Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (25 μέλη και 327 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ουτε εγω θυμαμαι ονομα αλλα ηταν ομορφουλικο το ξανθο πιπινοειδες!
Επισης..
Κ.Σχοινα 2
Ξανθο ξυνομουρικο μιλφ με μπυροκοιλια
Α.Πετρου 7
Ασχημοφατσα με καλο κορμι
Πιπινου 65
Ανκα
Φωκαιας 19
Αμαντα η Μιλφαρα

Για την Αμάντα υπάρχουν κ καλές κριτικές..!

Μπορείτε να μου πείτε τί ώρες δουλεύει κ να κάνετε μια σύντομη περιγραφή..;
Πόσο μεγάλη είναι..; Γιατί λέτε ότι είναι μιλφ.. Κ πόσο μεγάλο είναι το στήθος..; 3αρι ή 4αρι..; Ευχαριστώ, γιατί είμαι από Σαλονίκη κ δεν μπορώ να πάω να δω..!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αθήναι, ενάτη πρωινή.

Στα ορχεοτριβεία – πεοτριβεία της οδού Αλκαμένους, στο μεν υπ’ αρ. 117 η Ελληνίς πεοθηλάστρια Έλενα, στο δε 113 αλλοδαπή μεσήλικας, υπέρβαρη, με περίπλοκο όνομα.

Επειδή στον 113ο Οίκο μέχρι σήμερα είχαμε 100% επιτυχείς εκβάσεις (2 στις 2) και μάλιστα όλες με πεοθηλασμό έως τέλους, αποπειραθήκαμε πείραμα με την υπόψη μεσόκοπη ώστε να δοκιμάσουμε την αξιοπιστία  της στατιστικής.

Στο δωμάτιο επιδείξεων, η εκδιδόμενη εμφανίστηκε με κόμη «καπελάκι» και αφέλειες, ενώ στο δωμάτιο συνουσιών εισήλθε με κόμη μαζεμένη πίσω, σαφής ένδειξη ότι είχε προετοιμαστεί για μάχη.

Είπε σιγανά και χαμογελαστά κάποια λογάκια, που σε εμάς ήχησαν  «Το άρμεγμα γίνεται πάντα πρωί».

Μας καθήλωσε με αδιάλειπτο πεοθηλασμό, εκείνη γονυπετής, εμείς αρχικά σε όρθια και στη συνέχεια σε ύπτια στάση.

Η στατιστική επιβεβαιώθηκε: 100%, 3 στα 3…

Αργότερα, αγναντεύαμε το γαλανό Αττικό ουρανό, αλλά ήταν αδύνατον να θυμηθούμε πως τη λένε.

Δε θυμάμαι τίποτα,
Δεν εκβιάζω τίποτα,
Είμαι σχεδόν ελεύθερος.

Στρέψαμε το βλέμμα ξανά στο λαμπρό ουρανό, αλλά αντί του ψευδωνύμου της αλλοδαπής, ο νους κατέληξε στο ότι αν έχεις συναισθηματική δέσμευση με ερωτικό σύντροφο, τότε η καταφυγή στην πορνεία συγκρίνεται με το να αντιγράφεις στις εξετάσεις.

Επισκέπτης
Στρέψαμε το βλέμμα ξανά στο λαμπρό ουρανό, αλλά αντί του ψευδωνύμου της αλλοδαπής, ο νους κατέληξε στο ότι αν έχεις συναισθηματική δέσμευση με ερωτικό σύντροφο, τότε η καταφυγή στην πορνεία συγκρίνεται με το να αντιγράφεις στις εξετάσεις.

:2funny:

Ἀπὸ ἕν σημεῖον καὶ πέρα δέον ὅπως παύσωσι αἱ ἐξετάσεις...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
24 λαβυρινθος ένα ξανθο γουρουνοπουλο,μα είναι δυνατον να βαζουν αυτά τα κοριτσια στη δουλεια,όχι ότι δεν γινεται δουλεια αλλα το βλεπεις το κοριτσι είναι σαν να ρθε από το χωριο,τελειως αβγαλτο…το κορμακι δεν ηταν κακο
Φερνει λίγο σε Μις Πιγκυ .Βαλκανοχωριατοφατσα ΝΑΙ.Αβγαλτη ΟΧΙ ;)
Κάνει και ακά, αλλά με το υφάκι που σαλοναριστηκε δε τη κόβω να ναι και οτι καλύτερο. :cool2:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
report με βροχη αποψε
Φωκ 27 απαραδεκτο μοσχαρι
Διπλα κλειστο
απεναντι λαβυρινθος στο 24 μια τουλουμπα που επαιρνε πακι
Φωκ 22 κατω Αννα
Φωκ 22 επανω το γνωστο γυφτομουνο
Φωκ 19 κανα τεταρτο μεχρι να βγει η Αμαντα,ψηλο μιλφ κοντα στα 30 plastic stripper στυλ
Φυλης 61 υπογα τριμπαζο
Φ69 κατω η Μπιανκα
Φ80 μια ξανθια Μαρια
Αγκυρας 12 Ναταλι οχι για τα γουστα μου
Φυλης 73 νεο ενα βουκολικο μπαζο με κακογουστο καρακιτσατο μοβ παλαιομοδιτικο κομμουνιστικο ενδυμα παρακαλαγε κοσμο να μεινει κ μεσα στην υστερια φωναζε''μη φευγεις,γιατι φευγεις,μεινε΄΄(προφανως για να μη σε βλεπω τριμπαζο)
Η βροχη αρχισε να δυναμωνει κ καταφυγιο μιας κ δεν ειχε κοσμο το 71 κατω στην μολδαβη Αννα :pipa1: με εξτρα στο προγραμμα ''χυσιμο στα βυζια΄ :2on1:΄.Εχει παντως ενα μπλαζε ''κοκκαλωμενο΄΄ υφακι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι εγινε τυποι? Καιει καρδιες και ψωλες η Αμαντα απο Φωκαιας?

Μου κινησατε την περιεργεια... θελω να παω να την δω.

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
report με βροχη αποψε
Φωκ 27 απαραδεκτο μοσχαρι
Διπλα κλειστο
απεναντι λαβυρινθος στο 24 μια τουλουμπα που επαιρνε πακι
Φωκ 22 κατω Αννα
Φωκ 22 επανω το γνωστο γυφτομουνο
Φωκ 19 κανα τεταρτο μεχρι να βγει η Αμαντα,ψηλο μιλφ κοντα στα 30 plastic stripper στυλ
Φυλης 61 υπογα τριμπαζο
Φ69 κατω η Μπιανκα
Φ80 μια ξανθια Μαρια
Αγκυρας 12 Ναταλι οχι για τα γουστα μου
Φυλης 73 νεο ενα βουκολικο μπαζο με κακογουστο καρακιτσατο μοβ παλαιομοδιτικο κομμουνιστικο ενδυμα παρακαλαγε κοσμο να μεινει κ μεσα στην υστερια φωναζε''μη φευγεις,γιατι φευγεις,μεινε΄΄(προφανως για να μη σε βλεπω τριμπαζο)
Η βροχη αρχισε να δυναμωνει κ καταφυγιο μιας κ δεν ειχε κοσμο το 71 κατω στην μολδαβη Αννα :pipa1: με εξτρα στο προγραμμα ''χυσιμο στα βυζια΄ :2on1:΄.Εχει παντως ενα μπλαζε ''κοκκαλωμενο΄΄ υφακι.
Το καβαλισε  το  καλαμι  λογο ομορφιας .Στα  πεντε λεπτα  στο Ξανθιπης τελειωνης μου  λεει.ΑΚΟΜΑ  ΝΑ  ΤΕΛΙΩΣΩ  ΑΠΟ  ΤΟΤΕ  ΜΟΝΟ  ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ..............

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...

Αργότερα, αγναντεύαμε το γαλανό Αττικό ουρανό, αλλά ήταν αδύνατον να θυμηθούμε πως τη λένε.

Δε θυμάμαι τίποτα,
Δεν εκβιάζω τίποτα,
Είμαι σχεδόν ελεύθερος.

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

http://[URL unfurl="true"]www.erotokritos.gr/img/image_3525.jpg[/img[/URL]]

ή για αντιγραφές... "χωρίς επιτήρηση"

[img]http://2.bp.blogspot.com/_VVajomQFa4Q/Sc_hUYCDWvI/AAAAAAAAAJ0/YJOX3uC5xSQ/s400/pantremenos.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι εγινε τυποι? Καιει καρδιες και ψωλες η Αμαντα απο Φωκαιας?

Μου κινησατε την περιεργεια... θελω να παω να την δω.

Η Αμάντα είναι μια κορασίδα του αγοραίου έρωτα που κάνει σκαντζα-βάρδιες με την Αλίνα ή με την Λαρίσσα την μελαχρινή στο Φωκαίας 19.

Είναι ευδιάκριτο (ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της) ότι θέλει να αποδείξει την "εμπιστοσύνη" που της δείχνει η ιδιοκτήτρια του πορνο-οικου (Μαρίνα) η οποία τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα αγχωμένη λόγω των υπέρμετρων νταβατζιλίδικων χρημάτων που ζητάνε τα... "όργανα της τάξης"

:)

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Γεια σας βρε παιδιααααααα!!!!! λοιπον απο αυριο η γνωστη καυλιαρα  Μπαρμπορα θα ειναι και παλι στο 71 επανω την πρωινη βαρδια και το απογευμα η SUPER Βικυ  απο πωλονια που ηταν πρωι στο 71 επανω τωρα θα την βρητε το απογευμαααααα. Σε ενα μαγαζι με τρελλεσ ορεξησ!!!!!!!!!!!!

πείτε μου κάτι σας παρακαλώ η Βίκυ είναι με κοντό μαλλάκι νταρντανούλα καστανή? ή μοντελέ ξανθιά?
γιατί την προηγούμενη Παρασκευή (όχι προχθές) ήταν μια Σάντρα με τα ανωτέρω χαραχτηριστικά και η οποία ίσως δουλεύει Αλκαμένους.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
σαββατο πρωι κατεβηκα στη φυλης για καταθεση.
ειχα σκοπο να παω στη αννα στο 69Α ανω, αλλα δεν δουλευε. στη θεση τις ηταν η χριστινα.
αν και εχω παει πολλες φορες με το χριστινακι αυτη η φορα ηταν η καλυτερη.
σιγουρα ειναι απο τις κοπελες που ξεχωριζουν για το οτι γουσταρουν αυτο που κανουν....

στο 69Β που μπηκα να ριξω μια ματια, ηταν μια μπιανκα ισπανιδα ειπε η τσα2.
φοβερο μωρακι μελαχρινο με πολυ καλο σωμα μικρων αναλογιων.
επειδη εχω μπερδευτει με αυτη την μπιανκα (την ισπανιδα). δεν ειναι η ιδια που δουλευε πριν κανα χρονο στο φωκαιας 25Β ??
αυτη την ειχα δει αλλα δεν ειχα περασει μιας και ειχα πει το κλασικο. κοπελα με εμφανηση μοντελου =αστο καλυτερα.
τι γινετε, ειναι 2 κοπελες ?

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ξερει κανεις αν δουλευει τα πρωινα η αμαντα στο φωκαιας 19 ?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
επειδη εχω μπερδευτει με αυτη την μπιανκα (την ισπανιδα). δεν ειναι η ιδια που δουλευε πριν κανα χρονο στο φωκαιας 25Β ??
αυτη την ειχα δει αλλα δεν ειχα περασει μιας και ειχα πει το κλασικο. κοπελα με εμφανηση μοντελου =αστο καλυτερα.
Mαλακίες των τσατσάδων που  τις βαφτίζουν όλες με το ίδιο όνομα :jerking:.
Η συγκεκριμένη Μπιάνκα που λες δεν είναι αυτή η ελαφρώς τσιγγάνα που είχε δουλέψει στο Φωκ.25.
Ειναι άλλη πολύ πιο όμορφη στη φάτσα,έχει τρελλό κωλί,λίγο πιο μικρό στήθος και λίγο πιο κοντή απο την άλλη.Μέσα  πολύ βιαστική όμως...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
η μπιανκα δουλευε περυσι στο 25β και μια φορα που την δοκιμασα εκει δεν ηταν ασχημη
στο 25β δουλευε και μια κοπελα με παρομοια χαρακτηριστικα η σαμανθα η οποια ειναι κομοδινακι www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-86v/]μεσα[/url](την εχω παρει και δεν ηθελε θυμαμαι πισωκολλητο) και στη συνεχεια ηταν και στο 86β,ηταν λιγο πιο κοντη και εντυπωσιακη απο την μπιανκα,παιζει να ειχες δει στο 25β αυτη και αυτη προφανως εννοει και ο poppop

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας βρε παιδιααααααα!!!!! λοιπον απο αυριο η γνωστη καυλιαρα  Μπαρμπορα θα ειναι και παλι στο 71 επανω την πρωινη βαρδια και το απογευμα η SUPER Βικυ  απο πωλονια που ηταν πρωι στο 71 επανω τωρα θα την βρητε το απογευμαααααα. Σε ενα μαγαζι με τρελλεσ ορεξησ!!!!!!!!!!!!
στ αρχιιιιιδια μαααας

Mapras10

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η ΒΙΒΙΑΝ ειναι αχαρνων 104? Ξερει κανενας τι ωρες ειναι εκει συχνα...& αν αξιζει..?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom