Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.701
Πόντοι
9.297
Οι αστοί που δεν κάνουν βήμα χωρίς ίντερνετ μου θυμίζουν μωρά που δεν κάνουν τίποτα χωρίς πιπίλα στο στόμα.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Χέσιμο μετά από φασόλια..

bobbyboo-explode.gif

Εγγρ.
6 Ιουλ 2020
Like
358
Πόντοι
21
Ρε μάγκες έχει κανείς το ίδιο προβλημα η μόνο εγώ? Πριν παω οπουδήποτε πρεπει να έχω παει τουαλέτα αλλιώς δεν μπορώ να φυγω απο το σπιτι μου ξέρω θα με πιάσει έξω όπου και να είμαι!

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.421
Πόντοι
5.646
Ρε μάγκες έχει κανείς το ίδιο προβλημα η μόνο εγώ? Πριν παω οπουδήποτε πρεπει να έχω παει τουαλέτα αλλιώς δεν μπορώ να φυγω απο το σπιτι μου ξέρω θα με πιάσει έξω όπου και να είμαι!
Το έπαθα χθες τρώγοντας κάτι έξω...Απίστευτο ότι έτρεχα σαν τρελός σπίτι να ηρεμησω.
Το τελευταίο διάστημα με πιάνει έξω όταν ειμαι

Vuzolagnos9

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Κριτικές
45
Like
1.909
Πόντοι
2.390
Τύποι καλησπέρα,

τους τελευταίους μήνες κάθε χέσιμο είναι χειρότερο από το άλλο με αποκορύφωμα το σημερινό που κυριολεκτικά πήγε να με στείλει. Ακολουθώ σχετικά καλή διατροφή που πρότεινε διατροφολόγος πλούσια σε ίνες και με όλα τα macros καλυμμένα.
Υποψιάζομαι ότι ο διατροφολόγος μπορεί να είναι λίγο τρομπέτας.
Να δοκιμάσω και αλλού λέτε;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.597
Πόντοι
12.056

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.088
Πόντοι
34.538
Τύποι καλησπέρα,

τους τελευταίους μήνες κάθε χέσιμο είναι χειρότερο από το άλλο με αποκορύφωμα το σημερινό που κυριολεκτικά πήγε να με στείλει. Ακολουθώ σχετικά καλή διατροφή που πρότεινε διατροφολόγος πλούσια σε ίνες και με όλα τα macros καλυμμένα.
Εδω εισαι τυπε....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Τύποι καλησπέρα,

αντι για διατροφολογο (που ειναι και επαγγελμα ΙΕΚ στην τελικη) λες και εισαι καμια πανχοντρη χαζογκομενα, τραβα σε εναν γαστρεντερολογο, και με τη σειρα του αν παθολογικα εισαι κομπλε θα σε στειλει σε αλλεργιολογο μπας και εχεις δυσανεξια σε καποια τροφη. Καλυτερος διατροφολογος ειναι το γκουγκλ να πουμε παρα αυτοι οι κομπογιαννιτες που σου λενε να πινεις 20 ποτηρια νερο

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.114
Πόντοι
1.336
αντι για διατροφολογο (που ειναι και επαγγελμα ΙΕΚ στην τελικη) λες και εισαι καμια πανχοντρη χαζογκομενα, τραβα σε εναν γαστρεντερολογο, και με τη σειρα του αν παθολογικα εισαι κομπλε θα σε στειλει σε αλλεργιολογο μπας και εχεις δυσανεξια σε καποια τροφη. Καλυτερος διατροφολογος ειναι το γκουγκλ να πουμε παρα αυτοι οι κομπογιαννιτες που σου λενε να πινεις 20 ποτηρια νερο
Φίλε είσαι σίγουρος ότι ο διατροφολόγος είναι επάγγελμα ΙΕΚ? Ψαξτο λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom