papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.459
- Πόντοι
- 27.261
ο κλωνος tnt ειναι-ηταν.Ο Σκουμπη ποιος ειναι? Απολυτος τιποτας δεν τον ξερει κανεις εδω στο νημα
ο κλωνος tnt ειναι-ηταν.Ο Σκουμπη ποιος ειναι? Απολυτος τιποτας δεν τον ξερει κανεις εδω στο νημα
δεν γνωριζω , αλλα μπορει να το διερευνησω και να ενημερωσω... τι ωρα εγινε αυτο?Έπεσα χτες πανω σε ενα μπαρακι (avenzo αν θυμάμαι καλα το ονομα του) απέναντι απο το κωτσοβολο στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Ν Ιωνία. Ειχε πάνω απο 5 κοπέλες στα τραπεζια του και περίμεναν. Ξερει κάποιος κατι για αυτό? Τι παίζει εκει γενικά?
Εδω σε εχω ειναι στην Μετεμορφωση οδος Πευκων 138Έπεσα χτες πανω σε ενα μπαρακι (avenzo αν θυμάμαι καλα το ονομα του) απέναντι απο το κωτσοβολο στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Ν Ιωνία. Ειχε πάνω απο 5 κοπέλες στα τραπεζια του και περίμεναν. Ξερει κάποιος κατι για αυτό? Τι παίζει εκει γενικά?
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, πριν 3-4 χρόνια που το είχα επισκεφτεί ήταν λάιτ κωλόμπαρο (κουβεντούλα, χουφτωματάκια).Έπεσα χτες πανω σε ενα μπαρακι (avenzo αν θυμάμαι καλα το ονομα του) απέναντι απο το κωτσοβολο στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Ν Ιωνία. Ειχε πάνω απο 5 κοπέλες στα τραπεζια του και περίμεναν. Ξερει κάποιος κατι για αυτό? Τι παίζει εκει γενικά?
Γυρω στις 20,30 με 21.00δεν γνωριζω , αλλα μπορει να το διερευνησω και να ενημερωσω... τι ωρα εγινε αυτο?
Ενημερωση απο Κυρ-Βαγγελη που πηγε προσφατα πυρφοραδικο καθολου παιχνιδι ουτε χουφτωμα μονο μπιρι-μπιριΓυρω στις 20,30 με 21.00
Ξεκινα με Κιςς ΠεριστεριΕνημερωση απο Κυρ-Βαγγελη που πηγε προσφατα πυρφοραδικο καθολου παιχνιδι ουτε χουφτωμα μονο μπιρι-μπιρι
περικλεους 2 κ Αφροδιτης ? σωστη η διευθυνση ? Η Καρυατιδος 159 ?Ξεκινα με Κιςς Περιστερι
καρυατιδος 159 και εμενα συναγωνιστης εδω μου το ειπε.περικλεους 2 κ Αφροδιτης ? σωστη η διευθυνση ? Η Καρυατιδος 159 ?
τι παιζει εκει?
καρυατιδος 159 και εμενα συναγωνιστης εδω μου το
Ξερουμε μεχρι που φτανουν ? εχει καβαντζα?καρυατιδος 159 και εμενα συναγωνιστης εδω μου το ειπε.
αλανι μου δεν εχω παει ακομα δεν ξερω.Ξερουμε μεχρι που φτανουν ? εχει καβαντζα?
λενε οτι παιζει μια σιλικονατη εκει που ειναι δυναμη.οτι εχω διαβασει σου λεω και εγω.αλανι μου δεν εχω παει ακομα δεν ξερω.
ωραια ! οποιος παει ενημερωνει... παντως στο Αβαντζο απεναντι απο τον Κωτσοβολο στην Πευκων μεταμορφωση, ολες πανω απο 55...μονο κουβεντα , ουτε κινητο δεν εχουν μαζι τους , αν και ποιος θα ηθελε να ανταλλαξει τηλεφωνα...αλανι μου δεν εχω παει ακομα δεν ξερω.
εκει δεν ειναι κωλομπαρο οποτε..μαυσωλειο οικογενειακος ταφος ειναι.. μυριζε φορμολη?ωραια ! οποιος παει ενημερωνει... παντως στο Αβαντζο απεναντι απο τον Κωτσοβολο στην Πευκων μεταμορφωση, ολες πανω απο 55...μονο κουβεντα , ουτε κινητο δεν εχουν μαζι τους , αν και ποιος θα ηθελε να ανταλλαξει τηλεφωνα...
ναι !!!! μπραβο ρε συ , κι ελεγα τι μυριζει , τι μυριζει... :-))))εκει δεν ειναι κωλομπαρο οποτε..μαυσωλειο οικογενειακος ταφος ειναι.. μυριζε φορμολη?
ετσι ηταν οι θειες?ναι !!!! μπραβο ρε συ , κι ελεγα τι μυριζει , τι μυριζει... :-))))
πλακα πλακα τωρα περα του χαβαλε ειμαι μιλφολατρης μεγαλος.αυτα στα λεω για χαβαλε να γελαμε.ναι !!!! μπραβο ρε συ , κι ελεγα τι μυριζει , τι μυριζει... :-))))