αρχιζω και τη χυνω στο προσωπο,μαγουλα χερια
οπου τη βρησκανε τα σκαγια....what?o no no no no μου λεει και βαζει τα χερια μπροστα στα μουτρα για να καλυφθει αλλα παραμενει
ακινητη μεχρι να τελειωσω το σπατουλαρισμα...antrea you are perfect της λεω thank you μου λεει και σηκωνεται σαστισμενη γεματη
χυσια να παει να σκουπιστει.η αληθεια ειναι οτι η γκομενα δεν ελεγε και πολλα αλλα γενικα γουσταρω τα ντροπαλα καυλακια απο
κατι αλλα και καλα εμπειρα...η λεπτομερη περιγραφη που παραθετω ειναι για μερικους συναγωνιστες που τους αρεσει η λεπτομερεια
καιδεν αρεσκονται μονο στο ονομα την εμφανιση και το που δουλευει η καθε καυλα...καλη συνεχεια
:rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο foujim τυπος θα γραψει με ασπρα γραμματα  :2funny: :2funny: :2funny:
την δικια του ιστορια στα μπορδελα...
Παμε φουτζιμ τυπε ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε παιδια κανενα μουνι μοντελε να γαμησουμε υπαρχει?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντενισα,φυλης 54...βικτωρια,μονικα,λεωνιδου 28...

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Την Μολδαβή Άννα στο Φυλής 71κάτω της Εύας το μαγαζί την ξέχασες είναι και αυτή μονδέλο  ;)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
γραψτε λαθος παιδια εννοουσα την Αννα απο φωκαιας 17. Την εχω δει να δουλευει και φυλης 71β

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σημερινή βραδινή καταδρομική σε Φυλής και Μεταξουργείο.Η ΕΛΑΣ σε πλήρη ανάπτυξη με τις ομάδες ΔΙΑΣ να περιπολούν στους δρόμους με ελέγχους και συλλήψεις.
Στο Αλκιβιάδου  16α πήγα να τσεκάρω για Χριστίνα (δεν την έχω δεί) αλλά ήταν η Κατερίνα η Κρητικιά.Στο 16β ήταν μια καινούρια milf μουνάρα που επιτρέπει τελιωτικό στο
σώμα χωρίς όμως ακάποτο και τελιωτικό στο στόμα.
Διδυμου 27 μία μελαχρινή με καρέ μαλλιά και πιασιματάκια με κανονικο πρόγραμμα.
Διδύμου 20 κλειστό.Διδύμου 18 υπόγειο η Νάταλυ.Διδύμου 16 η Μαριάννα.
Διδύμου 8 η Λίλιαν στο ισόγειο και στον όροφο μια ξανθούλα με καρέ μαλλάκια αδύνατη όχι η πρωινή vfm Mαρία με τα κοτσιδάκια.
Φυλής 40 η Αλβανίδα με το κοντό μαλλί απο Φυλής 61 παλιά με ακάποτο και κώλο.
Στο Φυλής 54 όροφος καινούρια κοπέλα με μαλλί σαν μπούφος και μέτριο σώμα με ακάποτο και κώλο.
Στο Φυλής 61 μια κοπέλα παχουλή με μακριά μαύρα μαλλιά και full.
Στο Φώκαιας 24 η Στέλλα η "άπειρη" με το γέλιο αμηχανίας και  με ελεύθερο στοματικό μέσα.
Στο Φώκαιας 27 στόν όροφο ήταν η μπαζογκόμενα που πρόσφερε παλιά ακάποτο γαμήσι στο Περγάμου 1 με κώλο στο πρόγραμμα αυτή την φορά δεν λέχθηκε τίποτα απο την υπηρεσία στο σαλόνι.
Κατάθεση πρώτη στον μούναρο την Αμάντα στο Φώκαιας 19.Σήμερα η κούκλα μας φορούσε μαύρα πρόστυχα εσώρουχα.Στο δωμάτιο μου ανέφερ για internet και αυτό σημαίνει οτι γνωρίζει οτι γράφουμε για αυτή.Αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της κούκλας και πέρασα φανταστικά.Άρχισε με ένα μίνι sex show και μου έφερε στο μυαλό πάλι οτι συμμετείχα σε αμερικάνικη τσόντα με μιλφ.Έβαλε τον πούτσο στα βυζιά της τα σιλικονάτα τα οποία είναι σκληρά σαν πέτρα και μου έπαιξε μία όμορφη ισπανική.
Έπειτα ακολούθησε τσιμπούκι με τις ωραίες κατακόκκινες χειλάρες.Έπειτα της έγλειψα το καθαρό μουνάκι της σε στάση 69 και αυτό μου το άφησε γιατί ήμουν καθαρός και αρωματισμένος.Στην συνέχεια πισοκωλλητό ξέρει να στήνεται και να παίζει με τον καθρέφτη και να μου λέει στα αγγλικά fuck your russian πουτάνα!!Έπειτα ιεραποστολικό
και δυστυχώς εκεί που με είχε κάνει η γκόμενα turbo η μαλακισμένη η τσατσά την φωνάζει.Μας χτύπησε και πόρτα και με ξενέρωσε κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια με μαλάκια αλλά δεν έχυσα παρόλο που ήμουν σε πλήρη στύση η Αμάντα με ευχαρίστησε ευγενικα και μου είπε οτι πρέπει να φύγει.Επειδή ξέρω οτι η Μαρίνα η ιδιοκτήτρια του οίκου αυτού διαβάζει έχω να τις πω ένα πράγμα.Δεν πρέπει η υπηρεσιά να χτυπά πόρτες και να φωνάζει την κοπέλα γιατί αγχώνει τον πελάτη.Ο Εν δυνάμει πελάτης βλέποντας αυτά ξενερώνει και αποχωρεί.Έγω μάλλον θα την δοκιμάσω αλλή μια φορά και τουλάχιστον προτρέπω και τους συναγωνιστές να το πράξουν γιατί πράγματι
η κοπέλα είναι πολύ σέξυ και το αξίζει.Προσωπικά εγώ δεν μετάνιωσα που γάμησα τέτοιο μούναρο!!
Συνεχίζω την βόλτα μου στο Φυλής 92 το δεξιό ήταν η Αλίνα και στο αριστερό μία κοπέλα μελαχρινή αδυνατούλα νόστιμη.
Φυλής 134 όροφος μια κοπέλα μετρίου βάρους με μακριά μαλλιά.Στο ισόγειο μια κοπέλα όμορφη με μακριά μαλλιά βγήκε στο σαλόνι ολόγυμνη και μας γκάβλωσε.
Στο υπόγειο ήταν μια κοπέλα καινούρια με πιασίματα μαύρα μακριά μαλλιά και πολλά τατουάζ.
Άλκαμένους 27 στον όροφο ήταν η Αλίκη η γνωστή milf.Στο Αλκαμένους 117 δούλευε μια κοπελίτσα λεπτή με ξανθιά μαλλιά πρέπει να ήταν η Νικολέττα απο Φυλής 40
δεν ξέρω αν εκεί την λένε Ελένη και έκανα την βλακεία και δεν ρώτησα την τσατσά όνομα πριν βγει και μετά δεν μου έλεγε.Πάντως δεν νομίζω να ήταν η Ελένη αυτή γιατί
λέτε οτι είναι ώριμη.Ας διευκρινήσει συναγωνιστής που ξέρει γιατι έχω απορία ενημερωτικά οτι η Νικολέττα είναι φόλα και αν ήταν αυτή απογευματινή απόψε θα την πάτησε κανείς.
Και ένα παράδοξο που έτυχε να περνάω και να το δω.Στην περγάμου στη διασταύρωση με ρεμούνου απέναντι στο υπόγειο πολυκατοικίας λειτουργεί παράρτημα της Εκκλησίας του αγιού Παντελεήμονα .Εκεί ακριβώς είχαν σπάσει το παράθυρο διαρρήκτες και ήταν δύο αστυνομικοί μέσα στον χώρο και ερευνούσαν με φακό.
Είχε μαζευτεί κόσμος και ρώτησα έναν κάτοικο και μου είπε.Ακολουθεί και ενημέρωση για το Μεταξουργείο ευχαριστώ για την προσοχή σας.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Φυλής 134 όροφος μια κοπέλα μετρίου βάρους με μακριά μαλλιά.Στο ισόγειο μια κοπέλα όμορφη με μακριά μαλλιά βγήκε στο σαλόνι ολόγυμνη και μας γκάβλωσε.
Professorx θα πάω να δω από Φ134 και το καλό που σου θέλω είναι να βρώ κορασίδες εργάτριες με μακριά μαλλιά...  :2funny:
Αλοίμονο σου αν δεν έχουν  :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συνέχεια της βόλτας στο mεταξουργείο οπού εκεί παίζαμε την γάτα με το ποντίκι καθώς η σκούπα συνεχιζότανε και τα μπουρδέλα ανοιγόκλειναν τα φωτάκια.
Μέγ. Αλεξάνδρου 22 όροφος μία μέτρια κοπέλα απο Αλβανία.Ιάσωνος 46 μεσαίο επείσης μέτρια Αλβανίδα με πιασίματα και 69.Στο αριστερό ήταν  η γνωστή
νταρντανοανδρογυναίκα μάλλον δουλεύει πρωί και βράδυ.
Ιάσωνος 37 η Δήμητρα που την είχα δει και πρωινή βάρδια Σαββάτου και φορούσε πάλι τα ίδια λευκά δαντελένια εσώρουχα.Εικάζω οτι κάνει διπλοβάρδιες το κορίτσι μας και έχει ξεκωλιαστεί στο γαμήσι κυριολεκτικάκαι μεταφορικά.Το σαλονί ήταν ασφυκτικά γεμάτο και περίμεναν 3 συναγωνιστές να γαμίσουν συν ένας που μπήκε στο δωμάτιο.
Αποχώρησα λέγοντας οτι θα περάσω αργότερα αλλά πάλι την πάτησα!!!Τελικά αν κάτι σου αρέσει πρέπει να το δοκιμάζεις ατάκα και επι τόπου!!Πάλι μου γλύτωσες Δήμητρα που θα πάει όμως έχουσι γνώση οι φύλακες!!!
Κωλοκυνθούς 38β η γνωστη κοπέλα με τα πιασιματάκια πρέπει να λέγεται Ιωάννα και επάνω ήταν η γνώστη άσχημη φαφούτα κοπέλα μάλλον σε διπλοβάρδια.
Τι θα γίνει ρεεεεεεεεεεεεεεεεε θα φέρετε τίποτα καινούριο επιτέλους όλο διπλοβάρδιες?
Ιάσωνος 27 κλειστό.Λεωνίδου 28 ισόγειο η γνωστή ξανθιά κοπελίτσα που είναι τα απογεύματα με 69 φιλάκια και γλυψιματάκια όπως μας αυτοπαρουσιάστηκε.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος ήταν η Μαρία μια πολύ αδύνατη με κοντό μαύρο μαλλί.
Ιάσωνος 20 ασανσέρ μία κοπέλα με μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και βλέμμα σαν χάνου.Στο μεσαίο το πιπινάκι έλειπε και στην θέση του ήταν μια κοπέλα μετρίου βάρους αδιάφορη.
Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιο ισόγειο ήταν η Αντζελα στρουμπουλή κοπέλα με μακρια μαύρα μαλλιά και ακάποτο.Στα 2 μεσαία ήταν στο αριστερό μια ψηλή άχαρη κοπέλα
μετρίας εμφανίσεως με καστανά μακριά μαλλιά και στο δεξιό μια μουνάρα λεπτή με ξανθα μακριά με κότσο μαλλιά και πλαδαρό κώλο που μάλλον την έκοψα για ρωσιδάκι.
Στο Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά κοπέλα με παρμενάντ αδιάφορη.
Κολωνού 11 υπόγειο ξανθο καυλάκι ψυχρό με κανονικό πρόγραμμα.Επάνω στον όροφο ήταν ένα μπάζο Αλβανίδα εντελώς αδιάφορο.
Κωλονού 27 στο ισόγειο ήταν κοντό μελανούρι το ίδιο με το πρωί του Σαββάτου.Στον όροφο που ανέβηκα δεν θυμάμαι!!!!!!!!
Κωλονού 32 όροφος ανοιχτό φωτάκι κλειδωμένη πόρτα και στο υπόγειο ήταν μια ψηλή μελαχρινή παχουλή.
Στο Λεωνίδου 6 η τσατσά που όπως είπε με θυμάται μου παρουσίασε ένα όμορφο ψηλό καινούριο καβλάκι και απαιτούσε να μπω στο δωμάτιο επειδή με θυμάται λες και έχω υπογράψει κανα συμβόλαιο συνεργασίας με το μπουρδέλο αυτο ΧΑ!ΧΑ!
Στο Ακομινάτου έκανα το λάθος και πέρασα στην πρωινή του Σαββάτου με τα καστανόξανθα μαλλι'α και το ακάποτο.Μάλλον έκανε διπλοβάρδιες και ήταν κουρασμένη και
ετοιμαζόταν να την πουλέψει.Ακάποτο και 69 έκανε αλλά πολύ μέτρια.Δεν ανέβηκε απο πάνω,Πισοκωλλητό και ιεραποστολικό μου έπιανε συνέχεια τον πούτσο και μου εμπόδιζε τις διεισδύσεις.Και δεν με άφησε να τελιώσω στο κορμι της! Ολα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την πτώση του ηθικού μου αναστήματος!!!!!!!!!!!!!
Της ανέφερα απο πια μπουρδέλα την γνωρίζω και τι είχαμε κάνει μαζί παλιά (Αχιλλεως 51 το καλοκαίρι του 2009 2 φορές και Ρεμούνδου 21 Ανοιξη 2010 1 φορά)
αλλά επειδή την έχει δει και έχει βαρύνει είπε ψέμματα οτι την έχω μπερδέψει.'Ελα όμως που εγω την θυμαμαί πολύ καλά.Της είπα οτι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω
και την έδιωξα.Ετσι εξηγείται γιατί απο 20 ευρώ έπεσε στα 15! Αυτή η κοπέλα δεν μου έχει πει ποτέ απο πού είναι είναι καραμπινάτη Αλβανίδα γι αυτο! Επίσης όνομα δεν ρώτησα καν γιατί και αυτό το αλλάζει συχνά η το αποκρύπτει στο Αχιλλεός 51 δούλευε σαν Μαρία μετά σαν Άννα και τώρα δεν με ενδιέφερε να μάθω.Παρόλο που έκανε
καλό κρεββάτι έχει πλεον εκφυλιστεί για αυτο συναγωνιστές μακρυά!!!!Αποτέλεσμα 2 γαμήσια χωρίς ολοκλήρωση το ένα απο χρόνο ενώ ήμουν ντούρος και το άλλο απο ξενέρωμα.Μάλλον δεν πρέπει να πηγαίνω Τρίτη μπουρδέλα!!
Στο Αχιλλέως 51 ήταν η Βανέσσα και εδω διπλοβάρδια μάλλον, αδιάφορη κοπέλα με άσχημο πρόσωπο,Στο Άχιλλέως 40 ήταν η γνωστή Ιωάννα απο Αχιλλέως 51 ,Φυλής 40
και Φώκαιας 17 παλιά με ακάποτο και πρωκτικό.
Κων/πόλεως 166 ισόγειο ήταν η Βιενέτα μια ελαφρώς όμορφη με πιασίματα κοπέλα και τατουάζ πίσω στην μέση με κανονικό πρόγραμμα.
Τέλος πάλι έγινε ένα απρόοπτο συμβάν η ΕΛΑΣ αυτή την φορά έκανε καλά την δουλειά της εξω απο τα Κωλονού 11 στο οικόπεδο που είναι και καλή καβάτζα για κατούρημα
η αστυνομιά συνέλαβε αλλοδαπούς πακι που πήγαν να διαρρήξουν ένα λευκό αυτοκίνητο παρκαρισμένο.Ο συναγερμός χτυπούσε και οι αστυνομικοί τους είχαν ακινητοποιήσει τους ελένχανε και τους είχαν περάσει βραχιολάκια.Γενικώς σήμερα η μέρα ήταν γεμάτη ένταση και αποτυχίες.Αλλα τουλάχιστον πήρα Αμάντα!!
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!
Υ.Γ στο φυλής 80 ξέχασα να αναφέρω οτι ήταν μια μαρία με ξανθά μακριά μαλλιά για όσους ενδιάφερονται και πάλι ευχαριστώ!!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Professorx θα πάω να δω από Φ134 και το καλό που σου θέλω είναι να βρώ κορασίδες εργάτριες με μακριά μαλλιά...  :2funny:
Αλοίμονο σου αν δεν έχουν  :2funny:
Nα διευκρινήσω για να μην με κυνηγάς μετά οτι οι κορασίδες με τα μακρυα μαλλιά δεν τα έχουν όπως η Μαρίνα απο Φώκαιας 19.Μέχρι πλάτη φτάνουν.Μου αρέσουν και εμένα τα μακρυά μαλλιά.
Για να καλυφτείς θα πρέπει να λέω μαλλιά μέχρι τον κώλο η πολύ μακριά μαλλιά.Προσπαθώ να κάνω περιγραφή για να βοηθήσω συναγωνιστές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom