gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πρωινα φυλης 71 στο πανω οροφο (εαν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος)σε ποιο ιδρυμα ειναι αυτη η μπαρμπαρα κ τι ωρες δουλευει?
πρωινα φυλης 71 στο πανω οροφο (εαν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος)σε ποιο ιδρυμα ειναι αυτη η μπαρμπαρα κ τι ωρες δουλευει?
Δεν το συνηθίζει.Είχα δει στη Φυλής 134 (8-10-2010-έγραψα και κριτική), τη βυζού Μαριάννα με μπότες ως το γόνατο. Αν είναι ακόμα και ντύνεται έτσι δεν ξέρω.
αδερφια καλησπερα ξεκιναει μαχιμο πορνοσκαουτινγκ με πιπερατους διαλογους καλτ καταστασεις και ξεκαρδιστικα γεγονοτα....
κατεβαινω φυλης 12 το μκσημερι καυλωμενος στο φουλ ψαχνοντας κανενα αβουλο τεμαχιο ντυμενο προστυχα να του ριξω τη χυσια μου.
παω καρφι μονης προδρομου ισογειο ελπιζοντας να βρω τη φλορι(τη ψαχνω σα τρελος)κατεβαινω τα σκαλια βγαινει ενα μελαχρινο μαναρι
ωραιο κορμι αλλα γδυτο τελειως...εχεις τιποτα να φορεσεις για να το χυσω?της λεω οχι μου λεει θα περασεις?μπα αστο καλυτερα και ανεβαινω στο βαπορι επανω ανοιγω βιαστικα τη πορτα και βλεπω τη ξανθια γκομενα(ωραιο κορμι τατου στους αστραγαλους αδυνατη ωραιο προσωπο)να μιλαει βολεμενη στο σαλονι με τη τσατσα.κανει να σηκωθει βιαστικα και ακολουθει ο εξης διαλογος.γεια σου ρε μωρο...γεια σου...ποσα θελεις για να σε χυσω στο σαλονι οπως καθοσουνα οταν μπηκα?εμπα στο δωματιο παληκαρι μου και θα κατσει
οπως εδω"πεταγεται η τσατσα...μη με ξενερωνεις τωρα καυλωσα οταν μπηκα και την ειδα ετσι χαλαρη στο σαλονι και θελω να τη χυσω εδω γινεται?τι λες παληκαρι μου δε γινονται αυτα στο σαλονι απαπαπαπα με τιποτα...καλα γεια σας ανοιγω τη πορτα και κλεινοντας ακουω ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε..(παρεπιπτοντως το μωρο χαζογελαγε σε ολη τη κουβεντα και κοιταγε τη τσατσα σα να της ζηταγε την αδεια ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω)βγαινω και παω απεναντι στο 71 το κατω ενω η πουτσα εχει πρηστει ετοιμη να εκραγει..μια
ξανθια ρωσιδα κοντο μαλλι δε μου κανει κλικ.βγαινω ακουω ενα τυπακλα για ενα μελανουρι τουμπανο στο 84{αυτο μκ τη πρασινη πορτα}και παω σαν υπνωτισμενος..ανοιγω πορτα γεματο το σαλονι τα δωματια γεματα και το πουτανι να σκουζει σα σκυλα απο ενα συναγωνιστη που τη ξεμουνιαζε...τη πουτσισαμε κατι πρεπει να κανω..περιμενω και μετα απο 5 λεπτα βγαινει η καυλα(μελαχροινη βυζια τουμπανο εχει δουλκψει και μονης προδρομου ισογειο)περναει απο μπροστα μου της χουφτωνω τη κολαρα και παει στη κουζινα.ο κοσμος φευγει και ακολουθει διαλογος...θα περασεις?εισαι γεματος?ναι θα περιμενεις λιγο.να σου δωσω το 20ρικο και να μπω στη κουζινα κα χυσω στις βυζαρες της και να φυγω...ουτε λεπτο δε θα κανω.τοσο καυλωμενος εισαι?περιμενε λιγο..ρε πανω στη σκατζα ουτε που θα το καταλαβειςμη χασεις τζαμπα το 20ρικο τη χυνω στο λεπτο και φευγω..δε μπορω παληκαρι μου αν θες περιμενε...φευγω
μαινομενος ταυρος και φτανω στο 109.στην εισοδο του οροφου ο θεικος τσατσος μιλαει στο τηλεφωνο τσιμπαει τις ρωγες του και λεει
"δε με καυλωνει ρε παιδακι μου τελος τελος"απλα απαιχτος...μπαινω στο ισογειο και βγαινει ενα μωρο(τουλαχιστον ετσι το εβλεπα με τις καυλες που ειχα...α ρε αδερφια ατιμο πραγμα η καυλα)μελαχροινο με πρασινες ματαρες(μαλλον χρωματιστοι φακοι)προστυχο μαυρο κιλοτακι δαντελε...με πλησιαζει τη χουφτωνω τη βιδωνω πισωκουνα στο καυλι και αρχιζω να κολοτριβομαι...θα παρασεις μωρο μου?εσυ τι λες?θελεις να με σκισεις ε?οχι να σε χυσω θελω και γρηγορα.α οκ ελα μου λεει..εχω μπει στο δωματιο και περιμενω ως
συνηθως με το καυλι στο χερι ενω τα πρωτα υγρα εχουν βγει(τα μελια...)ερχεται το μωρο.ελα ρε καυλα γιατι αργησες?δεν αργησα μωρο μου.πως σε λενε?κατερινα.τη γυρναω μπρουμυτα και τη ριχνω στο κρεβατι...χυνω ρε καυλα το κιλοτακι σου χυνω και τα μπουτακια σου μωρο μου και αρχιζω τις ριπες το κιλοτακι μουνι και τα χυσια να τρεχουν στα μπουτια....πω πω η αληθεια ειναι οτι
δεν με εχουν ξαναχυσει τοσο γρηγορα και τοσο πολυ...εισαι πολυ καυλιαρα γιαυτο της λεω(που να ηξερε η κακομοιρα τι ανεμογαμης ειμαι)παντως την ωρα που σκουπιζοτανε διαπιστωσα οτι ηταν ενα μελαχροινο αδιαφορο απο αυτα που κυκλοφορουνε χωρις κατι το ιδιαιτερο αλλα ειπαμε η καυλα μεταμορφωνει προσωπα και καταστασεις..καλη συνεχεια αδερφια...
πηγε ο φουτζιμ το μεσημερι και μετα επεσε συρμα οτι ειναι στην περιοχη φοβηθηκαν οι πουτανες και κλεισαν τα μπουρδελαΦίλε μου foujim είσαι το ειδωλό μου!!!!
To τι είναι πρόβλημα, είναι μεγάλη συζήτηση...
Προς τι ο χαρακτηρισμός;
Ο τύπος είναι μια ομάδα μόνος του....πηγε ο φουτζιμ το μεσημερι και μετα επεσε συρμα οτι ειναι στην περιοχη φοβηθηκαν οι πουτανες και κλεισαν τα μπουρδελα
ΦΟΥΤΖΙΜ σαρωσες τη Φυλης σαν ΤΥΦΩΝΑΣ, αν υπηρχε δελτιο καιρου για πουτανες θα ειχαν βγαλει απαγορευτικοαδερφια καλησπερα ξεκιναει μαχιμο πορνοσκαουτινγκ με πιπερατους διαλογους καλτ καταστασεις και ξεκαρδιστικα γεγονοτα....
κατεβαινω φυλης 12 το μκσημερι καυλωμενος στο φουλ ψαχνοντας κανενα αβουλο τεμαχιο ντυμενο προστυχα να του ριξω τη χυσια μου.
παω καρφι μονης προδρομου ισογειο ελπιζοντας να βρω τη φλορι(τη ψαχνω σα τρελος)κατεβαινω τα σκαλια βγαινει ενα μελαχρινο μαναρι
ωραιο κορμι αλλα γδυτο τελειως...εχεις τιποτα να φορεσεις για να το χυσω?της λεω οχι μου λεει θα περασεις?μπα αστο καλυτερα και ανεβαινω στο βαπορι επανω ανοιγω βιαστικα τη πορτα και βλεπω τη ξανθια γκομενα(ωραιο κορμι τατου στους αστραγαλους αδυνατη ωραιο προσωπο)να μιλαει βολεμενη στο σαλονι με τη τσατσα.κανει να σηκωθει βιαστικα και ακολουθει ο εξης διαλογος.γεια σου ρε μωρο...γεια σου...ποσα θελεις για να σε χυσω στο σαλονι οπως καθοσουνα οταν μπηκα?εμπα στο δωματιο παληκαρι μου και θα κατσει
οπως εδω"πεταγεται η τσατσα...μη με ξενερωνεις τωρα καυλωσα οταν μπηκα και την ειδα ετσι χαλαρη στο σαλονι και θελω να τη χυσω εδω γινεται?τι λες παληκαρι μου δε γινονται αυτα στο σαλονι απαπαπαπα με τιποτα...καλα γεια σας ανοιγω τη πορτα και κλεινοντας ακουω ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε..(παρεπιπτοντως το μωρο χαζογελαγε σε ολη τη κουβεντα και κοιταγε τη τσατσα σα να της ζηταγε την αδεια ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω)βγαινω και παω απεναντι στο 71 το κατω ενω η πουτσα εχει πρηστει ετοιμη να εκραγει..μια
ξανθια ρωσιδα κοντο μαλλι δε μου κανει κλικ.βγαινω ακουω ενα τυπακλα για ενα μελανουρι τουμπανο στο 84{αυτο μκ τη πρασινη πορτα}και παω σαν υπνωτισμενος..ανοιγω πορτα γεματο το σαλονι τα δωματια γεματα και το πουτανι να σκουζει σα σκυλα απο ενα συναγωνιστη που τη ξεμουνιαζε...τη πουτσισαμε κατι πρεπει να κανω..περιμενω και μετα απο 5 λεπτα βγαινει η καυλα(μελαχροινη βυζια τουμπανο εχει δουλκψει και μονης προδρομου ισογειο)περναει απο μπροστα μου της χουφτωνω τη κολαρα και παει στη κουζινα.ο κοσμος φευγει και ακολουθει διαλογος...θα περασεις?εισαι γεματος?ναι θα περιμενεις λιγο.να σου δωσω το 20ρικο και να μπω στη κουζινα κα χυσω στις βυζαρες της και να φυγω...ουτε λεπτο δε θα κανω.τοσο καυλωμενος εισαι?περιμενε λιγο..ρε πανω στη σκατζα ουτε που θα το καταλαβειςμη χασεις τζαμπα το 20ρικο τη χυνω στο λεπτο και φευγω..δε μπορω παληκαρι μου αν θες περιμενε...φευγω
μαινομενος ταυρος και φτανω στο 109.στην εισοδο του οροφου ο θεικος τσατσος μιλαει στο τηλεφωνο τσιμπαει τις ρωγες του και λεει
"δε με καυλωνει ρε παιδακι μου τελος τελος"απλα απαιχτος...μπαινω στο ισογειο και βγαινει ενα μωρο(τουλαχιστον ετσι το εβλεπα με τις καυλες που ειχα...α ρε αδερφια ατιμο πραγμα η καυλα)μελαχροινο με πρασινες ματαρες(μαλλον χρωματιστοι φακοι)προστυχο μαυρο κιλοτακι δαντελε...με πλησιαζει τη χουφτωνω τη βιδωνω πισωκουνα στο καυλι και αρχιζω να κολοτριβομαι...θα παρασεις μωρο μου?εσυ τι λες?θελεις να με σκισεις ε?οχι να σε χυσω θελω και γρηγορα.α οκ ελα μου λεει..εχω μπει στο δωματιο και περιμενω ως
συνηθως με το καυλι στο χερι ενω τα πρωτα υγρα εχουν βγει(τα μελια...)ερχεται το μωρο.ελα ρε καυλα γιατι αργησες?δεν αργησα μωρο μου.πως σε λενε?κατερινα.τη γυρναω μπρουμυτα και τη ριχνω στο κρεβατι...χυνω ρε καυλα το κιλοτακι σου χυνω και τα μπουτακια σου μωρο μου και αρχιζω τις ριπες το κιλοτακι μουνι και τα χυσια να τρεχουν στα μπουτια....πω πω η αληθεια ειναι οτι
δεν με εχουν ξαναχυσει τοσο γρηγορα και τοσο πολυ...εισαι πολυ καυλιαρα γιαυτο της λεω(που να ηξερε η κακομοιρα τι ανεμογαμης ειμαι)παντως την ωρα που σκουπιζοτανε διαπιστωσα οτι ηταν ενα μελαχροινο αδιαφορο απο αυτα που κυκλοφορουνε χωρις κατι το ιδιαιτερο αλλα ειπαμε η καυλα μεταμορφωνει προσωπα και καταστασεις..καλη συνεχεια αδερφια...
ευελπιστω να δω τον φουτζιμ σε καποια απο τις μπουρδελοτσαρκες μου ωστε να μου δωσει αυτογραφο και θα μπω εδω να το ανεεβασω σε φωτογραφια
Tην έχω πάρει πριν κανά μήνα και μίλαγε συνέχεια ρουμανικά και χαζογέλαγε πάντως αν και ψυχοβγάλτρια την καθοδηγούσα και το πήρα στην πλάκα και της μάθαινα διάφορα πραγματάκια.Έκατσα ώρα στο δωμάτιο μαζί της τώρα μπορεί να έχει χαλάσει.Σε παλιοτερή μου ενημέρωση την είχα συστήσει για μια φορά μόνο σε αυτούς που μπορούν να χειριστούν "πρωτάρες"Την είχα πάρει παλιότερα μόλις είχε έρθει.
Το ότι χαμογελούσε συνέχεια, δεν μπορούσες να συνεννοηθείς, ήταν τελείως άβγαλτη, το είχα βρεί σέξυ.
Ο χαρακτηρισμός έγκειται στο ότι δεν είναι απλά άβγαλτη, αλλά ότι δεν έχει καθόλου "νεύρο" & δείχνει σαν να μην "φωτάει" ιδιαίτερα.
Τώρα που την ξαναπήρα πάντως, με χάλασε. Ξίνισε το γιαούρτι. Μπορεί να κάθεται (με την ανοχή της τσα2) ώρα στο δωμάτιο, αλλά σου μιλάει στα Ρουμάνικα (ναι, τελικά μιλάει!), δεν χαμογελάει πλέον, αλλά αντιθέτως ταξιδεύει αλλού. Κοινώς, από άβγαλτη έγινε αδιάφορη.
Από μένα δεν προτείνεται.
Ετσι στοχευμενα θα παω κ εγω αυριο το πρωι!!Βόλτα στο Μεταξουργείο σήμερα πρωινή βάρδια..
Διαβάζωντας τις κριτικές 2 συναγωνιστών για την καινούρια Ρουμάνα Άντρεα κατευθύνθηκα στοχευμένα στο ισόγειο της Κεραμεικού 15 για να την τιμήσω.Η κοπέλα πράγματι για Μεταξουργείο είναι διαμάντι πολύ όμορφη με τρία tatoo με το πιο ωραίο να είναι πίσω στην πλάτη με κάτι πρόσωπα.Eίναι ψηλή ξανθιά με κοτσίδα και στην συμμετοχή της στο δωμάτιο είναι πανομοιότυπη με την Σλοβένα Μιλένα απο Φυλής 71 παλιά.Γλείφει ρώγες και αρχίδια απο μονή της.Επιτρέπει ελεύθερα πιασίματα το γκροβεράκι της είναι όμορφο και δουλεμένο όμως δεν το δίνει.Tην έγλειψα σε στάση 69 ενώ αυτή έγλειφέ αρχίδια και με είχε κάνει turmpo.Tην πήρα σε στάση cowgirl reverse έπειτα cowgirl κανονικά και τέλος πισοκωλλητό οπού την γάμησα πολύ δυνατά και τελείωσα.Eπειδή όμως θέλω να είμαι όσο γίνεται αντικειμενικός και να μην σας παρασύρω και λέτε ο μαλάκας μας πήρε στο λαιμό του προειδοποιώ οτι η κοπέλα έχει ένα θέμα με το χρόνο.Βoγγάει πολύ ωραία στο γαμήσι αλλά σε προτρέπει να επισπεύδεις για να τελειώσεις.
Συνιστώ στο να την πάρει κανείς όταν είναι φορτομένος αρκετά στο να κινηθεί μέσα στα λογικά πλαίσια του χρόνου.Εμένα ήταν η δευτερή μου κατάθεση παρολα αυτά με έκανε turmpo και τελείωσα.Ο ξένος που ήταν στο αλλό δωμάτιο και προηγούταν έμεινε μέσα 5 λεπτά και τον παράτησε στα κρύα του λουτρού.Έγώ με την εμπειρία μου και διάφορα κοπλιμέντα που τα γουστάρει κατάφερα και την κράτησα βία 8 λεπτά! Πάντως με 15 ευρώ και τέτοιο κορμί πέρασα καλά σπεύσατε συναγωνιστές γιατί την βλέπω για studio.
Μιλάει Άγγλικά,Ισπανικά και Γαλλικά δεν γνωρίζει ελληνικά.Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!!
Ετσι στοχευμενα θα παω κ εγω αυριο το πρωι!!
[size=10pt]Με την Αμαντα με εκανες να ξαναγαμησω στην Φωκαιας![/size]Ελπιζω να γινει το 2 στα 2 αυριο