Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Παρατηρω οτι τις μέρες που τρώω σαλάτες και εσπεριδοειδή τα σκατα μου είναι πιο ανοιχτόχρωμα...ανοίγουν τα χρώματα από τα φρούτα και τα λαχανικά και τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά ..μάλλον καλο το βλέπω αυτό.:happy::thumbsup:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.414
Πόντοι
2.306
Παρατηρω οτι τις μέρες που τρώω σαλάτες και εσπεριδοειδή τα σκατα μου είναι πιο ανοιχτόχρωμα...ανοίγουν τα χρώματα από τα φρούτα και τα λαχανικά και τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά ..μάλλον καλο το βλέπω αυτό.:happy::thumbsup:
Έτσι είναι τυπε. Βοηθάει να χεσεις γρηγορότερα και, δεν προλαβαίνουν να αφυδατωθουν και να σκουρινουν.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.967
Πόντοι
1.446
Και πολλά γαλακτοκομικά όταν φας, το ίδιο γίνεται...
Είχα φάει γιαούρτι παραδοσιακό και είχα πιει ένα εβαπορέ κουτί γάλα και είχα τα ίδια αποτελέσματα στον καμπινέ...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.967
Πόντοι
1.446
Έβγαλα πολύ πράγμα σήμερα... Μιλάμε για πολλά κιλά σκατό... Έπρεπε να το βγάλω φωτογραφία... Βοήθησε το εβαπορέ και το παραδοσιακό γιαούρτι...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Μετά από αρκετό καιρό πήρα μια πίτσα Caesars από πίτσα fun. Μετά από 6 ώρες την χωνεύω ακόμα, έχω ρίξει 2 απαξιωτικά χεσιματα,κλάνω βρωμερά και ρευομαι συνέχεια :confused::confused:. Σίγουρη επιτυχία στα 5,5€ take away.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.499
Πόντοι
446
Μετά από αρκετό καιρό πήρα μια πίτσα Caesars από πίτσα fun. Μετά από 6 ώρες την χωνεύω ακόμα, έχω ρίξει 2 απαξιωτικά χεσιματα,κλάνω βρωμερά και ρευομαι συνέχεια :confused::confused:. Σίγουρη επιτυχία στα 5,5€ take away.
Ξαδερφε, χέσιμο δίχως να προηγηθούν βρωμερα κλανιδια, είναι το αυτό με γαμισι δίχως προκαταρκτικα...
Οπότε, μια χαρά δουλίτσα έκανε η πιτσαφαν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Λίγη σούπα φιδε θα ήταν πιο εύπεπτη....

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.975
Πόντοι
3.556
Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι αν οι κουραδες πάνε στον πάτο της λεκάνης σημαίνει ότι η διατροφή μας είναι καλή, αντίθετα αν επιπλέουν μας δείχνει ότι η διατροφή μας είχε πολλά λιπαρά :confused:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Βασιλόπιτα από Σκλαβενίτη, αυτή που είχε προσφορά στα 4,5€ :confused::confused:. Ένα κομμάτι το βράδι κι ένα το μεσημέρι που σηκώθηκα. Στο 20' βρωμερά κλανιδια και στο 30' έριχνα βρωμερό χέσιμο όπου έτρεμαν τα πόδια μου. Άδειασα ότι είχα φάει τις 2 προηγούμενες μέρες :confused::confused:.

mariouli

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
0
Βασιλόπιτα από Σκλαβενίτη, αυτή που είχε προσφορά στα 4,5€ :confused::confused:. Ένα κομμάτι το βράδι κι ένα το μεσημέρι που σηκώθηκα. Στο 20' βρωμερά κλανιδια και στο 30' έριχνα βρωμερό χέσιμο όπου έτρεμαν τα πόδια μου. Άδειασα ότι είχα φάει τις 2 προηγούμενες μέρες :confused::confused:.
Φυσικό καθαρκτικό

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Δεύτερη μερα Πρωτοχρονιάς ήθελα μια καλή σαβουρα :confused::confused:,πήρα μια πίτσα Καισαρείας από Dominos,είχε καμία 15αρια κομμάτια σουτζούκι 'παντέρη' όπως έγραφε τα οποία ήταν φουλ αλμυρά και είχαν μια περίεργη γεύση. Τα κλανιδια ήρθαν πριν καν την τελειώσω και στο μισάωρο ήδη εχεζα βρωμερά :confused::confused:. Είχα πιει σίγουρα 1,5 λίτρο νερό και βγαίνοντας στην υγρασία για να πάω για καφέ δεν άντεξα για πολύ. Εκανα 2 στριφτά,ήπια στα γρήγορα τον παγωμένο εσπρέσσο και έριξα ακόμη ένα βρωμερό χέσιμο στην καφετέρια :confused::confused:. Ξελαφρωσα και συνέχισα για ρομαντικό περπάτημα στο πάρκο 'Σταυρος Νιαρχος'. Δεν σταμάτησα να κλάνω ειδικά όταν περνούσα δίπλα από ζευγάρια ενώ έριξα κι ένα κατούρημα απέναντι από τους σεκιουριταδες ( φροντισα να βγω έξω για να μη μου κόψουν το κατούρημα και το κλανιδι οι μαλακες).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom