Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
τελικα εγω παω για υπνο και ακομα να καταλαβω τι προτιμαει περισσοτερο το πουτανακι.
Θα υποθεσω τους πουτσομεζεδες οποτε black κανονισε να της κανεις τραπεζι το συντομοτερο.
Καλη συνεχεια.
4) αγρια τσιπουρα / σαργος / φαγγρι / ουγενα / σικιος / σκαθαρι / συναγριδα / λαβρακι / μυλοκοπι ψημενα στα καρβουνα (ζουμερα) με μπολικο λαδολεμονο και βλητα
το λιθρινι δε μου αρεσει πολυ :-Τύπε, ώρα είναι να μας πεις ότι λιθρίνι δεν τρως.
1) σπανακοτυροπιτα χωριατικη με σπιτικο φυλλο
2) ντολμαδακια με φρεσκα αμπελοφυλλα κιμα και αυγολεμονο
3) αστακομακαροναδα με φρεσκο αστακο και σπαγγετι
4) αγρια τσιπουρα / σαργος / φαγγρι / ουγενα / σικιος / σκαθαρι / συναγριδα / λαβρακι / μυλοκοπι ψημενα στα καρβουνα (ζουμερα) με μπολικο λαδολεμονο και βλητα
5) χοιρινα πλευρα - σιδηροδρομος στο φουρνο σε χαμηλη φωτια για ωρες (λιωμα) με μπαρμπεκιου σως
6) παϊδακια αρνισια - ζυγουρι - προβατινα στα καρβουνα
7) σουτζουκακια σμυρναιικα με σαλτσα ντοματας και πουρε
8) κουνελι στιφαδο
9) τηγανιτο κοτοπουλο αλα KFC (σπιτικο) με σως μουσταρδομαγιονεζα (σπιτικη)
10) στραπατσαδα με φετα τριμμενη
Σκηνοθέτα μου, σου έχω νέα.
Το TGIF ΔΕΝ είναι μπριζολάδικο.
αυγουστος 2009, βαρκελωνη με τον κολλητο(πχ ειχα ξεροχυσει τρωγοντας παεγια, στη Βαρκελωνη)
αυγουστος 2009, βαρκελωνη με τον κολλητο
ρωταμε την ξενοδοχα που εχει την καλυτερη παεγια της πολης
μας λεει στο La Gavina στο λιμανι αλλα θα τη χρυσοπληρωσετε
παμε την πρωτη μερα
2 παεγιες θαλασσινων (καλαμαρι, μυδι, γαριδα, χτενι κλπ), μια μεριδα γαριδες τεμπουρα με σογια σως για τη μεση και 1 κανατα σαγκρια
120 ευρω
ΑΛΛΑ
ειχα στυση οταν ετρωγα
την επομενη μερα το μεσημερι στο ιδιο μαγαζι
2 παεγιες θαλασσινων, 2 γαριδες τεμπουρα για τη μεση, μια κανατα σαγκρια
140 ευρω
Πας καλα??
Δεν απαντω γτ σεβομαι την (απελπιστικη) κατασταση σου.
την πρωτη φορα που ειχα παει δεν ηξερα οτι ηθελε τηλεφωνο και περιμενα 1 ωρα σα μαλακας να γινει το τουβλο που διαλεξαΚαλά, καλά.
Είναι τόσο μπριζολάδικο όσο και το Γκούντυς χαμπουργκεράδικο, το Κόϊ σουσάδικο και το Τσιάο μακαρονάδικο.
Για εγκυκλοπαιδικούς και μόνον λόγους θα συνιστούσα να πηγαίνατε μέχρι τον Τηλέμαχο ή έστω και έναν Αρτζεντίνα βρε αδελφέ.
Καλά, καλά.
Είναι τόσο μπριζολάδικο όσο και το Γκούντυς χαμπουργκεράδικο, το Κόϊ σουσάδικο και το Τσιάο μακαρονάδικο.
Για εγκυκλοπαιδικούς και μόνον λόγους θα συνιστούσα να πηγαίνατε μέχρι τον Τηλέμαχο ή έστω και έναν Αρτζεντίνα βρε αδελφέ.