argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.701
- Πόντοι
- 9.297
Οι αστοί που δεν κάνουν βήμα χωρίς ίντερνετ μου θυμίζουν μωρά που δεν κάνουν τίποτα χωρίς πιπίλα στο στόμα.
Οι αστοί που δεν κάνουν βήμα χωρίς ίντερνετ μου θυμίζουν μωρά που δεν κάνουν τίποτα χωρίς πιπίλα στο στόμα.
Αγκαλιά με το κινητό φυσικά....Τύπε χέστηκα !
AC/DC-T.N.T...Cause i 'm T.N.T,Είσαι δυναμίτης
Ωραίο thread όμως!!!Ρε τύποι τόσο καιρό χέζετε ή τον παίζετε ;
ΣκατάΩραίο thread όμως!!!
Το έπαθα χθες τρώγοντας κάτι έξω...Απίστευτο ότι έτρεχα σαν τρελός σπίτι να ηρεμησω.Ρε μάγκες έχει κανείς το ίδιο προβλημα η μόνο εγώ? Πριν παω οπουδήποτε πρεπει να έχω παει τουαλέτα αλλιώς δεν μπορώ να φυγω απο το σπιτι μου ξέρω θα με πιάσει έξω όπου και να είμαι!
Εδω εισαι τυπε....Τύποι καλησπέρα,
τους τελευταίους μήνες κάθε χέσιμο είναι χειρότερο από το άλλο με αποκορύφωμα το σημερινό που κυριολεκτικά πήγε να με στείλει. Ακολουθώ σχετικά καλή διατροφή που πρότεινε διατροφολόγος πλούσια σε ίνες και με όλα τα macros καλυμμένα.
Υποψιάζομαι ότι ο διατροφολόγος μπορεί να είναι λίγο τρομπέτας.
Να δοκιμάσω και αλλού λέτε;
αντι για διατροφολογο (που ειναι και επαγγελμα ΙΕΚ στην τελικη) λες και εισαι καμια πανχοντρη χαζογκομενα, τραβα σε εναν γαστρεντερολογο, και με τη σειρα του αν παθολογικα εισαι κομπλε θα σε στειλει σε αλλεργιολογο μπας και εχεις δυσανεξια σε καποια τροφη. Καλυτερος διατροφολογος ειναι το γκουγκλ να πουμε παρα αυτοι οι κομπογιαννιτες που σου λενε να πινεις 20 ποτηρια νεροΤύποι καλησπέρα,
τους τελευταίους μήνες κάθε χέσιμο είναι χειρότερο από το άλλο με αποκορύφωμα το σημερινό που κυριολεκτικά πήγε να με στείλει. Ακολουθώ σχετικά καλή διατροφή που πρότεινε διατροφολόγος πλούσια σε ίνες και με όλα τα macros καλυμμένα.
Υποψιάζομαι ότι ο διατροφολόγος μπορεί να είναι λίγο τρομπέτας.
Να δοκιμάσω και αλλού λέτε;
Φίλε είσαι σίγουρος ότι ο διατροφολόγος είναι επάγγελμα ΙΕΚ? Ψαξτο λίγο.αντι για διατροφολογο (που ειναι και επαγγελμα ΙΕΚ στην τελικη) λες και εισαι καμια πανχοντρη χαζογκομενα, τραβα σε εναν γαστρεντερολογο, και με τη σειρα του αν παθολογικα εισαι κομπλε θα σε στειλει σε αλλεργιολογο μπας και εχεις δυσανεξια σε καποια τροφη. Καλυτερος διατροφολογος ειναι το γκουγκλ να πουμε παρα αυτοι οι κομπογιαννιτες που σου λενε να πινεις 20 ποτηρια νερο
ε καλα, χεζε σαν ρινοκερος τοτεΦίλε είσαι σίγουρος ότι ο διατροφολόγος είναι επάγγελμα ΙΕΚ? Ψαξτο λίγο.
Άλλο λεωε καλα, χεζε σαν ρινοκερος τοτε