Επισκέπτης
δεν εννοώ πως δεν έχει γίνει κάτι εδώ και ένα χρόνο
εννοώ μη μου εύχεστε καλή επιτυχία
δε παίζει κάτι τώρα , τώρα
τραβιόμαστε καιρό
οκ
τραβιόμαστε καιρό
τραβιόμαστε καιρό
Μπορει να εννοεί για το επομενο σταδιο καλή επιτυχία..
Ααααααχ αστακομακαρονάδα στη Σκύρο
Δεν ειναι μονο αυτό λέμε εσύ τι να το κάνεις αν είναι φίδι αλλα μόνο για να πεταξεις λάσο κάνει διοτι δεν σηκώνεται με τίποτε?
Εχουν φάση αυτοί οι τυποι πάντως. Ειχα δει παλιά ενα ρουμάνο στη γυμναστικη και μου ειπε μονος του ότι παίρνει τέτοια και όταν τον ρώτησα για τις ελληνίδες μου λέει " What? Greek women are all fat. They eat too much souvlaki" Πάλι καλά που δεν κρατουσα τιποτα βαρυ να μου πέσει και αυτο από τα γελια που εριξα
Μπορει να εννοεί για το επομενο σταδιο καλή επιτυχία..
γενικα λεω να παει καλα το πραγμα
αν χάσει την πιστωτική του τον παρατάς ηλίθιααν πάρει αναβολικά και του αχρηστευτεί το πουλί τον παρατάω!
πολύ αστείο....
ποιό είναι το επόμενο στάδιο???? :o
Ο τρόπος που το είπε ηταν τρομερός και αστειος παραπάνω... δεν σου λέω ότι μου είπε μετά ότι δεν γίνεται να έρχεστε και να γίνεστε όλοι τόσο γυμνασμένοι και οι γυναίκες σας να είναι τόσο αγύμναστες κ κακες διοτι θα μου πειτε οτι γενικεύω και ότι γίνομαι κακός
Μίσο γτ μπερδεύτικα
αν ρωτάς για το επόμενο στάδιο στα αναβολικά ειναι αυτό που λες να εχει σμικρινση και αλλες επιπτωσεις που δεν τις θυμάμαι επισης κιολας. Θα σε παρατάει για να είναι φρεσκος για την προπονηση στο gym κιολας.
αν ρωτάς για το επόμενο σταδιο της σχέσης είναι να τον τυλίξεις κ να ξεκινήσει να σε παίρνει ακάποτα
Πάντως αποδεικνύεται και μέσω της Μαριάννας ότι όλες ένα μεγάλο πουλί θέλουν...
αν πάρει αναβολικά και του αχρηστευτεί το πουλί τον παρατάω!
ετσι στην πλακα ακουμε και καμιά αλήθεια. Αντι να του σταθείς στα δύσκολα να τον βοηθησεις να συνειδητοποιησει το πρόβλημα του και να το ξεπεράσει απλά θα φύγεις? Νομίζω δεν είναι σωστη αντιμετωπιση, μάλλον ρηχή!
το περίμενα ότι κάποιος θα μου το έλεγε αυτό
δεν έχουμε σοβαρή σχέση βρισκόμαστε τακτικά μεν, αλλά δεν έχουμε κάτι σοβαρό
δε ξέρω πως να το προσδιορίσω
πάντως αφου η σχέση είναι κυρίως σεξουαλική, γιατί να μείνω αν χαθεί το σεξ?
εδώ δε μένεις σε γάμο αν χαθεί το σεξ!
το έχω πει μεγάλο πουλί και καλό σεξ το βάζω πάνω απ'τα λεφτά
τα λεφτά θα τα σκεφτώ αν θελήσω να κάνω οικογένεια
τώρα γιατί?
το έχω πει μεγάλο πουλί και καλό σεξ το βάζω πάνω απ'τα λεφτά
τα λεφτά θα τα σκεφτώ αν θελήσω να κάνω οικογένεια
τώρα γιατί?
αν ρωτάς για το επόμενο σταδιο της σχέσης είναι να τον τυλίξεις κ να ξεκινήσει να σε παίρνει ακάποτα
χαχαχαχχαα
και να παντρευτώ εγώ αντισυλληπτικά δε παίρνω
και θα υοθετήσω