Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (37 μέλη και 303 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ρεσπεκτ μεγιστε!
μπορει οι γερολυκοι να βγάλανε ασπρες τριχες, αλλά οταν βγαινουν για κυνηγι παρείτσα πάντα βγάζουν "λαγο"....

Για την κοπέλα και τον εν λόγω οίκο έχω ξαναγράψει. Η κοπέλα είναι σούπερ και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες. Αλλά πλέον φεύγει από τα στάνταρ μου. Ο λόγος η τσατσά! Και θα εξηγηθώ...

Πάω με φίλο μου. Μπαίνει πρώτος. Όσο περίμενα αρχίζει να μαζεύεται κόσμος στο σαλόνι. Η "κυρία" πανικόβλητη, για να προλάβει να βάλει όλο τον κόσμο μέσα και να πάρει τα φράγκα, μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει, χωρίς να έχει βγει το φιλαράκι και σε παρατήρηση μου "τι κάνεις και μπαίνεις χωρίς να έχει βγεί το παιδί", μου απαντάει "τι, θα παίζουμε;;;". Κανονικά έπρεπε να φύγω με τη μια, αλλά λόγω καύλας έμεινα και γάμησα.

Επειδή λοιπόν δεν παίζουμε και πρέπει να σεβόμαστε τα χρήματα του κόσμου μαύρο στον οίκο και την τσατσά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Για την κοπέλα και τον εν λόγω οίκο έχω ξαναγράψει. Η κοπέλα είναι σούπερ και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες. Αλλά πλέον φεύγει από τα στάνταρ μου. Ο λόγος η τσατσά! Και θα εξηγηθώ...

Πάω με φίλο μου. Μπαίνει πρώτος. Όσο περίμενα αρχίζει να μαζεύεται κόσμος στο σαλόνι. Η "κυρία" πανικόβλητη, για να προλάβει να βάλει όλο τον κόσμο μέσα και να πάρει τα φράγκα, μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει, χωρίς να έχει βγει το φιλαράκι και σε παρατήρηση μου "τι κάνεις και μπαίνεις χωρίς να έχει βγεί το παιδί", μου απαντάει "τι, θα παίζουμε;;;". Κανονικά έπρεπε να φύγω με τη μια, αλλά λόγω καύλας έμεινα και γάμησα.

Επειδή λοιπόν δεν παίζουμε και πρέπει να σεβόμαστε τα χρήματα του κόσμου μαύρο στον οίκο και την τσατσά.

για ποιον οικο λες φιλε?
Τροφωνιου ή Λιοσιων?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
για ποιον οικο λες φιλε?
Τροφωνιου ή Λιοσιων?

Για την Τροφωνίου Zero και το περιστατικό είναι χθεσινό.

Πάντως η Αλίνα είναι κορυφή και σούπερ VFM, αλλά με τέτοιες συμπεριφορές οι τσατσάδες διώχνουν τον κόσμο...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όλγα (παλαιότερα Λολίτα) από Αγ. Πέτρου, Μονής Προδρόμου υπόγειο - βαπόρι και από Φωκαίας 17 όροφος.
Τιμήθηκε αρκετές φορές και αξίζει αντικειμενικά.

Λώρη (ή Λώρα) από Ακομινάτου ισόγειο, Μαραθώνος, Φωκαίας 25 όροφος (για λίγες ρεπατζούδικες εμφανίσεις).
Τυποποιημένες υπηρεσίες... έστω και αν είσαι πελάτης της

Αλίνα από Τροφωνίου πράγματι έκφυλη ! Την πέτυχα τις προάλλες να φοράει μόνο ένα μαύρο δαντελωτό γάντι στο αριστερό χέρι

Επίσης η ψευτο-Βανέσσα του Φυλής 59 ισόγειο (και ενίοτε εργαζόμενη στον όροφο) βάζει παααααααρα πολύ λιπαντική κρέμα, τόση που στο τέλος κάνεις αερο-πήδημα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Όπως τα γράφει και ο σεβαστός ZeroTolerance! :rockon:

Τροφωνίου 11 κάτω.Το τέλος της βόλτας μας γιατί βρήκαμε δυνατό άλογο.Η Αλίνα με έκφυλο πρόσωπο και τρομερό κώλο.Αλυσιδίτσα στη μέση που δίνει περισσότερη προστυχιά στο στυλάκι της και μέσα στο δωμάτιο κάνει τρομερό γλύψιμο στο στήθος,στην κοιλιά,στους όρχεις και στα μπούτια.Ανεκτικότατη και συμμετοχική να της γλύψεις τις τρύπες της καθώς και να της δίνεις σε στάση πισοκολλητού φαπίτσες στα κωλομέρια της.Η εξωτερική της εμφάνιση (που μοιάζει σαν πορνοστάρ των '80's),το στήσιμό της στα τέσσερα καθώς και το γλύψιμό της, την κάνουν να ξεχωρίζει απο το συφερτό.Αναμφισβήτητα λαβράκι που παίζει απογευματινή βάρδια στο συγκεκριμένο οίκημα.
Θελω να δω κριτική ΤΩΡΑ !!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Για την Τροφωνίου Zero και το περιστατικό είναι χθεσινό.

Πάντως η Αλίνα είναι κορυφή και σούπερ VFM, αλλά με τέτοιες συμπεριφορές οι τσατσάδες διώχνουν τον κόσμο...
Έπρεπε να μου το κανει εμένα αυτό!

Θα έφευγε τρέχωντας  :s&m_2: (αν και ας πουμε αν μου το εκανε καμια σαν την τσατσα Ευάρα στο φυλής71 θα έφευγε βιασμένη  :zfuck: :2funny: ).

Ωχ τί ενημερωσεις κανατε βραδυάτικα? Θα πεσει πολυ βάψιμο στο θρεντ λέμε  :cum: :rockon: :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Έπρεπε να μου το κανει εμένα αυτό!

Θα έφευγε τρέχωντας  :s&m_2: (αν και ας πουμε αν μου το εκανε καμια σαν την τσατσα Ευάρα στο φυλής71 θα έφευγε βιασμένη  :zfuck: :2funny: ).

Ωχ τί ενημερωσεις κανατε βραδυάτικα? Θα πεσει πολυ βάψιμο στο θρεντ λέμε  :cum: :rockon: :rockon:

Το πάνω κεφάλι μου έλεγε να σηκωθώ να φύγω, το κάτω τελικά με οδήγησε στο δωμάτιο με την Αλίνα. Πάντως, επειδή σε θέματα συμπεριφοράς είμαι λίγο περίεργος, αν και η Αλίνα ήταν στανταράκι μου, δύσκολα θα ξαναπάω, γιατί όταν μπαίνω στο δωμάτιο με την κοπέλα θέλω να μπαίνω με καλή διάθεση και όχι σπασμένος όπως χθές.

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Κυριακη  πρωι  σε βολτα στην  Φυλης στο  92 το  παλαιο  πετυχα  την  Τζουλια (απο  Φωκαιας 17  κατω  και 19 τα πρωινα κα  απογευμα στο φυλης 54 επανω )Αν και την  εχω παρει  καποιες φορες  εχτες  ηταν  για κλωτσιες.απο  πιπα  καθολου  ουτε  που την  καταλαβα και παιρνη  και  την  κρεμα  στο χερι  με  γεμισε  με  κρεμα  και  βαζη  και  στο  δικο  της  (και  ειναι το  πρωτο που δεν  αντεχω   την  κρεμα).κανει  και   το χαζο  οτι  δεν  καταλαβαινει  τι  της  λες ..... με  πεθανε για  να τελιωσω γιατι  αερογαμας παρολο που  εχει  καλη  συμετοχη  στο  κρεβατι δεν  ξερω  αν  με  ξαναδει.
Και  στο 65 επανω η  Αλινα αλλη αυτη  με  την  κρεμα...........?
Και  στο  φωκαιας  19  επαιζε  η  ΑΝΝΑ  Η  ΠΟΛΩΝΕΖΑ  ΚΑΙ  Η ΤΣΑΤΣΑ  ΜΑΣ ΕΙΠΕ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
Πειστευω  να  ενοουσε  στο  19 οχι  στη  φυλης?

Επισκέπτης
Κυριακής βράδυ συνέχεια:
Φώκαιας 17 κάτω-Μελαγχροινή λεπτεπίλεπτη νεαρά που φάνηκε σαν την πρωϊνή Τζούλια.Η υπηρέτρια ανακοίνωσε ακάποτο την πρώτη φορά, την δεύτερη όχι.Μάλλον μπερδεύτηκε και η κοπέλα δεν κάνει ακάποτο.
Η γνωστή και...συμπαθής σε όλους μας κυρία, ήταν όλο ευγένεια χθες βράδυ :2funny:.
Φώκαιας 19-Αμάντα
Φώκαιας 25 1ος-Μπεμπέ Λιλύ Αλίνα από Χωματιανού 11 κάτω.
Φώκαιας 25 ισόγειο-Κάρλα η Καύλα
Φώκαιας 24-Απαράδεκτη εμφανισιακά.
Φώκαιας 22 κάτω-Το γνωστό κατάξανθο πλέον, λεπτό,άβυζο με το αποσβολωμένο βλέμμα.Κατά το παρελθόν δημιούργησε κρούσμα αθέτησης προγράμματος και αίτημα για επιπλέον πληρωμή στο δωμάτιο.
Φώκαιας 22 άνω-Λολίτα από Κων/λεως 166ισ. και Φυλής 59 άνω μαζί με το γνωστό ισχνό άβυζο ξανθό της αλυσίδας.

Διδυμου 27-Αδιάφορη καστανή κοπέλα με ακάποτο.Άννα μάλλον την αποκάλεσε.
Αλκιβιάδου 16Α-Κατερίνα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η παχουλή "Κρητικιά" με ακάποτο και πρωκτικό.
Αλκιβιάδου 16Β-Λίλυ.Μελαγχροινή σκουρόχρωμη ευτραφής "Βουλγάρα" με ακάποτο και τελειωτικό.

Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

iasonas1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παλικάρια καλησπέρα.

Πέρασα από Κολοκυνθούς 63 για εκείνη την ασιάτισσα (Φιλιπινέζα) αλλά τζίφος...(επίσκεψη την Πέμπτη 21/10 απόγευμα και Παρασκευή 22/10 πρωί).
Γνωρίζει κανείς που θα το βρούμε το μωρό?

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
:offtopic:
ξερω οτι δεν ειμαι στο σωστο θεμα (αναζητησεις χαμενων ιεροδουλων)
αλλα αναρωτιεμαι μηπως καποιος συναγωνιστης εχει δει καπου την Ελενα που ηταν καποτε σε κολοκυνθους πανω + κατω και κανα δυο φορες σε κολοκυνθους 63 (εκει που ειναι η φιλιπινεζα)

ειναι κανονικου υψους εως ψηλη,λεπτη,καστανοξανθη και ρουμανα

σας ευχαριστω ολους :grouphug:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν υπαρχει φιλε...και γω τη ψαχνω,η τσατσα μου ειπε οτι δεν υπαρχει ελενα...

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δώστε και καμιά πληροφορία για Έλλης 3, Διδύμου και Αλκιβιάδου

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
δεν υπαρχει φιλε...και γω τη ψαχνω,η τσατσα μου ειπε οτι δεν υπαρχει ελενα...

Tον τσατσο που ρωτησα πριν καμια εβδομαδα στο κολοκυνθ.63
μου ειπε οτι ειναι κρυωμενη
-εγω δεν ακουσα καλα και του ειπα τι ? πεθαμενη ?
γελασε και μου ξαναειπε: κρυωμενη περνα τωρα ειναι καλη η (μια κοντουλα με τα βασικα)την εκανα και εριξα απο τοτε μαυρη πετρα σε κολ.63

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στο κολοκυνθους 38 πανω ειχα ρωτησει πριν κανα μηνα...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ρε παιδια η Αλεξια αφανα εχει δωσει πουθενα σημεια ζωης?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παλικάρια καλησπέρα.

Πέρασα από Κολοκυνθούς 63 για εκείνη την ασιάτισσα (Φιλιπινέζα) αλλά τζίφος...(επίσκεψη την Πέμπτη 21/10 απόγευμα και Παρασκευή 22/10 πρωί).
Γνωρίζει κανείς που θα το βρούμε το μωρό?
τυπε εισαι ο δευτερος που την ψαχνει
εγω παντως οποτε περναω ολο εκει την βλεπω
τι στο διαολο την ημερα της μορμοτας ζω? :2funny: :2funny:

salapoutsanidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστεσ απο εναν καινουριο στο site αλλα παλιο στο κουρμπετη..:kissass2:

edit_antisthenis: καλώς ήρθες. Γράφε με μικρά. Μόνιμα κεφαλαία δεν επιτρέπονται.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom