Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Ενώ ρε γαμωτο η εκκένωση μου είναι γρήγορη πολλές φορές στο τέλος τρέχει αίμα από κάτω και βάζω πόσα κομμάτια χαρτί για να σταματήσω την αιμορραγία...Το παθαίνει άλλος να γδερνεται ο πρωκτός κατά τη διαδικασία;

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.920
Πόντοι
206
Ενώ ρε γαμωτο η εκκένωση μου είναι γρήγορη πολλές φορές στο τέλος τρέχει αίμα από κάτω και βάζω πόσα κομμάτια χαρτί για να σταματήσω την αιμορραγία...Το παθαίνει άλλος να γδερνεται ο πρωκτός κατά τη διαδικασία;
Καλό θα είναι να το δει γιατρός

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.961
Πόντοι
3.246
άλλαξε στυλ διατροφής και πίνε πολύ νερο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Να πίνω με το ζόρι χωρίς να διψάω;
Ιδανικά ναι....γιατί όταν δίψας έχεις ήδη χάσει αρκετό νερό....ξέρω κάποιον που ανιχνεύθηκε με αφυδάτωση σε τυπική εξέταση αίματος που έκανε για τσρκ απ'....σπάσιμο νεύρων και αρχιδιων μέσα στο νοσοκομείο με ορους για ενυδάτωση....δεν μπορούσε να κοιμηθεί....δικό μέρες άντεξε μετά έφυγε με δικιά του ευθύνη....καλά είναι αλλά τώρα πίνει νερό προληπτικά για να μην ξαναπεράσει τα ίδια.
Όχι νερό της φωτιάς...το σκέτο πρέπει να πίνουμε σαν νεράκι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δύο μέρες άντεξε αλλά μετά έφυγε με δικιά του ευθύνη.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
3 φορές από το απόγευμα που έχω σηκωθεί...
Τετραπλός καπουτσίνο σε κουβα-ποτηρι και μόνο που τον μύρισα πριν πιω
κόντεψα να χεστω λέμε ο άνθρωπος..
Καπάκια σαλάτα Caesar και μια τεράστια σταβλισια με πατάτες τηγανητές και
το χεσιμο-κοψιμο ηρθε αξαφνα σαν καλοκαιρινή μπόρα την ώρα που έπινα
την Άμστελ..
Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και πάω για περπάτημα βραδυνό..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.160
Πόντοι
5.006
3 φορές από το απόγευμα που έχω σηκωθεί...
Τετραπλός καπουτσίνο σε κουβα-ποτηρι και μόνο που τον μύρισα πριν πιω
κόντεψα να χεστω λέμε ο άνθρωπος..
Καπάκια σαλάτα Caesar και μια τεράστια σταβλισια με πατάτες τηγανητές και
το χεσιμο-κοψιμο ηρθε αξαφνα σαν καλοκαιρινή μπόρα την ώρα που έπινα
την Άμστελ..
Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και πάω για περπάτημα βραδυνό..
:globeos-haha:

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Η διατροφή που κάνω κάθε μέρα είναι.. 1ο γεύμα: 1 μήλο,1 αυγό,13 ωμά αμύγδαλα,7 καρύδια και ένα μπολ που βάζω μέσα: 100γρ Κουακερ (του έχω ρίξει πρώτα ζεστό νερό για να μαλακώσει λίγο),1 μπανάνα,2 γρ κανέλα Κεϋλάνης,μισό κιλό γιαούρτι 2%(τοταλ)

Μετά από κάνα 12ωρο περίπου το 2ο γεύμα που έχει ένα τάπερ που βάζω μέσα: 735γρ βρασμένο καστανό ρύζι (uncle's Ben),200-240 γρ νερό βραστό στήθος φιλέτο κοτόπουλο (μόνο λίγη ρίγανη έχει από πάνω),2 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης ωμές,μισό κιλό σπανάκι κατεψυγμένο που το βράζω για περίπου 2-3 λεπτά (μπάρμπα Στάθης) και μια κουταλιά της σούπας λάδι από πάνω και 6γρ αλατι

Στο τέλος παίρνω δύο κάψουλες mollers,1 κάψουλα βιταμίνη d,και μια κάψουλα πολυβιταμινη solgar vm-2000

Τι λέτε,φταίει κάτι από απ' τη διατροφή;
Τώρα τις τελευταίες 3 μέρες που άρχισα να πίνω νερό πρόσεξα ότι εκτός από αίμα που έβγαλα στη προσπάθεια μου να βγει το σκατό βγαίνει και πολύ στενόμακρη σε βαθμό να βουλώνει η λεκάνη..πάντως ζοριζομαι ελάχιστα σε δευτερόλεπτα γίνεται η δουλειά...

Να πω κιόλας ότι δε μου έρχεται να πάω κάθε μέρα τουαλέτα συνήθως μέρα παρά μέρα

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Η διατροφή που κάνω κάθε μέρα είναι.. 1ο γεύμα: 1 μήλο,1 αυγό,13 ωμά αμύγδαλα,7 καρύδια και ένα μπολ που βάζω μέσα: 100γρ Κουακερ (του έχω ρίξει πρώτα ζεστό νερό για να μαλακώσει λίγο),1 μπανάνα,2 γρ κανέλα Κεϋλάνης,μισό κιλό γιαούρτι 2%(τοταλ)

Μετά από κάνα 12ωρο περίπου το 2ο γεύμα που έχει ένα τάπερ που βάζω μέσα: 735γρ βρασμένο καστανό ρύζι (uncle's Ben),200-240 γρ νερό βραστό στήθος φιλέτο κοτόπουλο (μόνο λίγη ρίγανη έχει από πάνω),2 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης ωμές,μισό κιλό σπανάκι κατεψυγμένο που το βράζω για περίπου 2-3 λεπτά (μπάρμπα Στάθης) και μια κουταλιά της σούπας λάδι από πάνω και 6γρ αλατι

Στο τέλος παίρνω δύο κάψουλες mollers,1 κάψουλα βιταμίνη d,και μια κάψουλα πολυβιταμινη solgar vm-2000

Τι λέτε,φταίει κάτι από απ' τη διατροφή;
Τώρα τις τελευταίες 3 μέρες που άρχισα να πίνω νερό πρόσεξα ότι εκτός από αίμα που έβγαλα στη προσπάθεια μου να βγει το σκατό βγαίνει και πολύ στενόμακρη σε βαθμό να βουλώνει η λεκάνη..πάντως ζοριζομαι ελάχιστα σε δευτερόλεπτα γίνεται η δουλειά...

Να πω κιόλας ότι δε μου έρχεται να πάω κάθε μέρα τουαλέτα συνήθως μέρα παρά μέρα
Υποθέτω ότι είσαι αθλητής βαρέων αθλημάτων η body builder.
Παράξενο να βγάζεις αίμα με τόσες ίνες που καταναλώνεις...
Αν επιμείνει απευθυνσου σε ειδικό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Μετά την φασολάδα χτύπησα ένα ωραιότατο ακτινίδιο ....δυόμιση ώρες μετά η Φύση με κάλεσε και εγώ έσπευσα σχεδόν τρέχοντας για να ανταποκριθώ στην ευγενική της πρόσκληση.
Κατέθεσα την προσφορά μου υπέρ των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων με το χαμόγελο στα χείλη ξέροντας ότι γέμισα με βιταμίνες τον οργανισμό μου...
Λεκάνη χωρίς ίχνος φρεναρίσματος....βελούδινο άδειασμα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Ξεχωριστή αναφορά δικαιούται το τμημα λαχταριστης τουλουμπας Θεσσαλονίκης που ήταν το επιδόρπιο μου.
Παραδόξως δεν έχει και τόσες πολλές θερμίδες....
Δεν τρώγεται ολόκληρη σε μια καθισια,είναι υπερβολή.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Άρχισα και 13 δαμασκηνα τη μέρα.. δε ξέρω αν αξίζουν
τραβα σε ενα γιατρο τυπε, εστω και με αναμονη 1 μηνος στο δημοσιο αν δεν εχεις λεφτα για ιδιωτη, κλεισε ραντεβου και τραβα να εξετασεις τη σουφρα σου, γιατι οι καρκινοι στομαχου/εντερου ειναι πολυ συχνοι πλεον με τα σκουπιδια που καταναλωνουμε.
επισης, φροντισε ο γιατρος να σου γραψει και τιποτα εξετασεις αιματος για τυχον ελλειψη βιταμινων, γιατι αποτι γραφεις, δεν ειναι φυσιολογικο να κουμπωνεις τοσα εξτρα.
δύο κάψουλες mollers,1 κάψουλα βιταμίνη d,και μια κάψουλα πολυβιταμινη solgar vm-2000

Και αν φοβασαι ή ντρεπεσαι να πας στο γιατρο, να ξερεις οτι αν (χτυπα ξυλο) εχεις κατι ψιλοσοβαρο, θα τα τραβηξεις ολα μαζεμενα και επι 100. Οποτε οσο το καθυστερεις, τοσο μεγαλυτερο ζορι θα τραβηξεις.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Μετά την φασολάδα χτύπησα ένα ωραιότατο ακτινίδιο ....δυόμιση ώρες μετά η Φύση με κάλεσε και εγώ έσπευσα σχεδόν τρέχοντας για να ανταποκριθώ στην ευγενική της πρόσκληση.
Κατέθεσα την προσφορά μου υπέρ των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων με το χαμόγελο στα χείλη ξέροντας ότι γέμισα με βιταμίνες τον οργανισμό μου...
Λεκάνη χωρίς ίχνος φρεναρίσματος....βελούδινο άδειασμα!

Χεστήκαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom