Η διατροφή που κάνω κάθε μέρα είναι.. 1ο γεύμα: 1 μήλο,1 αυγό,13 ωμά αμύγδαλα,7 καρύδια και ένα μπολ που βάζω μέσα: 100γρ Κουακερ (του έχω ρίξει πρώτα ζεστό νερό για να μαλακώσει λίγο),1 μπανάνα,2 γρ κανέλα Κεϋλάνης,μισό κιλό γιαούρτι 2%(τοταλ)
Μετά από κάνα 12ωρο περίπου το 2ο γεύμα που έχει ένα τάπερ που βάζω μέσα: 735γρ βρασμένο καστανό ρύζι (uncle's Ben),200-240 γρ νερό βραστό στήθος φιλέτο κοτόπουλο (μόνο λίγη ρίγανη έχει από πάνω),2 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης ωμές,μισό κιλό σπανάκι κατεψυγμένο που το βράζω για περίπου 2-3 λεπτά (μπάρμπα Στάθης) και μια κουταλιά της σούπας λάδι από πάνω και 6γρ αλατι
Στο τέλος παίρνω δύο κάψουλες mollers,1 κάψουλα βιταμίνη d,και μια κάψουλα πολυβιταμινη solgar vm-2000
Τι λέτε,φταίει κάτι από απ' τη διατροφή;
Τώρα τις τελευταίες 3 μέρες που άρχισα να πίνω νερό πρόσεξα ότι εκτός από αίμα που έβγαλα στη προσπάθεια μου να βγει το σκατό βγαίνει και πολύ στενόμακρη σε βαθμό να βουλώνει η λεκάνη..πάντως ζοριζομαι ελάχιστα σε δευτερόλεπτα γίνεται η δουλειά...
Να πω κιόλας ότι δε μου έρχεται να πάω κάθε μέρα τουαλέτα συνήθως μέρα παρά μέρα