You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για φαγητό!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Μηνύματα
- 1.920
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
τιποτα δεν συγκρινεται με ψητο ψαρι κ λαδολεμονο
Συμφωνώ τύπε μου!!
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Μηνύματα
- 5.820
- Like
- 489
παιδες δεν θελω να σας χαλασω την διαθεση αλλα αυτα που ποσταρετε δεν ειναι φαγητα .
Αυτα οδηγουν κατευθειαν ολα εγγυημενα στον αγιο πετρο.
Ποτε δεν πρεπει να συνδυαζονται πρωτεινουχες με αμυλουχες τροφες στο ιδιο γευμα.
Αγαπημενο φαγητο ειναι μια ωραια ωμη σαλατα (ολα ωμα τιποτα βραστο περα απο κανα κολοκυθι) με αγγουρι , ντοματα , κοκκινες πιπεριες , λαχανο και λεμονι(4-6 ηδη λαχανικων μαξ) .
Αυστηρα μακρια απο το λαδι (προκαλει καρδιοπαθειες) και το αλατι (αρθριτικα) .
Και μετα για κυριως πιατο ξηρους καρπους (αμυγδαλα με τρελα ) μαζι με μελι .
Σωστος....συμφωνω με την ωμοφαγια και την καρποφαγια...θα διαφωνησω ομως ως προς την καταναλωση λαδιου..
Παλιοτερα οταν μαγειρευαν οι γιαγιαδες κι οι μαναδες μας χρησιμοποιουσαν πολυ μεγαλες ποσοτητες λαδιου ..η δικη μου εβαζε ενα φλιτζανι του τσαγιου σε καθε φαγητο...και μαλιστα το εκαιγε μεχρι να καταστραφει κι εκει τσιγαριζε τα κρεμμυδια η τα οποια υπολοιπα υλικα λαχανικα η κρεας...Ετσι ολο αυτο μετατρεποταν σε ενα παχυντικοτατο δηλητηριο...
Οταν ομως χρησιμοποιουμε το εξτρα παρθενο ελαιολαδο ωμο τοτε εχουμε ενα τροφιμο που ειναι φαρμακο..ωφελει την καρδια αντι να τη βλαπτει το ιδιο επισης και το γενετικο μας συστημα λογω της βιταμινης Ε που περιεχει...απλα βαζουμε μια κουταλια της σουπας ωμο λαδι στο φαγητο η στη σαλατα μας..
Παρομοια ευεργετικη δραση εχει και το βρωσιμο παρθενο καρυδελαιο..και το σησαμελαιο το οποιο περιεχει αντιοξειδωτικα..
ΠΡΟΣΟΧΗ..γιατι υπαρχει και το λαδι καρυδας που ειναι καταλληλο μονο για μασαζ...εκεινο δε κανει για το φαγητο μας...μονο το ΒΡΩΣΙΜΟ..ειναι καταλληλο
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Μηνύματα
- 1.920
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Σωστος....συμφωνω με την ωμοφαγια και την καρποφαγια...θα διαφωνησω ομως ως προς την καταναλωση λαδιου..
Παλιοτερα οταν μαγειρευαν οι γιαγιαδες κι οι μαναδες μας χρησιμοποιουσαν πολυ μεγαλες ποσοτητες λαδιου ..η δικη μου εβαζε ενα φλιτζανι του τσαγιου σε καθε φαγητο...και μαλιστα το εκαιγε μεχρι να καταστραφει κι εκει τσιγαριζε τα κρεμμυδια η τα οποια υπολοιπα υλικα λαχανικα η κρεας...Ετσι ολο αυτο μετατρεποταν σε ενα παχυντικοτατο δηλητηριο...
Οταν ομως χρησιμοποιουμε το εξτρα παρθενο ελαιολαδο ωμο τοτε εχουμε ενα τροφιμο που ειναι φαρμακο..ωφελει την καρδια αντι να τη βλαπτει το ιδιο επισης και το γενετικο μας συστημα λογω της βιταμινης Ε που περιεχει...απλα βαζουμε μια κουταλια της σουπας ωμο λαδι στο φαγητο η στη σαλατα μας..
Παρομοια ευεργετικη δραση εχει και το βρωσιμο παρθενο καρυδελαιο..και το σησαμελαιο το οποιο περιεχει αντιοξειδωτικα..
ΠΡΟΣΟΧΗ..γιατι υπαρχει και το λαδι καρυδας που ειναι καταλληλο μονο για μασαζ...εκεινο δε κανει για το φαγητο μας...μονο το ΒΡΩΣΙΜΟ..ειναι καταλληλο
Παλιά τρώγαμε πολύ λάδι κάναμε και τις βούτες μας στη χωριάτικη αλλά υπήρχε κίνηση είμασταν δραστήριοι και όχι λαπάδες όπως σήμερα που πάμε περίπτερο με το αμάξι!!και είμασταν λαμπάδες ,τωρα λαπάδες.τέλος πάντων το να γίνεις ωμοφάγος δεν είναι εύκολο ξαφνικά στα 40 η στα 50 πρέπει να το μάθεις από μικρή ηλικία!δυστηχώς η ευτυχώς ορισμένα κρέατα θέλουν καλό τσιγάρισμα στο λάδι δεσποινίς καυτή σαραντάρα μας,αλλιώς γίνετε μάπα
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Μηνύματα
- 5.820
- Like
- 489
τιποτα δεν συγκρινεται με ψητο ψαρι κ λαδολεμονο
εγω παλι ποτε δε καταλαβα γτ το ωραια ψημενο ψαρι πρεπει να κολυμπαει σε λαδολεμονο..γι αυτο και το θελω μονο με λεμονι...
τα ωμεγα λιπαρα που εχουν τα ψαρια μας καλυπτουν διατροφικα..εκεινη την ποσοτητα που θα βαλετε πανω στο ψαρι κρατηστε την για τη σαλατα σας..ετσι το γευμα ειναι το ιδιο γευστικο αλλα εχουμε γλιτωσει περιπου 150 θερμιδες
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Μηνύματα
- 5.820
- Like
- 489
Παλιά τρώγαμε πολύ λάδι κάναμε και τις βούτες μας στη χωριάτικη αλλά υπήρχε κίνηση είμασταν δραστήριοι και όχι λαπάδες όπως σήμερα που πάμε περίπτερο με το αμάξι!!και είμασταν λαμπάδες ,τωρα λαπάδες.τέλος πάντων το να γίνεις ωμοφάγος δεν είναι εύκολο ξαφνικά στα 40 η στα 50 πρέπει να το μάθεις από μικρή ηλικία!δυστηχώς η ευτυχώς ορισμένα κρέατα θέλουν καλό τσιγάρισμα στο λάδι δεσποινίς καυτή σαραντάρα μας,αλλιώς γίνετε μάπα
νιωθεις οτι γινεται μαπα γιατι ετσι το εχεις συνηθισει..η παραδοσιακη ελληνικη κουζινα ετσι το θελει...αν ομως σταδιακα περιορισεις το τσιγαρισμα και μαθεις να μαγειρευεις πιο υγιεινα ...και το κανεις αυτο σε βαθος χρονου...τοτε η παραδοσιακη ελληνικη κουζινα θα σου δημιουργει δυσπεψια και θα νιωθεις οτι θες σοδα για να χωνεψεις
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Μηνύματα
- 14.524
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω ειμαι μικρος σε ηλικια απο εσας αλλα προσεχω πολυ την διατροφη μου αποφευγω τα γλυκα δεν πινω αναψυκτικα και δεν τρωω αλατι μαγειρευω υγιεινα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Μηνύματα
- 14.524
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
μου αρεσουνε πολυ τα ψαρια και ιδιαιτερα υα καλαμαρακια πολυ και η πατατες τηγανιτες και τα μακαρονια χωρις κιμα
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Μηνύματα
- 1.920
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
νιωθεις οτι γινεται μαπα γιατι ετσι το εχεις συνηθισει..η παραδοσιακη ελληνικη κουζινα ετσι το θελει...αν ομως σταδιακα περιορισεις το τσιγαρισμα και μαθεις να μαγειρευεις πιο υγιεινα ...και το κανεις αυτο σε βαθος χρονου...τοτε η παραδοσιακη ελληνικη κουζινα θα σου δημιουργει δυσπεψια και θα νιωθεις οτι θες σοδα για να χωνεψεις
δλδ εσύ όταν ψήνεις χοιρινο στη κατσαρόλα δε το σωτάρεις?? σωταρισμα-τσιγαρισμα= θωρακισμα του κρεατος ώστε να μη στεγνωσει..αν δε σωταριστει γινετε σκληρο!!μπορεις να χρησιμοποιείς ελαιολαδο το οποιο αντεχει σε υψηλες θερμοκρασίες,ειμαι καλος στη κουζινα μου το χουν πει πολλες
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Μηνύματα
- 1.920
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
νιωθεις οτι γινεται μαπα γιατι ετσι το εχεις συνηθισει..η παραδοσιακη ελληνικη κουζινα ετσι το θελει...αν ομως σταδιακα περιορισεις το τσιγαρισμα και μαθεις να μαγειρευεις πιο υγιεινα ...και το κανεις αυτο σε βαθος χρονου...τοτε η παραδοσιακη ελληνικη κουζινα θα σου δημιουργει δυσπεψια και θα νιωθεις οτι θες σοδα για να χωνεψεις
σόδα θα πιείς ένα δε τσιγαρίσεις το κρέας γτ θα γίνει σόλα!!
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Μηνύματα
- 5.820
- Like
- 489
δλδ εσύ όταν ψήνεις χοιρινο στη κατσαρόλα δε το σωτάρεις?? σωταρισμα-τσιγαρισμα= θωρακισμα του κρεατος ώστε να μη στεγνωσει..αν δε σωταριστει γινετε σκληρο!!μπορεις να χρησιμοποιείς ελαιολαδο το οποιο αντεχει σε υψηλες θερμοκρασίες,ειμαι καλος στη κουζινα μου το χουν πει πολλες
εχω βγαλει απο τη διατροφη μου το χοιρινο και το αρνι κατσικι..τα θεωρω πολυ λιπαρα -βαρια κρεατα....αρνι εχ να φαω απο το πασχα του 2008...που θυμαμαι ειχα κανει γαρδουμπακια με τα εντερακια τα ειχα βαλει σε ταψακι και τα εψησα στο φουρνο ....
Πεταξα λοιπον το ζουμακι απ το ταψι στο νεροχυτη κι αμεσως μετα ανακαλυψα με εκπληξη οτι ειχε βουλωσει το σιφωνι..
το καθαρισα μονη μου ..κι αυτη ολη η ιαδικασια με εκανε να σκεφτω πως ολα αυτα τα λιπη αφου μπορουνε να φραξουνε το νεροχυτη μου ...ποση ζημια μπορουνε να κανουν στις αρτηριες μου..κι ο συνειρμος με εκανε να τα σιχαθω...
ο τροπος που περιγραφεις οτι θα μαγειρευες το κρεας..ειναι σωστος αν θελει να θεωρειται κανεις σωστος μαγειρας...
ο σωστος μαγειρας ομως με το μαγειρα που μαγειρευει υγιεινα διαφερει ..ο δευτερος θυσιαζει και λιγο τη γευση για χαρη της υγειας..
Θα σου απαντησω λοιπον τι θα εκανα εγω αν ειχα 1 κιλο χοιρινο κρεας κατα προτιμηση με κοκκαλο κι ηθελα πχ να το μαγειρεψω με λαχανο
θα ζεσταινα σε πολυ χαμηλη φωτια μια κατσαρολα με χοντρο πατο..στην προκειμενη θα το εβαζα στη χυτρα ταχυτητας...με ελαχιστο λαδι..θα το γυριζα 3-4 λεπτα και μετα θα εκλεινα το καπακι της χυτρας..να μαγειιρευτει καλα να γινει λουκουμι..Αν ειχα χρονοθα εκανα αυτη τη διαδικασια απο βραδυς και θα εβαζα το μαγειρεμενο κρεας στο ψυγειο...να παγωσει το λιπος του....
ετχσι το πρωι αφου θα ειχα αφαιρεσει το παγωμενο ασπρο λιπος απο την επιφανεια..θα εριχνα στην κατσαρολα το λαχανο πιπερι μπαχαρι και φυλλο δαφνης και κανα δυο κοκκινες πιπεριες φλωρινης για το αρωμα τους....δοκιμασε το και θα με θυμηθεις..και βαλε σε ενα κουπακι το λιπος που θαχεις μαζεψει για να συνειδητοποιησεις ποσο καλο εκανες στον οργανισμο σου που το πεταξες
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Μηνύματα
- 5.820
- Like
- 489
ο ανθρώπινος οργανισμος εχει αναγκη και λιγο λιπος!!! παν μετρον αριστον δεν ειπαμε κάθε μερα κρεας <ψημενο>
το λιγο λιπος ειναι μεσα στην κατσαρολα σου το πολυ στο κουπακι που θα πεταχτει...λιπος που δε κανει ζημια θα παρουμε απο ενα ωραιοτατο σκουμπρι ..η παλαμιδα η τονο ..ενω τα ζωικα λιπη θα κολησουν γυρω απο τα σπλαχνα σου με τις οποιες συνεπειες
fax
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2009
- Μηνύματα
- 228
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αντί να το γράψεις στα αγγλικά θα μπορούσες να το γράψεις στη γλώσσα μας:
"Μαριναρισμένη τσιπούρα με ντοματοχυμό
Ευτυχώς που έκανες μετάφραση,γιατι δεν κατάλαβα τη έγραφε ο κατάλογος του ολλανδικού εστιατορίου χαχαχαχαχα!!! Ευχαριστώ.
Καβουρόψωμο, Tom Ka Gai, μαγιονέζα από κολιανδρο, κόκκινο
πιπέρι σε σκόνη, άνηθος".
Γίνεται με όλα αυτά η απλή τσιπούρα γκουρμέ; Δεν έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Μηνύματα
- 10.240
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Ημερήσια ενημέρωση για φαγητό (με φώτο οποιος θέλει)
Εδω δηλώνουμε τι φάγαμε για σήμερα, με φώτο ή χωρις, πρωι - μεσημέρι - βράδυ - χαράματα, τα πάντα ολα... ετσι για τι λιγούρα
Εγω δεν έφαγα πολύ σήμερα... αυτα τα λιγα..
Βαζω πρωινο, μεσημεριανο κ βραδινο.. (τσιμπισα και αλλα κατι ψιλα αλλα δε τα βαζω)
Εσεις τι φάγατε σήμερα παιχτες??
Εδω δηλώνουμε τι φάγαμε για σήμερα, με φώτο ή χωρις, πρωι - μεσημέρι - βράδυ - χαράματα, τα πάντα ολα... ετσι για τι λιγούρα
Εγω δεν έφαγα πολύ σήμερα... αυτα τα λιγα..
Βαζω πρωινο, μεσημεριανο κ βραδινο.. (τσιμπισα και αλλα κατι ψιλα αλλα δε τα βαζω)
Εσεις τι φάγατε σήμερα παιχτες??
Συνημμένα
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Μηνύματα
- 6.034
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Ημερήσια ενημέρωση για φαγητό (με φώτο οποιος θέλει)
Κάθε μέρα ανοίγεις κι από ένα θρεντ που ήδη υπάρχει.
Και εδώ:
και εδώ:
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Μηνύματα
- 10.240
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Κάθε μέρα ανοίγεις κι από ένα θρεντ που ήδη υπάρχει.
Και εδώ:
και εδώ:
Ολα εχουν ειπωθει σε αυτο το σαιτ τελικα.. δε ξανανοιγω θρεντ λοιπον! :thubsdown:
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Μηνύματα
- 14.459
- Κριτικές
- 142
- Like
- 22.819
- Πόντοι
- 27.786
Πρωϊ 2 μπανάνες , γιαουρτι με κουάκερ και σταφιδες.
Δεκατιανο ένα σαντουΪτς με τυρι φινα 10% , μαρουλι και τομάτα.
(Ετοιμάζω κάθε πρωϊ το πρωϊνο μου και το βάζω σε ένα τσαντάκι για την δουλεια)
Μεσημερι δεν έφαγα παρα ένα γιαουρτι 2% με μελι και λιγο κουάκερ πάλι και έπεσα για ύπνο.
Απόγευμα 2 μήλα + 1 ακτινιδιο
Βραδυ μετα από καλη προπονηση ρυζι , σπανακι , κοτοπουλο , σαλατα μαρουλι και μια φέτα τυρι με 1 φέτα ψωμι ολικής.
Δεκατιανο ένα σαντουΪτς με τυρι φινα 10% , μαρουλι και τομάτα.
(Ετοιμάζω κάθε πρωϊ το πρωϊνο μου και το βάζω σε ένα τσαντάκι για την δουλεια)
Μεσημερι δεν έφαγα παρα ένα γιαουρτι 2% με μελι και λιγο κουάκερ πάλι και έπεσα για ύπνο.
Απόγευμα 2 μήλα + 1 ακτινιδιο
Βραδυ μετα από καλη προπονηση ρυζι , σπανακι , κοτοπουλο , σαλατα μαρουλι και μια φέτα τυρι με 1 φέτα ψωμι ολικής.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 231K
- Απαντήσεις
- 348
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 16K
?
- Απαντήσεις
- 215
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 3K
Stories
Νέο!DanaeEscortmagicgirls: Διαθεσιμη απόψε