Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Τύπε, εγώ είχα πάει σε μια διατροφολόγο και έχασα 23 κιλά για πλάκα.

Χαροκόπειο έχει τελειώσει.
εσυ τοτε πηγες για διαιτα τυπε, δεν πηγες επειδη ο κωλος σου εβγαζε φωτιες για μηνες. Ο καθενας στον τομεα του.

Καντε οτι θελετε μαγκες, πηγαιντε και για ομοιοπαθητικη αμα θελετε, παρτε και μασαζ κωλοτρυπιδας απο τα νηματα μασατζουδων εδω μεσα, γιατροσοφια υπαρχουν οσα θελετε.

Εγω σας μιλαω ως ενας ανθρωπος που εχει χασει 3 φιλους και συγγενεις απο καρκινο σε στομαχι και παχυ εντερο, σε οχι μεγαλη ηλικια. Και οι 3 ηταν απο τους ανθρωπους που δεν ηθελαν να πανε στο γιατρο οταν ενιωθαν τις πρωτες ενοχλησεις. Υπερβολη; ισως. Για τους αντρες ο καρκινος του παχεως εντερου ειναι νομιζω ο δευτερος πιο συχνος.

Εγω απλα λεω το προφανες. Αν εχεις ενοχλησεις για μηνες οπως λεει ο νηματοθετης, παιρνεις μια γνωμη κι απο τον ειδικο. Δεν θες; Κατσε χεζε αιμα, τι να πω...

Καλη τυχη

Vuzolagnos9

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Κριτικές
45
Like
1.912
Πόντοι
2.390
εσυ τοτε πηγες για διαιτα τυπε, δεν πηγες επειδη ο κωλος σου εβγαζε φωτιες για μηνες. Ο καθενας στον τομεα του.

Καντε οτι θελετε μαγκες, πηγαιντε και για ομοιοπαθητικη αμα θελετε, παρτε και μασαζ κωλοτρυπιδας απο τα νηματα μασατζουδων εδω μεσα, γιατροσοφια υπαρχουν οσα θελετε.

Εγω σας μιλαω ως ενας ανθρωπος που εχει χασει 3 φιλους και συγγενεις απο καρκινο σε στομαχι και παχυ εντερο, σε οχι μεγαλη ηλικια. Και οι 3 ηταν απο τους ανθρωπους που δεν ηθελαν να πανε στο γιατρο οταν ενιωθαν τις πρωτες ενοχλησεις. Υπερβολη; ισως. Για τους αντρες ο καρκινος του παχεως εντερου ειναι νομιζω ο δευτερος πιο συχνος.

Εγω απλα λεω το προφανες. Αν εχεις ενοχλησεις για μηνες οπως λεει ο νηματοθετης, παιρνεις μια γνωμη κι απο τον ειδικο. Δεν θες; Κατσε χεζε αιμα, τι να πω...

Καλη τυχη
Και έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες. Θα αποφύγω κάτι που νομίζω μπορει να το προκαλεί, εάν συνεχιστεί κατευθείαν για τσεκαρισμα

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356

Καλη τυχη
Δε διαφωνούμε, ρε τύπε.

Ψυχραιμία. :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Τύποι οσοι είμαστε πανω απο 40-45 πρέπει να κάνουμε κωλονοσκοπηση, καθως και μια φορα το χρονο ενα υπέρηχο ανω-κατω κοιλίας και triplex καρδιας, δεν κάνουμε πλακα ουτε παίζουμε με θέματα υγείας.

Mounoemmonikos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Μαγκες μονο εμενα μου αρεσει να μυριζω τον κωλο μου;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Τύποι καλησπέρα,

τους τελευταίους μήνες κάθε χέσιμο είναι χειρότερο από το άλλο με αποκορύφωμα το σημερινό που κυριολεκτικά πήγε να με στείλει. Ακολουθώ σχετικά καλή διατροφή που πρότεινε διατροφολόγος πλούσια σε ίνες και με όλα τα macros καλυμμένα.
Υποψιάζομαι ότι ο διατροφολόγος μπορεί να είναι λίγο τρομπέτας.
Να δοκιμάσω και αλλού λέτε;

Εδώ σ'έχω τύπε!
932a0e7856199827295a31937f9bb6fb.jpg

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
Τύποι καλησπέρα,

τους τελευταίους μήνες κάθε χέσιμο είναι χειρότερο από το άλλο με αποκορύφωμα το σημερινό που κυριολεκτικά πήγε να με στείλει. Ακολουθώ σχετικά καλή διατροφή που πρότεινε διατροφολόγος πλούσια σε ίνες και με όλα τα macros καλυμμένα.

τυπε εμβολιο για τον κορονα εχεις κανει; :think::confused::confused::confused:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.686
Πόντοι
11.956
Δεν χρειάζονται οι ειδικοί....μιλκο και τυρόπιτα.... υπάρχει χρόνια αυτή η συνταγή

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Τύποι καλησπέρα,

Αν κάποιος πάντως, κάνει διατροφή με φυτικές ίνες, με γαλακτομικά μέσα, με νερό και άθληση, και γενικά έχει καλό έντερο χωρίς να κρατάει το σκατό μέσα του τότε το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό να κάνει έντονες και υδαρείς ενίοτε κενώσεις. Ειδικά τα πρωινά. Δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Αν κάποιος πάντως, κάνει διατροφή με φυτικές ίνες, με γαλακτομικά μέσα, με νερό και άθληση, και γενικά έχει καλό έντερο χωρίς να κρατάει το σκατό μέσα του τότε το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό να κάνει έντονες και υδαρείς ενίοτε κενώσεις. Ειδικά τα πρωινά. Δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό.
Καλύτερα τέτοιου τύπου παρά να βγάζουμε τσιμέντολιθους λόγω καθιστικής ζωής και διατροφής μη ποιοτικής.
Στο κάτω κάτω αν βάζουμε κάτι ποιοτικό στον οργανισμό μας και αυτό που θα βγάλουμε θα είναι ποιοτικό!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Καλύτερα τέτοιου τύπου παρά να βγάζουμε τσιμέντολιθους λόγω καθιστικής ζωής και διατροφής μη ποιοτικής.
Στο κάτω κάτω αν βάζουμε κάτι ποιοτικό στον οργανισμό μας και αυτό που θα βγάλουμε θα είναι ποιοτικό!
Αυτό που αναφέρεις ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Πολύς κόσμος υποφέρει από θέματα κενώσεων. Πχ εμένα η μάνα μου υπήρχαν φορές που έκανε και τρεις ημέρες για να πάει να να ενεργηθεί. Βέβαια, δεν είναι κάτι απλό και απόλυτα. Όπως γνωρίζεις και γνωρίζουμε όλοι, τα θέματα που αφορούν τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ιδιαίτερα πολύπλοκα. Κληρονομικότητα, παιδική ηλικία, ανατομία εντέρου, διατροφικές συνήθειες παλαιοτέρων ετών, το είδος της εργασίας (όπως πολύ σωστά ανέφερες) παίζουν καθοριστικό ρόλο στο χέσιμο.
Πάντως, σαν συμβουλή, όχι ότι είμαι κάποιος που βρίσκεται σε θέση να συμβουλευει, αλλά θα το κάνω, έχω να πω το εξής:
Αν μπορείτε και σας το επιτρέπουν οι συνθήκες να κάνετε τα εξής:
  • Καλή διατροφή, χωρίς σκατολόιδια πολλά, χωρίς αναψυκτικά και χωρίς αλκοόλ
  • Επαρκής ύπνος
  • Ελαφρά άθληση (συνήθως όσοι το γυρίζουν στη βαριά άθληση κάποια στιγμή τα παρατάνε οι περισσότεροι - αποδεδειγμένο)
  • Νερό όπωσδήποτε
Και το βασικότερο όλων των όλων ω όλων είναι αυτό που δεν κάνει η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ: Ένα καλό δυνατό πλήρες πρωινό. Γενικότερα το έντερο θέλει πρόγραμμα. Αν δεν έχεις πρόγραμμα και τρως ό,τι ώρες να ΄ναι τότε θα έχεις θέματα σοβαρά. Πρέπει να τρως αργά, να μασάς καλά και όχι νευρικά.

Προσωπικά έχω δώσει τεράστιο βάρος στο πρωινό και στο να μη τρωω αργά το βράδυ.

Όποια συμπληρώματα και να πάρει κάποιος για να φτιάξει το έντερό του, προβιοτικά κλπ δεν θα δουλέψουν. Το έντερο είναι σαν ένας δευτερος εγκέφαλος, θα πρέπει να το εκπαιδευσεις να δουλευει σωστά. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί σοβαροί γαστρεντολόγοι να βοηθήσουν σε αυτό και για αυτό θα πρέπει να αρκεστούμε στη φιλοσοφική ρήση "Να γίνουμε οι ιατροί του εαυτού μας". - Κοινώς αν κάθε πρώι τρως το γαμημένο το κουλούρι που βλέπω όλους - μη περιμένεις καμία αλλαγή πχ

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:toilet::toilet:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε ιεαν σοτο ατο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Αυτό που αναφέρεις ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Πολύς κόσμος υποφέρει από θέματα κενώσεων. Πχ εμένα η μάνα μου υπήρχαν φορές που έκανε και τρεις ημέρες για να πάει να να ενεργηθεί. Βέβαια, δεν είναι κάτι απλό και απόλυτα. Όπως γνωρίζεις και γνωρίζουμε όλοι, τα θέματα που αφορούν τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ιδιαίτερα πολύπλοκα. Κληρονομικότητα, παιδική ηλικία, ανατομία εντέρου, διατροφικές συνήθειες παλαιοτέρων ετών, το είδος της εργασίας (όπως πολύ σωστά ανέφερες) παίζουν καθοριστικό ρόλο στο χέσιμο.
Πάντως, σαν συμβουλή, όχι ότι είμαι κάποιος που βρίσκεται σε θέση να συμβουλευει, αλλά θα το κάνω, έχω να πω το εξής:
Αν μπορείτε και σας το επιτρέπουν οι συνθήκες να κάνετε τα εξής:
  • Καλή διατροφή, χωρίς σκατολόιδια πολλά, χωρίς αναψυκτικά και χωρίς αλκοόλ
  • Επαρκής ύπνος
  • Ελαφρά άθληση (συνήθως όσοι το γυρίζουν στη βαριά άθληση κάποια στιγμή τα παρατάνε οι περισσότεροι - αποδεδειγμένο)
  • Νερό όπωσδήποτε
Και το βασικότερο όλων των όλων ω όλων είναι αυτό που δεν κάνει η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ: Ένα καλό δυνατό πλήρες πρωινό. Γενικότερα το έντερο θέλει πρόγραμμα. Αν δεν έχεις πρόγραμμα και τρως ό,τι ώρες να ΄ναι τότε θα έχεις θέματα σοβαρά. Πρέπει να τρως αργά, να μασάς καλά και όχι νευρικά.

Προσωπικά έχω δώσει τεράστιο βάρος στο πρωινό και στο να μη τρωω αργά το βράδυ.

Όποια συμπληρώματα και να πάρει κάποιος για να φτιάξει το έντερό του, προβιοτικά κλπ δεν θα δουλέψουν. Το έντερο είναι σαν ένας δευτερος εγκέφαλος, θα πρέπει να το εκπαιδευσεις να δουλευει σωστά. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί σοβαροί γαστρεντολόγοι να βοηθήσουν σε αυτό και για αυτό θα πρέπει να αρκεστούμε στη φιλοσοφική ρήση "Να γίνουμε οι ιατροί του εαυτού μας". - Κοινώς αν κάθε πρώι τρως το γαμημένο το κουλούρι που βλέπω όλους - μη περιμένεις καμία αλλαγή πχ
Aυτος που δεν επενδύει λίγο χρόνο το πρωί για να φάει κάτι ποιοτικό θα καταφύγει αναγκαστικά στο κουλούρι...πιο μετά όμως μην παραξενευτεις αν αυτό το άτομο εκνευρίζεται πιο εύκολα γιατί η πίεση που το οδήγησε νηστικό στην δουλειά θα το κάνει να υποκύψει ,λίγο αργότερα όταν θα ξαναπεινασει.
Νηστικός άνθρωπος στην δουλειά ξεμένει από καύσιμα του οργανισμού πολύ πιο γρήγορα και γίνεται ένα επιπλέον πρόβλημα για όλους...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Aυτος που δεν επενδύει λίγο χρόνο το πρωί για να φάει κάτι ποιοτικό θα καταφύγει αναγκαστικά στο κουλούρι...πιο μετά όμως μην παραξενευτεις αν αυτό το άτομο εκνευρίζεται πιο εύκολα γιατί η πίεση που το οδήγησε νηστικό στην δουλειά θα το κάνει να υποκύψει ,λίγο αργότερα όταν θα ξαναπεινασει.
Νηστικός άνθρωπος στην δουλειά ξεμένει από καύσιμα του οργανισμού πολύ πιο γρήγορα και γίνεται ένα επιπλέον πρόβλημα για όλους...
Ό,τι πιο σωστό και λογικό έχω διαβάσει το τελευταίο καιρό που αφορά θέματα διατροφής. Εύγε. Είναι ακριβώς έτσι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Είναι μεγάλη πρόκληση για έναν εργένη να προσέχει τον εαυτό του...κάνω ότι μπορώ ..το κερασάκι στην τούρτα της καθημερινότητας είναι ένα απολαυστικό χέσιμο!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Ποτέ δεν κατάλαβα αυτούς που προτιμούν το πρωινό χέσιμο...
Έχοντας ρίξει το χέσιμο σου αποβραδυς είσαι απερίσπαστος για το πρωινό και τον καφε σου χωρίς να χάνεις χρόνο.
Ίσως μιλάμε για όσους είναι αφεντικά και έχουν μια άνεση χρόνου κάπως διαφορετικη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom