Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Σωστά!
Εγώ εστιάζω στην χρονική πίεση που προκαλεί ένα πρωινό χέσιμο στο ήδη πιεσμένο πρωινό χρονοδιάγραμμα.
Φυσικά περιπτώσεις καθημερινού πρωινού ξυπνήματος τύπου Αμερικανού αφεντικού που περιλαμβάνει γυμναστική,πρωινό με χυμό πορτοκάλι ,μπε'ι'κον ίσως και ένα χέσιμο πριν την μετάβαση στο υπερπολυτελές γραφείο είναι από κάποιο παράλληλο σύμπαν στο οποίο εμείς δεν έχουμε θέση....

Άραγες ο Trump πότε χέζει;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Μα για το πρόγραμμα χεσιματος της Μελάνια ενδιαφέρομαι....θα ήμουν ανώμαλος αν με ενδιέφερε το πρόγραμμα του Τραμπ.
Άσε που και αυτή όπως η Βαλκυρία της καρδιάς μου στις ειδήσεις του ΣΚΑ'Ι' από Δευτέρα ως Παρασκευή χέζει φράουλες με σαντιγύ,κατουράει σαμπάνια και κλάνει φυσικό αέριο ..για τέτοιες γυναίκες ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ αυτό.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Φυσικά περιπτώσεις καθημερινού πρωινού ξυπνήματος τύπου Αμερικανού αφεντικού που περιλαμβάνει γυμναστική,πρωινό με χυμό πορτοκάλι ,μπε'ι'κον ίσως και ένα χέσιμο πριν την μετάβαση στο υπερπολυτελές γραφείο είναι από κάποιο παράλληλο σύμπαν στο οποίο εμείς δεν έχουμε θέση....

Για αυτό έγραψα για τον Trump.

Στα δικά μας τώρα, μετά από επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία όπου έχεζα για 20 μέρες σε τουαλέτα χωρίς φως κ νερό, επιστρέφω στην Ελλάδα.

Με το που προσγειώνομαι στο ΕΛ. ΒΕΛ. πριν τα διαβατήρια και πριν τις βαλίτσες βρίσκω τουαλέτα.

Μόλις έχει βγει η καθαρίστρια που με κοιτάζει βλοσυρά.

"Σε βλέπω ότι πας να μου λερώσεις την λεκάνη" σκέφθηκε.

Εκεί έριξα το 2ο καλύτερο χέσιμο σε αεροδρόμιο.

Πρέπει να βγήκα μετά από 45'.

Η υπηρεσία χημικής επεξεργασίας λυμάτων του αεροδρομίου νόμιζε ότι έσπασαν οι σωλήνες της αποχέτευσης.

Ήμουν απλά στερημένος από όλα τα καλά του πολιτισμένου χεσίματος.

Η τουαλέτα στην Ίνδια δεν είχε φως, ούτε παράθυρο. Επίσης δεν είχε νερό όλες τις ώρες. Μπορεί να εχεζες το βράδυ και να τραβουσες καζανάκι 12 - 18 ώρες μετά όταν επέστρεφες από τη δουλειά.

Υ.Γ : Το πρώτο και καλύτερο χέσιμο σε αεροδρόμιο είναι μερικές σελίδες πίσω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Για αυτό έγραψα για τον Trump.

Στα δικά μας τώρα, μετά από επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία όπου έχεζα για 20 μέρες σε τουαλέτα χωρίς φως κ νερό, επιστρέφω στην Ελλάδα.

Με το που προσγειώνομαι στο ΕΛ. ΒΕΛ. πριν τα διαβατήρια και πριν τις βαλίτσες βρίσκω τουαλέτα.

Μόλις έχει βγει η καθαρίστρια που με κοιτάζει βλοσυρά.

"Σε βλέπω ότι πας να μου λερώσεις την λεκάνη" σκέφθηκε.

Εκεί έριξα το 2ο καλύτερο χέσιμο σε αεροδρόμιο.

Πρέπει να βγήκα μετά από 45'.

Η υπηρεσία χημικής επεξεργασίας λυμάτων του αεροδρομίου νόμιζε ότι έσπασαν οι σωλήνες της αποχέτευσης.

Ήμουν απλά στερημένος από όλα τα καλά του πολιτισμένου χεσίματος.

Η τουαλέτα στην Ίνδια δεν είχε φως, ούτε παράθυρο. Επίσης δεν είχε νερό όλες τις ώρες. Μπορεί να εχεζες το βράδυ και να τραβουσες καζανάκι 12 - 18 ώρες μετά όταν επέστρεφες από τη δουλειά.

Υ.Γ : Το πρώτο και καλύτερο χέσιμο σε αεροδρόμιο είναι μερικές σελίδες πίσω.
Αφού γύρισες χωρίς να πάθεις χολέρα η ψωρίαση από τέτοιες χώρες υπανάπτυκτες είσαι τυχερός...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Κονσέρβες και φαγητό από το ξενοδοχείο έτρωγες εκεί και δεν έπαθες τίποτα ;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Χέζω ...

:tooth:

toilet paper animation GIF by Rough Sketchz

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
ο @topscorer εχει γραψει εδω? τις προαλλες μεσα σε 3 ωρες που ειμασταν μαζι τις 2 ωρες ηταν στην τουαλετα και εχεζε. 4 φορες απο 30 λεπτα η φορα. Και λεει οτι ειναι νορμαλ! Πραγματικα τετοιο χεσιμο δεν εχω ξαναφαει στην ζωη μου! Ουτε η τσαρινα τετοιο χεσιμο. :2funny: :2funny: :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Το παντζάρι δεν είναι μόνο νοστιμότατο αλλά πριμοδοτεί και μια από τις μεγαλύτερες απολαυσεις μας....τουλάχιστον στις πόλεις είναι διαθέσιμο όλον τον χρόνο σε συσκευασία που έχει περιεχόμενο βρασμένο στον ατμο .
Καλό βόλι συναγωνιστές!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297

Marina34