Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
4.321
Πόντοι
456
Ένιωσα ένα διακριτικό χτύπημα στην σκατοπορτα...πλην όμως ήξερα ότι δεν θα παρέμενε διακριτικό επί μακρόν.
Επέτρεψα την έξοδο έχοντας εισετι τον έλεγχο γνωρίζοντας ότι θα ήταν όλα πιο δύσκολα π.χ.προς το ξημερωμα.
Έφυγε απαλά μια παρεούλα ντυμένη στα καφέ...ο αφρός της λεκάνης την συνόδεψε τιμητικά.
Αποκοπηκε παντοτινά ένα κομμάτι του εαυτού σου.
Αιώνια του η μνήμη...
RIP.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.831
Πόντοι
9.297
Μα πόσο άκυρη η εικόνα του χεσίματος συνοδεία διαβάσματος...άνθρωπος που χέζει διαβάζοντας ,μπορεί άνετα να χεζει ακομα και τρωγοντας ...μιλάμε για απίστευτο κάψιμο ...να σε πιάνει μια αηδια που έλεγε ο Ραπτόπουλος.

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
47
Πόντοι
0
Προσοπικα έχω διαβάσει όσα βιβλία βαριόμουνα να τελειώσω όπως ,Ομήρου οδύσσεια, κανένα δυο απο τα ευαγγέλια, τον Φάουστ του Γκέτε κλπ. Τώρα τα τελευταία χρόνια βλέπω στο κινητό ΤικΤοκ και το μπουρδελα απο το κινητό μου. Μου αρέσει να εμπλουτιζεται ο εσωτερικός μου κόσμος ταυτόχρονα με την απωλείχα κομματιού του εσωτερικού μου κόσμου που αποτελούν τα κόπρανα. Προς ενημέρωση του argyrotoxos , πολλές φορές που βιάζομαι περνω τον καφέ μου και το πρωινό στο λουτρό. Βέβαια καταλαβαινεται πως είμαι δυσκοίλιος.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.437
Πόντοι
2.696
Έχεσα σήμερα το πρωί και έκανα μια κουράδα χοντρή και μακρυά μισό μέτρο... Δυσκολεύτηκα να βγει λες και με γάμησε αράπης... Αλλά μετά ανακουφήστηκα μόλις την είδα... Αισθάνομαι μια χαρά τώρα ξαλαφρωμένος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.831
Πόντοι
9.297
Τρία σχεδόν ολο'ι'δια τοπια καφετί βελουδου άφησα ευλαβικά στα ύδατα της χέστρας μου...
Τι ποιοτικό νήμα θα μπορούσε να βγει ...νήμα στο νήμα του bou.!

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
4.321
Πόντοι
456
Τρία σχεδόν ολο'ι'δια τοπια καφετί βελουδου άφησα ευλαβικά στα ύδατα της χέστρας μου...
Τι ποιοτικό νήμα θα μπορούσε να βγει ...νήμα στο νήμα του bou.!
Μπράβο μαν, τα συστατικά στοιχεία να μας αναφέρεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.831
Πόντοι
9.297

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.360
Πόντοι
7.885
Πλησιάζοντας το καλοκαιρι περιμένω πως και πως τα πρώτα χεσιματα στην παραλία και γενικά στην ύπαιθρο. Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από ένα απαξιωτικό χέσιμο πριν μπεις θάλασσα :confused::confused:

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
330
Πόντοι
21
Ρε παίχτες. Όταν τρώτε πιτογυρα ή σουβλάκια από έξω έχετε και εσείς ένα ζορίσμα? η ειναι ιδέα μου? Φίλος μου είπε ότι είναι από τα μπαχαρικά που βάζουν. Ισχύει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom