Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Δεν παιζει καλαμάκι μπριζόλα κλπΓια κεράσματα και ψηστήρι μόνο.
Δεν παιζει καλαμάκι μπριζόλα κλπΓια κεράσματα και ψηστήρι μόνο.
Όχι, μόνο μάδημα πορτοφολιού παίζει.Δεν παιζει καλαμάκι μπριζόλα κλπ
καινουριο ειναι;για το μπαρ Νικόλ που βρισκτεται στην Θηβών 56 ξερει κανεις να μας δωσει πληροφοριες?
Δεν ξέρω φίλε αν είναι καινούργιοκαινουριο ειναι;
Φίλε μου έχει αναφερθεί από συναγωνιστή τέτοιο σκηνικό στο "Χαλαρά" στο νούμερο 42 στην οδό Κύπρου στο Περιστέρι αν τυχόν δε γνωρίζεις... Και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μια χαρά prive χώρο για τέτοιο σκηνικό. Τώρα για το κατά πόσο είναι αλήθεια δε βάζω και το χε΄ρι μου στη φωτιά γιατί είναι πολύ ριψοκίνδυνο για το μαγαζάτορα, αν π.χ. γίνει κανένα ντου εκείνη την ώρα από μπάτσους φαντάζομαι θα υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια αν το ζητούμενο είναι απλά να παίξετε ερωτικά σαν ζευγάρι υπάρχουν και τα swingers' clubs γι' αυτήν τη δουλειά, εκτός αν θες αποκλειστικά κωλόμπαρο γιατί σε φτιάχνει ο χώρος ή το σκηνικόΥπάρχει κάποιο κωλομπαρο να παίζουν οι γυναίκες με ζευγάρι ; Σκέφτομαι να πάω μια τσάρκα με γυναίκα . Και κατά πόσο έχει κάποιο μπαρ πριβέ χώρο για τέτοιο σκηνικό . Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλε Womanholic εχει απομεινει τιποτα Περιστερι/Δυτικα προαστεια πλην Χαλαρα?Φίλε μου έχει αναφερθεί από συναγωνιστή τέτοιο σκηνικό στο "Χαλαρά" στο νούμερο 42 στην οδό Κύπρου στο Περιστέρι αν τυχόν δε γνωρίζεις... Και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μια χαρά prive χώρο για τέτοιο σκηνικό. Τώρα για το κατά πόσο είναι αλήθεια δε βάζω και το χε΄ρι μου στη φωτιά γιατί είναι πολύ ριψοκίνδυνο για το μαγαζάτορα, αν π.χ. γίνει κανένα ντου εκείνη την ώρα από μπάτσους φαντάζομαι θα υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια αν το ζητούμενο είναι απλά να παίξετε ερωτικά σαν ζευγάρι υπάρχουν και τα swingers' clubs γι' αυτήν τη δουλειά, εκτός αν θες αποκλειστικά κωλόμπαρο γιατί σε φτιάχνει ο χώρος ή το σκηνικό
Μπα όχι, δυστυχώςΦιλε Womanholic εχει απομεινει τιποτα Περιστερι/Δυτικα προαστεια πλην Χαλαρα?
οι κοπελλες που ηταν να δουλευουν απο Πεμπτη , δεεν ηρθαν...δεν εχει και πολυ χωρο εξαλλουΕπίσκεψη απόψε στο pub65. 3 κοπέλες. Σοφία μελαχρινή, λεπτή, καπάτσα, μια θειτσα κοκκινομάλλα για απόσυρση και μαυρουλα η Ελπίδα.
Η Σοφία άρχισε αμέσως την επίθεση, χουφτωματα γλωσσοφιλα. Μετά το δεύτερο ποτό άρχισε και λίγο την πίπα στην άκρη του μαγαζιού. Πήγε να μου τη φέρει όμως. Ενώ είχαμε συμφωνήσει στα 4 ποτα για τελείωμα, ζήτησε και 5ο. Εννοείται ότι την γείωσα και ύστερα από λίγο έφυγε χωρίς να χύσω. Καλή φάση όπως και να'χει όμως. Η μπαργουμαν- ιδιοκτήτρια μου είπε ότι έχει ακόμα 2 κοπέλες το μαγαζί οι οποίες θα δουλεύουν από Πέμπτη.
Το highlight της βραδιάς ήταν βέβαια το κοριτσάκι που δούλευε στο μπαρ του corner pub λίγο πιο κατω. Πανεμορφο πλασμα, Ελληνίδα πιπινάκι. Έπαθα πλάκα βλεπωντας τέτοιο πλάσμα σε κωλομπαρο. Πρώτον, κρίμα που κάθεται εκεί και δεύτερον κρίμα που δεν βγαίνει έξω από το μπαρ για παιχνίδι. Δεν έκανα καν προσπάθεια βέβαια.
Κριμα. Θέλει επειγόντως ανανέωση το ρόστεροι κοπελλες που ηταν να δουλευουν απο Πεμπτη , δεεν ηρθαν...δεν εχει και πολυ χωρο εξαλλου
Scorpios καλλιθεαΚαλησπέρα μαγκες. Υπάρχει κάνα κωλομπαρο σε Δαφνη-Νεα σμυρνη- Νέο Κόσμο ; Εκεί τριγύρω. Έτσι για τη φάση. Όχι να γάμος σωνει και καλα
Που είναι αυτό φίλε ακριβώς; Ευχαριστώ. Αν δε θες εδώ, στείλε πμScorpios καλλιθεα
Τη Καλλιθέα στον ηλεκτρικό, παρά στο ίντερνετ Scorpios club κι θα στο βγάλειΠου είναι αυτό φίλε ακριβώς; Ευχαριστώ. Αν δε θες εδώ, στείλε πμ
Πωσ λέγεται το μαγαζίΚάτι φαίνεται να άνοιξε στα Πετράλωνα στην οδό Θεσσαλονίκης. Πέρασα μόνο έξω και είδα αρκετές κοπέλες έξω. Ξέρει κανείς για αυτό;