kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 206
μπάμιες, μανιταροσουπα , αρακάς εγγύηση για γρήγορο χέσιμο. και απο φρούτα δαμασκηνα, κεράσια , ροδάκινα.
Μπάμιες σκέτες ,όχι με κοτόπουλο η μοσχάρι.μπάμιες, μανιταροσουπα , αρακάς εγγύηση για γρήγορο χέσιμο. και απο φρούτα δαμασκηνα, κεράσια , ροδάκινα.
Με τα πολλά κρέατα και την έλλειψη φρούτων και λαχανικών (=ινών) βγάζεις τούβλα....τώρα ΝΙΩΘΕΙΣ την διαφορά!Από όταν έκοψα το (πολύ) κρέας και τα τυριά και πέρασα σχεδόν σε πλήρως vegeterian διατροφή (είμαι στο δεύτερο μήνα), μπορώ να πω ρίχνω τα smoothest χεσίματα.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε απόλαυση. Το συνιστώ!
Τα συκα δεν είναι απλά εγγύηση. Ειναι ευλογία. Μένω σε επαρχιακή πόλη πλέον, και όταν βγαίνω για περπάτημα χτυπάω απο τις συκιές αριστερά δεξιά 6-7 σύκα. Επιστρέφοντας σπίτι, εχει δουλέψει το πεπτικό και κάθε φορά ακολουθεί smooth, μεταξένιο, τρυφερό, απαλό, γλυκό και σχεδόν ηδονικο χεσιμο χωρίς δεύτερες σκέψεις.δεν ξέρω αν έχει αναφερεθει τα σύκα είναι εγγύηση. και στην αυλή μου εχω 2 δεντρα.
Πρέπει αυτό να μπει σε τουριστικό οδηγό...ευ γέ!Τα συκα δεν είναι απλά εγγύηση. Ειναι ευλογία. Μένω σε επαρχιακή πόλη πλέον, και όταν βγαίνω για περπάτημα χτυπάω απο τις συκιές αριστερά δεξιά 6-7 σύκα. Επιστρέφοντας σπίτι, εχει δουλέψει το πεπτικό και κάθε φορά ακολουθεί smooth, μεταξένιο, τρυφερό, απαλό, γλυκό και σχεδόν ηδονικο χεσιμο χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Επίσης τώρα τελευταία έχω διακρίνει επίπονα χεσιματα μετά από κατανάλωση προϊόντων lidl. Όχι όλων, αλλά κατι γιαούρτια, κάτι μπουγατσακια,κάτι λουκάνικα,κάτι γύρους, κάτι επιδόρπια , κάτι κρέμες ,κάτι σφολιατοειδη μπινελίκια οδηγούν στην δημιουργία χαρμανιου εντός εντέρου με αμμοχάλικο 3Α ,ιδανικο για δέσιμο μπετόν, ακατάλληλο όμως για τρυφερές κενώσεις.
Πριν 4-5 μέρες ημουν στο μουσείο της Ακρόπολης και όσο περίμενα να μπω για ξαλαφρωμα (πανάκριβο πρωινό στα πέριξ καταστήματα,το οποίο περιελάμβανε κροκ μανταμ σαντουιτσακι, κρέπα γλυκιά με raspberries και γαλλικό καφέ) ακούω απο μέσα κάποιος συνάδελφος χέστης να αμολάει σαπιες, υγρές, υπόκωφες έως απόκοσμες όχι απλά πορδές, αλλά θα τις χαρακτήριζα προσπάθειες συνοδευόμενες απο μουγγρητά. Σχεδόν άκουσα το σάλιο που κατάπιε από την ευχαρίστηση και την ανακούφιση που ένιωσε ο πρωκτός του όταν ο μαγικός ήχος βαπτίσματος της κουραδας έφτασε στα αφτιά μου.
Περιμένοντας να ανοίξει η πόρτα όλο αγωνία γιατί και το δικό μου καφέ χέλι είχε αρχίσει να γαργαλάει την κωλοβαλβιδα μου,τι να αντικρίσω??? Ενα αναψοκοκκινισμενο,ολο φακιδουλες,κοκκινομαλλικο μωράκι με πιρσιγκ στα χειλακια της. Κοιταζομαστε,μου λέει "hallo", της λέω "hallo,alles gut?" Και μου απαντάει "ja,danke".
Μπαινω μέσα κατευθείαν και μια εσανσ κωλιλας,σκατιλας,αρωματικου τουαλετας, γυναικείου αρώματος πλημμυρίζει τα ρουθούνια μου. Το πρωινό μου νωρίτερα ,μου έδωσε ενα λασπερο χεσιμο, αλλά και δύναμη να συνεχίσω να δω όλα αυτά που έφτιαξε ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης.
Ιδανικός συνδυασμός ροδάκινα με σύκα ως μια υπέροχη σαλάτα...Τα συκα δεν είναι απλά εγγύηση. Ειναι ευλογία. Μένω σε επαρχιακή πόλη πλέον, και όταν βγαίνω για περπάτημα χτυπάω απο τις συκιές αριστερά δεξιά 6-7 σύκα. Επιστρέφοντας σπίτι, εχει δουλέψει το πεπτικό και κάθε φορά ακολουθεί smooth, μεταξένιο, τρυφερό, απαλό, γλυκό και σχεδόν ηδονικο χεσιμο χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Επίσης τώρα τελευταία έχω διακρίνει επίπονα χεσιματα μετά από κατανάλωση προϊόντων lidl. Όχι όλων, αλλά κατι γιαούρτια, κάτι μπουγατσακια,κάτι λουκάνικα,κάτι γύρους, κάτι επιδόρπια , κάτι κρέμες ,κάτι σφολιατοειδη μπινελίκια οδηγούν στην δημιουργία χαρμανιου εντός εντέρου με αμμοχάλικο 3Α ,ιδανικο για δέσιμο μπετόν, ακατάλληλο όμως για τρυφερές κενώσεις.
Πριν 4-5 μέρες ημουν στο μουσείο της Ακρόπολης και όσο περίμενα να μπω για ξαλαφρωμα (πανάκριβο πρωινό στα πέριξ καταστήματα,το οποίο περιελάμβανε κροκ μανταμ σαντουιτσακι, κρέπα γλυκιά με raspberries και γαλλικό καφέ) ακούω απο μέσα κάποιος συνάδελφος χέστης να αμολάει σαπιες, υγρές, υπόκωφες έως απόκοσμες όχι απλά πορδές, αλλά θα τις χαρακτήριζα προσπάθειες συνοδευόμενες απο μουγγρητά. Σχεδόν άκουσα το σάλιο που κατάπιε από την ευχαρίστηση και την ανακούφιση που ένιωσε ο πρωκτός του όταν ο μαγικός ήχος βαπτίσματος της κουραδας έφτασε στα αφτιά μου.
Περιμένοντας να ανοίξει η πόρτα όλο αγωνία γιατί και το δικό μου καφέ χέλι είχε αρχίσει να γαργαλάει την κωλοβαλβιδα μου,τι να αντικρίσω??? Ενα αναψοκοκκινισμενο,ολο φακιδουλες,κοκκινομαλλικο μωράκι με πιρσιγκ στα χειλακια της. Κοιταζομαστε,μου λέει "hallo", της λέω "hallo,alles gut?" Και μου απαντάει "ja,danke".
Μπαινω μέσα κατευθείαν και μια εσανσ κωλιλας,σκατιλας,αρωματικου τουαλετας, γυναικείου αρώματος πλημμυρίζει τα ρουθούνια μου. Το πρωινό μου νωρίτερα ,μου έδωσε ενα λασπερο χεσιμο, αλλά και δύναμη να συνεχίσω να δω όλα αυτά που έφτιαξε ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης.
σε μένα τουλάχιστοντο πυρηνελαιο φέρνει ευκολο χεσιμο με οποιοδηποτε φαγητο. αν μαγειρεψω οτιδηποτε με πυρηνελαιο το εχω εξασφαλισμενο.
Σωστά..Δεν τρώγεται τύπε.
Με το πυρηνέλαιο ανάβουμε τα καντήλια
Για αυτό ίσως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αλλιως παιζει κ να μη χεσεις δηλαδη?Δεν τρώγεται τύπε.
Με το πυρηνέλαιο ανάβουμε τα καντήλια
Για αυτό ίσως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: